SACCSIV – blog ortodox

Whoopi Goldberg: Femeile au nevoie de avorturi pentru a scăpa de chestia toxică din trupul lor

Posted in avort by saccsiv on octombrie 5, 2022

LIFE NEWS: Whoopi Goldberg: Women Need Abortions to Get Rid of the “Toxic Thing” Inside Them

Whoopi Goldberg: Femeile au nevoie de avorturi pentru a scăpa de ‘chestia toxică’ din trupul lor

De Micaiah Bilger, 03 Octombrie 2022, LifeNews

Whoopi Goldberg s-a referit săptămâna trecută la copiii nenăscuți ca fiind ‘chestii toxice’, în timpul unui interviu cu Chris Cuomo, fost prezentator CNN, acesta fiind concediat anul trecut.

După cum a relatat Live Action News, atunci când Goldberg a făcut comentariul disprețuitor, cei doi discutau despre decizia Curții Supreme de Justiție a SUA în cazul Dobbs v. Jackson Women’s Health, care a anulat hotărârea Roe v. Wade.

„Oamenii își formează propriile lor păreri cu privire la motivul pentru care îți urăsc curajul. Oamenii îmi urăsc curajul. Ei spun: mereu vorbești doar despre aspectul negativ al lucrurilor”, a spus ea.

Goldberg crede despre Curtea Supremă că a făcut un lucru ‘negativ’ prin anularea hotărârii Roe, după cum a spus ea, pe care a descris-o în mod greșit ca fiind ‘o lege’. Hotărârea din 1973 a forțat statele să legalizeze avortul la cerere și a dus la moartea a 63 de milioane de copii nenăscuți și a sute, poate că mii, de mame.

„Ei bine, știți, cred că este negativ faptul că au schimbat o lege veche de 50 de ani pentru care nu și-au făcut suficient temele pentru a vedea care vor fi consecințele pentru femei – nu doar pentru femeile de culoare, asiatice sau hispanice, ci pur și simplu pentru femei în general”, a spus ea.

Goldberg a continuat: „au schimbat legea fără să întrebe pe nimeni și fără să le pese măcar ce înseamnă asta pentru cineva care are o dificultate în timpul sarcinii și care are nevoie să scape de acea chestie toxică din trup. Și gândești că doar pentru că există o bătaie a inimii – gândești că există o bătaie a inimii – nu gândești despre, numai pentru asta este copilul viabil? Are acest copil un creier, mâini și picioare? La astea toate nu te mai gândești.”

Bebelușii din pântecele mamelor nu sunt ‘chestii toxice’. Ci sunt ființe umane vii, unice și de neînlocuit, care la momentul când au loc cele mai multe avorturi, au deja inimi care bat și degete la mâini și picioare. Mulți dintre ei au chiar unde cerebrale detectabile.

În cazurile în care există probleme medicale grave și viața mamei este în pericol, fiecare lege pro-viață permite excepții dacă viața mamei este în pericol. Restricțiile și interdicțiile avortului, de asemenea, nu elimină îngrijirea în cazul avorturilor spontane sau al sarcinilor extrauterine.

Goldberg a adus frecvent în discuție convingerile sale pro-avort în emisiunea ‘The View’. În august, ea a afirmat că Dumnezeu susține ‘alegerea’ unei femei de a avorta copilul nenăscut. Iar în decembrie anul trecut, ea s-a lansat într-un discurs bizar împotriva bărbaților pro-viață, susținând că bărbații nu au dreptul să aibă o opinie despre avort pentru că aceștia nu au ‘nicio idee despre ce vrea un făt’.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on octombrie 5, 2022 at 9:04 pm

  Analiza unui economist german:

  Forumul Economic Mondial intenționează să ne impună sistemul de credit social sub aparenta „actului umanitar”

  https://www.brighteon.com/37dbbc29-95af-431e-8911-7184e0ffcc5d

  Cetățenii vor avea de suferit, clasa de mijloc purtând cea mai mare parte a poverii – ceea ce va duce la escaladarea tensiunilor sociale și la panică (haos).

  „Pentru că, în cele din urmă, cetățenii vor trebui să cerșească conditionati fiind de sistemul monetar, prin impunerea unui venit de bază digital, bani digitali ai Băncii Centrale dirijati printr-un sistem de credit social”, a spus Wolff.

  „Ei vor cauta chiar să ne pretindă acest lucru avand ca paravan actul umanitar în cele din urmă”.

  El a subliniat că acest „mare pas final”, „interludiul” Marii Resetări, se poate desfasura începand din aceasta toamnă.

  „Un lucru este sigur:
  Marea Resetare va fi gestionată brutal și toți oamenii care au creat sau salvat ceva vor fi acum strâmtorati cumplit”, a avertizat el.

  Wolff a continuat să anticipeze posibile situații în viitorul apropiat, cum ar fi modul în care dispozitivele electronice portabile, cum ar fi telefoanele mobile sau computerele, vor permite globaliștilor să-și pună în circulatie banii digitali, creditul social și sistemele de supraveghere mondiala.

  El a adăugat că oamenii vor fi șomeri, iar guvernul le va emite portofele (digitale) sub masca eforturilor umanitare.

  Deși aceste portofele vor insemna bani digitali primiti exclusiv pe telefonul mobil, „nu va fi nimic mai mult decât o aplicație care are configuratia unui cont personal”, a menționat Wolff.

  Portofelul ar putea fi alimentat de pilda cu 1000 de dolari sau 2000 de dolari, insa va fi dirijat direct de la Banca Centrală.

  Cu toate acestea, Wolff a subliniat că Banca Centrală va avea puterea de a aplica impozitarea adaptată individual, ratele dobânzilor individuale și taxele de penalizare instantanee.
  De asemenea, ar putea întrerupe toate fluxurile de numerar (bani lichizi) sau ar putea stabili o dată limita cand vor expira banii lichizi.
  De pilda in trei săptămâni banilor cash le poate expira valabilitatea.

  La un moment dat, va fi posibil să adăuge un sistem de credit social adaptat după modelul chinezesc”, a spus el.

  Acest lucru ar putea duce la gestionarea de tip tiranic a contului monetar personal.

  Future Focus 2025 ne prezinta Marea Resetare cu scheme de identitate digitală

  „Future Focus 2025” al WEF, publicat pe 30 iunie, este o foaie de parcurs pentru orientarea societății către Marea Resetare cu ajutorul narațiunilor sale „ispititoare”.

  Raportul a afirmat că, pentru a construi
  „un ecosistem financiar incluziv, trebuie depuse eforturi speciale pentru a se dezvolta un nivel de identitate digitală care ar trebui dezvoltat independent de alte părți ale proceselor de plată.”

  Acest lucru implică monede digitale complet dirijate de la centru, programabile și bazate pe anumite permisiuni, care vor permite Băncilor Centrale să controleze ceea ce oamenii au voie sau nu au voie sa achiziționeze.

  Monedele digitale ale Băncii Centrale (CBDC) vor necesita ca fiecare cetățean să aibă deja un portofel digital absolut conditionat de identitatea sa digitală.

  Toate au ca scop monitorizarea cât mai multor informații despre fiecare om de pe planeta”, a declarat editorul Sociabil Tim Hinchliffe într-un articol.

  „Va fi un viitor in care vom fi monitorizati continuu în timp real.”

  WEF a propus, de asemenea, cenzurarea oricărei gândiri critice care contravine narațiunilor lor ca fiind dezinformare și insubordonare.

  Hinchliffe a mai comentat: „Narațiunile sunt excelente pentru globaliști, deoarece, așa cum spunea o postare pe blogul WEF din 2015,
  «În bătălia cuceririi inimilor și minților tuturor ființelor umane, narațiunea va depăși în mod constant datele în capacitatea sa de a influența gândirea umană și de a motiva obedienta umană»”.

  German economist: WEF plans to impose SOCIAL CREDIT system under the guise of “humanitarian act” – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-10-05-wef-plans-social-credit-system-humanitarian-act.html#

  Apreciază

 2. Clement said, on octombrie 5, 2022 at 10:57 pm

  Actrita, altfel foarte talentata, reprezinta modelul perfect al negresei americane care considera ca pricipala dovada a emanciparii femeii sta in libertatea de a intretine relatii sexuale instinctiv , fara discernamant moral si responsabilitate si libertatea de a-si maltrata propriul corp ucigandu-si pruncii.
  Actrita s-a nascut in afara casatoriei dintr-o mama ” de culoare” si un tata Goldberg.
  A fost casatorita de trei ori si a intretinut relatii de lunga durata cu alti trei barbati, toti albi.
  Unica sa fiica a devenut mama la 16 ani si
  Instinctul acesteia irepresibil de reproducere a adus mari satisfactii financiare psihanalistului mamei sale.

  Apreciază

 3. Oarecare said, on octombrie 5, 2022 at 11:02 pm

  Dar de curvia toxică de ce nu vor să scape?

  Apreciat de 1 persoană

 4. gheorghe said, on octombrie 6, 2022 at 3:38 pm

  Cand se uita in oglinda si screme asa ceva…. are dreptate, pentru mama ei.

  Nu conteaza talentul actoricesc; este posedarea de catre spiritul/sporotele celui mort…
  Mai bine nu s-ar fi nascut!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: