SACCSIV – blog ortodox

Categoria DISTRUGEREA VESTULUI: o nulitate de „patinator artistic” transsexual la Ceremonia de deschidere a Campionatului European din Finlanda

Posted in FINLANDA, SPORT, TRANSSEXUALISM by saccsiv on ianuarie 31, 2023

Este din ce in ce mai limpede ca papusarii sunt extrem de hotarati ca sa se aleaga praful si cu pulberea de occident. Nu-i dau loviturile decisive nici Vladimir Putin, nici Xi Jinping si ayatollahul de la Teheran, ci idiotii utili ce executa intocmai si la timp directivele papusaresti.

Iata unul dintre ultimele exemple, conform https://www.zerohedge.com/political/inexperienced-trans-figure-skater-performs-european-championship-hilarious-results

Urmăriți: Un patinator artistic transsexual, fără experiență, evoluează la Campionatul European, cu rezultate hilare

De TylerDurden, 29 Ianuarie 2023, ZeroHedge

Un fermier finlandez în vârstă de 59 de ani, Markku-Pekka Antikainen, s-a apucat de patinaj artistic la vârsta de 50 de ani, s-a declarat transsexual, iar acum a evoluat sub numele feminin ‘Minna-Maaria’, la ceremonia de deschidere a Campionatului European de patinaj artistic. Finlanda a fost mândră să anunțe că îl va include pe ‘primul patinator artistic trans’ din lume la proceduri, doar pentru a descoperi că Markku nu poate patina.

Anterior, au existat avertismente cum că ‘atletul’ transsexual ar putea să nu fie calificat pentru acest eveniment, dar în mod ciudat, au fost ignorate. Markku a mai concurat înainte, cu rezultate similare. Cu toate acestea, el a primit oricum note mai mari din partea judecătorilor pentru exercițiile sale, probabil datorită statutului său trans. Aruncați o privire la această rutină, în care Markkua a interpretat o gheișă, se poticnește și totuși obține un punctaj de locul 2:

La fel ca și în cazul copiilor concurenți, care primesc uneori un tratament special pentru că judecătorilor le este teamă să nu le rănească sentimentele, cultura trofeelor de participare și a indemnizațiilor speciale pentru participanții trans este în curs de a șterge încet-încet mediile competitive și de a transforma atletismul într-o glumă.

Dezbaterea cu privire la sportivii de sex masculin care concurează în sporturi feminine în timp ce pretind că sunt femei se referă adesea mai mult la diferențele genetice inerente dintre sexe și la avantajele clare pe care le au bărbații. În acest caz, dezbaterea se referă la faptul că participanților trans li se oferă șanse pe care nu le merită, doar pentru că aceștia afirmă că sunt trans.

În fond, conflictul cel mai mare se referă la ceea ce constituie realitatea. Deși Markku este un non-atlet căruia i se dă licența de a pretinde că aparține unei arene de campioni, altor bărbați cu avantaje biologice li se dă licența de a pretinde că sunt femei și în același timp distrug sporturile feminine și domină în toate domeniile.

În cele din urmă trebuie să ne întrebăm dacă este vorba de ‘demnitate’ socială sau de așa-numita echitate? Poate că, de fapt, nu se dorește a fi nimic mai mult decât o batjocură a excelenței și adevărului uman; o încercare de a dărâma toate noțiunile de merit, în timp ce forțează publicul să se comporte ca și cum ar crede că bărbații pot fi femei sau că mediocrii pot fi extraordinari? Poate că toate acestea sunt un exercițiu pentru a forța populația să vadă ceva ce nu există cu adevărat și să participe la o mare minciună?

„Sunt doar 4 lumini!”

Este vorba despre un episod din Star Trek, în care este descrisă o tortură în care erau prezente 4 lumini iar torționarul trebuia să-l convingă pe cel torturat că de fapt sunt 5 lumini. Dacă cel torturat răspundea că sunt prezente 5 lumini scăpa de tortură și urma să aibă o viață relaxată, altfel tortura continua. Căpitanul Picard fiind astfel torturat n-a cedat, fiind salvat de împrejurări. Ulterior i-a spus consilierului său psihologic că mai avea puțin și ar fi fost convins să creadă că ar putea vedea… 5 lumini.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai T said, on ianuarie 31, 2023 at 4:57 pm

  Vreau să-l felicit pe acel transexual că a bătut câteva cuie zdravene în sicriul mișcării lgbt. Acum toată lumea a putut vedea nulitatea reprezentată de această mișcare.

  Apreciat de 3 persoane

  • Ana Maria said, on ianuarie 31, 2023 at 7:38 pm

   Bietul om. Si cum ii tremura genunchiul, si cat de greu sa ridicat …

   Apreciază

 2. Mihai T said, on ianuarie 31, 2023 at 5:12 pm

  Acel clip din Star Trek – The Next Generation e dintr-un episod din sezonul 5 al serialului. Se numește ”Chain of command” (Lanțul de comandă) și are două părți. E unul din cele mai bune episoade ale serialului. Căpitanului Picard i se ordonă să predea comanda navei pentru alt căpitan, iar el este trimis într-o misiune specială pe o planetă controlată de cardasieni, dar este capturat. Tipul ăsta care-l ține ostatic e un fel de colonel de la cardasieni.
  De ce e puternic episodul ? Scriitura e bună, ideile sunt bine exprimate, episodul are material pentru minte. Tipii care au făcut serialul ăsta nu se jucau. De obicei episoadele bune din TNG au hrană pentru minte pe partea de știință, de speculație științifică, dar aici s-au axat mai mult pe partea psihologică: noul căpitan are un stil foarte dificil cu oamenii și le pune probleme celor de pe navă, cardasianul încearcă să-i frângă voința lui Picard.
  Nu-mi este clar dacă tipul ăsta vroia să-l facă să spună că sunt 5 lumini ca să-l facă să cedeze IAR APOI să divulge informații clasificate, sau vroia numai să-i înfrângă spiritul lui Picard.
  Patrick Steward e actor de teatru care joacă în piese de Shakespeare. El și în mod normal are o interpretare bună, dar aici sunt câteva momente când mi s-a părut că a atins un nivel deosebit chiar și față de ce făcea el în mod obișnuit.

  Apreciat de 2 persoane

 3. vlad tepes said, on februarie 1, 2023 at 12:03 am

  Da, dar are meritul ca stie sa cada bine in fund, in cap fiind demult cazut!

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: