SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: ‘Butonul Roșu’ al geoingineriei a fost setat pe poziția UCIDE pentru întreaga lume

NATURAL NEWS: The geoengineering KILL SWITCH has been activated for the entire planet – Feat. Dane Wigington

‘Butonul Roșu’ al geoingineriei a fost setat pe poziția UCIDE pentru întreaga lume – un articol realizat în colaborare cu Dane Wigington

De Mike Adams, 02 Septembrie 2022, Natural News

Întreaga lume este scufundată în mod deliberat într-un coșmar al foametei la nivel mondial, prin intermediul programelor de geoinginerie desfășurate de guvernele lumii, cu scopul de a provoca depopularea planetei.

Acesta este avertismentul lansat de Dane Wigington de la GeoengineeringWatch.org, un site dedicat investigării științifice al portofoliului mondial de tehnologii cu ‘kill switch’ (butonul roșu), utilizate cu scopul de a controla vremea și de a provoca prăbușirea biosferei care susține viața pe pământ.

Secetele simultane, inundațiile și fenomenele meteorologice ciudate pe care le observăm în acest moment peste tot în lume nu sunt evenimente meteorologice naturale, avertizează Wigington. Acestea sunt rezultatele utilizării împotriva umanității a unor arme ‘specializate’, sub pretextul ‘schimbărilor climatice’.

În podcastul Situation Update de astăzi, prezentăm un interviu complet de o oră cu Dane Wigington, în care aprofundăm vectorii multipli ai atacului la nivel mondial asupra aprovizionării cu alimente, a biosferei, a fitoplanctonului din ecosistemele acvatice și a vieții așa cum o cunoaștem pe planeta Pământ. Aceasta este o conversație rară între două persoane cu educație științifică, dintre cele care înțeleg adevărul referitor la depopularea planetei prin înfometare în masă creată artificial, prin utilizarea fenomenelor naturale ca pe o armă meteorologică, prin aruncarea unor chimicale din avion (chemtrails), prin schimbarea condițiilor vieții pe pământ ducând un război împotriva vieții.

Alte subiecte abordate în puternicul podcast de astăzi:

– Discuții detaliate despre alterările atmosferice care atacă biosfera Pământului

– Cum sunt folosite armele meteorologice pentru a provoca înfometare în masă pe întreaga planetă

– Cum prin pulverizarea de la înălțime a unor chimicale, se modifică pH-ul solului și astfel se distrug păduri și culturi agricole.

– Discuții despre ‘The Dimming’ (dimming, a face estompare, a umbla la un întrerupător cu reglaj – dimmer), chemtrails și adevăratul lor scop

– De ce MILIARDE de oameni vor muri dacă nu oprim în curând genocidul la nivel mondial.

– Companiile de utilități din SUA, AU PRELUAT CONTROLUL asupra termostatelor din gospodării.

– Panourile solare de la Amazon.com montate pe acoperișurile caselor izbucnesc în flăcări, în timp ce energia ‘verde’ dă pe dinafară.

Energia ‘verde’ funcționează doar dacă nu o folosești

Știați că centrele de aprovizionare ale Amazon iau foc din cauza instalațiilor de panouri solare instalate pe acoperișurile lor? Se pare că toată această energie ‘verde’ prezintă un pericol de incendiu. În mod remarcabil, după cum relatează CNBC, 12,7% dintre clădirile Amazon pe care au fost montate instalații solare au luat foc din cauza unui ‘arc electric’ produs de acele instalații solare.

Se pare că ‘a trece la ecologic’ înseamnă și a trece la incendiu.

Dacă ai fi proprietarul unei afaceri și ai vedea că un nou sistem energetic dă foc la 12,7% dintre depozitele tale, atunci l-ai întrerupe. Exact asta a făcut și Amazon.

Așadar, atunci când soarele strălucește, energia solară dă foc clădirilor. Când soarele nu strălucește, energia solară produce zero energie.

Seamănă foarte mult cu faptul că atunci când nu plouă, sistemul municipal de apă din Jackson, Mississippi, funcționează foarte bine. Dar când plouă, întregul sistem cedează, lăsând 180.000 de oameni fără apă curentă, chiar dacă apa cade literalmente din cer. Timpul estimat pentru reparații în cazul acestei defecțiuni? Patru luni. Și asta în cazul în care se pot găsi componentele necesare. (Întrebare secundară: Unde își fac nevoile în prezent toți locuitorii din Jackson, având în vedere că nimeni nu poate trage apa la toalete în tot orașul?).

Amintiți-vă, de asemenea, că ar trebui să cumpărați un vehicul electric, dar să nu-l încărcați, deoarece încărcarea acestuia ar putea prăbuși rețeaua electrică din California, au avertizat oficialii companiilor de utilități.

Așadar, energia verde funcționează doar atunci când nu o folosești.

Aflați întreaga poveste – și interviul cu Wigington – în podcastul Situation Update de astăzi:

Brighteon.com/c0433dc3-1000-44d8-bcfa-b14b9dea27e2

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on septembrie 6, 2022 at 11:59 am

    Acolo unde ei zic ”the dimming”, se referă la încercările de reducere a luminii pe planetă (prin programele de pulverizare a particulelor în atmosferă, sau alte metode).

    Apreciază

  2. Mihai T said, on septembrie 6, 2022 at 12:25 pm

    ”Seamănă foarte mult cu faptul că atunci când nu plouă, sistemul municipal de apă din Jackson, Mississippi, funcționează foarte bine. Dar când plouă, întregul sistem cedează, lăsând 180.000 de oameni fără apă curentă, chiar dacă apa cade literalmente din cer. Timpul estimat pentru reparații în cazul acestei defecțiuni? Patru luni. Și asta în cazul în care se pot găsi componentele necesare. (Întrebare secundară: Unde își fac nevoile în prezent toți locuitorii din Jackson, având în vedere că nimeni nu poate trage apa la toalete în tot orașul?)”.

    Mike Adams se referă la situaţia din localitatea Jacksonville, statul american Mississippi, unde se pare că locuitorii nu mai au apă menajeră la robinet.

    ”În Jackson nu există apă la robinet. Şcolile şi universităţile sunt închise. Nu putem găti, spăla vase, nu putem face baie. Vorbim de capitala statului, cel mai mare oraş din Mississippi”.

    Iată ce spune o persoană care e născută în SUA iar acum se află în Mexic

    Jacksonville, Mississippi a devenit atât de corupt încât sistemul municipal de livrare a apei s-a defectat

    Evident, nu cunosc istoricul acestei probleme, dar mă gândesc că se datorează următorilor factori: faptul că au umblat deliberat la maşinării, faptul că au îndeplinit anumite ”cote de angajare”, şi faptul că nu au mai permis bărbaţilor albi să vină la lucru. Nu este posibil ca un întreg sistem de alimentare cu apă să dea rateu numai pentru că pompele nu funcţionează, decât în situaţii de corupţie abjectă combinată cu incompetenţă. Într-o frază simplă: probabil că Jacksonville a păţit ce a păţit Boeing (notă: dacă îmi amintesc corect, cei de la Boeing au zis că vor scoate un model de avion folosind numai personal ”corect politic”). Avionul Max 8 a fost reţinut la sol timp de doi ani, şi rămâne reţinut la sol în a doua cea mai mare piaţă de desfacere pentru Boeing.
    Probabil că nu ar dura atât de mult să repună în funcţiune sistemul. Iată posibilele probleme:
    1. o problemă la soft-ul sistemului de control. Posibil ca soft-ul să fi fost piratat, dar probabil că nu;
    2. AICI – o defecţiune (care s-a extins treptat) la contactorii motoarelor/reglatorii de frecvenţă. Aceştia funcţionau din ce în ce mai puţin pe măsură ce unităţile individuale s-au defectat şi nu s-a reparat nimic. Până la urmă sistemul a ajuns în colaps din cauza lipsei de întreţinere competentă. Nici măcar nu mă voi obosi să continui cu scenariile, pentru că ştiu că aşa s-a întâmplat.
    La firma furnizoare de apă era angajat un activist progresist care a scăpat de toţi acei ”bărbaţi albi”, iar restul managementului a crezut gogoşile cu ” nu se poate repara”, până când întregul sistem de pompare a intrat în colaps.
    SOLUŢIA: Angajaţi imediat 20 de meseriaşi albi (bărbaţi), cu vârsta mai mare de 50 de ani, care ştiu meserie cum se făcea pe vremuri, care nu sunt homosexuali, nu sunt trans, nu au nimic ”special” din punct de vedere al progresistilor, şi trimiteţi-i acolo timp de o săptămână. Vor repara tot sistemul. Apoi puteţi să-i concediaţi înapoi, pentru că va dura cel puţin trei-cinci ani până sistemul se va defecta din nou la nivelul ăsta.
    Oare sunt rasist ? Oare sunt plin de ură ? Absolut nu. Dar aşa stau lucrurile.

    Apreciază

  3. acelas said, on septembrie 6, 2022 at 3:29 pm

    se inventeaza si instaleaza „Politia Climatica”, care are voie sa faca cam orice.. In Canada pe cand la noi?

    https://thecountersignal.com/exclusive-leak-trudeau-installing-weapons-armouries-interrogation-rooms-for-ministry-of-climate-change/

    Apreciază

  4. Gratiela Dobrila said, on septembrie 6, 2022 at 4:27 pm

    Cui foloseste depopularea? Cine mai rămîne?

    Apreciază

    • Clement said, on septembrie 6, 2022 at 11:54 pm

      Urmariti emisiunile lui Madalin ionescu despre extratrestrii ante stramosi ai omului, in care este „expert” politologul anti crestin HHartmann si asupra carora isi da cu parerea si moderatorul?
      Ei, HH si MI sunt convinsi ca urmasii ante stramosilor incrucisati cu humanoide voluptoase si lipsite de prejudecati, alcatuiesc Oculta care ne vrea raul absolut.
      De fapt, imi permit sa va sfatuiesc sa nu vizionati emisiunile celor doi propagandisti lipsiti de decenta, care abuzeaza in folosirea unor termeni si informatii preluate din cartile celui mai important savant orientalist, medic psihiatru si filolog roman etnic evreu, Constantin Daniel, a carui personalitate nu o evoca, din lipsa de respect si lasitate.
      https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Constantin_Daniel
      Autorul „Civilizatiei sumeriene” a fost apropiat intelectual si moral de Mircea Vulcanescu, Mircea Eliade si de profesorul de greaca veche al lui Constantin Noica.
      Pentru vina apropierii de acesti straluciti ganditori si creatori romani, numele lui Constantin Daniel este sters din patrimoniul cultural national si zestrea sa este pradata la drumul mare, devenind subiect ieftin de scandal marca „Oreste”.
      Nu extraterestrii vor sa ne extermine ci o haita de indivizi atinsi de patologia auto-suficientei, amorali, perversi si indecent de bogati.

      Apreciază

  5. […] OPINIE: ‘Butonul Roșu’ al geoingineriei a fost setat pe poziția UCIDE pentru întreaga lume […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.