SACCSIV – blog ortodox

Șefa FMI: Dacă Mama Natură nu ne ajută, vor fi tulburări sociale

Posted in FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, REVOLTA, revolte sociale by saccsiv on septembrie 22, 2022

Sursa: https://www.cotidianul.ro/sefa-fmi-daca-mama-natura-nu-ne-ajuta-vor-fi-tulburari-sociale/

În mai multe țări din Europa s-ar putea produce tulburări sociale în iarna ce vine, a avertizat directoarea Fondului Monetar Internațional, bulgăroaica Kristalina Gheorghieva. ”Cu siguranță că există teama de recesiune în unele țări sau, chiar daca nu va fi recesiune, că se va simți ca o recesiune”, a spus șefa FMI. ”Dacă Mama Natură decide să nu coopereze și dacă iarna va fi grea, se poate ajunge la unele tulburări sociale”, a spus Gheorghieva, miercuri, într-o intervenție la Washington.

Gheorghieva a declarat că Europa este afectată direct de atacul Rusiei asupra Ucrainei și că războiul are consecințe economice ”oribile”, care în unele țări au dus la teama de recesiune.

Directoarea FMI a arătat că Banca Centrală Europeană are o misiune dificilă – să țină economia în funcțiune, dar să lupte și împotriva inflației. Situația din UE se aseamănă cu cea din Japonia, acolo unde banca centrală majorează dobânzile pentru a lupta cu inflația, iar, pe de altă parte, guvernul anunță un program de stimulente fiscale – două politici care merg în direcții diferite.

”Inflația este încăpățânată, mai extinsă decât credeam că va fi. Iar asta înseamnă că bancherii centrali vor trebui să fie la fel de încăpățânați în lupta contra inflației”, a spus Gheorghieva.

 

Comentariu saccsiv:

Are tupeu sefa FMI dand vina pe atacul Rusiei asupra Ucrainei, cand, de fapt, cresterea preturilor si tot restul au inceput inainte.

Cine sunt vinovatii? Cititi va rog:

Armaghedonul energiei din Europa este provocat de stapanii burselor. Restul sunt basme

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on septembrie 22, 2022 at 10:26 pm

  Parintele Serafim Rose:

  „Urmează acum semnul urâciunii pustiirii şi toate cele legate de Templul din Ierusalim.
  Cand evreii vor începe să construiască Templul, sectele hiliaste nu vor mai putea de bucurie deoarece, pentru ele, acesta este semnul venirii lui Hristos.
  Dimpotrivă, ştim foarte bine că acesta este semnul venirii lui Antihrist, căci Hristos nu va mai veni la Templu.
  Hristos va veni la sfârşitul vremurilor doar pentru a deschide veşnica împărăţie a cerurilor.
  Singurul care va veni la Templu va fi Antihrist.
  Venirea lui Antihrist se va datora evreilor necredincioşi. El se va apropia întâi de evrei, apoi de întreaga lume prin evrei; iar rămăşiţa credincioasă a evreilor se va converti la sfârşit la Creştinism numai după ce vor avea loc toate acestea.
  Astfel că acest semn al Templului este unul foarte mare.
  Când vedem că Templul este pe cale de a fi construit, atunci vom şti că timpul este aproape, fiindcă acesta este hotărât a fi chiar unul dintre semnele sfârşitului”.

  👇

  Site-ul pro-Israel

  TheIsraelGuys.com a etichetat, de asemenea, sosirea junincilor ca fiind semnificativă.

  „Este incredibil că mai multe juninci roșii au fost aduse în Israel și ar putea fi folosite în repunerea în drepturi a serviciilor Templului în viitorul apropiatˮ, a spus site-ul.

  Comunitatea evreiască ortodoxă din Israel a privit junincile ca un alt pas în „călătoria evreiască pentru a restabili serviciile Templului din Ierusalim”, a raportat TheIsraelGuys.com.

  „Potrivit rabinilor și liderilor din comunitatea ortodoxă, aceste juninci ar putea fi folosite pentru a restabili multe dintre practicile Templului evreiesc din Ierusalim, chiar înainte ca cel de-al treilea Templu să fie reconstruitˮ, a spus site-ul.

  La ceremonia de primire, micul grup a asistat la descărcarea junincilor, a recitat binecuvântări de mulțumire, a cântat și a dansat, s-a bucurat de un l’chaim [un toast] și chiar a suflat din shofar pentru a sărbători acest lucru
  👇
  De la distrugerea celui de-al doilea Templu, nu au fost sacrificate juninci roșii. Rabinul Maimonides (1135-1204) a învățat că a zecea junincă roșie va fi sacrificată de Mesia însuși.
  👇
  Red Heifers Arrive in Israel: Is it a Signal of the 3rd Temple, End Times? – Michael Foust
  https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/red-heifers-arrive-in-israel-is-it-a-signal-of-the-3rd-temple-end-times.html?utm_source=ChristianHeadlines%20Daily&utm_campaign=Trending%20Now%20-%20ChristianHeadlines.com&utm_medium=email&utm_content=7054100&recip=526766579&aps=beeae79738de298ab74d8da2cbb41b65d8a3c1b6cb7fc8773f7070c04c1bff38

  👇

  „Institutul Templului a inițiat cea de-a doua etapă pentru construirea Templului:
  întocmirea unei liste de preoți evrei care vor fi eligibili să pregătească juninca roșie și să slujească în Templu, a anunțat luni rabinul Chaim Richman, directorul internațional al Institutului Templului.
  Anunțul coincide cu citirea săptămânală a Torei care descrie pregătirea junincii roșii”.

  Third Temple Closer Than Ever as Search Begins for Eligible Jewish Priests
  https://www.israel365news.com/64632/third-temple-closer-than-ever-search-begins-eligible-jewish-priests-jewish-world/#iW7drPUejexQEo6F.97

  👇

  „Noul Ierusalim” sau “Ierusalimul de sus”, ce a apărut în viziunile lui Adam, Avraam şi ale lui Moise, va apărea în toată splendoarea sa în zilele lui Mesia; va fi construit pe culmea tuturor munţilor pământului puşi unul peste altul. Această aşteptare include, desigur, un “templu ceresc”. Viziunea mai cumpătată este că Mesia va înlocui templul întinat cu unul neprihănit şi sfânt.
  Vasele sfinte ale Cortului Întâlnirii din vremea lui Moise, ascunse de atunci, vor reapărea.
  Nu va mai fi păcat, pentru că “Domnul va scutura pământul lui Israel şi îl va curăţa de toată stricăciunea”.
  Vremea mesianică va fi fără merit şi fără vină. Totuşi, “doar cei aleşi vor avea voie să urce în noul Ierusalim”.
  Sursa:
  Jewish Encyclopedia: ESCHATOLOGY from τà ἔσχσατα= “the end of days”, de rabinul Kaufmann Kohler
  👇

  SANHEDRINUL PREGATESTE CONSTRUIREA TEMPLULUI (MARTIE 2019) – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=kwp6mYwyMTY%3Flist%3DUU3O4pkeUsNPz0p1lJJD3maw

  👇

  „Din punctul meu de vedere, ceea ce vedem astazi in Europa, cand granitele dintre tari dispar si se foloseste o singura moneda in toate tarile, anticipeaza ceea ce va urma. Poti merge in toata Europa cu un singur pasaport. Europa devine cu repeziciune o singura tara si aflam din ziare ca din ce in ce mai multe tari adera la Uniunea Europeana pe zi ce trece.
  Toate acestea fac parte din planul divin a lui Dumnezeu, care ne pregateste incetul cu incetul pentru perioada de sfarsit a vremurilor. Omenirea incepe sa se obisnuiasca cu ideea unei singure entitati, sau altfel spus intreaga lume va fi unita intr-o singura tara.
  Dupa cel de-al treilea razboi mondial, razboiul lui Gog si Magog, intr-un mod asemanator oamenii vor cauta pe cineva care sa asigure pacea in lume si sa creeze o noua ordine mondiala.
  Pana la urma Natiunile Unite vor esua lamentabil in aceasta privinta.
  Cine va fi, asadar, garantul pacii?
  Raspunsul este Mesia, omul despre care ni s-a spus ca este mai intelept decat insusi Solomon.
  Zohar-ul ne spune ca aceasta perioada este inrudita cu era sabatica, in care omenirea asteapta si se pregateste pentru sfarsitul lumii.
  Cu alte cuvinte, vor fi nenumarate inovatii tehnologice si stiintifice in lume si, intr-adevar, stiinta s-a dezvoltat foarte mult de atunci.
  Astazi avem transportul aerian, care a permis evreilor sa se intoarca acasa din toate colturile lumii.
  Avem, de asemenea, mijloace de comunicare avansate si un sistem media care va permite ca Mesia sa se gaseasca intr-un loc anume si sa fie auzit in toata lumea.
  Aceasta persoana, prin urmare, va putea sa invete si sa lumineze pe toata lumea”.

  Sursa: Google Videos: The End Of The World prophecy

  Corolar:

  Se constata ca, de aceasta data, profetiile rabinice sunt puse in oglinda mult mai concret si ne este oferita si o interpretare rabinica a istoriei contemporane.
  Ni se arata in mod explicit ca mesia iudeilor vine ca implinire a cautarii unei noi ordini mondiale si a celui de-al treilea razboi mondial.
  La fel de explicit ni se arata ca Uniunea Europeana este modelul societatii totalitare a lui Antihrist in care va exista o singura autoritate mondiala, iar granitele si suveranitatile nationale vor fi desfiintate.
  De ce este Uniunea Europeana model prefigurativ pentru imparatia lui Antihrist?
  Toate acestea au radacini sioniste:
  sionismul vede in UE o anticipare a imparatiei antihristice a lui “mesia” pentru ca insasi UE este fundamentata pe principii imprumutate sau influentate de sionism.
  Uniunea Europeana este, pana acum, constructul cel mai reusit si avansat al sionismului: un milenarism (hiliasm) numai aparent laic.
  Tot din aceasta prezentare rabinica mai aflam necesitatea ca “mesia” al lor sa fie uns de un profet.
  Acest profet, zice rabinul, ar fi Profetul Ilie, singurul care nu a murit din Vechiul Testament.
  Intelegem de aici ca profetul mincinos mentionat de Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul va imita, satanic, rolul Sfantului Proroc Ilie.
  Nu stim daca acesta se va pretinde sau nu a fi insusi Profetul Ilie, insa e clar ca rolul sau este de a-l propune lumii intregi ca “mesia” pe Antihrist.
  Foarte importanta este si precizarea legata de instaurarea acestui mesia prin revolutii in mai toate tarile lumii. Asadar, razboiul si revolutiile vor marca aceasta perioada a istoriei in care isi va face aparitia “mesia” .
  „Fiul pierzarii” insusi va fi vazut de omenire ca o solutie la toate problemele timpului.
  Este foarte interesant faptul ca un om va fi vazut ca SOLUTIA ultima si perfecta a istoriei.
  Mai retinem ca “mesia” va fi vazut de toata lumea prin puterea tehnologiei moderne – TV si, desigur, internet si ultimele variante de “integrare” a tehnologiilor – de ex., televiziunea unita cu aplicatiile din satelit, internet si ipod, iphone, android, etc.
  Propovaduirea si “minunile” acestui mesia vor depinde in mare masura de puterea agenda digitala globala!

  Apreciază

  • Felix said, on septembrie 22, 2022 at 11:54 pm

   DR. Sucharit Bhakdi in exclusivitate la Focus FM:

   Σ. Μπάγκντι στον Focus FM: Τα εμβόλια επηρεάζουν την λειτουργία του εγκεφάλου. Έχουμε πάνω από 15 βιοψίες που δείχνουν τρομακτικές αλλαγές – ηχητικό | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
   https://tasthyras.wordpress.com/2022/09/22/%cf%83-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%bd%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-focus-fm-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%b6%ce%bf/#more-57773

   „Vaccinurile afectează funcția creierului.
   Avem peste 15 biopsii care ne arată evolutii înspăimântătoare”.

   Jurnalistul Stefanos Damianidis
   l-a găzduit din nou pe celebrul virusolog, Sucharit Bhakdi.

   Sucharit Bhakdi a declarat că riscurile noului vaccin actualizat sunt aceleași și a susținut că, „indiferent de ceea ce este legat de formulările și genele ARNm care sunt injectate, vor ucide oamenii.
   Este extrem de periculos să injectezi gene străine în corpul tău.”

   „Avem atât de multe date și studii care arată patologia inimii pacienților după vaccinare.
   Cele mai multe cazuri vin din Germania și de la omologii mei germani.
   15 persoane, tineri și bătrâni au dobandit miocardită.
   Acestea au fost biopsiate și proteina spike a fost găsită in organe, iar limfocitele au atacat și exterminat celulele.
   Au ieșit la iveală în urmă cu trei luni.”

   „Aceste vaccinuri provoacă vasculită în vasele mici de sange.
   Nu există nicio altă boală în istoria medicinei care să prezinte o astfel de imagine a eroziunii vaselor de sange.
   Avem acum eroziunea vaselor de sange cerebrale care are loc la vasele sanguine ale creierului ale persoanelor vaccinate.
   Oamenii care au probleme sunt aceia care au primit dozele de rapel
   Nu mai au memorie, devin paranoici, își pierd inteligența, empatia, voința, devin pasivi.
   Se încearcă să-i transforme pe oameni în sclavi și probabil că deja se reușește dupa cum pare”!

   Κατεβάστε τη συνέντευξη στα αγγλικά: Download link https://wetransfer.com/downloads/aacf2ce424b7821e81cb9ff1dcaa99b520220922043533/43f94d4f23d8653a9048c88b327c33ef20220922043552/f73f6e

   Κατεβάστε τη συνέντευξη στα Ελληνικά εδώ: Download link https://wetransfer.com/downloads/bb411a

   Apreciază

  • Felix said, on septembrie 23, 2022 at 8:35 am

   Deputatul Radu Popa dixit:

   Azi, 22 septembrie 2022, pentru jumătate din luna decembrie, în România, nu există energie pentru consumatorii casnici.

   https://www.dcnews.ro/radu-popa-in-22-septembrie-acum-cand-vorbim-in-romania-nu-exista-energie-pentru-jumatate-din-consumatorii-casnici-din-decembrie_888278.html

   Apreciază

  • Felix said, on septembrie 23, 2022 at 9:11 am

   Repere profetice
   Gerontissa din Attica
   17-8-2013
   „Θα κόβουν το ηλεκτρικό πολλές ώρες την ημέρα,
   και το δίκτυο το επικοινωνιακό να μην έχετε επικοινωνία με κανέναν”.
   „Ei vor opri alimentarea cu energie electrica multe ore pe zi, și rețeaua de comunicatie (net/telefonie n.n.) pentru a nu avea oamenii nicio comunicare intre ei”.
   ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ 17-8-2013 – Ιερά Μητρόπολις Μόρφου
   https://immorfou.org.cy/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc/?fbclid=IwAR29VoMZcQkyFluHmv9_OfvUyyNzekOfIPNAYBKl3gVvBpvVCr3YE0ZoueY

   Apreciază

   • Felix said, on septembrie 23, 2022 at 10:12 am

    ☦️ Arhimandritul Tavrion (1898-1978)

    Vorbiți cât se poate vorbi, fiindcă va veni o vreme când vă va fi frică de toate.
    Părintele spunea că primul lucru pe care îl vor face va fi să crească foarte mult prețurile, ca astfel să determine oamenii să recunoască puterea. Vor crește prețurile la alimente, la serviciile sociale, iar apoi vor scoate banii din circulație și îi vor face electronici. Noi întrebam: cum adică electronici? El spunea că va fi un card care va fi introdus undeva. Banii care vor circula vor ajunge la bancă și nu vor mai ieși de acolo. Și așa va fi până când toți banii vor fi luați de la oameni. Iar atunci va apărea o mare foamete. Și din cauza foametei oamenii se vor alătura la toate aceste nelegiuiri, pentru că foametea este cel mai îngrozitor lucru. Dar el spunea să nu ne fie frică pentru că Domnul nu ne va da mai mult decât putem noi să ducem.
    Voi doar să vă rugați: ”Doamne ajută-mă și întărește-mă”.
    Va fi un mare haos, nu va fi credință, sau credință prea puțină, iar preoții vor tăcea.
    Ispita globalizării a apropiat și mai mult păstorii noștri de autorități, cu oamenii politici ai lumii și a deschis calea lui Antihrist.
    Cel mai periculos este că poporul va fi mințit de păstori.
    Și dacă conducerea Bisericii se înfrățește în Hristos cu cei de altă credință și cu răstignitorii Fiului lui Dumnezeu, atunci fără îndoială se va înfrăți și cu Antihrist și va conduce către Antihrist întreaga turmă pe care o păstorește. Astfel se va încheia Apocalipsa.
    Când va veni la putere Fiara va fi prea târziu, Domnul își va retrage Harul.
    În locul bisericilor distruse de comuniști se vor construi altele, dar nu vor avea har, se vor construi pentru alte religii, unite cu antihrist.
    Părintele spunea că vor fi mari prigoniri, hărțuială, pecetea, iar apoi va începe războiul. Războiul va fi scurt, dar puternic.
    Oamenii își pun speranțele în păstori și nici nu vor comunica între ei, va exista o contradicție. Dacă va fi vreo persoană căreia Dumnezeu îi va deschide adevărul, și ea va încerca să îi convingă pe ceilalți, nu îl vor băga în seamă, întrucât vor avea încredere deplină în preoți.
    Dar mulți dintre clerici vor accepta să slujească puterii pământene. Mulți dintre ei vor pierde credința în Învierea Domnului.
    Vedeți, să nu greșiți, țineți minte că pecetea este una, aceea a Domnului, iar pecetea asta este de la dușman. Voi să vă rugați Domnului, dar străduiți-vă să îndepliniți poruncile Domnului, pentru că dacă voi nu veți îndeplini poruncile, și veți aștepta acea pecete, veți ajunge cu ea. Acum nu aveți bagaj, dar când veți începe să vă rugați, să faceți fapte bune, să vă căiți și să-L rugați pe Domnul să nu permită.
    Domnul nu vă va lăsa.
    Până la instaurarea lui nimeni nu o să observe-nici măcar cei care vor primi acele pașapoarte- vor simți toate bucuriile, toate reușitele. Și mulți vor cădea în ispită. Dar această bucurie va ține până la instaurarea Antihristului. Care va activa un computer universal. Și atunci cei care au luat… va fi vai și amar.
    Iar cei care n-au primit vor fi prigoniți, dar vor fi cu Domnul.
    Cel mai îngrozitor și mai degradant pentru suflet este să fie înregistrat într-un computer universal. Computerul este idolul principal al epocii noastre. Dar este un idol inteligent, progenitură a Antihristului. Iar când sufletul ajunge în el, primind un număr omenesc, diavolul îl înscrie în cartea sa, a morții. Milioane, miliarde de oameni sunt înscriși acum în cartea diavolului, și asta pentru că s-au lepădat de bună voie de numele dat de la Dumnezeu, și au primit un număr. De aceea, ortodocșii care au intrat în computer, la moarte nu vor fi admiși la încercările de după moarte, fiindcă ei nu mai au nume, acel elemenet esențial care ne face personalități asemănătoare lui Dumnezeu. Și vor arde în chinurile iadului la Judecata de Apoi cei care s-au lepădat de Hristos și de taina Botezului.

    Și doar la a doua venire a Mântuitorului, când pământul și tot ce este pe el va arde, se vor distruge și computerul și numerele personale. Atunci sufletele vor apărea din iad în fața Domnului cu numele lor. Dar care va fi judecata lor atunci, Doamne miluiește!

    Părintele Tavrion spunea că într-una din țările mici ale Vestului se va monta într-o clădire cu cinci etaje un aparat mare, puternic, care este un computer. El spunea: aceasta va fi fiara. Acest aparat, emis și inventat la început în secret, iar după aceea vocea Domnului îl va îndemna pe inventatorul lui să spună lumii întregi ce a construit. Și acest inventator nu o să ascundă nimic, o să spună simplu pentru cine a lucrat. El nici măcar nu va înțelege pentru cine a pregătit asta. Străduiți-vă să nu ajungeți în computerul acesta. El va funcționa, dar puterea lui cea mai mare va fi când se va instaura Antihristul. Așa el va funcționa normal, va primi informații, și toți oamenii de pe planetă care vor primi documente. Dar forța acestui aparat nu se va dezvălui până nu se instalează Antihristul. Atunci el îi va prezenta antihristului câți oameni de pe pământ au primit deja aceste documente adică Pecetea și câți au mai rămas.
    Atunci el Fiara Antihristul va declara război tuturor celor care nu au primit.
    Nu vă temeți, pentru că Dumnezeu are nevoie de oameni curajoși. Nu îi iubește Duhul Meu pe cei cu suflete mici și fricoase.

    Apreciază

 2. Felix said, on septembrie 23, 2022 at 8:58 am

  Repere profetice
  Gerontissa din Attica
  17-8-2013

  „Θα κόβουν το ηλεκτρικό πολλές ώρες την ημέρα,
  και το δίκτυο το επικοινωνιακό να μην έχετε επικοινωνία με κανέναν”.

  „Ei vor opri alimentarea cu energie electrica multe ore pe zi, și rețeaua de comunicatie (net/telefonie n.n.) pentru a nu avea oamenii nicio comunicare intre ei”.

  ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ 17-8-2013 – Ιερά Μητρόπολις Μόρφου
  https://immorfou.org.cy/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc/?fbclid=IwAR29VoMZcQkyFluHmv9_OfvUyyNzekOfIPNAYBKl3gVvBpvVCr3YE0ZoueY

  Apreciază

  • dd_2d said, on septembrie 23, 2022 at 2:38 pm

   Pai in pandemie am comunicat si am raspandit adevarul.
   Ei au vazut si acum se ocupa de prb asta. Ca sa ai internet trebuie sa ai curent. Internetul nu-l pot taia ca e parte integrala a capcanei lor dar curentul da.
   Asa ca acum fiecare se descurca cum poate.Ce nu stiu ei ca noi avem pe Domnul. Nu imi trebuie internet si gaze ca sa vb cu El.
   Pregatiti-va cat se mai poate.

   Apreciază

 3. geo said, on septembrie 23, 2022 at 10:56 am

  Ati facut tot ce ati putut ca sa Il scoateti din vietile noastre…si acum Ii invocati bunavointa?

  Apreciază

 4. dd_2d said, on septembrie 23, 2022 at 2:03 pm

  Observati ! mama -natura au ei, nu Dumnezeu ! Asa sa le ajute.

  Apreciază

 5. abc said, on septembrie 23, 2022 at 2:09 pm

  Are tupeu sefa FMI dand vina pe atacul Rusiei asupra Ucrainei, cand, de fapt, cresterea preturilor si tot restul au inceput inainte.

  Corect,
  dar ea nu se adresa catre oamenii de judeca ci catre spalatii pe creier.
  Ca lumea sa intaleaga ca fata asta si presedintele nostru mint, atunci cand dau vina pe situatia militara, sa ia o factura de gaz sau de electricitate din anul 2021 luna oct, nov, dec, si 2022, ian, inca inainte de inceputul razboiului in Ucraina, si sa citeasca pe ea valoarea de compensare, adica ajutorul dat de stat pentru a suporta cresterea nemaivazuta de pret la energie.
  Cred ca acum suntem in faza economico-militara a operatiunii CovID.
  Nu stiu cine-i acest Putin, dar cine a condus Rusia 70 de ani, bolsevicii lui Lenin, nu pleaca asa peste noapte de la conducerea unui astfel de stat.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: