SACCSIV – blog ortodox

A murit Razvan Theodorescu

Posted in RAZVAN THEODORESCU by saccsiv on februarie 6, 2023

Sursa: https://ziare.com/razvan-theodorescu-a-murit/razvan-theodorescu-a-murit-1787414

Academicianul Răzvan Theodorescu a murit luni, 6 februarie, la 86 de ani. Vicepreședintele Academiei Române era internat la Spitalul Floreasca din București.

Răzvan Theodorescu a fost un istoric de artă și politician român, membru titular al Academiei Române și vicepreședinte al acesteia. A fost senator din partea PSD în legislatura 2000-2004 și ministru al Culturii.

La data de 9 februarie 1990, Răzvan Theodorescu a fost numit în funcția de președinte al Radioteleviziunii Române. La 14 decembrie 2004 a fost numit în funcția de membru în Colegiul Național al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. În ianuarie 2007 a fost ales membru în două academii din sud-estul Europei: Academia albaneză și Academia macedoneană.

În 2008 a fost desemnat ambasador al Alianței Civilizațiilor pentru România. De asemenea, a fost membru al Academiei Oamenilor de Știință din România (AOSR).

Răzvan Theodorescu a fost laureat al Premiului Herder (1993) și a fost distins cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Comandor.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

DOCUMENT: Juramantul de MASON al lui RAZVAN THEODORESCU

Masonul RAZVAN THEODORESCU: „Doamne fereste ca aceasta lehamite sa duca intr-o miscare politica extremista. Din fericire, aceasta miscare nu are un lider carismatic. AR FI O ADEVARATA NENOROCIRE SA APARA UN ZELEA CODREANU IN MOMENTUL DE FATA”

 

Tagged with: ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on februarie 6, 2023 at 2:55 pm

  Cuuuum , si asta era tot mason ? Exista vreun loc pe unde sa nu dai peste masoni ? In orice caz…daca vreodata vom uita cine-a fost Razvan Theodorescu vom sti precis c-a murit fix cand in Turcia si Syria a avut loc un cutremur absolut devastator .A murit un mason si-a luat cu el cateva sute de musulmani . Dumnezeu sa-l odihneasca !

  Apreciază

  • abc said, on februarie 6, 2023 at 6:33 pm

   Da.

   IA, este o structura neuronala, o reproducere a unui neuron, artificial, caracterizat prin intrari (n) si iesiri (1) asezati in straturi neuronale, ce reproduc un creier, la dimensiuni colosale, cu puteri de calcul colosale si acces la un volum colosal de date din care invata, colosal de mult si rapid.

   Da, IA, este fiara a doua a apocalipsei, cea ce are precum, „două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur”. Precum mielul are doua coarne, ce cred eu ca-s cele doua firi, om si Dumnezeu, la fel si fiara, cele doua firi ale sale sunt, materiala, umana si duh dracesc.

   IA este fiara a doua care „12.Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi”

   Apreciat de 2 persoane

 2. scortisoara said, on februarie 6, 2023 at 5:17 pm

  Apreciază

 3. John said, on februarie 6, 2023 at 6:44 pm

  The Times of Israel, un ziar israelian independent care numără printre angajații săi o serie de foști reporteri ai cotidianului israelian Ha’aretz, a publicat un articol fascinant, dar în mare parte trecut cu vederea, datat Ierusalim și Jitomir, Ucraina, la 16 martie 2014, și care a fost scris de corespondenții săi respectivi din Rusia și Ucraina, Hirsh Ostropoler și I. Z. Grosser-Spass, citând un raport secret furnizat guvernului israelian.

  Raportul, redactat de un grup select de cercetători în domeniul istoriei evreiești, proveniți din mediul academic și din alte centre de cercetare, a concluzionat că evreii europeni descind de fapt din khazari, un grup războinic mongol-tătar care a domnit în Ucraina și în sudul Rusiei, care s-a convertit în masă la iudaism în secolul al VIII-lea d.Hr, relateaza Defend Democracy Press.
  https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/the-times-of-israel-scria-in-2014-planul-secret-pentru-un-al-doilea-israel-n-ucraina-1574911

  Apreciază

 4. Prin intermediul unui comunicat de presă citat de CorectNews, așa-zisa „Marea Lojă Națională Română” și-a luat rămas bun de la regretatul Răzvan Theodorescu, care a decedat în cusul zilei de astăzi said, on februarie 6, 2023 at 8:38 pm

  „COMUNICAT DE PRESĂ

  O mare Personalitate a plecat la Orientul Etern

  Plângem cu imensă durere și emoție plecarea la Orientul Etern a Prea Iubitului nostru Frate Acad. Prof. Univ. Dr. Răzvan THEODORESCU, Vice-Președinte al Academiei Române, fost Ministru al Culturii și Director al Televiziunii Române.Cu mulți ani în urmă, Prea Iubitul nostru Frate Răzvan THEODORESCU a intrat ca membru eminent în străvechea noastră Obediență masonică. Locotenent Mare Comandor din 2008, Suveran Mare Comandor de Onoare din 2012, Acad. Răzvan THEODORESCU a reprezentat, asemenea elitei intelectualității românești din secolul XIX, atașamentul de nezdruncinat al marilor intelectuali români Franc-masoni pentru credința în Dumnezeu, Patrie și lupta neobosită pentru propășirea Poporului Român. Imensă personalitate, om de cultură, scriitor, filosof, Acad. Răzvan THEODORESCU a luptat neobosit pe toate meridianele lumii pentru a reprezenta în mod strălucit Națiunea Română. Asemenea marelui filosof francez Ernest Renan, și Răzvan THEODORESCU considera că naționalismul înseamnă iubirea Trecutului Patriei, credința în Prezentul și în Viitorul acesteia.

  L-am cunoscut personal în urmă cu peste 20 de ani și o extraordinară legătură sufletească de frăție intelectuală și spirituală a fost cea care ne-a unit și ne-a întărit afecțiunea reciprocă.

  Multe voci autorizate vor face elogiul acestui mare patriot și om de suflet, dar pentru Frații și Surorile care au împărtășit cu el străvechiul ideal al Francmasoneriei – Zidari speculativi – el va rămâne pentru totdeauna în mintea și în inima noastră ca o luminoasă figură! Acolo Sus, alături de Marele Arhitect al Universului – DUMNEZEU, Prea Iubite Suveran Mare Comandor Răzvan THEODORESCU, sufletul tău să se odihnească în pace și să vegheze asupra familiei tale și a poporului român!

  General Bg. (r) Bartolomeu Constantin SĂVOIU
  Suveran Mare Comandor Mare Maestru
  Marea Lojă Națională ROMÂNĂ 1880 (M.L.N.R. 1880)”

  https://www.activenews.ro/stiri/Reactia-masoneriei-la-moartea-academicianului-Razvan-Theodorescu-179515

  Apreciază

  • gheorghe said, on februarie 7, 2023 at 2:59 pm

   Sigur ca nu e plecat la Rai… Raiul nu e „Orientul Etern”.

   Noi care credem ca generalii au jurat sa apere Romania si romanii… vax albina! pentru brigadierul Savoiu!
   „Fratii” apara distrugerea civilizatiei albe crestine sa faca loc in fruntea bucatelor doar stapanilor lor…. dupa ce vor sa fie „Great reset”!

   Apreciază

 5. Clement said, on februarie 6, 2023 at 10:23 pm

  Mortul viu Ilici grait-a cu limba-i de lemn si creerul cultural al Ninei
  : Academicianul „a facut Romania mai culturala insensibila la valorile culturale”…
  Problema noastra nu-s eruditii ci caracterele acestora, vanitatile si chiar turpitudinile.
  Maestrul a crezut ca a luat cu sine in mormant taina volatilizarii unor mii de valori de patrimoniu cu grija inregistrate in arhivele departamentelor Consiliului Culturii si Educatiei Socialiste.
  Acel Consiliu nu era doar o structura de propaganda culturala a PCR.
  Se va intalni defunctul academician la Judecata cu alti Frati care au gospodarit
  Patrimoniul Cultural al Romaniei.
  Fie-i ţarana usoara.

  Apreciază

 6. Spaceman said, on februarie 7, 2023 at 9:29 am

  Ciobotea se roagă pentru masoni:

  „Cu profunde sentimente de compasiune pentru membrii familiei, pentru prietenii și colegii din Academia Română, ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel ce este Învierea şi Viața (cf. Ioan 11, 25), să odihnească sufletul academicianului Răzvan Theodorescu împreună cu drepții, în lumina, pacea și iubirea Preasfintei Treimi”

  https://basilica.ro/patriarhul-daniel-despre-acad-razvan-theodorescu-un-mare-istoric-al-artei-crestine-si-al-culturii-romanesti/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: