SACCSIV – blog ortodox

Categoria BAU BAU: Uniunea Europeană asigură două vaccinuri care vor fi folosite în cazul unei pandemii de gripa aviară la om

Posted in gripa aviara, UE, UNIUNEA EUROPEANA, vaccin by saccsiv on martie 25, 2023

Sursa: https://m.dcnews.ro/gripa-aviara-este-infricosatoare-ue-asigura-doua-vaccinuri-care-vor-fi-folosite-in-cazul-unei-pandemii_909773.html

Comisia Europeană anunță acordul cu companiile farmaceutice

După primele cazuri de virus care au circulat printre mamifere, gripa aviară a început să sperie. Boala, care ucide mii de lei de mare în Peru și amenință sectorul de creștere a păsărilor din diferite părți ale planetei, a demonstrat o capacitate de adaptare care nu trebuie subestimată. De aici și anunțul Comisiei Europene privind închiderea a două contracte de garantare a furnizării de vaccinuri către statele membre în cazul în care situația ar degenera.

”Urmărim îndeaproape problema gripei aviare” și ”în acest moment există două vaccinuri autorizate în UE” pentru uz animal, dar posibil și adaptabile pentru om. ”Comisia a semnat două contracte comune de furnizare pentru a cumpăra aceste vaccinuri în cazul unei pandemii”, a declarat astăzi Stefan De Keersmaecker, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene pentru sănătate, potrivit Europa Today.

”În cazul unei pandemii de gripă declarată de OMS, companiile ar trebui să-și actualizeze vaccinurile pentru a contracara tulpina virală care provoacă posibila pandemie”, a adăugat purtătorul de cuvânt, fără a preciza niciun risc pentru oameni.

Între timp, unii dintre cei mai importanți producători de vaccinuri antigripal din lume au promis că sunt gata să facă sute de milioane de vaccinuri împotriva gripei aviare pentru oameni în câteva luni, dacă o nouă tulpină de gripă se adaptează vreodată la pandemie.

Un focar actual a ucis un număr record de păsări și mamifere infectate. Cu toate acestea, cazurile umane rămân foarte rare, iar oficialii din domeniul sănătății globale au spus că riscul de transmitere între oameni este încă scăzut.

Trei companii de vaccinuri – GSK, Moderna și Seqirus – au confirmat pentru Reuters că sunt deja în curs de dezvoltare sau în proces de testare a mostrelor de vaccin uman care se potrivesc mai bine cu subtipul circulant, ca măsură de precauție împotriva unei viitoare pandemii. Alte companii, precum Sanofi, au declarat că sunt ”gata” să înceapă producția, dacă este necesar, cu tulpinile existente de vaccin H5N1.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on martie 25, 2023 at 12:07 pm

  Spuse de/la Mishteaux:
  Ba e culmea cum nimeni nu pomeneste de constructia submarinelor nucleare ale Australiei (si conform lui misheteaux … taradate imediat lui Xi 🙁 PLANURILE SECRETE ale USA si Marii Britanii de a NUCLEARIZA MASSSSIV AUSTRALIA
  fapt care a grabit vizita lui Xi acum …vizita programata in MAI .. 😉 [nu ma intrebati de unde stiu ce stiu = VERIFICATI! 🙁 ]
  Fara …AUKUS …planurile secrete aflate „recent” 😉 punctual de chinezi
  nu se grabea Xi la Putin
  iar faptul ca PUTIN a stiut primul de ele …nu-si permitea PUTIN sa nu-l primeasca pe Xi pe aeroport! 😉
  Ce va pot spune e ca Xi a ramas masca si a clipit des si lung dupa ce-a vazut „inregistrarile” !
  CHIAR ASA … 😉
  De ce evita toti … implicarea SUBMARINELOR ATOMICE AUSTRALIENE si ” AUKUS ”( blocul Australia, Anglia, USA-n.m.)
  in explicatia obligativitatii Chinei de-a se proteja (vezi si Kishida, acest Scholz 😀 nippon la Kiew )
  printr-o MAI ALES: ALIANTA MILITARA cu RUSSIA ?

  MISHETEAUX se mira ! Chiar atat de mult va cenzureaza …”ei” ? 😉
  PS: China e implicata in caderea băncilor ce finantau … ATENTIE : HIGH TECH-ul yankeu 😛 …si asta insemna ceva …expertilor !
  @mishteaux spune:
  24 MARTIE 2023 LA 19:15
  „tradate” lui Xi … te referi la strania lor ante-cunoastere, inca de pe cand erau conisderate de australi franceze 😛 ; dupa la fel straniu-la-inceput-neinteléasa predictie „BATISCAF”-ul ? a stiut „cumva” Xi inaintea jignitului Macron ca yankei-i trag pe sfoara …infingandu-le un CUTIT in spate-n targul submarinelor si mai apoi de jmekerie sparagandu-le „pe nevazute” conducta …nemtilor harnici(dar prosti) [„viata in servicii” e cea mai anti-plicticoasa daca nu esti … 🙁 …genial ! 🙁 ]
  AUD ?

  USA si restul anglosaxonilor … au scos chiar FRANTA din ecuatia profitului
  dorindu-si pana in 2025 (parca asta era anul OFICIAL cand USA va intra-n razboi cu CHINA , asa zicea CNN-ul)
  submarine …nu ori-de-care ci ATOMICE (adica luni de zile sub apa) dotate ATOMIC !
  „dotate ATOMIC” …asta la grabit pe Xi acum la PUTIN si nu-n mai cum era prognozat !
  (ahhhh …si inca ceva … si faptul ca cad banci l-a grabit pe xi 😉 )
  IQ=?
  😉

  Fi pe faza … 😉 ti-am zis . DEUTSCHE BANK 😉 !
  asa ca inca nu crezi ca-s REAL PROFET 😀 ?:
  Mai ti minte ? …PS. Biden ai Schol despre ce 🙁 financiar urmeaza au vorbit in vizita NE-secreta (asta-o stiu rusi si chinezii 😉 ) Chiar am IQ-ul ala … asa ca fi pe faza ! Scri articole stranii … ar fi pacat sa pierzi bani din lipsa de informatii 😉
  [cu cat a cazut banca azi 😀 ? … u r m e a z a ! 😉 ] daca crezi ca totu-i hazard … esti mai slab decat credeam 😉 !
  „@Credit Suisse
  Va fi salvata, de guvernul elvetian, pentru ca (subteran?) o banca prea mare pentru a fi lasata sa falimenteze ! Deutsche Bank va avea in 3 saptamâni(!) … gigantice probleme cu EURO (asa spun paianjenii din retea 😉 )
  AUD … un merci ? 😀”
  SHALOM !

  „Daca nu doar BLACKROCK va mai avea vre-un castig …eventual si ala …RADIOACTIV !” – CLOWN-ule … stiai din „17 MARTIE 2023 LA 0:38” ca albionii vor trimite „uraniu saracit” sau deja stai cand a INTRAT 😉 in Ukraina 😛 ?
  …esti mai mult decat straniu !
  HAHAHA ! -> DEUTSCHE BANK si … ti ri a c 😛 (imi place ca nu se mai rade de clown 😀 !

  PS : 😀 NU MA INTREABA DE UNDE STIU SIGUR CE …STIU 😉 !
  SUNT PROPHET si … mishteaux e SPECIAL ! 😉
  [DEUTSCHE BANK si serverele lor … mda … nemtii ‘s harnici insa genii au rare ! 🙂 ] PUP ! 😀
  3301_Q

  „Dom… PIPEREA (atentie la bancile teuto spune:
  20 MARTIE 2023 LA 15:39
  Situatia e atat de grava incat CREDIT SUISSE a foat vandut
  fara ca actionarii bacii sa fi fost intrebati LEGAL (prin modificarea legii peste noapte 😉 la Berna )
  daca sunt de acord cu pretul la care-a fost vanduta USB-uli banca ?
  E straniu si anti-democratic faza deja-ntamplata …in ELEVETIA laudata prin DEMOCRATIA ei … de AGORA !
  PS: Pe thema asta e de meditat …cat de imputzita e treaba dupa
  „ROCADA” [in 2-oua saptamani urmeaza DEUTSCHE BANK … va falimenta = parerea mea … nu trebuie sa se ia nimeni dupa ! 🙁 ]
  ia vedeti ce le-au zis sauditii amercanilor dupa amenitarea lui Biden relativ la plavonarea pretului petrolului
  OPEC 😉 !
  VIN VREMI NASOALE ! Spune anost necunoscutul Mishteaux [Q?]”

  atentie la inceputul lui mai ! 🙁

  Atentie la banca pomenita …subterna e-n efect de DOMINO cu o banca care va cadea 😛 !
  Ai habar de ceva ?
  Ai inteles „ROCADA” din EXACT 12 martie … nu te mira faptul c-a fost precizata exact … precum straniu-exact a fost precizat in april’22 ca TRUMP va avea probleme cu acte-n august’22 ?
  PS: Nu suunt nebun si nici nu glumesc … fi pe faza cu ce subtil insinuez ! 🙁 🙁 🙁
  PPS: De unde puteam sti ca desi granzii propovaduiau ECONOMIE DE PIATA …fac in 12 martie un BAIL OUT —–act de comunisti de IMGB …de unde stiu ca Deutsche Bank va avea probleme curand …de unde stiu de ti … ri … ac ? 😛
  NU MA CREDE …nu fa nimic ! Doar urmarese pasiv … cum mintea de azi tie sa va tranforma in mintea de pe urma 🙁 !
  [Tine minte … tiriac … banca din Germania … buuum ! o zic subtil ca nu vreu prapaaadul de pe acum ! Toate la vremea lor ! ]”

  …retrageti banii de la BANCA („aia”) …va fi jale!
  Asa clown cum ma vezi …am avut acces la „condicuta” ei … E PRAF ! Banca germana ce-o sustinea subteran e practic in FALIMENT !

  SUNT GENTIL si nu-i fac antireclama desi … moral ar fi sa-i avertizez pagubitii ! 🙁 🙁 🙁
  Ce-i pentru tine @IMGB mai moral … sa salvezi un deja bogat de la injumatatirea aveerii sau sa-i avertizezi creditorii , individual saraci, de la FALIMENT ?
  AUD ? … syndicalistule ? :)Deja nu-i exclus ca USA sa sufere o LOVITURA DE STAT MAILITARA ! 🙁
  SUBTERAN E TOTUL VRAISTE ( …ani ’30 sunt paradis pe langa ce se ascunde acum 🙁 🙁 🙁 ! Daca tac nu-nseamna ca nu STIU ce spun 🙁 !
  DEZGUST TOTAL cum moare imperiul asta … („cine” l-a salvat pe chinez si cine n-a lasat-o pe Hillary s-ajunga … a fost un geniu …dar nu un geniu milostiv 🙁 !”

  Apreciază

 2. nimeni said, on martie 25, 2023 at 1:20 pm

  Mi se pare mie sau astia pregatesc iar vaccinul mai intai si apoi „apare accidental” virusul?? Si, din nou, este vorba tot de GRIPA!! Adica: in 2005 era gripa (aviara), in 2009 era gripa (porcina), in 2020, event 201, a fost tot GRIPA dar i-au spus „pneumonia din Wuhan” ca sa sperie oamenii, apoi i-au spus „sars cov-2” ca apoi sa-i spuna „NOUL” coronavirus, adica noua-gripa, mizand pe faptul ca 99% din oameni nu au mai auzit de coronavirusi si astfel se vor speria de corona-bau-bau (ca in titlul postarii) – strategie care a functionat de minune, inclusiv in randul medicilor si asistentilor (care nu ar trebui oare sa-si cunoasca meseria?! cum se sperie singuri de propria umbra cand ei sunt cei care trateaza boli – dar s-au speriat nu cei care trateaza ci cei care doar urmeaza ORBESTE protocoale, fara sa fie prea bine pregatiti, fara sa gandeasca prea mult).
  Numitorul comun este GRIPA! Si frica!
  Da, inevitabil vor fi „alte pandemii” insa nu naturale ci „accidentale” ca si cele enumerate mai devreme! Apropo de asta: in timp ce reporteritele platite cu SPAGA GRASA de la UE pentru „impartialitate” urlau ca „Doamne feresteeeeee!!! A mai aterizat un avion, poate-poate in el o fi vreun chinez din Wuhan cu bau-bau gripa!!” eu ma gandeam: nu a fost la un moment dat un focar de EBOLA in Africa? Dar l-au stins… Au reusit sa-l opreasca. Desi ebola e mai grava cu mult decat gripa-covid! Cum or fi reusit sa opreasca ebola? PENTRU CA AU VRUT!! Deci se poate opri o boala, sa nu se raspandeasca… daca se vrea asta!
  Evident, event-201 a fost gandit pentru vaccinarea in masa a oamenilor. Se prea poate sa mai incerce astfel de lucruri.

  Apreciază

 3. Felix said, on martie 25, 2023 at 1:22 pm

  O boală contagioasă face ravagii printre copii | replicaonline.ro
  https://www.replicaonline.ro/o-boala-contagioasa-face-ravagii-printre-copii-550903?z=l

  Apreciază

 4. scortisoara said, on martie 25, 2023 at 3:55 pm

  Apreciază

 5. Radu Humor said, on martie 25, 2023 at 5:03 pm

  De ce cineva ar dori să degradeze forțele de ordine până la crearea haosului este deschis interpretării, dar pare destul de evident că motivul cel mai logic este distrugerea unei societăți – una care a dat atât de mult cuiva ca Soros. Ceea ce îl face un și mai rău.

  Într-un articol de opinie publicat în New York Post , Palumbo a atras atenția asupra modului în care finanțatorul în vârstă de 92 de ani a investit milioane de dolari pentru a se asigura că districtele critice aveau procurori de stânga, avansându-și astfel obiectivul de a „reface țara”. ( probabilîn ceva de nelocuit pentru oricine nu este un animal).

  Raportul indică faptul că finanțarea generoasă a lui Soros a sprijinit 75 de procurori din toată țara, care reprezintă în mod colectiv cel puțin o cincime din populația SUA, iar printre aceștia se numără câteva succese notabile. Câștigătorii de seamă includ pe Bragg, George Gascon, procurorul Los Angeles, Larry Krasner, Philadelphia, Buta Biberaj, Loudoun County și Kim Foxx, Cook County.

  Soros a finanțat grupuri care au plătit milioane pentru a sprijini candidații cei mai de extremă stânga și care sunt acum criticați pentru că au refuzat să aplice legile pentru comportamente violente și au provocat haos în orașele lor.

  „Nu pot găsi o teorie pentru ce cineva ar crede că aceste politici funcționează”, a spus Palumbo. „Urăsc să dau răspunsul leneș al tipului că este pur și simplu rău , dar nu există, nici măcar nu există o întorsătură moralistă în acest sens, așa că este tot ce mă pot gândi.”

  „Poate vede… există beneficii și haos și remodelarea țării din asta”, a continuat el.

  „Tăceam, pe lângă faptul că eram sub media mondială și consecințele erau imposibil de ignorat”, a spus Palumbo. „Foarte rar se întâmplă ca o politică să explodeze atât de repede în fața ta. Dar în 2020, știți, deși a existat o creștere a criminalității la nivel național, aceasta a fost cea mai pronunțată în aceste jurisdicții Soros. Ai văzut aproape o dublare.”

  „Și apoi au existat unele crime care, știi, lipsa aplicării legii chiar schimbă modul în care sunt raportate. Așa că crimele violente au crescut vertiginos… acele date sunt foarte fiabile”, a continuat el.

  Dacă am fi avut un guvern central funcțional care nu ar fi aliniat cu ideologia politică deformată a lui Soros, el ar fi fost cu mult timp în urmă după gratii pentru o conspirație sedițioasă de distrugere a țesăturii societății noastre.”

  Apreciază

 6. Gigimutu said, on martie 25, 2023 at 10:40 pm

  Ce gluma bună!

  Pai mai are cineva încredere în bursula și în UE ???
  0 barat, cîntati la alta masă !!!

  Apreciază

 7. Simion P. said, on martie 25, 2023 at 11:38 pm

  Commercial development of gene-edited food now legal in England
  https://www.bbc.com/news/science-environment-64596453

  https://www.gov.uk/government/news/genetic-technology-act-key-tool-for-uk-food-security

  Apreciază

 8. ochiul said, on martie 26, 2023 at 1:08 am

  sunt tot mai uimit de grija pe care ne-o poarta ue, vrea sa traim toti cu orice pret

  Apreciază

 9. Ciprian-Ionut Panait said, on martie 26, 2023 at 7:36 am

  Au oncercat si cu nu stiu ce boala re capuse. sunt disperati ca nu au omorat deestui cu vaccinul anticovud nu au introdus certificatul verde ca obligatoriu. de anul asta trebuiau sa introduca cipuirea dar au fost suf care s-au opus si sunt in urma. Doar tradatorul de Iohannis inca incearca ceva cu buletinele biometrice

  Apreciază

 10. Ana said, on martie 26, 2023 at 9:53 am

  Cum e posibil ca inca sa se mai poata manipula cu asemenea ineptii! Chiar ne meritam soarta, si daca unii dintre noi mai putin sau deloc.

  Apreciază

 11. Teo said, on martie 26, 2023 at 9:13 pm

  in România nu vor ,,pune botul” mai mult de 5%! Și ăia bineințeles fiind corporatiștii din generatia Y, fani usR… sau, mă rog, ce a mai rămas din ei după Marea ințep(a)uire P(l)andemică!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: