SACCSIV – blog ortodox

Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri

Posted in AGENDA 21 by saccsiv on martie 31, 2023

Cu ani in urma, „adeptii teoriei conspiratiei” avertizau asupra Agendei 21, ce prevedea, printre altele, că programul de urbanism al naţiunilor unite transformă populaţia în simpli sclavi uşor de controlat de către guvern:

-Dezvoltarea unor clădiri de apartamente cu multiple întrebuinţări, clădiri în care primul etaj este rezervat pentru firmele la care vor lucra chiriaşii de la etajele superioare, în acest fel încurajînd locatarii să rămînă mai tot timpul aproape de casă precum şerbii sau iobagii din evul mediu.

-Lipsa intenţionată a accesului facil la drumuri rapide în marile oraşe, ceea ce, în mod similar paragrafului anterior va asigura de faptul că locatarii nu se vor aventura niciodată prea departe de cartierul în care locuiesc.

-Construirea unor sisteme costisitoare şi ineficiente de transport public feroviar în marile oraşe pentru a spori şi mai mult controlul centralizat al guvernului în timp ce se va reduce sau chiar se va interzice utilizarea formelor private de transport cum ar fi maşinile.

-Implementarea accelerată a drumurilor cu taxă, îndeosebi a drumurilor cu taxă care să descurajeze conducerea unui automobil prin creşterea preţurilor în situaţiile în care călătoreşti singur sau în zonele foarte aglomerate.

-Utilităţile monitorizate de „contoare inteligente” care să poată fi citite şi chiar oprite de la distanţă de furnizorii publici de utilităţi.

Cititi va rog mai multe la:

AGENDA 21 = MOARTE

Restrictiile din timpul „luptei impotriva pandemiei” au apropiat si mai mult partea asa zis civilizata si democrata a omenirii de faza finala a celor descrise mai sus. Iar acum auzim tot mai des de conceptul de „oraș de 15 minute”…

Iata mai jos un articol mass-media ce doreste sa alunge temerile, Ce reprezintă conceptul de „oraș de 15 minute”? Cum s-a transformat acesta într-o teorie a conspirației internaționale de pe Aleph News:

  • Ottawa a propus cartiere de 15 minute, Melbourne, în Australia, intenționează să adopte cartiere de 20 de minute.
  • Barcelona a pus în aplicare o strategie de superblocuri” fără mașini.
  • Carlos Moreno, profesor la Universitatea Sorbona din Franța, este creditat ca fiind primul care a inventat termenul de orașe de 15 minute, însă conceptul general nu este nou.

Scrieți orașe de 15 minute” pe rețelele de socializare și fiți pregătiți pentru o avalanșă de afirmații conform cărora ideea va duce la distopie, oamenii vor fi amendați dacă părăsesc cartierul” sau este vorba de încarcerare urbană”.

Conceptul, însă, este destul de simplu: Tot ceea ce aveți nevoie ar trebui să se afle la aproximativ 15 minute de mers pe jos sau cu bicicleta de la casa ta, de la asistență medicală și educație la magazine alimentare și spații verzi.

Scopul este de a face orașele mai locuibile și mai conectate, cu mai puțină utilizare a mașinilor private – ceea ce înseamnă un aer mai curat, străzi mai verzi și niveluri mai scăzute de poluare care încălzesc planeta. Aproximativ o cincime din poluarea provocată de om și care încălzește planeta provine din transporturi, iar autoturismele reprezintă peste 40% din această poluare.

Carlos Moreno, profesor la Universitatea Sorbona din Franța, este creditat ca fiind primul care a inventat termenul de orașe de 15 minute, însă conceptul general nu este nou.

Această idee se inspiră de la mulți urbaniști, începând cu Jane Jacobs, care în ultimele decenii au pledat pentru medii urbane compacte, pline de viață și, prin urmare, mai ușor de parcurs pe jos”, a declarat Alessia Calafiore, lector în Știința datelor urbane și sustenabilitate la Universitatea din Edinburgh.

Aceasta a câștigat teren la nivel internațional. În Paris, primarul Anne Hidalgo și-a bazat campania de realegere din 2020, în parte, pe un plan de creare a unor orașe de 15 minute. Orașul a interzis accesul mașinilor pe anumite porțiuni ale Senei, a adăugat sute de kilometri de trasee pentru bicicliști și a creat mini-parcuri.

Ottawa a propus cartiere de 15 minute, Melbourne, în Australia, intenționează să adopte cartiere de 20 de minute, iar Barcelona, în Spania, a pus în aplicare o strategie de superblocuri” fără mașini. Chiar și unele orașe din SUA au preluat această idee. Portland a introdus cartierele de 20 de minute în urmă cu mai bine de un deceniu, în timp ce O’Fallon, Illinois, a publicat recent o strategie pentru „a trece de la o comunitate suburbană tipică la o comunitate cu tot ceea ce aveți nevoie la 15 minute”.

Închiderile pandemice au contribuit la creșterea popularității conceptului, deoarece oamenii, închiși în cartierele lor, au fost nevoiți să își reevalueze zona locală. Am devenit mai conștienți de cât de important este să trăim în zone bine deservite”, a declarat Calafiore.

Faptul că planificarea a devenit teoria conspirației din 2023, cine ar fi crezut?”, s-a întrebat Alex Nurse, profesor de geografie și planificare la Universitatea din Liverpool, care a fost inundat de mesaje după articolul său recent despre orașele de 15 minute din The Conversation.

Dezinformarea în cazul acestor orașe

Teoreticienii conspirației au dreptate că nu poți face un oraș adevărat din enclave autonome – acestea ar fi doar sate”, a declarat pentru CNN Carlo Ratti, arhitect, inginer și profesor la Massachusetts Institute of Technology, unde conduce MIT Senseable City Lab.

Dar acesta interpretează greșit ideea, a spus el. Aceasta oferă oamenilor libertatea de a trăi la nivel local, dar nu îi forțează să facă acest lucru”. Cu toate acestea, dezinformarea este oportunistă”, mai ales când vine vorba de climă, a spus King. Orice poate deveni un paratrăsnet pentru controverse fabricate și, atunci când o problemă începe să primească atenție, o mulțime de actori diferiți inundă spațiul”, a adăugat ea.

În decembrie, psihologul clinician canadian și sceptic în privința climei Jordan Peterson a postat un tweet în care ataca ideea orașelor de 15 minute: Ideea că cartierele ar trebui să fie circulabile pe jos este minunată. Ideea că birocrați tiranici idioți pot decide prin fiat unde ai voie să conduci este poate cea mai rea perversiune imaginabilă a acestei idei”.

La începutul lunii februarie, politicianul britanic Nick Fletcher a ridicat conspirația în Parlament, numind orașele de 15 minute un concept socialist internațional” și a afirmat că acestea ne vor costa libertatea personală”.

Iar la sfârșitul săptămânii trecute, teoriile online s-au transformat în proteste în viața reală, când mii de oameni, mulți dintre ei din afara zonei, au ieșit pe străzile din Oxford pentru a protesta împotriva propunerilor de filtrare a traficului și a orașelor de 15 minute.

 

Comentariu saccsiv:

Pe voi v-a linistit?

Ni se zice ca:

oferă oamenilor libertatea de a trăi la nivel local, dar nu îi forțează să facă acest lucru”

Pai da, la inceput toate sunt asa. Se incepe prin imbecilizare iar doar mai apoi prin fortare.

De ce am scris in titlu pioni negri? Raspunsul il stiu cititorii mai vechi. Nu dezvolt acum, dar o voi mai face, caci este esential sa intelegem si ce va ramane in picioare din visele pionilor negri. Si care va fi rolul pionilor albi…

Tagged with:

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on martie 31, 2023 at 8:15 pm

    Teologul Mihai Silviu Chirila:
    NEOM: primul oras condus de inteligenta artificiala, construit in desertul arab, dupa plan globalist

    „Orasul de la 15 minute distanta”, puscariile in care vor sa ne inchida secta climatista. Refuz!

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 1, 2023 at 7:13 am

      Scoaterea în afara legii a creștinismului

      Is Israel Outlawing Christianity – Israel365 News
      https://www.israel365news.com/369121/is-israel-outlawing-christianity/

      Legislația propusă în Israel a declanșat o furtună cu implicații că Israelul ar putea scoate în afara legii creștinii si marturisirea credinței lor.

      Noul proiect din legislația propusă în Israel a pornit o furtună în această săptămână, cu implicații că, într-un fel, Israelul ar putea scoate în afara legii pe creștini si practicarea sau marturisirea credinței crestine.

      Proiectul de lege a fost eliminat, dar sentimentele rele și problemele profunde însămânțate rămân.

      Apreciază

  2. Radu Humor said, on martie 31, 2023 at 9:12 pm

    „Șase persoane ale căror trupuri neînsuflețite au fost recuperate, joi, din râul St. Lawrence făceau parte din două familii de origine română și indiană.
    Acestea încercau, probabil, să intre ilegal în SUA, a anunțat, vineri poliția. Zona respectivă se află la granița dintre provinciile canadiene Quebec și Ontario și statul american New York.
    Printre morți se află un copil mic, asupra căruia a fost găsit un pașaport canadian.
    Copilul făcea parte din familia de români.
    Oficialii au precizat că un al doilea copil din aceeași familie, un bebeluș, este încă dispărut.
    „Se crede că au încercat, cu toții, să intre ilegal în SUA din Canada”, a declarat Lee-Ann O’Brien, adjunctă a șefului poliției din Akwesasne.”……………..
    România a ajuns să țină pe teritoriul și din banii ei cohorte de mercenari americani, ca să nu mai vorbim de alte favoruri umilitoare pe care le facem unchiului Sam, care se dovedește un escroc sadea :
    Dacă am fi primit vize pentru SUA, familia aceea încă trăia și contribuia la prosperitatea Americii ! Rușine !
    P.S. Nu eram de acord și nu înțelegeam de unde venea acel îndemn înverșunat cu „- Yankei go home !”, dar acum l-am priceput.
    Sper să-l priceapă tot mai mulți români , că restul Lumii a început să se deștepte mult înaintea noastră …

    Apreciat de 1 persoană

  3. nelutu said, on martie 31, 2023 at 9:12 pm

    Mai oameni buni, va speriati ca virgina de prima penetrare(desi intre timp nu cred ca mai e cazul:)). Trebuie construit de la zero, orasele actuale nu se preteaza la asa ceva, ceea ce dureaza.Nu mai speriati lumea ca sunt destui care fac asta ,stati sa vedem ce se intampla . Spunea cineva ,si ii dau dreptate, inca nu s-a inventat lantul care sa invinga vointa umana ,lasati-i sa incerce ,NU VOR REUSI NICIODATA, NU E POSIBIL. Daca credeti cu adevarat in Dumnezeu stiti asta.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 1, 2023 at 10:53 am

      nelutu

      Pai, sa-ti raspund pe acelasi ton: tu ai trecut de prima penetrare? Si iti place? Noi preferam sa ramanem virgini.
      Ai citit inclusiv ultimul paragraf din material? Daca da, de ce nu l-ai inteles?
      Evident ca nu vor ajunge sa impanzeasca lumea cu orase de 15 minute. Ideea e alta, anume, ca asta isi doresc pionii negri. Si pentru a ajunge acolo, vor tot strange surubul pana ne vor face viata un calvar. Deci nu putem sta tembel, adica sa nu ne pese.
      Dar la faza finala nu vor ajunge, caci intre timp se vor petrece lucruri: intrarea in scena a pionilor albi, razboi, revolte, haos, etc.

      Apreciat de 3 persoane

      • nelutu said, on aprilie 1, 2023 at 5:12 pm

        De la dorinta la putinta e cale lunga. Ceea ce pe mine ma irita putin e faptul ca toata lumea, dar absolut toata lumea il scoate pe Dumnezeu din ecuatie. Toti stiu ce o sa se intample la punct si virgula .Stiti cumva ce spune antepenultimul paragraf din Biblie ?Daca da, l-ati inteles? Treaba noastra e sa luam fiecare zi si sa ne bucuram de ea respectand cele zece porunci,atat, nu ne-a promis nimeni ziua de maine asa ca la ce bun toata aceasta tulburare. Dupa parerea mea asta arata frica si lipsa credintei.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 1, 2023 at 6:45 pm

        nelutu

        Tu citesti acest blog?
        Daca da, atunci cum indraznesti a spune ca „absolut toata lumea il scoate pe Dumnezeu din ecuatie”?
        Daca nu, atunci de unde stii ca „absolut toata lumea il scoate pe Dumnezeu din ecuatie”?

        Apreciat de 1 persoană

      • maria dakhel said, on aprilie 1, 2023 at 6:25 pm

        Trecând peste discutia de copii ce râd unii de altii pe tema virginitatii, genul acesta de miniorase exista deja la multinationale ( si din Romania). Mi-a povestit o doamna despre nepoata ei angajata la o multinationala. Au cam tot ce le trebuie in interior. Pentru ca sclavii sa rămână eficienti cât mai mult timp. Metodele NLP si yoga au fost scoase de la naftalina in randul tinerilor cu acelasi scop: sclavul sa nu clacheze. Sunt sclavi ce arboreaza un permanent zâmbet de gheisă pentru care rugaciunea zilnica este :” Sunt fericit, sanatos, bogat…” Au fost spalati pe creier sa creada in puterea mintii de a materializa toate dorintele: casa ,masina, concediul….Robotizati de tineri, îmbătrînesc grav pervertiti.
        Dl Florin Colceag spunea intr-un interviu ca tinerii sunt storsi de energie pana la ultima picătură. Se cauta genialii mai ales. Tarile din est au devenit pentru capitalisti terenul plin de aur si diamante, pentru ca tinerii din est, saraci, dau ce au mai bun din ei. Dau pana isi dau ultima suflare de epuizare.
        Dupa cum bine stiti, masonii au printre simbolurule lor rigla si compasul.
        Invidios pe Creator, dracu’ a crezut ca poate construi un sistem mai bun. Sufletul omului nu a fost creat cu rigla si compasul si se îmbolnăvește tinut captiv in sistemul masonic.
        Dar nu cred ca le pasa cand un sclav moare de epuizare sau cade in depresie, pentru ca in sistemele piramidale competitia este prima regulă. Pentru ei, cine nu e competitiv e inutil. Ori Dumnezeu nu a creat nimic inutil…In Dumnezeu toate au rostul lor: si copacul, si animalul, si sclavul sărac ce moare la fel ca un Țiriac ambițios ce impușcă cerbii cei falnici din padurile noastre dintr-o dorinta de laș ce nu se simte puternic decat cu arma in mâna.
        Bogatii sunt prosti de dau in nas! N-am văzut niciun mort plecând dincolo decat cu faptele lui.

        Apreciat de 2 persoane

    • maria dakhel said, on aprilie 2, 2023 at 9:10 am

      Să stii ca am fost si eu optimista de serviciu multi ani. Pentru ca si eu gândesc ca tine: cu Dumnezeu nu are de ce sa-mi fie frică. Individual, asa este, desi fiecare putem gresi la un moment dat pornind in directie greșită. Problema este că piesele ” negre ” joaca rol de piese albe amagind foarte multi oameni. Si atunci câți oameni mai rămân cu Dumnezeu?
      Sunt timpuri atât de amestecate, încât s-a ajuns ca pe internet piesele negre sa joace rolul de piese albe. Cum? O sa-ti dau cateva exemple: iti faci un blog. Introduci in denumirea lui un cuvânt cheie cu care si tu vei rezona. Cum ar fi ” Adevar” ” Lumina”, „Iubire”. Te inscrii pe acel blog si te astepti sa gasesti oameni care iubesc adevarul si lumina. Descoperi dupa un timp ca grupul este fondat de yoghinii lui Bivolaru ca sa mai atraga cativa fluturasi in sectă.
      Cei ce nu rezoneaza cu acele cuvinte cheie enumerate mai sus, cum ar fi bravii nostri daci ce au umplut internetul cu laude despre nobletea noastra, pot fi atrasi cu alte cuvinte ” cheie”: Burebista, Zamolxis…etc
      Vei descoperi cu stupoare ca prin toate aceste grupuri sunt aceiasi oameni ce vând la tarabă minciuni cu carul.
      Am citit pe net ca in perioada lui Hitler se practicau foarte mult experimentele cu cristale, orgoni si ” channelingul”. Dovada ca istoria se repetă si oamenii alearga mereu tot dupa cai verzi pe pereti!
      E corect ce spui tu: multi L-au scos pe Dumnezeu din ecuatie si L-au înlocuit cu proiectiile lor mentale despre cine e Dumnezeu. Babilonie! De aceea nici nu se mai inteleg romanii intre ei!
      Aveam o țară….A fost vândută bucata cu bucata si distrusa in timp ce dacii se laudau cu noblețea si multi crestini pretindeau ca suntem alesi…Spune tu: cati au fost treji in tot acest timp de cumpana, cand poporul român este pe cale sa fie anihilat?!

      Apreciază

      • nelutu said, on aprilie 2, 2023 at 4:10 pm

        Foarte corect,ati inteles perfect ceea ce eu in mai putine cuvinte am spus.Sa nu uitam ca toti suntem chemati ,dar putini vor fi alesi tocmai din motivele deja amintite.Sa multumim lui Dumnezeu ca ne-a oferit sansa de a trai aceste vremuri. Daca nici acum, atunci cand?

        Apreciază

  4. victorafteni said, on martie 31, 2023 at 9:58 pm

    Acelasi principiu „Divide et Impera” sub o altă formă: impărțirea unei comunități mari în comunități mult mai mici pentru a putea fi stăpânite fără ca să poată opune rezistență. Totul începe cu o fereastră Overton – în cazul de față a fost plandemia – apoi se merge din aproape în aproape.

    Apreciază

    • P.M. said, on aprilie 2, 2023 at 8:19 am

      Am citit comentariile de acolo; deoarece este unul/una pe acolo care nu numai că nu realizează ce se va întâmpla în viitorul apropiat, este chiar bucuros/bucuroasă că se va elimina numerarul.

      Voi iăsa și eu un comentariu la acel articol.

      Apreciază

  5. Tataia said, on aprilie 1, 2023 at 2:16 pm

    Orasul de 15 minute….vis destul de vechi al omenirii, care este pus in aplicare de ceva timp….spre exemplu cartierul Bucurestean „drumul taberei” este un exemplu perfect de oras de 15 minute. Si chiar se invata dedpre acesta la universitati de arhitectura celebre din lume. Intr-un perimetru aproximativ dreptunghiular lung de 3 km si lat de 800m marginit de bulevardul Timisoara. Vales Oltului, prelungirea Ghencea inglobeaza tot ceea ce este necesar traiului urban, mai putin un spital. Exista assdar in drumul tsberei doua mall-uri (Afi palace si Plaza Romania), scoli, licee, gradinite o policlinica de stat si centre medicale private, magazine de bricolaj (Dedeman), multe magazine alimentare, farmacii, sali de pariuri etc. Si da…distanyele din drumul taberei 3km/800m se pot parcurge in 15 min pe jos sau cu bicicleta desi eu personal cit am locuit in dr.taberei (aprox 20 de ani) am folosit autoturismul proprietate personala deoarece nu stiu sa ma dau pe bicicleta iar de la mersul pe jos ma doare spatele. Si oricum de obicei am bagaje grele dupa mine. Si cu masina tot 15 min faci prin dr. Taberei. Dar nu am observat sa se formeze niciodata blocaje IN INTERIORUL cartierului. Insa parasirea cartierului era cu totul alta poveste. In trecut singura iesire din drumul taberei catre centrul orasului era pe la intersectia de la Razoare unde era mereu blocat traficul. Numai in acea intersectie se pierdeau 45 de minute poate zilelor de dumineca si a orelor trecute de miexul noptii. Am inteles ca in prezent s-ar fi imbunatatit putin situatia ca s-ar mai fi dat drumul la alte doua iesiri din cartier (prin Ghencea si inca uns) plus ca s-a mai facut si metrou….ce mai conteaza dupa 20 de ani m-am mutat din drumul taberei in alt cartier care inca nu are metrou. Stilul meu sa fug din calea „ptogresului” . Dar nu imi poate spune nimeni ca drumul taberei nu a fost de la bun inveput conceput cu ideea de oras de 15 min in minte.

    Apreciat de 1 persoană

    • Dr. Badass said, on aprilie 1, 2023 at 8:35 pm

      Bucureștiul până în 2030 se dorește să ajungă oraș de 15minute, asta înseamnă că cel târziu până la sfârșitul lui 2024 să reușești să-ți vinzi apartamentul ( sau proprietatea) la prețul pieței.
      Mai este timp să reușești să recuperezi valoarea plătită și să nu ajungi în situării să trebuiască să pleci doar cu hainele de pe tine.
      Pe măsură ce se confirmă hotărârea și se iau masurile corespunzătoare la nivel local o să apară la vânzare tot mai multe locuințe și prețurile încep să tot scadă.
      Și cine știe când se pun în aplicare și alte reguli prin care este tot mai greu să mergi prin tot orașul și mai ales să pleci definitiv.
      În altă ordine de idei, mersul pe jos este de 6km într-o oră, mers normal. Prin urmare 3km este un drum de 20-30minute de mers pe jos. Cu bicicleta te încadrezi în orașul de 15minute deoarece poți ajunge la 10-15km pe oră la un pedalat lejer și cu schimbător de viteze care să ofere cel mai bun raport.

      Apreciază

      • Tataia said, on aprilie 1, 2023 at 10:57 pm

        Frate…tu cind spui ca 3 km nu ii faci pe jos in 15 min iei in calcul situatia cea mai defavorabila a deplasarii efectiv dintr-un capat in celalalt. Cit de des se intimpla insa in realitate sa ai de facut drumul cel mai lung cu putinta dintr-un perimetru dat?

        Apreciază

  6. Paracels said, on aprilie 1, 2023 at 3:51 pm

    Nu stiu daca mai tineti minte ca pe ,,peroada” plandemiei, cind trebuia sa ne scriem bilet de voie,cu locurile unde ne dplassam, aveam dreptul dupa spusele unor politisti sa ne indepartam doar la 10 min.distanta de domiciliu! In plus eu care fac sport de copil, am fost oprit sa ies din oras, de masina militziei care stationa la iesirea din city.Ca sa fac miscare in afara localitatii pe camp! Ca nu cumva pe camp sa iau/dau eventualul covid pe care nu-l aveam..

    Apreciat de 2 persoane

  7. Dr. Badass said, on aprilie 1, 2023 at 3:51 pm

    Bucurați-vă, București, Cluj, Suceava până în 2030 devin orașe de 15minute.
    https://m.activenews.ro/opinii/Cosmarul-de-15-minute-–-Te-culci-Om-si-te-trezesti-Doamne-fereste-Gandac-181017
    https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_22_2591

    Apreciază

  8. timisorean1 said, on aprilie 1, 2023 at 6:14 pm

    Pai in viitor nu vor fi doar masini electrice 100%(asa zic/vor ei)? Nu „poluarea” spun ei ca e motivul oraselor de 15m? Deci singuri se dau de gol! Scopul, controlul…

    Apreciat de 1 persoană

    • Tataia said, on aprilie 1, 2023 at 8:35 pm

      Masina electrica este doar o etapa intermediara catre viitorul „verde” in care masinile nu exista deloc. Nu ai inteles pina acum?

      Apreciază

      • timisorean1 said, on aprilie 5, 2023 at 1:01 pm

        Am zis doar ca se contrazic singuri, un coment mai mult pt incepatori, intr adevar. Autoturismele electrice nu le am la suflet, ca sa ma exprim elegant. Ba chiar mai mult, in principiu, imi plac autoturismele fabricate intre 1985 si 1995.

        Apreciază

    • Dr. Badass said, on aprilie 1, 2023 at 8:41 pm

      Era pe vremuri o zicală :
      Moarte sigură de cobra, dar mai sigură cu Mobra!
      Cu mașinile electrice este și mai bine, stai călare pe un motor electric de 30-40kw.
      Cât mai multe ore de condus sau de circulat cu mașina electrică, cu atât mai sigur este tratamentul de chimioterapie.

      Apreciază

  9. nimeni said, on aprilie 2, 2023 at 5:02 pm

    Intr-o buna zi, dupa multe restrictii de genul asta, va veni „unul” care ne va „reda” (doar in aparenta) libertatea, cel mai probabil cu conditia sa ne punem pecetea lui, semnul fiarei. Pe acela va trebui sa nu-l ascultam, sa nu-l urmam, desi va apare ca un mare „eliberator”!!
    Credeti ca este gluma? In decembrie 1989 ne apucase pe toti entuziasmul ca a fost dat jos Ceausescu, toti visam …la mai bine! Adica: un dictator a fost dat jos, noi imediat ne-am gandit la „eliberare”. Unii si astazi striga „vrem o tara ca afara”… Dupa comunismul de dinainte de 1989 ce a venit? Alti hoti, iar acum deja se vorbeste pe fata de UN NOU COMUNISM/NEOMARXISM!! Nu e logic ca si acesta intr-o zi va cadea, ori de bunavoie ori regizat? Ce va veni dupa? Biblia vorbeste de anticrist…
    Nu in ultimul rand era un interviu cu un mason care dadea pe fata planuri ale lor, cum ar fi ca vor ca China sa ia locul SUA pe scena politica mondiala, dar: VOR SA CREEZE UN CATACLISM SOCIAL NEMAINTALNIT (si pe acest bloc se spune despre asta, batalia dintre „pionii albi” si „pionii negri”), CA APOI „MASELE DE OAMENI FOARTE DERUTATI SA FIE ‘EXPUSI’ DOCTRINEI-PURE SATANISTE”!! (asa spunea individul din interviu) Deci dupa „revolutia” sau lupta dintre pionii negrii si cei albi, ar urma… anticrist, care va apare ca un mare „eliberator”, cu conditia… sa ii primim pecetea, sa ne lepadam de Hristos… ca in final sa mergem in iad cu tot cu anticristul.

    Apreciază

  10. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază

  11. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază

  12. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază

  13. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază

  14. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază

  15. […] ma uita la reclamele acestea, parca vad orasele de 15 minute. Mai exact, blocurile din orasele de 15 minute in care papusarii doresc sa ne […]

    Apreciază

  16. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază

  17. […] Orasele de 15 minute – visul de aur al pionilor negri […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.