SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Nu-i lăsați să rescrie istoria. Ventilatoarele pulmonare au ucis oameni… iar asta nu a fost un accident

Posted in Coronavirus, morti by saccsiv on mai 25, 2023

Sursa: https://www.globalresearch.ca/dont-let-them-rewrite-history-ventilators-killed-people-it-was-no-accident/5820119

Nu-i lăsați să rescrie istoria: ventilatoarele pulmonare au ucis oameni… iar asta nu a fost un accident

Noile studii susțin că mulți ‘pacienți covid’ au fost uciși de ventilația mecanică invazivă, însă noi știam acest lucru la vremea respectivă, iar acum unii vor să rescrie istoria.

De Kit Knightly, 20 Mai 2023, Global Research

Un nou studiu al Universității Northwestern a concluzionat că majoritatea pacienților ‘Covid19’ care au fost conectați la aparate de ventilație pulmonară, au fost de fapt uciși de o pneumonie bacteriană, nu de către presupusul virus.

Puteți citi această lucrare aici.

Acest lucru nu ar trebui să vină ca un șoc pentru niciun cititor care gândește de obicei în afara sistemului – sau, într-adevăr, pentru oricine a încercat să se țină informat în timpul ‘pandemiei’. Ventilația mecanică nu este un tratament pentru infecțiile respiratorii și, destul de des, înrăutățește situația.

Utilizarea deliberată și abuzivă a ventilației mecanice în mod instituțional a ucis probabil un număr mare de pacienți în timpul așa-numitului ‘prim val’. Am abordat acest aspect în detaliu în fișa noastră de subsol ’40 de fapte’.

În mod previzibil, însă, purtătorii de cuvânt de top din mainstream nu sunt gata să admită acest lucru, iar lucrarea celor de la Northwestern a produs un val de revizionism oarecum febril în rândul clasei de covidioți, una din ce în ce mai puțin numeroasă.

A se vedea, de exemplu, acest tweet de la ‘Dr. Craig Spencer’:

„Craig Spencer MD MPH: Știți de ce am intubat oameni pentru Covid în martie 2020?

Pentru că altfel urmau să moară. Punct.

Îmi amintesc de un pacient care a venit cu o saturație a oxigenului de 42%, respirând de două ori mai repede decât în mod normal, chinuindu-se cu o mască pe față cu oxigenul la maxim.

Ce era de făcut? · 19 mai 2023”

În mod ironic, în timp ce îi acuză pe alții de revizionism, el este unul dintre cei care rescriu istoria. Ventilatoarele mecanice nu au fost niciodată recomandate pentru tratarea covidului, ci mai degrabă pentru prevenirea transmiterii.

OMS, CDC, NHS și ECDC au publicat cu toții îndrumări prin care instruiau personalul medical să pună ‘pacienții cu covid’ pe aparate de respirație cât mai devreme posibil și, în fiecare caz, a fost catalogată drept o ‘măsură de control al infecției’.

Acestea nu sunt informații noi, toate acestea erau cunoscute la momentul respectiv.

Mai mult, se știa, că această politică era potențial dăunătoare, fiind raportată în articole de mare tiraj (cum ar fi acesta din Time sau acesta din The Spectator) încă din aprilie 2020.

Dar aici nu vorbim doar despre mulțimea celor cu ‘ventilatoarele au salvat vieți’ care vor sa rescrie istoria, chiar și această nouă discuție care recunoaște rolul pe care l-au jucat ventilatoarele în covid, se oprește la câțiva pași de adevăr, spunându-se că a fost o greșeală sau o reacție de panică.

Însă nu a fost nici una, nici alta. A fost doar o politică deliberată.

Acest lucru a fost consemnat de denunțători și devine flagrant evident atunci când vă gândiți că, în SUA, Legea CARES a plătit bonusuri în bani spitalelor pentru că au ventilat mecanic ‘pacienți covid’.

Așadar, nu, nu este revizionism să se dea vina pe ventilatoare pentru multele dintre decesele atribuite de obicei ca fiind din cauza ‘covid’, acest lucru era evident adevărat și cunoscut pe scară largă la acea vreme.

Adevăratul revizionism este să pretinzi că nimeni nu avea cum să știe ce rău se făcea sau să se închidă ochii la faptul că totul a fost făcut intenționat.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oarecare said, on mai 25, 2023 at 7:58 pm

  Sperăm să nu crească salariile profesorilor, iar apoi aceștia să ucidă suflete prin propagandă LGBT sau alte mizerii pe care să le accepte în schimbul banilor! Să avem grijă ce ne dorim!

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 25, 2023 at 8:38 pm

   Oarecare

   Le amesteci dar nu am timp acum sa le lamuresc.

   Apreciază

   • Oarecare said, on mai 26, 2023 at 7:46 pm

    A fost un precedent: creșterea salariilor medicilor. Sper ca la profesori să nu fie cazul.

    Apreciază

 2. Alex said, on mai 25, 2023 at 9:05 pm

  La pregatirea fiilor duhovnicesti pentru Impartasanie, Staretul cerea cu severitate sa fie citita toata pravila. Povestea cum i s-a aratat un ieromonah de la Optina, dupa ce murise, si i-a spus ca a scapat de chinuri, deoarece cand savarsea Liturghia citea toate rugaciunile si pravila ce se cuveneau – Viata Sfantului Staret Nectarie de la Optina

  Apreciază

 3. Ania said, on mai 26, 2023 at 9:27 am

  Nu stiu care a fost treaba cu ventilatoarele pulmonare, cat au fost folosite si ce efecte au avut daca bune sau rele. Insa cazurile grave au fost intubate si cei care au facut forme grave au avut foarte multe probleme concomitent, aveau imunitatea scazuta de atata lupta si pentru unii chiar era necesara intubarea. Problema e ca tuburile acelea nu se stie cat de bine sterilizate erau si daca nu aveau bacterii sau organisme intraspitalicesti. Atunci ei fiind in situatia aceea de imunosupresie o astfel de bacterie le putea fi fatala. Asta ma gandesc eu ca s-ar fi intamplat, dar nu stim detalii. Oricum cunosc multe cazuri in care apartinatorii sau familiile celor internati nu erau lasati in spital nici echipati, nu puteau comunica telefonic cu ei, chiar daca unii nu ar fi fost intubati, ii sedau. Eu stiti ca si acuma am semne de intrebare? Toata treaba a fost un experiment social , un test sa se vada cum reactioneaza lumea.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: