SACCSIV – blog ortodox

Un studiu cu privire la rezultatele vaccinării anti covid în SUA a constatat că aceasta a generat pagube economice de 147 de miliarde de dolari și a lăsat în urmă zeci de milioane de persoane cu răni sau dizabilități. Iar sute de mii de decese în exces pot fi atribuite daunelor provocate de vaccinul anti COVID-19

Posted in Coronavirus, morti, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on martie 30, 2023

Sursa: https://www.zerohedge.com/markets/bombshell-vax-analysis-finds-147-billion-economic-damage-tens-millions-injured-or-disabled

Exploziv, un studiu cu privire la rezultatele vaccinării anti covid în SUA a constatat că aceasta a generat pagube economice de 147 de miliarde de dolari și a lăsat în urmă zeci de milioane de persoane cu răni sau dizabilități

De Tyler Durden, 29 Martie 2023, ZeroHedge

Un nou raport estimează că numai în anul 2022 din cauza vaccinării anti covid în SUA un total de 26,6 milioane de persoane au fost vătămate, dintre care 1,36 milioane au rămas cu dizabilități, iar 300.000 de decese în exces pot fi atribuite daunelor provocate de vaccinul anti COVID-19, ceea ce a costat economia aproape 150 de miliarde de dolari.

Firma de cercetare Phinance Technologies, fondată și condusă de fostul manager de portofoliu la Blackrock Ed Dowd, Yuri Nunes (doctor în fizică, master în matematică) și Carlos Alegria (doctor în fizică, finanțe), a împărțit impactul vaccinurilor în patru categorii mari pentru a estima costurile umane asociate cu vaccinul Covid-19; niciun efect sau asimptomatici, cei care au suferit leziuni (rezultate ușoare până la moderate), cei care au devenit invalizi (rezultate severe) și decesul (rezultate extreme). Datele privind dizabilitățile și rănile cauzate de vaccin provin direct de la Biroul de Statistică a Muncii (BLS), în timp ce cifrele privind decesele în exces sunt derivate din cifrele oficiale privind decesele din SUA prin două metode diferite (metodologia aici).

Este important de reținut faptul că persoanele dintr-o categorie (rănite, de exemplu) pot trece în ultimele categorii de gravitate – lucru pe care această analiză nu îl ia în considerare.

„Trebuie să ne amintim că nu numai că aceste grupări sunt o încercare de a caracteriza diferite niveluri de daune cauzate de inoculări, dar ele nu sunt statice și ar putea interacționa unele cu altele”, se arată în raport. „De exemplu, ar putea exista indivizi care nu au avut efecte vizibile după vaccinare, dar care, cu toate acestea, ar putea fi totuși afectați.”

„Indivizii cu leziuni ușoare în urma inoculărilor ar putea, în timp, să dezvolte leziuni grave, până la gradul de invaliditate, sau un rezultat extrem, cum ar fi decesul.”

Estimarea costului economic

În analizarea fiecăreia dintre categoriile de mai sus, Phinance a folosit excesul absolut de timp de muncă pierdut (a se vedea raportul anterior) pentru a calcula costul economic direct generat de rănile cauzate de vaccinurile anti covid, la 79,5 miliarde de dolari în 2022 și la 52,2 miliarde de dolari pentru cei cu dizabilități grave.

Pentru decese, Phinace a folosit creșterea medie anuală absolută a excesului de decese începând cu 2021, care a fost de 0,05% pentru grupul demografic cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, ceea ce a însemnat 5,6 miliarde de dolari în productivitate pierdută.

În total, ei au constatat un ‘cost economic’ total de 147,8 miliarde de dolari în 2022 din cauza vaccinurilor anti Covid-19.

După cum notează Dowd, aceste cifre reprezintă doar ceea ce poate fi măsurat în prezent, deoarece:

„Efectele de impact, cum ar fi pierderea de productivitate din cauza unui lucrător care este prezent, dar lucrează, să zicem, la 50%-75% din capacitate, nu sunt luate în considerare, la care se adaugă epuizarea celor care preiau și sarcinile șomajului.”

„Efectele multiplicării sunt masive.”

Acum imaginați-vă impactul la nivel mondial…

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on martie 30, 2023 at 2:22 pm

  Absurditatile sistemului: adio vax, dar totusi va recomandam!

  OMS face noi recomandări pentru vaccinarea anti-Covid
  https://blacknews.ro/oms-face-noi-recomandari-pentru-vaccinarea-anti-covid/

  Apreciază

 2. dante said, on martie 30, 2023 at 6:41 pm

  Un studiu care bate toba pe pierderile economice – materiale ale celor vatamati de vaccinarea covid, insa observ ca factorul uman ( moral, mistic, sufletesc ) lipseste cu desavirsire. Din punctul meu de vedere este unul dintre multele asazise studii pe vaccinarea covid ce au ca scop incriminarea pina intr-un punct a genocidului ce nu mai poate fi ascuns. Asadar sistemul vrea sa fure startul si sa induca populatiei o pista ce ia in calcul doar o jumatate de adevar, asta pentru adormirea constintelor si pentru o noua spalare pe creier. Altfel cum s-ar putea cuantumiza pierderea unei vieti omenesti?
  Intr-un fel sau altul omul este redus la nivelul de numar ce face parte dintr-o matrice economico – financiara aidoma unui amarit de tranzistor din total de zeci de mii de tranzistori ce insumeaza un microcip care alcatuieste un sistem de operare.
  Crestinul cind moare se gindeste cit costa inmormintarea sau unde i se duce sufletul?

  Apreciat de 1 persoană

 3. P.M. said, on martie 31, 2023 at 7:47 am

  Poate ne spune și nouă voicusoft ce părere are de aceste drame care nu se vor sfârși prea curând fiindcă otrăvurile din așa zisele vaccinuri lucrează;și lucrează;mai o bâlbâială, mai o subită.

  I am trimis maimuțoiului ăstuia un articol asemănător, poate chiar pe ăsta, însă puțin probabil ca măscăriciul să nu l cenzureze.

  https://www.nwradu.ro/2023/03/cazurile-covid-cresc-romania-8000-saptamana/

  Apreciază

  • scortisoara said, on martie 31, 2023 at 10:28 am

   nwradu , asta e tâmpit din naștere sau l-a tâmpit vaccinul covrigului ?

   Apreciază

   • P.M. said, on martie 31, 2023 at 12:21 pm

    Cred că era demult, dar era în umbră; doar că de când cu mascarada, a ieșit la lumină;ca mulți alți așa intitulați influenceri, de fapt niște propagandiști periculoși pentru societate.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: