SACCSIV – blog ortodox

Apeluri tot mai numeroase la război civil după percheziția efectuată de FBI la locuinta lui Donald Trump

Posted in DONALD TRUMP, FBI, SUA by saccsiv on august 18, 2022

NATURAL NEWS: Will there be a 2nd civil war in America? Growing calls for ‘civil war’ after FBI search

Vom avea oare un al doilea război civil în America? Apeluri tot mai numeroase la un ‘război civil’ după percheziția efectuată de FBI

Publicat pe 14 August 2022, de Natural News

(Natural News) Percheziția efectuată de FBI la locuința fostului președinte Donald Trump a stârnit reacții intense.

(Articol republicat de pe StrangeSounds.org)

După cum a relatat mass-media mainstream:

Unii democrați sunt entuziasmați. Mulți americani așteaptă pur și simplu să vadă ce dovezi au fost ridicate de către FBI și să afle mai multe detalii despre anchetă. Unii republicani, loiali președintelui Trump, sunt scandalizați și fac apel la un ‘război civil’.

Există o îngrijorare tot mai mare în rândul experților în materie de extremism din cauza unei retorici tot mai violente.

Un membru al grupului ‘Patriots of Arizona’ de pe Telegram a scris: „când vom face ceva în legătură cu asta?”.

Un altul a cerut ca grupul să protesteze în fața casei și biroului actualului procuror general al Arizonei.

Un alt grup de extremă-dreapta din Arizona de pe Telegram a distribuit un sondaj în care le cerea membrilor să voteze cu ‘da’ sau ‘nu’ la întrebarea: „vom avea un al doilea război civil în America?”.

Wendy Rogers, senatoare a Statului Arizona, care a fost cenzurată și investigată de colegii acesteia pentru retorica ei violentă, a scris: „trebuie să facem multe arestări, procese și pedepse constituționale dure pentru actele de trădare care au continuat să apară.”

Pe site-ul de socializare de extremă dreapta, Gab, utilizatorii au comentat postarea lui Mark Finchem, candidatul republican la funcția de Secretar de Stat.

Cineva a scris: „Merrick Garland trebuie spânzurat”.

Un alt comentator a adăugat: „ca unul care a văzut războiul de aproape și în persoană, eu zic bagă.”

„Cuvintele declanșatoare vor incita apoi la un anumit tip de violență sau la un anumit tip de activitate”, a declarat Matt Browning, un detectiv pensionat al poliției din Mesa și expert în extremism.

Browning spune că discuția despre ‘război civil’ nu este complet nouă, însă „temeiul este mult mai mare decât a fost până acum”.

„Furia va continua să crească”, a spus Browning. „Ceea ce cândva era inacceptabil de spus va fi acum acceptabil”.

Marți, senatorul republican Lindsey Graham a încercat să facă un apel către cei mai nemulțumiți alegători ai partidului său.

„Pentru cei care simt nevoia să reacționeze violent – mesajul meu este să nu o facă”, a spus Graham. „Ceea ce trebuie să faceți este să vă asigurați că vă prezentați la vot pentru a opri o parte din această nebunie”. [ABC15]

Nu este vorba despre Rep. vs Dem. sau pro-Trump ori pro-Biden; este o luptă pentru libertate și egalitate (de ce Trump și nu Pelosi?; de ce Trump și nu vreun Clinton, Obama și așa mai departe; Este o luptă pentru SUA!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Global Research avertizeaza despre un RAZBOI CIVIL intre 1) rudele victimelor protocoalelor sau vaccinarii si 2) guvernantii sau medicii ce le-au implementat / Eu insa consider ca nu doar la atat se va limita razboiul civil

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai T said, on august 18, 2022 at 3:41 pm

  David Crowley: A doua revoluție americană s-ar putea să nu rămână în istorie (The second american revolution may not be remembered).

  Apreciază

 2. Felix said, on august 18, 2022 at 4:14 pm

  Catherine Austin Fitts:

  „nu vor banii oamenilor, ci vor lua copiii lor și pământul/proprietatile lor, adică vor să aibă control absolut asupra lor”.

  Catherine Austin Fitts, fostă subsecretar american pentru locuințe și dezvoltare urbană în timpul președinției lui George W. Bush, a susținut că liderii mondiali care lucrează pentru „liberalismul” lui Klaus Schwab și George Soros și formulează teorii eugeniste:

  „Dacă îți vor impune un cip în mână și vor efectua o rețea de control a tranzacțiilor financiare, nu este vorba doar de faptul că iti pot impune un vaccin sau ca te pot tăia de la achizitia de alimente.
  Ei pot, și chiar va vor lua copiii dumneavoastră.
  Vă asigur că tipii ăștia pot imprima bani.
  Nu au nevoie de banii tăi.
  Vor lua pământul tău, vor lua proprietatile tale și iti vor lua copiii tăi.
  Acestea sunt atuurile reale pe care le urmăresc.”

  They Don’t Want Money, They Want Your Kids — Catherine Austin Fitts
  https://rumble.com/v1fs7pj-warning-globalist-plan-to-take-your-kids-revealed.htm

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on august 18, 2022 at 7:08 pm

  Adevărata capcană ce li se întinde românilor și sunt pe cale să muște din ea, nu este că „guvernul ungar se extinde pe teritoriul României”, ci aceea că alți străini căpușează România și o exploatează în mod barbar , fără pic de milă și fără a lăsa în urma lor ce lasă Victor Orban : stadioane, fabrici, și locuri de muncă, și multă invidie din partea unora . Să ne gândim puțin ce lasă în urmă alți străini pripășiți și ei pe aceste meleaguri nu prin lupte ca maghiarii , ci prin decizii străine de care poporul n-a fost întrebat sau consultat niciodată. I-am primit drept cotă în baza unor tratate ce mai ales acum de când au o țară a lor a au devenit caduce, dar ei nu se mai dau duși, la fel ca și câinii de la ușa măcelăriei. Și într-un fel expresia are și corespondent real, căci elitele românești ne-au fost arestațe, măcelărite sau ucise de către cei veniți pe tancurile sovietice și care au făcut legea în România mai bine de douăzeci de ani până când niște patrioți români au reușit să scuture de ei cojocul românesc. Ce folos că după lovitura de stat din 89, s-au întors la fel de hămesiți și în 32 de ani au reușit să distrugă România mai mult decât au făcut-o cele două WW. ACum ni se arată pisica cu ungurii sau cu țiganii ajunși rromi, etnii de care se folosesc ca să nu ajungem la ei, timp în care au înglodat Țara în datorii pe care nici nepoții noștri nu vor reuși să le plătească, dar după cât de nepăsători și aerieni par să fie ăștia ( vezi mostra „rezist” ) le va fi ușor să o cumpere de la ei în schimbul datoriilor.

  P.S.
  Dacă am văzut în acești treizeci și ceva de ani că cu străini la cârma Țării am ajuns datori vânduți, n-ar fi cazul să interzicem accederea lor , mai ales în posturi în care au hălăduit până acum alde Brucan, Gelu Voiculescu, Roman, Berceanu, Constantinescu, Băsescu, Johanus, Aztaloș, Helwig, Maior, Florian, Morarii, Sârbii și udemeriștii ? Și oare de ce nu vor ei să-și declare restul cetățeniilor, cum s-a propus într-un proiect de lege ?
  Sau măcar să se meargă la paritate : Câți români avem noi în astfel de funcții prin Ungaria, Italia, Olanda, Franța,Israel, sau SUA ?
  Se zice că „încercarea moarte n-are”, dar și că „boala lungă-i moarte sigură” !

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: