SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci. Iată de ce

Posted in hrana, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on octombrie 2, 2022

Sursa: https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-elite-is-deseperately-trying-to-convince-you-to-eat-bugs-heres-why/

Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci. Iată de ce.

Pentru asta se folosesc de celebrități. Se folosesc de ‘știri’. Se folosesc de sistemul educațional. Elitele se folosesc de o tolbă plină de trucuri pentru a convinge publicul că ar trebui să mănânce gândaci. Oare ce se ascunde în spatele acestei presiuni masive pentru a ne convinge, că trebuie să ne schimbăm drastic dieta? Iată o privire aruncată asupra acestei agende dezgustătoare.

Publicat pe 29 Septembrie 2022, de Vigilant Citizen

Majoritatea oamenilor sunt în mod natural dezgustați atunci când văd insecte. Doar la simpla lor vedere, a unor tipuri de gândaci (ca de exemplu, carcalacii), cei mai mulți dintre noi se confruntă cu un instantaneu sentiment de dezgust, în timp ce alții sunt cuprinși de panică și groază.

Se crede că este instinctuală această trăsătură, aproape universală, la oameni. Înclinația noastră firească de a striga ‘NU’ atunci când un gândac se află în apropierea noastră, s-ar putea afla în creierul nostru care ne avertizează că aceste chestii ar putea să ne muște, să ne înțepe, să ne infecteze sau chiar să ne intoxice fatal. De asemenea, având în vedere faptul că unele insecte se hrănesc cu mizerie, putreziciune și excremente, doar simpla lor vedere este suficientă pentru ca creierul nostru să trimită un puternic semnal de alarmă care ne spune că ceva nu este în regulă.

Cu toate acestea fiind spuse, totuși elita globală (mai ales Forumul Economic Mondial) vrea ca noi să băgăm gândaci în gură, să le mestecăm exteriorul crocant și să le înghițim interiorul verde și vâscos. Într-adevăr, agenda mâncatului de gândaci se infiltrează în mass-media și chiar în sistemul educațional. Scopul: să normalizăm și chiar să glorificăm consumul de gândaci.

Unii ar putea spune că insectele sunt o mâncare obișnuită în mai multe culturi umane. Acest lucru este adevărat. Cu toate acestea, multe alte societăți umane consideră că mâncatul insectelor este o abominație totală. Eu dacă i-aș spune bunicii mele libaneze că vreau să mănânc gândaci la cină, ea și-ar scoate din picior sandaua sa de lemn, de modă veche, și mi-ar arunca-o drept în față.

Așadar, de ce sunt puterile atât de concentrate, ca un laser, pe întreaga lume, ca aceasta să treacă la mâncatul de greieri, viermi de făină și gândaci? Iată o privire aruncată asupra acestei situații.

Forumul Economic Mondial ne urăște

Pentru a înțelege pe deplin de ce elitele vor ca noi să mâncăm insecte, trebuie ca mai întâi să ne gândim la un lucru important: acestea caută să redefinească ceea ce înseamnă să fii om pe Pământ. Elitele cred că avem prea multe libertăți și că noi consumăm prea multe resurse.

În fruntea acestei mișcări se află Forumul Economic Mondial (WEF). În articolul meu intitulat Top 10 cele mai înfiorătoare și distopice lucruri promovate de Forumul Economic Mondial (WEF), am enumerat mai multe moduri în care această organizație deținută de elite, caută să modeleze viitorul umanității.

Propaganda WEF cu un videoclip în care se afirmă cu mândrie: ‘Nu veți deține nimic. Și veți fi fericiți’.

WEF nu încearcă doar să controleze guvernele și economiile, ci vrea să redefinească sensul vieții pe Pământ. Nimic mai puțin.

Un articol de pe site-ul actual al WEF intitulat: ‘Psihologii spun că o viață bună nu trebuie fie neapărat fericită, sau chiar, plină de sens’.

Ăștia și-au pierdut mințile.

Pe scurt, ei ne văd ca pe niște vite. În afară de restricționarea fiecărui aspect al vieții noastre, ei vor, de asemenea, să consumăm mult mai puține resurse. Aici intervine agenda mâncatului de insecte. Folosind cuvinte la modă precum ‘sustenabilitate’, elita globală definește ceea ce este o dietă ‘responsabilă’, în timp ce îi face tot mai mult de rușine pe consumatorii de carne.

Un tweet al contului oficial al WEF care promovează consumul de insecte folosind un grafic care arată consumul de resurse al animalelor.

Un alt articol al WEF care promovează consumul de insecte ca fiind inevitabil:

‘Burgeri, insecte și trecerea la un nou mod de a mânca’.

În afară de faptul că încearcă să facă apel la conștientizarea asupra mediului folosind grafice și cifre, elita este în plin proces de îndoctrinare pentru a promova consumul de insecte.

Îndoctrinarea în masă

În urmă cu câțiva ani, acest site a identificat agenda de estompare a genurilor și a prezis că aceasta va lua amploare. Cel puțin se poate spune că a fost o subestimare. Folosind mass-media, școlile și guvernele vândute, elita a făcut din agenda de estompare a genurilor o prioritate și a reușit să redefinească ceea ce înseamnă să fii bărbat și femeie.

Ei bine, agenda mâncării de insecte se află pe o cale similară. Celebritățile mănâncă insecte în fața camerelor de luat vederi. „Jurnaliștii” scriu articole care promovează mâncatul de insecte ca pe o inevitabilitate. Școlile îi obligă pe copii să mănânce insecte la școală. Iată doar câteva exemple.

În primul rând, iată un videoclip înfiorător cu Nicole Kidman care mănâncă insecte vii, pe care le numește ‘micro-animale de fermă’:

Dap, o mare vedetă de cinema a fost recrutată pentru a mânca, într-un mod semi-seductiv, insecte în fața camerei de filmat pentru a convinge oamenii să procedeze la fel. Așa arată propaganda 101 (propagandă online), de tot rahatul. Din fericire, unele comentarii de pe YouTube ne dau speranță. Iată unele de top:

Space Dude: Voi AVEA lucruri și NU voi mânca gândaci.’

‘strange lee: Știi cine NU vor mânca gândaci…? Cei care vor ca tu să mănânci gândaci, ei nu vor mânca gândaci.’

Un star de cinema nu se mai satură. Vrea mai multe. Iată cum Lupita Nyong’o își folosește abilitățile de actriță pentru a se arăta ÎNNEBUNITĂ după mâncatul de furnici:

În afară de a se folosi de celebrități, elitei îi place să se folosească de ‘știri’. După cum probabil știți, un mare număr de articole de ‘știri’ sunt de fapt încercări subtil voalate de propagandă.

Un articol de la BBC, intitulat: ‘Carnea crescută în laborator și insectele sunt ‘bune pentru planetă și sănătate’.

Sunt câteva lucruri de remarcat în legătură cu titlul de mai sus. În primul rând, promovarea ‘cărnii’ sintetice face parte exact din aceeași agendă. În al doilea rând, acest articol a fost scris de un ‘corespondent de mediu’ și este încadrat ca subiect la ‘schimbările climatice’. Acesta este unghiul adoptat pentru a constrânge și rușina lumea să adopte o dietă bazată pe insecte și alimente sintetice.

Un articol al publicației The Economist, deținută de elite, care promovează exact aceeași dietă: Insecte și carne crescută în laborator.

Bineînțeles, elita știe foarte bine că îndoctrinarea este cea mai eficientă asupra tinerilor. În timpul anilor de formare, oamenii adoptă obiceiuri care îi vor însoți pentru tot restul vieții lor. Din acest motiv, agenda mâncatului de gândaci se infiltrează în școlile din întreaga lume.

În videoclipul următor, copiilor li se permite temporar să își scoată măștile… pentru a mânca greieri. Elita creează o generație obedientă, prietenoasă cu WEF:

„Dr Shawn Baker: Spălare de creier în timp real!”

Acest afiș este lipit în școlile publice din California.

10 motive pentru care ar trebui să consumi insecte: 1) Mulți copii mănâncă insecte 2) Poți să-i înveți și pe alții 3) Sunt gustoase 4) De la consumul de insecte nu ți se face rău ca de la cel de carne 5) Nu este necesar ca mâncarea să arate precum insectele 6) Ne țin sănătoși și puternici 7) E bine pentru mediu 8) Poate ajuta la eliminarea foametei în lume 9) Este mișto să încerci lucruri noi 10) Ne pot ajuta să ne menținem în formă.

Afișul de mai sus a fost creat special pentru a-i manipula pe copii să mănânce insecte. Folosind tactici psihologice ieftine, posterul folosește argumente precum ‘toată lumea face asta’, ‘le poți înmuia în CIOCOLATĂ’ și ‘te face cool’. De asemenea, ‘carnea este purtătoare de boli’ este argumentul lor, și că ‘te îmbolnăvește’.

Aparent, insectele nu te pot îmbolnăvi. Asta spune propaganda. Să ne uităm la ceea ce spune știința.

De ce insecte?

Puterile sunt concentrate pe consumul de către oameni a unui anumit set de insecte, și anume viermi de făină, greieri de casă, gândaci și lăcuste migratoare. Având în vedere gama largă de alimente potențiale care pot fi consumate de oameni, de ce se concentrează asupra acestor câteva specii – și deosebit de dezgustătoare? Pentru că sunt într-adevăr ‘sustenabile’… sau există un motiv mai malefic în spatele tuturor acestor lucruri?

Dacă ne îndepărtăm de propaganda evidentă și ne uităm în cercetările științifice efectuate în ultimele decenii, apar rapid la suprafață câteva fapte îngrijorătoare. Principalul dintre ele: Insectele sunt toxice.

Un studiu din 2019 intitulat ‘A parasitological evaluation of edible insects and their role in the transmission of parasitic diseases to humans and animals’ (O evaluare parazitologică a insectelor comestibile și rolul lor în transmiterea bolilor parazitare la oameni și animale) afirmă următoarele:

„De la 1 ianuarie 2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2015/2238 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 noiembrie 2015, care introduce conceptul de „alimente noi”, inclusiv insectele și părțile lor. Una dintre cele mai frecvent utilizate specii de insecte sunt: viermii de făină (Tenebrio molitor), greierii de casă (Acheta domesticus), gândacii de bucătărie (Blattodea) și lăcustele migratoare (Locusta migrans). În acest context, problema de nepătruns este reprezentată de rolul insectelor comestibile în transmiterea bolilor parazitare care pot provoca pierderi semnificative în creșterea lor și pot reprezenta o amenințare pentru oameni și animale. Scopul acestui studiu a fost de a identifica și evalua formele de dezvoltare ale paraziților care colonizează insectele comestibile în fermele de uz casnic și în magazinele de animale de companie din Europa Centrală, și de a determina riscul potențial de infecții parazitare pentru oameni și animale. Materialul experimental a cuprins eșantioane de insecte vii (imaginile) din 300 de ferme de uz casnic și magazine de animale de companie, inclusiv 75 de ferme de viermi de făină, 75 de ferme de greieri de casă, 75 de ferme de gândaci șuierători de Madagascar și 75 de ferme de lăcuste migratoare. Paraziții au fost detectați în 244 (81,33%) din 300 (100%) de ferme de insecte examinate. În 206 (68,67%) dintre cazuri, paraziții identificați erau patogeni doar pentru insecte; în 106 (35,33%) cazuri, paraziții erau potențial parazitari pentru animale; iar în 91 (30,33%) cazuri, paraziții erau potențial patogeni pentru oameni. Insectele comestibile sunt un rezervor subestimat de paraziți umani și animali.”

Pe scurt, 30% dintre insectele de crescătorie evaluate în cadrul studiului conțineau paraziți dăunători pentru oameni. Studiul complet descrie fiecare parazit descoperit și a menționat că aceștia erau deosebit de dăunători pentru intestine și plămâni.

Alte studii s-au concentrat asupra chitinei – o componentă structurală naturală care se găsește în exoscheletul insectelor. Într-un studiu din 2007, intitulat ‘Chitina induce acumularea în țesuturi a celulelor imunitare înnăscute asociate cu stările de alergie’, se arată următoarele:

„Antigenele asociate cu insecte, crustacee, helminți și ciuperci reprezintă o proporție considerabilă a antigenelor de mediu asociate cu alergiile și astmul la om. Cu toate acestea, elementele comune care leagă aceste entități larg răspândite rămân necunoscute. Unul dintre principalii vinovați ar putea fi chitina. Chitina este al doilea cel mai abundent polimer din natură, asigurând stabilitatea osmotică și rezistența la tracțiune pentru nenumărați pereți celulari și exoschelete rigide. Reese et al. au descoperit acum că șoarecii tratați cu chitină dezvoltă un răspuns alergic, caracterizat printr-o acumulare de celule imune înnăscute care exprimă interleukina-4. Ocupațiile asociate cu niveluri ridicate de chitină în mediul înconjurător, cum ar fi procesatorii de crustacee, sunt predispuse la o incidență ridicată a astmului, ceea ce sugerează că această cale poate juca un rol în boala alergică umană.”

Cu alte cuvinte, studiul a constatat că chitina provoacă o reacție alergică la om. Poate că acesta este modul în care corpul nostru ne spune că nu ar trebui să mâncăm exoscheletul insectelor.

Un alt studiu despre chitină concluzionează:

„Chitina, o polizaharidă constituentă a multor alergeni și paraziți, inițiază inflamația pulmonară înnăscută de tip 2 prin intermediul unor căi incomplet definite.”

Un studiu care se concentrează asupra chitosanului – un compus chimic obținut din chitină – a descoperit că aportul acestuia duce la epuizarea vitaminelor în organismul uman, ceea ce conduce la efecte dezastruoase.

„Nu au existat modificări histologice asociate cu scăderile observate ale nivelurilor de vitamine; cu toate acestea, scăderile au fost suficient de semnificative pentru a sugera insuficiențe nutriționale. Efectele pe termen lung ale deficiențelor de vitamina A și vitamina E sunt bine cunoscute și nu se știe ce efecte legate de deficiențe ar fi fost observate dacă aceste niveluri scăzute ar fi fost menținute pentru o perioadă mai lungă de timp. Atunci când nivelurile circulante de vitamina E, în special de α-tocoferol, sunt diminuate, pot apărea leziuni tisulare. Scăderea vitaminei E la om a fost ulterior corelată cu anemia, întreruperea creșterii normale, scăderea răspunsurilor la infecții și probleme legate de sarcină. Vitamina A este esențială în numeroase procese și căi biologice, inclusiv creșterea, dezvoltarea vederii, funcția imunitară și metabolismul. Deficiența severă de vitamina A (DVA) are ca rezultat perturbarea funcției normale a țesuturilor și este asociată cu orbirea în copilărie, anemia și răspunsuri scăzute la infecții; DVA în timpul unei infecții severe poate duce la deces. În timp ce efectele pe termen lung ale deficienței de vitamine la rozătoare nu sunt la fel de bine cunoscute, literatura disponibilă privind deficiențele la om sugerează că scăderile de vitamina A și E observate în acest studiu pot fi dăunătoare în timp.”

De parcă nu ar fi suficient, iată un titlu de la LiveScience.

‘Pâinea făcută cu făină de greieri ar putea conține o încărcătură de spori bacterieni’.

În timp ce insectele ar putea avea o valoare nutritivă bună ‘la vrăjeală’, ele ar putea fi de-a dreptul toxice pentru organismul uman. Studiile au descoperit că acestea pot găzdui paraziți, pot afecta sistemul imunitar, pot declanșa alergii și pot epuiza vitaminele din organism. În ciuda acestor probleme evidente, elita merge cu toată viteza înainte cu acest program.

Crearea unei crize?

În timp ce masele sunt împinse spre consumul de insecte și produse sintetice, în întreaga lume au loc unele evenimente ciudate care afectează direct aprovizionarea cu alimente.

În Olanda, guvernul s-a angajat într-un război cu crescătorii de animale din cauza ‘poluării’. Scopul: reducerea cu peste 30% a numărului de porci, bovine și găini.

„Propunerile guvernului olandez pentru combaterea emisiilor de azot indică o reducere radicală a efectivelor de animale – se estimează că 11 200 de ferme vor trebui să se închidă, iar alți 17 600 de fermieri vor trebui să își reducă semnificativ efectivele de animale.

Alte propuneri includ o reducere a agriculturii intensive și conversia la ‘ferme ecologice’ sustenabile.

Ca atare, relocarea sau cumpărarea fermierilor este aproape inevitabilă, dar cumpărările forțate sunt un scenariu pe care mulți speră să îl evite.

Cabinetul a alocat 25 de miliarde de euro pentru reducerea emisiilor de azot din sectorul agricol, până în 2030, iar obiectivele pentru anumite zone și provincii au fost prezentate pe o hartă cu coduri de culori.

– Anna Holligan, ‘De ce protestează fermierii olandezi față de reducerea emisiilor’.”

Dacă oferta de carne scade drastic, prețurile vor crește drastic. Acest lucru ar deschide calea către creșterea insectelor, codificată în articol ca ‘ferme ecologice sustenabile’.

În Statele Unite, un număr neobișnuit de fabrici de prelucrare a alimentelor au ars în ultimele luni.

O compilație de titluri de ziare despre distrugerea fabricilor de prelucrare a alimentelor.

Acest lucru i-a făcut pe unii oameni să se întrebe: ‘ce naiba se întâmplă?’.

Un titlu din revista pentru femei Elvie: ’18 fabrici de procesare a alimentelor au ars complet în ultimele luni, iar oamenii nu pot ajuta, însă se întreabă ce naiba se întâmplă’.

Între timp, Bill Gates a devenit oficial cel mai mare proprietar privat de ferme din America, cu aproximativ 269.000 de hectare în zeci de state.

„Bill Gates este pe cale să schimbe modul în care se face agricultură în America, cofondatorul Microsoft și soția sa au debutat în LAND REPORT100 din anul 2020, ca fiind cei mai mari deținători de terenuri agricole din SUA.”

Avem de-a face cu un război împotriva fermierilor mici, independenți și autosuficienți.

Sunt multe speculații în jurul acaparării de către Bill Gates a terenurilor agricole din America. De ce cumpără atât de multe terenuri agricole? O privire pe site-ul oficial al Fundației Bill și Melinda Gates oferă câteva indicii.

„All Things Bugs,LLC, Scop: Dezvoltarea unei metode eficiente de producție a alimentelor bogate în nutrienți, utilizând specii de insecte.”

Fundația Bill și Melinda Gates a oferit o subvenție companiei ‘All Things Bugs’ (Toate lucrurile insecte), specializată în producția de alimente pe bază de insecte.

Indiferent dacă aceste fapte fac parte dintr-un plan coerent sau nu, toate acestea ne conduc spre o lipsă tot mai accentuată a cărnii și o ofertă sporită de insecte și alimente sintetice.

În concluzie

În ultimele luni, am asistat la apariția agendei mâncatului de insecte. Folosind mass-media și sistemul educațional, elita mondială este în plin proces de îndoctrinare pentru a convinge lumea că greierii, lăcustele, gândacii și viermii de făină trebuie să devină o parte importantă a dietei noastre. Cuvintele la modă folosite sunt sustenabilitate, încălzire globală și poluare.

Acest apel la o schimbare drastică a producției alimentare face parte dintr-un plan mai amplu al WEF de a reformula complet activitatea umană pe Pământ. Aceștia doresc ca masele să se mulțumească cu mai puțin, deoarece un număr tot mai mare de resurse vor fi considerate un lux.

Mai mult, agenda mâncatului de insecte ar putea avea un motiv și mai întunecat. După cum s-a arătat mai sus, nenumărate studii au documentat efectele adverse ale insectelor asupra organismului uman. Insectele de crescătorie pot conține paraziți dăunători pentru oameni, slăbesc sistemul imunitar, declanșează alergii și chiar epuizează vitaminele din organism. Ce modalitate mai bună de a crea o generație care să fie și mai dependentă de ‘big farma’ și, bineînțeles, de vaccinuri?

Dincolo de toate acestea, există o componentă cvasi-spirituală în toate acestea. Având în vedere faptul că oamenii au o aversiune naturală față de insecte, de ce se insistă ca noi să le ingerăm? Pentru că, pentru ei, răul este bun.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Bill Gates revine: Tările bogate ar trebui să treacă la carne de vită 100% sintetică pentru a combate schimbările climatice!

Cu ce se mai ocupa Bill Gates: sponsorizeaza Impossible Foods – “hrana artificiala” compusa din organisme modificate genetic si glutamat monosodic

In scolile australiene copiii sunt instruiti sa manance insecte. 1 000 de școli australiene au adăugat în meniul de prânz chipsuri care conțin greieri

Randi Zuckerberg (sora fondatorului Facebook): “Hrănirea cu insecte ar putea fi următorul mare trend în arta culinară”

Viermii de făină au devenit aliment în UE. Statele membre au aprobat, în premieră, o insectă pentru consum uman

Comisia Europeană a autorizat introducerea pe piață, ca ingredient alimentar, a LACUSTEI CALATOARE

Greierele de casă devine aliment în Uniunea Europeană

Școlarii ar putea fi hrăniți cu lăcuste și viermi de făină pentru a face Marea Britanie mai ecologică

INDEMN: Africanii sa manance insecte. Coapte sau prajite. De preferat muste de balta

Si nu doar gandaci sau alimente sintetice:

Video: CARNE DIN FECALE…

„Expert” (în același ton cu Forumul Economic Mondial): a bea apă reciclată din WC reprezintă viitorul / Sa nu uitam ca vor si sa ne dea sa mancam gandaci

Un film despre doi canibali îndrăgostiți a avut cele mai lungi ovații din istoria Festivalului de Film de la Veneția

The New York Times: a sosit timpul pentru canibalism

RICHARD DAWKINS ne indeamna sa consumam CARNE UMANA pentru a depasi “tabuul” CANIBALISMULUI
Vorbim déjà despre o goana spre CANIBALISM. Iata ce au ajuns sa spuna … academicienii
SFINTII PARINTI spun ca, CANIBALISMUL se va generaliza in VREMURILE DIN URMA. De aceea a inceput de pe acum obisnuirea maselor cu ideea mancarii carnii de om
Staretul Antonie: Oamenii vor fi vanati pentru a fi mancati

 

Tagged with: ,

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Citeste tot articolul pe saccsiv […]

  Apreciază

 2. Elena said, on octombrie 2, 2022 at 4:52 pm

  Excelent articol! Multumiri pentru traducere.

  Apreciat de 1 persoană

 3. scortisoara said, on octombrie 2, 2022 at 5:03 pm

  Miercurea trecută am fiert niște porumb sa mănânc de post . După 2 ore umblu în oala sa scot un porumb și am avut surpriza sa găsesc un vierme lung de 4 cm ,vierme de porumb , fiert ,țeapăn …. Mă gândeam să-l pun într-un plic și să-l expediez ăstora care pledează pt consumul de insecte ca poate le e foame . Cred ca porumbul era unul bio dacă a supraviețuit un vierme în el . Și viermele tot bio.:)))))))) Dar eu tot nu am asemenea gusturi.

  Eh, nu știu dacă ati auzit de magazinele Produse din Bucovina . Au niște cârnați faini groși – Cârnați de Bucovina ( nu au grăsime și se văd bucățile de carne în ei ) și o șuncă( presata) buna de curcan, și niște cârnăciori subțiri ,picanți ,uscați și o toba de curcan excelenta . Produse de calitate ,le-am încercat . Numai de la ei cumpăr .

  Apreciază

 4. scortisoara said, on octombrie 2, 2022 at 5:28 pm

  Sa se duca în Cuba , aia nu au nimic : nici carne ,nici lapte, nici oua, nici,nici ,nici .
  https://www.activenews.ro/opinii/Luminita-Arhire-PRIN-CE-MANCAM-PLANETA-APARAM-176424

  I urmăriți-i pe băieții aceștia simpatici foc . Și la cubanezi sunt goange …pe pereții din restaurant , mai mai sa le pice în farfurie clienților . Aici e viața potrivită pt Remus Cernea și cei ca el.

  Apreciază

 5. scortisoara said, on octombrie 2, 2022 at 5:44 pm

  Sa ascultați concluziile de la finalul clipului . Așa s-a întâmplat și cu noi după 89.

  Apreciază

  • Cosmin said, on octombrie 2, 2022 at 6:46 pm

   @ Scortisoara

   Pe viitor indica te rog si minutul cu informatia din clip.

   Viata e prea scurta ca sa pierd o jumatate de ora ascultand doi fara alte preocupari in viata decat vacantele.

   Apreciat de 1 persoană

   • scortisoara said, on octombrie 3, 2022 at 5:26 am

    Am zis ,finalul clipului .Cât putea sa iti ia sa plimbi cursorul pana spre final ? Era minutul 25.
    Vacantele sunt cea mai frumoasa preocupare pt cineva tânăr. Ce preocupări sa aibă în România, sa isi bată sistemul joc de tinerețea lor ? N-au suferit destul părinții lor sau cum? Mama băiatului a fost camerista într-un hotel din România . Ai idee ce înseamnă asta ?

    Cea mai faina idee de afaceri este sa faci bani din YouTube și dacă poți sa vezi și lumea e și mai fain.

    Apreciază

   • Cosmin said, on octombrie 3, 2022 at 10:42 pm

    @ Scortisoara

    Iertare soro, nu te enerva pe mine. Am avut si eu un moment de frustrare.

    Apreciază

   • Tataia said, on octombrie 4, 2022 at 1:17 pm

    @scortisoara Daca ai bani de vacante este bine, daca nu ai bani este bine si asa, hotarit lucru nu vacantele ar trebui sa fie preocuparea principala a cuiva fie tinar fie pensionar. Mie mi se par procupari mult mai frumoase acelea de colectionar, pescar sau vinator. Doi la mina, a urmari clipuri pe yotube despre vacante este curat pierdere de vreme deoarece daca am bani ma duc eu acolo si vad cu ochii mei iar daca nu am prefer sa vizionez un documentar despre respectiva tara facut de PROFESIONISTI (geografi, geologi, oceanografi, experti in culturile altor popoare, etc) decit de niste ageamii care abia acum au aflat si ei ceva despre tara respectiva cu ocazia calatoriei. In plus de asta a cistiga bani din youtube este profund imoral, este o metoda de a scurtcircuita sistemul economic si de a obtine bani fara a produce nimic util. Dar in coditiile de fata cind totul se virtualizeaza nu este de mirare. Banii devin virtuali, munca devine virtuala, realitatea devine virtuala. A face bani din youtube este exemplul tipic de munca virtuala care nu produce absolut nimic util nici piine, nici lapte, nici carne nici masini nici unelte, etc etc. Si in plus de asta nici asa-numitii „creatori de continut” nu sint minati in actiunile lor de dorinta de a produce ceva util cuiva ci de dorinta de a capata faima, de a fi admirati, de a fi invidiati, etc. Totul este de fapt despre EGO-ul lor si nimic mai mult. Youtubele le da sansa sa isi umfle ego-ul si in acelasi timp sa isi umple buzunarele? Jackpot baby doi iepuri dintr-o lovitura. Bine ati venit in minunata lume a diavolului.

    Apreciază

 6. emi cotco said, on octombrie 2, 2022 at 6:36 pm

  Este împotriva Scripturii si împotriva lui Dumnezeu sa mâncăm ce vor satanistii ăștia.Dumnezeu ne-a spus foarte clar CE sa mâncăm si ce sa NU mâncăm si ne-a spus si de ce: pt ca sunt spurcate.

  Deci:Dumnezeu ne vrea curați si la sfarsitul acestei vieți vremelnice sa ne ia în Împărăția Lui,asta e motivul pt care ne-a interzis sa mâncăm viermi,insecte si ce mizerii mai vor satanistii ăștia autodenumiti ,,elitele pamantului,, adică draci.

  Asta e lucratura diavolului,el si doar el ne vrea spurcati,plini de patimi,păcate,sa nu-l ascultam pe Dumnezeu si pt ca ne urăște asa de tare,vrea să ne ia cu el în fundul iadului,loc destinat DOAR celui întunecat si slugile lui.

  Locul nostru este in Rai,Hristos a spus când S-a inaltat: merg si va pregatesc lacasuri pt toti in Imparatia Cerului,Imparatia Tatalui Ceresc.

  Diavolul ne urăște si pt asta,pt ca el stie ce-a pierdut când a căzut din ceata îngerilor si a devenit satana si face tot ce poate sa ne tarasca in iadul lui.

  Fratilor,sa stam strâns lipiți de Hristos si de Scriptura,Cuvântul lui Dumnezeu și ne vom intalni cu toții în Rai.

  Doamne ajuta-ne pe toți!

  Apreciat de 1 persoană

  • Spaceman said, on octombrie 3, 2022 at 1:19 pm

   @emi cotco

   Dacă ne apucăm de mâncat halal și kosher nu mai suntem creștini ortodocși.

   Când Dumnezeu Atotțiitorul, a împărțit hrana pentru Israel în curată și spurcată, a făcut-o pentru ca Israel să se deosebească de ‘neamurile’ care populau pe atunci Canaanul, țara pe care urma s-o locuiască Israel după ce a fost scos din Egipt.

   Pentru ca Israel să nu ajungă să jertfească pe Altar porc, de exemplu, așa cum făceau neamurile în Canaan atunci când jertfeau dracilor.

   Bineînțeles că Dumnezeu Atotțiitorul a dat ca hrană lui Israel tot ce era mai bun, și ne-a rămas nouă ca un îndreptar după care știm ce este bun și sănătos de mâncat, și ce este mai puțin bun.

   Atunci când Domnul Dumnezeu, Iisus Hristos, a spus: „Nu ceea ce intră în gură îl spurcă pe om, ci ceea ce iese din gură, aceea îl spurcă pe om” (Matei 15:7-14), a făcut toate vietățile curate, nouă fiindu-ne interzis să numim pe cineva spurcat, după felul hranei pe care o consumă.

   Să ne ferim totuși de mâncatul sângelui vietăților, a mortăciunilor și din cele jertfite idolilor.

   Despre dieta creștinilor ortodocși a vorbit pe larg sfântul Apostol Pavel (Corinteni cap.8, cap.10:25-33).

   Problema cu mâncatul insectelor nu este că ne spurcă mâncându-le, ci faptul că o hrană inferioară, cea mai de jos, cu nutrienți de cea mai proastă calitate, ne este prezentată ca o soluție la ‘problemele climatice’, că nu ne mai putem permite să creștem tot atâtea animale ca până acum, ca hrană de calitate superioară, pentru că ‘dăunează planetei’ și nu este ‘sustenabil’.

   Cu ce ne creștem generațiile, cu hrană debilitantă?

   Sau se pune problema că nu ajung ‘resursele’ pentru toată lumea!

   Apreciat de 1 persoană

 7. Cosmin said, on octombrie 2, 2022 at 6:39 pm

  Imi amintesc de filmul Dracula, regizor Copola, in care sclavul Contelui Dracula se hranea cu. insecte. Asa si noi sclavii trebuie sa ne hranim cu materie inferioara, elita satanica, va putea sa consume in continuare ce va voi.

  Asa cum cohortele de ong-uri LGBT apelau la concepte crestine in vederea construirii tolerantei pro pederaste, asa si acum vor apela la aceleasi concepte, in vederea tolerarii si acceptarii dietei cu insecte: vor spune ca „si Sfantul Ioan Botezatorul s-a hranit cu lacuste.”

  Dar oare Sfantul Ioan chiar se hranea cu lacuste insecte?

  Imi vine sa vars la auzul ca azotul, carbonul, metanul, sunt daunatoare pentru mediu. De unde au scornit-o? Chiar nu se gaseste nimeni sa le da peste bot?

  Apreciat de 1 persoană

 8. Spaceman said, on octombrie 2, 2022 at 7:06 pm

  Parcă Bill Gates era mare găinar,

  https://www.wall-street.ro/articol/Agricultura/200432/bill-gates-incurajeaza-cresterea-gainilor-daca-ai-avea-2-dolari-ca-sa-traiesti-ce-ai-face.html

  https://www.ebihoreanul.ro/stiri/bolivia-refuza-donatia-de-gaini-a-lui-bill-gates-crede-ca-traim-in-mijlocul-junglei-127813.html

  acum se pare că s-a reprofilat pe gândaci.

  Găinarul filantrop, Bill Gates, după ce s-a gândit să ‘salveze lumea’ cu injecții, acum se gândește s-o salveze cu mâncare din gândaci. Săracul de el, cred că nici nu poate dormi noaptea de grija cum să ‘salveze lumea’… sau mai degrabă s-o jupoaie de bani!

  Agenda asta a mâncatului de gândaci, n-are nicio treabă cu sănătatea și bunăstarea oamenilor, dar nici cu intoxicarea și îmbolnăvirea lor.

  Agenda mâncatului de gândaci, a cărnii de laborator și a altor produse așa-numite ‘sustenabile’, face parte dintr-o agendă mult mai lărgită, cea a implementării bioeconomiei, despre care am vorbit aici,

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/09/28/video-subtitrare-romana-discurs-giorgia-meloni/#comment-526320

  Apreciază

  • cristian27070 said, on octombrie 2, 2022 at 7:09 pm

   Un alt motiv – în afară de acela de a ne termina sursele independente de hrană normală şi de a ne face dependenţi de ei – îmbolnăvirea şi lichidarea noastră!
   (NIH – National Institutes of Health, organismul oficial pt sănătate publică al UK)

   Apreciază

 9. Radu Humor said, on octombrie 2, 2022 at 10:15 pm

  Asta cu mâncarea de gâdaci este scornită ca să ne ocupe timpul cu ele, nu cămările ! Hai să admitem că toți am, trece la regimul lor, cine credeți că ar putea asigura cantitățile necesare. Gândiți-vă câte sute de mii de hectare rad de pe suprafața pământului lăcustele, care se pare că ar fi principalul element al acestei mâncări năascocite.
  Doar dacă vor primi Ok și gărgăunii din capul lor s-ar putea să ajungă pentru toți mizerabilii ăștia.

  Apreciază

 10. Clement said, on octombrie 3, 2022 at 12:36 am

  Risc sa contrariez multe persoane spunand ca imbuibarea, dupa parerea mea, este un pacat.
  Poate ar trebui sa traversam in sfarsit desertul celor 40 de ani de patimire a burtii, caci din 1983 am devenit obsedati de ce bagam in gura, in detrimentul a ceea ce scoatem pe gura.
  Sincer, a inceput sa imi fie mila de greieri, de lacuste, de gargaritele cele rosii care au disparut in detrimentul celor galbene asiatice, de fluturi si nu mai vorbesc de albine.. Le-au otravit cu pesticide , cu tampeniile lor de eoliene si emitatorii de tot felul de uñde .Acum, vor sa le exploateze intensiv! Sunt diabolici.
  De cand ma stiu am iubit melcii, carora in copilarie le cantam a descantec ( obicei universal) si mi-a cazut cerul in cap cand i-am vazut pe occidentali ca ii cresc in ferme pentru consum.
  Cum sa mananci o fiinta care reproduce grafic spiralele galaxiilor din Univers?
  Nu este obligatoriu sa cunosti sirul lui Fibonacci pentru a intelege ca nimic nu este creat la intamplare, ca toate se leaga si au la baza inteligenta lui Dumnezeu.

  Si uite asa ajungem la Cerul Instelat deasupra noastra si la Legea Morala din noi..

  Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 3, 2022 at 2:32 pm

   Ciudata interventie – nu avem nici o treaba cu „traversatu desertului”…
   Chestia cu mila…. fata de insecte chiar ca imi aminteste de yoghinii care parcurg pe jos satele in India, in transa, cu loate incurcate de par mustata si barba nespalate de ani de zile… si in curu’ gol… dar care au principala preocupare sa nu calce pe gandaci…
   … care galaxii?
   Dă deoparte aerul, atmosfera si nu ai sa vezi nici galaxii si nici vreo stea care sa te mai impresioneze artistico-sentimental.

   Da’ pentru „OM” – incununarea Creatiei – ai putina mila?
   Că pana sa semene cu „spirale galactice” care se vad da’ nu sint …. este facut „dupa chipul si asemanarea” lui Dumnezeu, nu-i asa?

   Apreciază

 11. Ionut DAC said, on octombrie 4, 2022 at 12:04 am

  Eu doar re-radpandesc:
  „Dacă cineva nu înțelege engleza din slide-uri, ok.

  1. Pseudo-vaccinul a modificat, în două studii, ADN-ul ficatului, în numai 6 ore. Dar asta nu înseamnă că genele sunt active. 85% dintre gene sunt, de fapt inactive.

  2. Ca să se activeze genele latente în șobolanii modificați genetic, o metoda curentă, în laborator, e să le administrezi ECDYSTERON. Acest steroid declanșează, de obicei, în insecte, metamorfoza.
  Dar dacă șobolanul e, el însuși, GMO (Organism Modificat Genetic), declanșează genele latente și în el.

  3. Odată ce injectații au gene latente modificate, mâncatul de insecte declanșează, CA UN BUTON, genele latente din vaccin. Fiindcă insectele sunt PLINE, ele însele, de ecdysteron și alți steroizi de activare, în mod naturtal.
  Așa că cei injectați produc o boală gen Kreutzfeld-Jakob (nu toți, doar o parte). Aceasta e denumită, în mod popular, „ZOMBIE”.

  4. Asta NU EXCLUDE o conlucrare cu 5G ! Dar, acolo, nu sunt expert, eu.

  5. Odată ce apar suficiente cazuri, ARMATA (e planul CONOP 8888 din 2011 USA-NATO ) trebuie să omoare zombie „ÎN MASĂ”, adică să omoare populația „modificată genetic”.

  Ori 75% din populația albă și galbenă (și indiană) a făcut, minim, 2 doze! Deci 75% sunt suspecți de KFJ (zombie) odată ce mănâncă insectele.

  Deoarece Luc Montaigner a fost omorât anul trecut, acest detaliu angular nu mai are cine să-l publice, în afara unor cercetători, ca mine.

  Gândiți-vă că specia LĂCUSTE NU EXISTĂ. Lăcustele sunt, de fapt, COSAȘI (greieri de câmp) care se metamorfozează, ei înșiși, în anumite condiții (aglomerație și serotonină) fiindcã au în ei STEROIZI METAMORFICI numiți „Halloween genes”/Nobel, 1995.
  Cosașii devin astfel niște „zombie ai insectelor”. Adică lăcuste.

  Astfel există o justificare clară de ce vă pun să mâncați insecte! Fiindcă în cei vaccinați (numai în ei) acestea declanșează, eventual, boala KFJ numită „Zombie”, în mod popular.

  Această boală era foarte comună la canibalii din Papua. Unele forme sunt agresive.
  Motiv și justificare clară pentru „CONOP 8888” din 2011.
  Totul e legat.

  ÎN ENGLEZĂ AICI > https://t.me/PRIONScovid/1916?single

  De ani buni, cele mai demente teorii se concretizeaza. (Practica conspiratiei)..
  Aceasta… pare suficient de „grea”?!

  Apreciază

 12. vlad tepes said, on octombrie 4, 2022 at 11:59 pm

  Vorba lui Petre Daea: sa lasam greierii sa cante si lacustele sa sara!

  Apreciază

 13. […] Vigilant Citizen: Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci.… […]

  Apreciază

 14. […] Vigilant Citizen: Elitele sunt disperate în încercarea lor de a ne convinge să mâncăm gândaci.… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: