SACCSIV – blog ortodox

S-a incheiat ultima etapa a procesului de anexare: Vladimir Putin a promulgat legea / CE URMEAZA? Se va incheia si „operatiunea speciala”? Va incepe un „razboi antiterorist”? Va incepe un razboi in toata regula? Se va extinde un astfel de razboi si cat de mult? MAI VREA CINEVA PACEA?

Posted in razboi, RUSIA, Ucraina, Vladimir Putin by saccsiv on octombrie 5, 2022

Dupa cum stiti:

Consiliul Federației Ruse a ratificat anexarea celor patru regiuni

S-a incheiat si ultima etapa a acestui proces:

Hot News: Vladimir Putin a promulgat legea privind anexarea celor patru regiuni ucrainene ocupate de ruși

Preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat miercuri legea care oficializează anexarea celor patru regiuni din Ucraina controlate parţial de forţele ruse, scrie Reuters, citând agenţia de presă de stat TASS.

Anexarea vizează regiunile ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie, care reprezintă în jur de 18% din teritoriul recunoscut internaţional al Ucrainei.

[…]

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on octombrie 5, 2022 at 3:32 pm

  Gandul imi spune ca Putin nu se va opri .

  Apreciat de 1 persoană

 2. geo said, on octombrie 5, 2022 at 3:41 pm

  Pace? ce e aceea? Dintre asa zisii conducatori implicati foarte putini sunt lucizi, cerebrali, care inteleg gravitatea momentului…din pacate nu sunt luati in seama, sunt catalogati ca tradatori, putinisti, rusofili…pana si marile msm nu stiu altceva decat razboi in sus razboi in jos toata ziua…degeaba in presa nealiniata sunt minti lucide care cheama la pace…nici aceea nu este lasata de algoritmi sa ajunga la populatie…


  Apreciază

 3. geo said, on octombrie 5, 2022 at 4:12 pm

  https://opozitia.net/2022/10/05/ce-parere-aveti-despre-strategia-rusiei-in-ucraina/

  „Putin a stabilit obiectivele SMO. Demilitarizarea unei armate enorme, stocată timp de opt ani și reaprovizionată febril din bazele și depozitele a 30 de țări din NATO, merge foarte bine. Ukiii aveau 750.000 de oameni în tranșee și poziții fortificate și încorporați în orașe mari, protejați de civili de pretutindeni, de la Kiev până la cea mai mică așezare din Donbass. Ucraina avea o forță aeriană semnificativă și apărare aeriană solidă cu BUK și S-300 în număr mare.

  Rușii au redus semnificativ această ordine de luptă. Marina Ucrainei a dispărut. Nu are baze navale funcționale. Apărarea antiaeriană Ukie a fost redusă la radare mobile și la câteva S-300 existente. Cea mai eficientă apărare aeriană pe care o au este tactica de a înmulți MANPAD-uri și de a primi alerte în timp real de la NATO cu privire la avioanele și helos-urile rusești care se apropie. Acest lucru nu a oprit forțele aerospațiale rusești, deși este o apărare îngreunată care trebuie recunoscută ca o amenințare. Forțele aeriene din Ukie au dispărut în proporție de 95%, alimentate doar de la NATO cu avioane care stau în luptă câteva minute înainte de a fi reduse la pierderi.

  Peste 500.000 de Ukies au dispărut, morți și pentru totdeauna de pe câmpul de luptă. Mii de mers au fost uciși sau alungați de pe câmpul de luptă.

  Întregul eșalon de ofițeri subalterni al Ucrainei a dispărut. Ofițerii SUA și NATO sunt comandanții tactici, ca comunicații în documentul câmpului de luptă. Vocile americane și britanice dau comenzile. Videoclipurile sunt disponibile ca dovadă.

  Fiecare ofensivă strategică lansată de Kiev (și comandamentul NATO care conduce armata) a fost distrusă. Singurul teren pe care l-au câștigat este terenul cedat pentru a-i atrage pe Ukies la vedere sau pentru a repoziționa forțele ruse pe linii de apărare mai bune.

  Ukiii au pierdut pentru totdeauna Mariupol, Herson, Melitopol, tot Lugansk, 65% din Donețk, accesul lor la mare (cu excepția permisiunii Rusiei la Odesa), spațiul aerian de peste cea mai mare parte a Ucrainei și controlul suveran asupra utilităților și transportului lor. sisteme care există doar atâta timp cât permit ruşii. Ucraina se află la a patra mobilizare totală. Până la sfârșitul iernii, va fi pierdut încă 100.000 de carne de tun. Probabil, de asemenea, vor fi pierdut ceea ce dețin în regiunea Donețk.

  Rușii au făcut acest lucru în timp ce expuneau doar 15% din armată. Din semnele din Cecenia reiese clar, Kadyrov ar putea aduna 100.000 de oameni în plus care doresc să se alăture forțelor cecene din Caucus și din alte țări frățești musulmane.

  Există, de asemenea, semne ample că sirienii și unii luptători africani vor să se alăture Rusiei în lupta împotriva hegemonilor. Alți 100.000 de străini ar putea fi aduși cu ușurință în Ucraina, dacă va fi nevoie.

  Deci, Rusia are o adâncime enormă de rezerve dincolo de propriul potențial de forță de muncă.

  Ceea ce au făcut generalii a fost să trimită oțel și explozibili pentru a demilitariza Ucraina, nu forță de muncă. Artileria, bombele, rachetele și rachetele duc război, salvând forța de muncă rusă în timp ce decimează structura forțelor Ukie.

  După cum văd războiul, merge foarte bine pentru misiunea stabilită de Putin.

  Cred ca este optim? Dacă luați SMO ca pe o mică parte a unui război mai mare (ceea ce este de fapt), acest mic război merge foarte bine. Ucraina va fi distrusă, iar NATO nu va avea mandatar. NATO va trebui să-și trimită propria forță de muncă. Această etapă a războiului va sparge Alianța. SUA vor trebui să constrângă o nouă forță proxy pentru a lupta împotriva Rusiei în sectoarele deschise ale Ucrainei. Nu vor fi în poziții fortificate. Și nu vor avea civili drept scuturi.

  Dacă SUA reușesc să răspândească războiul în Polonia și Belarus și Moldova, câteva rachete hipersonice din Rusia vor potoli entuziasmul acelor țări NATO, iar Rusia se va alătura Belarusului într-o pedeapsă copleșitoare a polonezilor și țărilor baltice. Dacă Kaliningradul este atins, atacatorii își vor pierde capitalele și sediul.

  Ceea ce armata rusă nu a făcut nu indică ceea ce nu poate face. GS are un mijloc de a realiza scopul demilitarizării și îl folosesc. Strategic, SMO are un mare succes. Retragerea din Izyum și Lyman sunt probleme care nici măcar nu iau în considerare schema militară a lucrurilor. Pioni pe tablă.”

  https://sonar21-com.translate.goog/premonitions-by-helmholtz-smith/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

  https://imetatronink-substack-com.translate.goog/p/turning-point?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

  https://imetatronink-substack-com.translate.goog/p/maneuver-warfare?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

  Apreciază

 4. Felix said, on octombrie 5, 2022 at 6:02 pm

  Australia…
  Tocmai când credeai că Covidul s-a terminat… noua legislație introdusă în WA permite „ofițerilor” să pătrundă în casă fără niciun mandat, să forțeze internarea oamenilor într-o unitate de carantină și să forțeze vaccinarea împotriva voinței lor…

  Western Australia has passed legislation authorizing COVID-19 officers to remove people from their homes and vaccinate them against their will. – Business And Crypto Currency
  https://aestflair.com/2022/10/05/western-australia-has-passed-legislation-authorizing-covid-19-officers-to-remove-people-from-their-homes-and-vaccinate-them-against-their-will/

  Apreciază

 5. scortisoara said, on octombrie 5, 2022 at 6:20 pm

  Au ucis oameni prin proceduri medicale gresite si administrare medicamente nepotrivite.
  Nu au murit toti din cauza virozei, majoritatea au murit ucisi … de eroii in halate albe.

  https://www.activenews.ro/stiri/Ro-Vaccinare-a-gresit-poza-de-propaganda-de-pe-Facebook.-Noi-le-am-indreptat-o.-FOTO-REMEMBER-PLANDEMIA-169763

  Apreciază

 6. Geo said, on octombrie 5, 2022 at 6:29 pm

  https://m.activenews.ro/opinii/Catastrofa-vine-in-galop-In-cateva-luni-am-ajuns-de-la-Arma-3-la-Armageddon-176487

  Se recunoaste ca acțiunile armatei ucrainene sunt gestionate de NATO, se desfășoară cu trupe NATO, deghizate în mercenari… 50 de țări contra uneia…am postat mai demult o imagine de la conferința miniștrilor apărării…legenda era ceva legat de unitate…iar un comentariu zicea ca de fapt asa arata disperarea..

  Apreciază

 7. abc said, on octombrie 6, 2022 at 12:30 pm

  Interesant acest articol de pe rtv atat prima cat si a doua parte din el

  Experţii ruşi spun condiţiile în care va izbucni un „mare război nuclear cu rachete”. Mai mulţi sateliţi de recunoaştere ai NATO au fost scoşi din funcţiune
  Rusia nu va folosi arme nucleare împotriva Ucrainei, deoarece și-a asumat obligații unilaterale că nu le va folosi niciodată împotriva țărilor care nu au arme nucleare, spune expertul militar Vladislav Şurighin.
  Analistul consideră că în momentul de faţă armele nucleare nu vor rezolva nimic, deoarece sunt concepute pentru a distruge ținte deosebit de importante – centre de comandă, zone de concentrare a marilor forțe inamice sau depozite importante. Expertul nu exclude însă varianta unui „mare război nuclear cu rachete”.

  Potrivit acestuia, este posibil să se ajungă în acest punct pe măsură ce Occidentul se implică din ce în ce mai mult în conflictul din Ucraina.
  În acest caz, Rusia va adresa mai devreme sau mai târziu un ultimatum SUA și NATO, a mai spus Şurighin într-un interviu pentru Ukraina.ru.
  În acelaşi timp, strategul politic rus Marat Başirov susţine că o lovitură asupra sateliților NATO este un răspuns bun la sabotajul conductelor Nord Stream, de săptămâna trecută, pentru care Moscova acuză Occidentul. Pe 5 octombrie, unele instituții de presă au scris că sateliții de recunoaștere ai alianței NATO au ieșit din funcțiune după folosirea de către Rusia a armelor laser avansate. Drept urmare, Occidentul și-a pierdut capacitatea de a controla mișcarea unei părți din armele nucleare ale Rusiei, scrie presa.

  Potrivit multor experți, armata rusă a folosit sistemul laser Peresvet, care este capabil să facă nefuncţionale echipamentele de satelit la o distanță de până la 1.500 de kilometri. În presa occidentală au apărut rapoarte că, după folosirea acestui ultim tip de armă, alianța „a pierdut controlul asupra jumătate din rachetele nucleare rusești”.

  https://www.romaniatv.net/expertii-rusi-spun-conditiile-in-care-va-izbucni-un-mare-razboi-nuclear-cu-rachete-mai-multi-sateliti-de-recunoastere-ai-nato-au-fost-scosi-din-functiune_6870201.html

  Apreciază

 8. mariusmioc said, on octombrie 7, 2022 at 4:59 pm

  Văd că ești mare admirator a lui Putin, prietenul lui Klaus Schwab și omul care impune vaccinarea obligatorie în oștirea rusă: https://www.activenews.ro/externe/Rusia-impune-obligatia-vaccinului-Covid-in-cazul-celor-300.000-de-cetateni-recrutati-pentru-a-lupta-in-razboiul-din-Ucraina-176515

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: