SACCSIV – blog ortodox

Ucraina inunda Romania si Uniunea Europeana cu GRAU INFESTAT, in timp ce cerealele agricultorilor romani putrezesc pe motiv ca intaietate la transport are graul din Ucraina

Posted in agricultura, cereale modificate genetic, Romania, Ucraina, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on ianuarie 30, 2023

Sursa: https://jurnalfm.ro/2023/01/27/ucraina-inunda-europa-cu-grau-infestat/

Pe final de 2022, Național scria că „piața României a fost inundată cu marfă ieftină și de foarte proastă calitate din Ucraina”. Informația era furnizată chiar de fermierii nemulțumiți să vadă cum cerealele lor putrezesc în silozuri pe motiv că întâietate la transport/export are grâul ucrainean. „Ucrainenii au adus în țara noastră rapiță modificată genetic, cereale ale căror semințe au fost tratate cu furadan și grâu infestat cu mălură”, declara pentru Național Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR).

Iată că nici bine n-au trecut sărbătorile de iarnă și informațiile se confirmă – situația este gravă la nivelul Uniunii Europene și nu doar în România avem parte de „asasinarea” industriei agricole.

Marile companii din domeniu se revoltă împotriva politicilor UE față de Ucraina și în context condamnă atitudinea „porților deschise” în legătură cu importul de cereale din țara actorului Zelenski. Mai multe detalii pe www.national.ro.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ale cui sunt cerealele expediate din Ucraina? Giganții americani din industria agroalimentară bazată pe Organisme Modificate Genetic au preluat pe furiș controlul asupra unora dintre cele mai productive terenuri agricole din lume, cu ‘pământ negru’

Cine credeţi că a cumpărat masiv teren agricol în Ucraina, incepand cu 2014?

Datoria Ucrainei este detinuta de Rothschild

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Catalin said, on ianuarie 30, 2023 at 7:17 pm

  https://nypost.com/2023/01/29/house-foreign-affairs-big-agrees-us-likely-headed-for-war-with-china
  The head of the House Foreign Affairs Committee on Sunday reluctantly agreed with an Air Force general’s prediction that the United States would go to war with China in 2025 over Taiwan.
  House Rep. Michael McCaul (R-Texas), appearing on “Fox News Sunday,” weighed in on four-star Gen. Mike Minihan’s grim warning after NBC News reported Minihan wrote in a Friday memo to officers that while he hopes he’s wrong, “My gut tells me we will fight in 2025.”

  daca-i adevarat, vor cauta sa incheie treaba in Ucraina pana atunci.

  Apreciază

 2. Simion P. said, on ianuarie 30, 2023 at 8:26 pm

  Asta-i tipic Securitatea la noi in Romania:

  Army spied on lockdown critics: Sceptics, including our own Peter Hitchens, long suspected they were under surveillance. Now we’ve obtained official records that prove they were right all along

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11687675/Army-spied-lockdown-critics-Sceptics-including-Peter-Hitchens-suspected-watched.html

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on ianuarie 30, 2023 at 8:41 pm

  Washington Post confirmă Jocul de Glezne și de Șenile al Americii – Europa a fost băgată la înaintare (cu Tancurile) în Ucraina
  de Adrian Pătrușcă

  În toate conflictele internaționale pe care le-au inițiat, fie că a fost vorba de Afganistan, Irak, Siria, Libia sau Iugoslavia, Statele Unite s-au ferit ca dracul de tămâie să creeze impresia că este vorba de un „război personal”. Să acționeze singure.

  Aceasta ar fi dăunat imaginii de „Justițiar Planetar” al Americii. În westernuri, pistolarii singuratici sunt ajutați întotdeauna să facă dreptate de cetățenii orășelului agresat de ticăloși.

  De aceea, opinia publică a trebuit de fiecare dată convinsă că războiul cu pricina reprezintă o cauză extinsă. Dacă nu a întregii planete, măcar a unui grup cât mai mare de țări.

  În plus, împărțindu-se la mai mulți, responsabilitatea se disipează până la a dispărea cu totul.

  De aceea, Washingtonul a făcut mari eforturi diplomatice pentru a realiza „Coaliții”, al căror rol conducător se înțelege că și l-a asumat de fiecare dată, ca un Frate mai Mare.

  Același lucru îl urmărește și în Ucraina. Pentru Statele Unite, este esențial ca, în războiul împotriva Rusiei, să fie implicate cât mai multe țări.

  Însă, de data aceasta, situația este mult diferită. În primul rând, nici una dintre „țările-țintă” precedente nu se putea compara cu Rusia. Aceasta este a doua putere militară a lumii și cea mai mare putere nucleară, de unde și riscul ca totul să se sfârșească cu un Armageddon.

  Suficient, pentru ca opinia publică din țările aliate să fie mult mai reticentă.

  Dar asta nu e tot. Războaiele din Afganistan, Siria, Irak, Libia sau Iugoslavia au avut un impact minim asupra populației din țările participante la Coaliția belicoasă.

  Cu excepția câtorva pierderi de vieți ale unor militari de carieră (a căror meserie este riscul), populația civilă din aceste țări nu a simțit cu adevărat că se află într-un război.

  Acum, este altfel. Războiul împotriva Rusiei este simțit direct și usturător pe propria piele de fiecare american și european.

  Sancțiunile împotriva regimului Putin se întorc împotriva celor care le-au dictat, și produc crize peste crize: energie, inflație, șomaj, declin economic, dezindustrializare, sărăcie, foamete, întuneric și frig.

  „Policriză”, cum zice Schwab.

  Iar sutele de miliarde aruncate pe arme care dispar fără urmă în gaura neagră Ucraina agravează Policriza.

  Situația dramatică a populației din Statele Unite și mai ales din Europa începe să semene frapant cu cea din Al Doilea Război Mondial.

  Occidentul se află într-o veritabilă Curbă de Sacrificiu.

  De aceea, pentru a nu scăpa frâiele „Coaliției împotriva Rusiei”, Statele Unite au fost nevoite să lase aroganța și să mizeze pe viclenie în relațiile cu Aliații care începuseră să mârâie în rând.

  Trimiterea de tancuri pe frontul din Ucraina reprezintă o escaladare serioasă a conflictului din partea Occidentului. Un pas uriaș spre un război direct cu Rusia.

  De aceea, era esențial pentru Washington să nu facă (tot el) acest pas. Și să împingă Europa la înaintare.

  Cu trei zile în urmă, scriam că Germania a fost atrasă într-o cursă. Și odată cu ea întreaga Europă.

  Berlinul a declarat că va trimite tancuri Leopard 2 din propriile stocuri doar dacă și Washingtonul va face la fel.

  Ei bine, săptămâna trecută, administrația Biden a anunțat că va trimite 31 de tancuri Abrams în Ucraina.

  Cancelarul Scholz nu mai avea nici o scuză pentru a se deroba. A fost nevoit să dea undă verde la Leopard 2. Și a căzut în capcană.

  La doar câteva ore după ce Berlinul a făcut anunțul mult-așteptat la Washington și Kiev, Pentagonul a venit cu o precizare șoc: tancurile Abrams nu vor ajunge în Ucraina înainte de toamnă.

  Pentru Germania era prea târziu să mai dea înapoi. Partenerii Germaniei care dețin tancuri Leopard 2 se și grăbiseră să facă promisiuni Ucrainei.

  Potrivit unui interviu al ministrului Apărării de la Kiev, Oleg Reznikov, acordat postului de televiziune canadian SVS. Ucraina speră ca până în primăvară să aibă deja formate două batalioane de tancuri occidentale pe care să le trimită pe front.

  Între timp, de peste Ocean, a venit și confirmarea a ceea ce am scris: că totul a fost o cacealma americană pentru a lăsa Europa în ofsaid.

  Washington Post explică în detaliu toată complicata operațiune diplomatică pe care nu se sfiește să o numească de „acoperire”.

  Același ziar împinge data la care tancurile Abrams vor ajunge în Ucraina către calendele grecești – adică „la sfârșitul anului acesta sau anul viitor”.

  Din acest moment, Europa este băgată până în gât în Războiul din Ucraina.

  Exact ce și-a dorit Washingtonul de la bun început. De acum, nici un aliat european nu va mai putea mișca în front.

  Coaliția Internațională împotriva Rusiei s-a transformat în capcană.

  Europa a devenit de facto Parte Beligerantă.

  Tocmai a fost EXTINS Câmpul de Bătălie al focarului din Ucraina: continentul european de la Urali la Atlantic.

  Apreciază

 4. Duhul Capitanului said, on ianuarie 31, 2023 at 12:03 am

  Trădare, Trădare, Trădare!

  Apreciază

 5. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 31, 2023 at 5:24 am

  Aceasta este o altă petiție pentru redeschiderea bisericii din vale a Mănăstirii Frăsinei. Textul petiției este bine documentat. Merită citit.
  https://www.petitieonline.com/redeschiderea_bisericii_din_vale_a_mnstirii_frsinei?uv=47120636&utm_source=whatsapp

  Apreciază

 6. vlad tepes said, on februarie 1, 2023 at 12:07 am

  Mi se pare absolut normal, daca tinem cont de statutul de Colonie de ultima spetza al Romaniei! Iobagii vor primi mereu exact ce merita!

  Apreciază

 7. Raducu said, on februarie 3, 2023 at 7:16 am

  În Polonia e o agitație teribilă la granițe. Fermierii nu mai rezistă și s-au activat, protestând la graniță și blocând drumurile. N-o să vedeți pe nicăieri chestiunile acestea, dar consecințele le suportăm. Hai să vedeți care-i treaba:

  Ucrainenii au profitat de ajutoarele date de țările UE și, sub umbrela „comerțului just de cereale” au inundat piața cu tot felul de produse agricole dubioase. Grâu, legume și chiar sfeclă(Atenție, că vă interesează!) cultivate în apropierea Centralei de la Cernobîl, dar și alte produse din semințe modificate genetic, neconforme și neavizate pentru consum uman pe teritoriul UE. Unele dintre ele au atâta pesticid în ele încât sunt de-a dreptul otrăvitoare.

  Afluxul de produse dubioase din Ucraina a făcut ca prețul produselor agricole de la polonezi să scadă și fermierii să aibă probleme grave. Cel puțin la fel de grave precum problemele de sănătate ale celor care consumă produsele „ieftine” din Ucraina. Iată motivul pentru care s-a produs o adevărată blocadă mediatică în jurul acestui subiect care persistă de luni bune.

  Și-acum să vedeți de ce ne lovește și pe noi. Mai țineți minte știrea cu închiderea Fabricii de la Luduş? Inițial s-a spus că francezii o vor vinde producătorilor. Doar că n-a fost să fie, în ultima clipă au găsit doi investitori din București. Aflu că unul dintre cei doi, între altele, se ocupă de importul de … zahăr din Ucraina! Înțelegeți așadar cum stau lucrurile. Deci TREBUIE să vă intereseze și să înțelegeți cauzele nervozității fermierilor polonezi!

  Dan Diaconu

  Apreciază

 8. […] Ucraina inunda Romania si Uniunea Europeana cu GRAU INFESTAT, in timp ce cerealele agricultorilor ro… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: