SACCSIV – blog ortodox

Societatea Canadiană a Cancerului spune că bărbații cu organe genitale feminine false ar trebui să ia în considerare controalele periodice pentru cancerul de col uterin

Posted in BARBATI, cancer, cancer de col uterin, cancerul colului uterin, FEMEIA by saccsiv on martie 22, 2023

Life Site: Canadian Cancer Society says men with fake female genitalia should consider cervical cancer screenings

Societatea Canadiană a Cancerului spune că bărbații cu organe genitale feminine false ar trebui să ia în considerare controalele periodice pentru cancerul de col uterin

Statul Washington a fost luat în derâdere la începutul acestui an pentru că a făcut un anunț similar, însă și-a reorientat avertismentul, mai pe înțelesul tuturor, către femeile reale.

De Ashley Sadler, 20 Martie 2023, LifeSiteNews

TORONTO (LifeSiteNews) – Societatea Canadiană a Cancerului sugerează că bărbații care și-au făcut ‘operații mutilante ale posteriorului’ pentru a semăna mai bine cu femeile, ar putea dori să ia în considerare posibilitatea de a se supune unui screening pentru cancerul de col uterin.

Breitbart a evidențiat joi sfatul organizației, subliniind că acesta coincide cu o recomandare suplimentară din partea societății profesionale pentru femeile care se identifică ca bărbați, să se supună unui screening pentru cancerul de sân, pe care l-a redenumit ‘cancer la piept’.

Potrivit sfatului, un bărbat care crede că este femeie (o ‘femeie trans’) ar trebui să discute cu un furnizor de servicii medicale despre posibilitatea de a se supune unor teste de depistare a cancerului de col uterin dacă ‘a suferit o operație la nivelul posteriorului’ pentru a crea în mod artificial organe genitale feminine false, deoarece ‘există un risc foarte mic de a dezvolta cancer în țesuturile neo-vaginului sau al neo-cervixului’.

Cele care nu au suferit această operație, recunoaște societatea oncologică, ‘nu sunt expuse riscului de cancer de col uterin’.

‘Poate fi dificil să faci din depistarea cancerului o prioritate, mai ales atunci când nu există multe informații despre riscurile de cancer de col uterin pentru femeile trans [sic]’, se mai arată în continuare în consultativ, sugerându-se că bărbații care cred că sunt femei ‘pot fi, de asemenea, îngrijorați de lucruri precum experimentarea transfobiei în timpul procesului de depistare’.

‘Cu toate acestea, este important să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră prin efectuarea screening-ului de cancer pentru care aveți nevoie’, a susținut Societatea Canadiană de Cancer. ‘Screeningul înseamnă depistarea cancerului înainte de apariția simptomelor’.

„Iată care este concluzia: dacă ești o femeie trans care a suferit o operație la nivelul posteriorului, discută cu furnizorul tău de servicii medicale despre riscul personal de cancer la nivelul neo-vaginului sau al neo-cervixului și stabilește un plan de depistare a cancerului care să funcționeze pentru tine”, au spus ei.

Societatea canadiană de cancer nu este prima organizație care, în acest an, promovează screening-ul cervical pentru persoanele cu identitate LGBT.

Statul Washington a fost ironizat la începutul acestui an pentru că a făcut un anunț similar, deși și-au îndreptat avertismentul, mai pe înțelesul tuturor, către femeile reale.

În ianuarie, departamentul de sănătate din Washington a trimis un tweet prin care le amintea ‘persoanelor transmasculine cu col uterin’ – cunoscute mai bine sub numele de ‘femei’ – să se supună unui screening pentru cancerul de col uterin, a relatat anterior LifeSiteNews.

Mesajul recomandă publicului să ‘găsească un furnizor de servicii de sănătate care să primească LGBTQ’, accesând un link către Rețeaua Națională LGBT a Cancerului.

„Dacă ai un col uterin, ești o femeie de genul fată/femeie”, a scris un utilizator pe Twitter, ca răspuns la tweet. „Nu există altă opțiune decât în imaginația ta. Departamentele de sănătate ar trebui să știe mai bine, decât să facă pe plac capriciilor imaginare”.

Dincolo de jocurile lingvistice ale organizațiilor profesionale din domeniul sănătății, studiile au descoperit legături între tratamentele mutilante pentru transsexuali și riscul crescut de cancer.

O analiză din 2017 publicată de National Institutes of Health (NIH)’s National Center for Biotechnology Information (NCBI) a observat că, întrucât ‘hormonii transsexuali administrați în scopul afirmării sexului pot fi administrați în doze mari și pe o perioadă de zeci de ani, carcinogenitatea terapiei hormonale la persoanele transsexuale reprezintă un domeniu de o îngrijorare considerabilă’.

‘În plus, preocupările legate de riscul de cancer la pacienții transsexuali au fost legate de infecțiile cu transmitere sexuală, de expunerea crescută la factori de risc bine-cunoscuți, cum ar fi fumatul și consumul de alcool, și de lipsa accesului adecvat la screening’, a sugerat analiza.

Între timp, un studiu din 2019 publicat în British Medical Journal a constatat că bărbații care au luat hormoni pentru a semăna mai mult cu femeile au fost de peste 46 de ori mai predispuși să fie diagnosticați cu cancer de sân, a raportat anterior LifeSiteNews.

Cercetătorii au observat, de asemenea, o incidență mai mare a cancerului în cazul femeilor cu confuzie de gen.

Un studiu publicat în martie 2020 de revista medicală Cancer, a descoperit că femeile cu confuzie de gen ‘au de două ori mai multe șanse ca bărbații cisgender [bărbați biologici] să fi avut cancer’, a precizat Școala de Sănătate Publică a Universității din Boston.

‘Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că, în rândul supraviețuitorilor cancerului, bărbații trans [femeile cu confuzie de gen] au avut cea mai proastă stare generală de sănătate și au fost de nouă ori mai predispuși la diabet și boli de inimă decât femeile cisgender, de șapte ori mai predispuși la diabet decât bărbații cis [sic] și de patru ori mai predispuși la boli cardiovasculare decât bărbații cis [sic]’, a precizat Universitatea din Boston.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Clement said, on martie 22, 2023 at 2:06 pm

  Din tezaurul intelepciunii romanesti face parte si expresia ” capul face, curul trage”.
  Sa isi asume tranşii acestia riscurile patologiilor femeiesti si sa fie atenti la metastazele pe creer.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Rodoal said, on martie 22, 2023 at 8:21 pm

  Da,e adevarat traiesc aici,Canada a decazut cu totul ,transgendarismul e in floare …

  Apreciat de 1 persoană

  • maria dakhel said, on martie 23, 2023 at 8:34 am

   Dacă sunteti crestini, gândiți creștinește, pozotionati intre cauze si efecte, ca sa nu cadeti in extreme. America si Canada, Europa, au reprezentat pentru multi, inclusiv pentru romani, un fel de Tărâm al Făgăduinței, o sansa de eliberare din inchisoarea comnista si de îmbogățire. Concentrarea pe bani si avere au dus la o cadere din spiritual, din Dumnezeu, cu efectul cunoscut: degenerare.
   Ganditi-va ca si in Romania postdecembristă preocuparea de baza a romanilor a fost materia. Băncile nu iarta si teama de sărăcie a atasat si mai mult romanii de bani si Ego. De aceea au si aparut atat de multi copii „slabi de inger” usor de atacat de catre demoni. Un copil se ” imbracă” gros pentru aceste timpuri prin faptele bune ale parintilor, prin post si rugaciune. Odata ce in Romania au aparut atatea grupuri pretins spirituale care ii învață pe parinti sa atraga spre ei cu puterea mintii bani, sanatate, prosperitate ( tehnicile NLP), parintii pervertiti spiritual au inceput sa-si ” dezbrace” copiii, lasandu-i neprotejati in fata atacurilor.
   Ati vazut ca pedofilii nu sunt pedepsiti dupa gravitatea faptelor lor…Inseamna ca asta se urmareste: pervertirea urmasilor.
   Droguri vandute la poarta scolii, din ce in ce mai multi copii autisti, inchisi in ei…
   NLP este inversul legilor Lui Dumnezeu, care ne-a avertizat ca mizeria necuratata la timp trece la urmasi.
   Multi spun cu mandrie ca pentru copii muncesc. Ca sa ce? Sa le lase averi pe pământ si nimic in Cer?

   Apreciază

 3. vlad tepes said, on martie 22, 2023 at 10:52 pm

  Mare e gradina lui Dumnezeu si multe dracovenii si dementi vietuiesc in ea!

  Apreciat de 1 persoană

  • Clement said, on martie 23, 2023 at 11:16 am

   Gradina-i mare dar Mantuitorul grait-a
   cu dreptate si cat se poate de limpede ca neghina se smulge din radacini si se arde.
   Despre flacarile iadului remuscarilor presupunem ca este vorba. In conceptia budistilor
   functioneaza reciclarea, la crestini insa…
   Ne putem interesa cati budisti , cati athei si cati agnostici traiesc in Canada.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: