SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Atacul cu armă de foc din Nashville, retorica violentă a mișcării trans și acoperirea ipocrită a mass-mediei în legătură cu toate acestea

Vigilant Citizen: The Nashville Shooting, the Violent Rhetoric of the Trans Movement and Mass Media’s Hypocritical Coverage of it All

Atacul cu armă de foc din Nashville, retorica violentă a mișcării trans și acoperirea ipocrită a mass-mediei în legătură cu toate acestea

Uciderea a șase oameni nevinovați de către o persoană trans a fost precedată de luni de zile de retorică violentă și neobrăzată în mișcarea trans. În loc să investigheze și să expună adevăratele cauze ale acestei crime în masă, mass-media ascunde informații și schimbă narațiunile. Iată o privire asupra acestei situații patetice.

Publicat pe 30 Martie 2023, de Vigilant Citizen

Urăsc cu adevărat să scriu despre atacuri cu armă de foc asupra mulțimilor de oameni. În afară de faptul că uciderea unor oameni nevinovați este întruchiparea răului, fiecare atac cu arma de foc în masă, este urmat imediat de încercări de a promova agende politice. La doar câteva minute după fiecare atac armat în parte, politicieni, activiști și ‘jurnaliști’ mici și patetici, se folosesc de moartea unor oameni nevinovați pentru a obține puncte politice.

Atacul armat de la Școala Covenant nu a făcut excepție. Imediat ce au apărut știrile despre împușcături, oameni fără scrupule au profitat de ocazie pentru a-și promova propriile narațiuni, care se învârt în principal în jurul controlului armelor de foc. Unii au mers chiar până la a afirma că statul Tennessee a meritat acest atac armat deoarece statul a interzis spectacolele de travestiti în loc să interzică armele de foc.

Cu toate acestea, atunci când s-a aflat că ucigașul a fost un transsexual care a lăsat un manifest și a vizat în mod special o școală creștină, mass-media și-a etalat din plin ipocrizia. Încă o dată, agențiile de știri ‘de încredere’ au dovedit că scopul lor nu este de a transmite informații, ci de a promova narațiuni. Chiar dacă acest lucru înseamnă apărarea răului incalificabil.

O retorică violentă

În săptămânile și lunile care au precedat atacul armat, experții din mass-media au fost implicați în unele dintre cele mai toxice și totodată ipocrite narațiuni de până acum. În timp ce, de ani de zile, au insistat pentru interzicerea armelor de foc, ei au încurajat în același timp persoanele trans să se înarmeze.

Un prim exemplu al acestei ipocrizii este Cenk Uygur, finanțat de elite. Iată o înregistrare video cu el, făcută cu doar două zile înainte de atacul armat.

„Caldron Pool: În urmă cu trei zile, Cenk Uygur i-a îndemnat pe americanii trans să ‘își procure arme’, deoarece este îngrijorat că ‘nebunii de dreapta îi vor ataca’. · 28 mar. 2023”

După ce a recunoscut că este un ipocrit, Uygur literalmente a făcut un apel către persoanele transsexuale să ‘își procure arme’. Bineînțeles, nu a spus asta întrucât a reflectat cu atenție. El pur și simplu a fost ecoul unei narațiuni tulburătoare care este promovată de către elită prin mijloacele sale media.

Diverse știri au prezentat într-o lumină pozitivă înarmarea persoanelor trans.

Popularul site Reddit (care s-a transformat într-o sursă de propagandă) este în favoarea controlului armelor – cu excepția cazului în care are legătură cu mișcarea transsexuală. De fapt, există mai multe pagini secundare (subpagini) reddit dedicate exclusiv înarmării persoanelor trans. Iată descrierea uneia dintre acestea, Reddit /r/transguns.

„Despre această comunitate:

Un loc pentru utilizatorii de toate genurile (inclusiv utilizatori cis și eggs) pentru a discuta despre arme (în special arme de foc), strategie și subiecte conexe. Înarmați femeile trans, înarmați bărbații trans, înarmați enbies! Dacă doriți să vă apărați: Cumpărați un AR-15 de 5,56x45mm și un Glock de 9x19mm și echipați-le pe amândouă cu un vizor cu punct roșu (Holosun/Trijicon) și o lampă de iluminare a armei (Surefire/Streamlight). Nu uitați să verificați /r/TheArmedGayAgenda. Creată pe 23 aprilie 2020.”

Iată câteva dintre postările de top ale acestei comunități.

„Minoritățile înarmate sunt mai greu de eradicat.”

Aceasta este mentalitatea lor.

„Protejați tineretul trans.”

Subpagina conține o mulțime de alte imagini cu persoane instabile care pozează cu arme de foc.

O fi vizitat oare atacatorul din Nashville această subpagină de reddit? Ar fi o posibilitate. Un lucru este sigur însă, există o întreagă subcultură care justifică violența împotriva celor care se opun (sau chiar pun la îndoială) ideologia radicală trans.

În urmă cu câteva luni, a fost lansat un joc video intitulat Terfenstein 3D, care permite jucătorilor să ucidă oponenții ideologiei transsexuale, cum ar fi feministele și creștinii care fac critică de gen. Pe pagina sa de pe Steam, creatorul jocului a scris:

„Dezlănțuie-ți furia reprimată asupra tiranilor critici de gen cu un arsenal de arme și tactici mortale într-o fericire purificatoare.”

Jocul permite jucătorilor să ucidă preoți, în diferite moduri violente.

Chiar și guvernanții contribuie la această cultură toxică.

Acesta este un tweet al secretarului de presă al guvernatorului democrat al Arizonei, Katie Hobbs, care face apel la violență împotriva ‘transfobilor’. Acesta a fost postat la doar câteva ore după atacul armat în masă.

După cum puteți vedea, mișcarea transsexuală folosește o retorică din ce în ce mai dură și mai extremă pentru a justifica un comportament dur și extrem. Nimic din toate acestea nu este organic. Este impulsionată și încurajată de forțe puternic finanțate (de exemplu, Antifa) pentru a radicaliza persoanele vulnerabile și ușor de influențat.

Radicalizarea acestei mișcări este pe deplin evidentă în următoarea reclamă pentru ‘Ziua răzbunării trans’.

O reclamă pentru ‘Ziua răzbunării trans’.

Acest anunț conține mai multe elemente revelatoare. În primul rând, utilizarea cuvântului ‘răzbunare’ implică violență justificată. Dicționarul MacMillan definește cuvântul ‘răzbunare’ după cum urmează:

„Acțiunea de a răni sau ucide pe cineva pentru că ți-a făcut ceva rău.”

În al doilea rând, anunțul folosește cuvântul ‘genocid’. Iată definiția reală a acestui cuvânt:

„Exterminarea deliberată și sistematică a unui grup național, rasial, politic sau cultural.”

Orice persoană rezonabilă știe foarte bine că nu există absolut nicio ‘exterminare sistematică’ a persoanelor trans în Statele Unite. Dimpotrivă, elita îi împinge pe copii spre transsexualitate de la cea mai fragedă vârstă posibilă.

În cele din urmă, de ce în reclamă li se cere oamenilor să poarte o mască? Acest lucru nu are nimic de-a face cu COVID, ci doar cu tactici de tip antifa.

Pe scurt, atacul armat din Nashville a fost precedat de o radicalizare a mișcării trans, completată de o retorică vădit violentă.

A abordat mass-media vreuna dintre aceste probleme? Bineînțeles că nu.

Mass-media este de partea răului

Imediat ce s-a aflat că atacatorul era transsexual, mass-media și-a schimbat complet povestea. Prin aceasta, a dovedit că întreaga instituție există doar pentru a spăla creierul maselor.

În urma atacului armat, NY Times a simțit nevoia să își ceară scuze pentru că nu a folosit pronumele preferate ale CRIMINALULUI ÎN SERIE.

Mass-media nu doar că a onorat pronumele acestui MONSTRU, ci – destul de nebunește – a găsit și scuze pentru asta.

Daily Mail l-a prezentat pe ucigaș ca fiind o victimă a creștinilor. Uau.

Între timp, iată și un titlu de la NBC News.

Trebuie să admirăm pentru o secundă nebunia acestui titlu. Un terorist transsexual a vizat în mod deliberat creștinii și a ucis 6 oameni nevinovați, inclusiv trei copii. În loc să relateze despre durerea, suferința și frica victimelor (creștinii), NBC News prezintă persoanele trans (printre care se numără și criminalul) ca fiind victimele.

Această crimă a făcut ZERO victime LGBTQ. Iată care sunt victimele reale.

Șase vieți nevinovate au fost luate pentru că se întâmpla să frecventeze o școală creștină.

În timp ce mass-media încearcă cu disperare să schimbe narațiunea, grupurile LGBTQ fac ore suplimentare pentru a se asigura că manifestul scris de criminal este ascuns pentru totdeauna. Motivul: lumea ar înțelege curentul subteran violent și radical care pune stăpânire pe această mișcare. De asemenea, crima ar putea fi calificată drept o crimă de ură anticreștină și/sau un act de terorism trans. Toate acestea contravin narațiunilor promovate de elite.

În prezent, poliția din Nashville se conformează cererilor de a ascunde manifestul.

Newsweek: Grupurile LGBTQ+ au declarat pentru Newsweek că publicarea manifestului autorului atacului armat de luni, de la școală, ar putea avea ‘consecințe grave’. Poliția din Nashville a declarat că nu va face public manifestul ‘pe durata unei anchete deschise’. · 28 mar. 2023”

În concluzie

Atacul armat din Nashville a fost comis de o persoană dezechilibrată care a fost în mod clar radicalizată de o mișcare care intensifică în mod intenționat retorica violentă. Acest lucru este încurajat de oameni din guvern și este făcut acceptabil de mass-media. Această retorică nu a apărut de nicăieri – este propagată în mod intenționat de aceleași forțe finanțate de elite care se află în spatele unor grupuri radicale precum Antifa.

În loc să investigheze adevărata cauză a acestui oribil masacru în masă, establishmentul încearcă să dirijeze narațiunea, să ascundă manifestul ucigașului (care, fără îndoială, expune nebunia totală a acestei mișcări) și chiar să o prezinte ca pe o victimă. Mai mult, mass-media încearcă de fapt să facă din creștini (care sunt singurele victime ale acestei crime) cauza crimei.

Pe scurt, mass-media a dovedit, încă o dată, că nu poate fi de încredere. Și-a abandonat complet misiunea de a furniza informații imparțiale. În schimb, participă la justificarea răului pur.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dr. Badass said, on aprilie 1, 2023 at 5:09 pm

    În imaginile de pe camerele de supraveghere apare cu încălțăminte în alb negru.
    Camerele purtate de polițiști arată cu încălțări negru rosu.
    Erau din alt film? Au făcut scăpat atacatorul?

    Apreciază

  2. Radu Humor said, on aprilie 1, 2023 at 5:12 pm

    Filmul exploziv care arata cum toate războaiele sunt create de bancheri. Subtitrare in limba română VIDEO
    Toate războaiele sunt create de bancheri. Cetăţeanul neavizat crede că aşa-zisele crize financiare sunt nişte fenomene care apar în mod natural în economia capitalistă şi au o ciclicitate care ţine de „mecanismele pieţei libere”.

    De asemenea este larg răspândită şi credinţa că o criză economică se rezolvă cel mai bine printr-un război de anvergură mondială. Ce aţi zice însă dacă aţi afla că toate acestea sunt nişte minciuni ticăloase?

    În realitate toate crizele financiare şi războaiele care le urmează sunt create intenţionat de bancheri pentru a face profituri uriaşe, pentru a-şi regla conturile şi pentru a-şi consolida dominaţia globală.

    Cei mulţi, săraci şi fraieri se ucid între ei, îşi nenorocesc familiile şi îşi distrug casele şi proprietăţile în timp ce bancherii prosperă şi devin tot mai puternici.

    Urmăriţi acest material foarte valoros şi interesant care face o sinteză a acestor lucruri din perspectivă istorică! E uşor de urmărit pentru că are subtitrare în limba română.

    Apreciază

  3. mircea.v said, on aprilie 1, 2023 at 5:57 pm

    Off

    Extrem de important: boicot total Auchan. Intra in categoria marturisire.

    –––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Am vazut ca sant cam 4 categorii de sustinatori ai actelor cu cip si biometrice. Fac precizarea foarte importanta ca nu exista act electronic care sa nu fie si biometric. Cipul si biometria merg impreuna.

    O categorie spune: “nu vad 666 in actul cu cip, deci e ok”. Altii spun :” unde scrie in Biblie de cipuri, de acte cu cipuri…?”. Altii: “avem cipuri si in telefon, in calculator, in frigider, masina de spalat…, asa ca nu vad o problema sa am si in actele de identitate”.
    Si categoria „ips Teodosie, Calistrat ” – „cipurile sant niste simboluri, cifre, ce nu au putere; iar 666 este si in Biblie” (te doare capu’ cand auzi asa ceva de la un ips)

    Lasam la o parte Sfintii si Parintii care ne invata cum sta treaba cu aceste acte cu cip, si care vorbesc de la Dumnezeu, ca cei de mai sus nu sant interesati de aceste invataturi, si mergem la sursa primara – Biblia.

    Si atunci rezulta:
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/15/comentariul-zilei-temeiul-biblic-al-neacceptarii-prelevarii-elementelor-de-identificare-biometrica-pentru-documentele-de-identitate-cu-cip/

    https://saccsiv.wordpress.com/2023/02/07/pentru-cei-ce-spun-dati-cezarului-cele-ce-sunt-ale-cezarului-si-ne-indeamna-sa-luam-documentele-cu-cip/

    Asa ca, omule care te incadrezi in cele 4 categorii de mai sus, daca nu refuzi actele cu cip si biometrice din considerente de cip, de 666, de control electronic…, macar refuza-le din considerente biometrice. Care considerente sant din Biblie, si aici nu mai ai cum sa o dai cotita.

    ––––––––––––––––––––––––––––––

    Parintele Nicolae Steinhardt:
    „Soluţia în faţa injustiţiilor e una singură: eroismul. Să nu taci, să vorbeşti, să lupţi, să te afli în treabă. (Să nu-ţi vezi de treburile tale, ci de treaba dreptăţii, care-i adevărata treabă a fiecăruia.)
    Restul e verbalism, spaimă, nimicnicie. Nu ţine nici o scuza, nici o explicaţie. Sînt toate ridicole ca şi attends que je t’explique.”

    Apreciază

  4. scortisoara said, on aprilie 1, 2023 at 7:37 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.