SACCSIV – blog ortodox

FABRICILE DE ORGANE: O companie israeliană dezvoltă ființe umane în vase Petri, pentru a le preleva organele. Ființele umane din celulele stem prezintă activitate cerebrală și simt durerea

Posted in CELULE STEM, EVREI, ISRAEL by saccsiv on septembrie 24, 2022

NATURAL NEWS: ORGAN FACTORIES: Israeli company develops “artificial womb technology” to synthetically grow human embryos for organ harvesting

FABRICILE DE ORGANE: O companie israeliană dezvoltă ‘tehnologia uterului artificial’ ca să crească în mod sintetic embrioni umani, pentru a le preleva organele

De Ethan Huff, 21 Septembrie 2022, Natural News

Cine ar mai avea nevoie de copii avortați pentru recoltarea de organe și țesuturi, când ar fi posibilă crearea unei cantități nelimitate de viață umană embrionară, într-un vas Petri? Asta se pare că face acum o firmă israeliană numită RenewalBio.

Pornind de la un concept similar dezvăluit de o echipă de cercetare de la Universitatea din Cambridge, cercetătorii de la RenewalBio spun că în prezent sunt în curs de a dezvolta embrioni umani din celule stem, folosind ‘tehnologia uterului artificial’.

Potrivit rapoartelor, aceste celule stem produc deja inimi care bat, intestine și chiar creiere, cu precizarea că acestea sunt umane. Însă acestea sar peste procesul prin care trebuie să intre în uterul unei femei și să sfârtece un bebeluș real, membru cu membru, pentru a extrage anumite părți ale corpului. (Legat de acest subiect: Vă amintiți când Universitatea din Pittsburgh a fost prinsă recoltând organe de la bebeluși vii)?

RenewalBio spune că scopul proiectului este de a crea o rezervă constantă de țesut uman de la bebeluși, pentru transplanturi de organe și alte ‘proceduri anti-îmbătrânire’, potrivit CBN News.

În loc să fie nevoie de combinația naturală de spermă, ovul și fertilizare, tehnologia de celule stem a companiei permite crearea și asamblarea artificială a bebelușilor, în afara uterului.

„Acești oameni creează ființe umane într-un vas Petri”, a scris Jazz Shaw pentru Hot Air. „Pur și simplu nu există nicio modalitate de a prezenta treaba asta într-un mod mai blând.”

„Faptul că nu a fost implicat niciun ovul sau spermă în acest proces face ca acest lucru să fie mai puțin adevărat? Este embrionul rezultat mai puțin o ființă umană din cauza acestui aspect tehnic?”

Ființele umane fabricate artificial cu ajutorul celulelor stem prezintă totuși activitate cerebrală și simt durerea

Ar trebui remarcat faptul că, în ciuda naturii sintetice a acestui proces de construcție umană în afara uterului, rezultatul final este totuși un copil din viața reală. Cu toate acestea, casa acelui copil nu este un uter, ci mai degrabă un laborator din Israel.

La fel ca bebelușii produși în mod natural, acești bebeluși din celule stem au o inimă care bate și un creier care produce unde cerebrale. Ei simt și durere, ceea ce face ca această tehnologie să nu fie mai bună decât utilizarea bebelușilor avortați și născuți vii pentru extragerea de țesuturi și recoltarea de organe.

„Până în prezent, nu a existat niciodată o ființă umană ‘produsă’ care să nu se fi dezvoltat în mod tradițional, chiar și în cazul fertilizării in vitro”, explică Shaw.

„Ovulul unei femei este fertilizat de sperma unui bărbat, iar embrionul rezultat crește în uter până când copilul este gata să se nască. Este singura cale și este modul în care a funcționat procesul conceput de Dumnezeu sau de evoluție, în funcție de preferințele dumneavoastră.”

Prin recrearea procesului folosind un vas Petri și nu un uter, oamenii de știință de la RenewalBio se joacă de-a Dumnezeu, ceea ce ridică întrebarea: suntem cu adevărat de acord să permitem acest lucru?

A devenit lumea atât de desensibilizată față de rău încât pur și simplu închidem ochii la ultimele știri despre căutarea nemuririi de către globaliști? Chiar le vom permite acestor vampiri să continue să distrugă și să exploateze viața umană în timp ce urmăresc să trăiască veșnic prin intermediul sângelui și al părților trupești ale unor vieți umane nevinovate?

„Principalul avantaj al acestei acțiuni, cel puțin din punct de vedere medical, este că organele ar putea fi cultivate din propriile celule stem cu propriul ADN”, a scris Shaw. „Asta înseamnă că organul nu ar fi respins dacă ar fi transplantat în tine.”

„Dar acel copil este practic clona ta. Voi doi ați fi identici. Dacă ai avea nevoie urgentă de un transplant și medicii ar veni și ți-ar oferi această procedură, ai fi de acord să permiți ca o versiune în miniatură a ta să fie adusă pe lume doar pentru a fi distrusă, astfel încât tu să mai supraviețuiești puțin? Cred că aș avea o problemă serioasă cu asta.”

Cele mai recente știri despre exploatarea vieții umane nevinovate pentru genocid și profit pot fi găsite pe Evil.news.

Sursele pentru acest articol includ:

HotAir.com

NaturalNews.com

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oarecare said, on septembrie 24, 2022 at 9:47 pm

  Să nu credem în nemurirea promisă de sistem, căci aceasta înseamnă chinuri veșnice în iad!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Kevin S said, on septembrie 24, 2022 at 11:18 pm

  Nu stiu ce ar mai fi de spus…ti se blocheaza mintea.

  Romani 1:22-32

  Este ora 12 noaptea fara un minut. In curand intunericul va acoperi planeta.

  Dar se va face dimineata => dupa noaptea mintii, urmeaza ziua dreptatii.

  Geneza 1:5. Lumina a numit-o Dumnezeu ziuă, iar întunericul l-a numit noapte. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua întâi.

  Maleahi – Cap 3

  20. Şi va răsări pentru voi, cei care vă temeţi de numele Meu, soarele dreptăţii, cu tămăduire venind în razele lui şi veţi ieşi şi veţi zburda ca viţeii de îngrăşat.
  21. Şi veţi călca în picioare pe cei răi, care vor fi ca cenuşa sub talpa picioarelor voastre, în ziua când Eu voi face judecată”, zice Domnul Savaot.

  Apreciat de 1 persoană

  • Felix said, on septembrie 25, 2022 at 10:58 pm

   Despre embrionii umani recoltati din celule stem neembrionare cu scopul de a putea deveni piese umane de schimb

   Știința se află în avangarda
   de-sacralizării persoanei umane.

   După m-ARN-ul „antidarurilor lui Dumnezeu” ale liniilor celulare umane din „avorturile terapeutice”!, urmeaza acum „oamenii clonati” care vor fi in uz ca niste piese umane de schimb pentru organe, totul pentru sanatatea noastra!

   Nu se mai pune capăt acestei paranoia și acestei huliri a chipului lui Dumnezeu din om si un haos imens se deschide în fața noastră.

   LiveAction De Nancy Flandra Septembrie 9, 2022

   Un laborator de biotehnologie din Israel aspiră să facă mini-fiinte umane pentru a oferi sănătate și tinerete fara batranete si viata fara de moarte…

   O companie de biotehnologie a creat recent embrioni de șoarece folosind celule stem de șoarece și
   i-a ținut în viață de ceva timp (folosind un uter artificial) pentru a dezvolta inimi care au bat, cu flux sanguin și canelurile creierului. Următorul obiectiv al companiei este de a începe să producă embrioni umani – creând în esență clone umane din celule stem – din care să fie colectate organele corpului.
   Cu alte cuvinte, acești oameni vor fi creați pentru a acționa ca o „sursă macabră de tinerețe fara batranete și viata fara de moarte” pentru adulții elitelor care îmbătrânesc.

   Jacob Hanna, cercetător la Institutul de Știință Weizmann din Rehovot, Israel, este fondatorul Renewal Bio, a cărui misiune este de a inversa „scăderea natalității și îmbătrânirea rapidă a populației” și susține că prin metodele sale „reînnoiește umanitatea – făcându-ne pe toți tineri și sănătoși”.
   Acest lucru, potrivit site-ului Renewal Bio, se va face „prin valorificarea puterii noii tehnologii de celule stem”.
   Ideea este că oamenii ar putea fi clonati, creând embrioni-replici din propriile celule stem pentru a lupta împotriva îmbătrânirii, bolilor sau chiar infertilității.

   Embrioni „sintetici” cu „inima care bate”

   Prin plasarea celulelor stem în recipiente speciale, cercetătorii au descoperit că acestea se reunesc spontan încercând să se asambleze într-un singur embrion.
   Au fost create embrionare, blastoide și modele de embrioni de șoarece.
   Hanna și alți cercetători insistă că acești embrioni sunt „sintetici” și nu sunt embrioni „reali” pentru că nu pot continua să crească – dar acest lucru se datorează doar faptului că sistemul care îi va ajuta să crească în continuare nu există (în acest moment).
   Hanna recunoaște, totuși, că sunt „95% similari cu embrionii normali de șoarece”.

   Dr. David Prentice, Ph.D. de la Institutul Charlotte Lozier a declarat pentru Live Action News că Institutul monitorizează îndeaproape această cercetare.
   El a explicat: „Le place să folosească termenul „sintetic”, dar aceasta este o disimulare.
   Vor să se joace și să experimenteze cu embrionii si așa că te păcălesc cu această terminologie.
   Tehnica de formare a embrionilor poate fi de laborator sau experimentală, dar ceea ce se face – și are o inimă care bate, sistem nervos, membre, organe – este o ființa umana reală.”

   Crearea de persoane

   Scopul cercetării este acum de a crea baze de date ale oamenilor pentru a colecta țesuturi care vor fi utilizate în tratamentele de transplant menite să prelungească viața și sănătatea unei persoane.
   Hanna a declarat pentru MIT Technology Review că a început deja să folosească celule umane în speranța de a crea embrioni vechi de 50 de zile (peste 7 săptămâni, aproape două luni).

   Conform proiectului Endowment for Human Development, la aproximativ 49-52 de zile, fătul uman are degete, poate dezvolta sughițuri, poate întoarce capul, poate avea o inimă cu patru cavități și o frecvență cardiacă de până la 170 de bătăi pe minut.
   Poate mișca mâinile, în timp ce undele cerebrale sunt prezente pe encefalogramă.
   Aceasta este etapa în care Hanna aspiră să dezvolte embrioni umani pentru că…
   „Este cea mai bună vârstă pentru a face organe și țesut adecvat.” Aceste organe și țesuturi vor fi apoi colectate și transplantate la o persoană în vârstă ca un fel de „reintinerire” în sistemul lor imunitar sau utilizate pentru a trata femeile cu infertilitate din cauza vârstei, a explicat MIT Technology Review.

   Copiile celulelor fetale ale unei femei ar putea fi dezvoltate astfel încât ovarele ei să poată fi colectate și transplantate pentru a o ajuta să producă ovule.

   „În Israel și în multe alte țări, cum ar fi SUA și Marea Britanie, este legal și avem aprobarea bioetică de a face acest lucru, cu celule stem pluripotente luate de la oameni înșiși”, a spus Hanna.
   Ea consideră chiar că această practică, creând o copie umană a pentru a lua țesuturi de la ea și apoi sa fie lăsata să moară, este „o alternativă morală la utilizarea de embrioni extrudati”… !!!
   Se pare că pentru cercetători omul nou format este considerat „a trait suficient” pentru a-i fi luate organele.

   Omri Amirav-Drory, asociat al companiei de inovare NFX și CEO al Renewal Bio, a declarat despre noua tehnologie:
   „Credem că poate fi o platformă uriașă de tehnologie transformatoare, care poate fi aplicată atât fertilității, cât și longevității.”
   Pentru ca Hanna să continue crearea embrionilor umani, ea și-ar folosi propriul sânge sau propriile celule ale pielii, ceea ce, potrivit MIT Technology, ar însemna că laboratorul ar putea fi umplut cu „sute sau mii de mini-euri minuscule, toate clonele genetice ale sale”.

   Renewal Bio nu este singurul laborator

   Hanna nu este singură în eforturile și dorințele sale de a crea embrioni umani folosind celule stem ale corpului, mai degrabă decât sperma și ovulul.
   La Universitatea din Cambridge, o echipă de cercetători condusă de Magdalena Zernicka-Goetz a folosit trei tipuri de celule stem de mamifere care se aflau în faza de dezvoltare timpurie.
   După cum relatează SciTechDaily, „cercetătorii au imitat procesele naturale din laborator prin exprimarea genelor specifice și crearea unui mediu special.
   Așa că au ghidat cele trei tipuri de celule stem timpurii până în punctul în care au început să interacționeze, să «vorbească» între ele.”

   Ca și în cazul experimentelor Hannei, celulele stem au fost organizate în structuri care s-au dezvoltat până când au ajuns la punctul de a avea creiere întregi și de a le simti bataile inimii.
   Scopul cercetării lui Zernicka-Goetz este de a afla de ce unele copii sunt compatibile, iar altele nu.
   Cercetătorii de la Cambridge au, de asemenea, același scop final și imoral ca Hanna.
   Pentru a crea embrioni umani din care vor colecta organe ale corpului.

   Consecințele

   Hanna a declarat pentru The Guardian:
   „Suntem foarte încântați de această activitate și de aplicațiile sale. Celulele stem embrionare creează embrioni sintetici completi, adică inclusiv placenta cu sacul lecithal care înconjoară embrionul.”

   Nu împărtășim entuziasmul și optimismul acestor laboratoare. Această cercetare creează oameni într-un mod diferit.
   Ei au ghinionul de a fi creati în scopul de fi distrusi după colectarea și utilizarea organelor lor.
   Dar ei sunt încă oameni cu un suflet nemuritor și drepturile omului.
   Este de neconceput să creezi și să petreci o viață umană pentru a salva pe alta.
   Cu aceste investigații, viața umană este subestimată din momentul creării sale până la moartea sa. Dacă tolerăm ca unii oameni să fie considerați cheltuibili/transati ca la macelarie și să fie sfâșiați în bucăți ca piese umane de schimb, atunci cu toții vom ajunge într-o zi să fim disecati.

   Ανθρώπινα έμβρυα από μη εμβρυικά βλαστοκύτταρα για να γίνουν ανταλλακτικά; | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
   https://tasthyras.wordpress.com/2022/09/25/%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%8e%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%ad%ce%bc%ce%b2%cf%81%cf%85%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%bc%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%cf%85%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%ce%bb%ce%b1%cf%83/#more-57915

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: