SACCSIV – blog ortodox

Serbia: Urias protest impotriva paradei LGBT

Posted in GAY, HOMOSEXUALITATE, lesbiene, PARADA GAY, proteste, SERBIA by saccsiv on august 16, 2022
Tagged with: , , ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai T said, on august 16, 2022 at 4:46 pm

  Mai înainte era lăsat televizorul deschis de altcineva iar eu aveam ceva de moşmonit prin casă. Fără să-mi propun, am auzit ce zicea Gabriela Firea (marea protectoare a avortului în România) pe un post: că va acorda sume de bani familiilor cu mai mulţi copii.
  O altă chestie este că ei încearcă să umble la mintea oamenilor, printre altele şi la conceptul de ”familie cu mulţi copii”. Pentru că ea a zis ceva de genul” vom ajuta familiile cu mulţi copii, în speţă familiile cu doi sau mai mulţi copii”.

  Apreciază

 2. Radu Humor said, on august 16, 2022 at 4:58 pm

  Panagiotis 16.08.2022 03:26
  De mii de ani nimeni nu a auzit vreodată de asemenea prostii. De ce acum? Mărșăluiesc pentru că sunt mândri de acte sodomite? Există onoare în activitatea homosexuală? Nu este normal, pentru că dacă toți ar fi homosexuali, rasa umană s-ar termina. Ți se pare normal? Această mișcare homosexuală își are rădăcinile în mișcarea feministă. Mulți dintre acești homosexuali au fost crescuți în case fără tată și o mamă feministă sau într-o casă cu un tată slab și o mamă feministă. Acum știți de ce susțin feminismul, pentru că acest lucru va duce la mai mulți homosexuali. De ce? Pentru că știm că Antihrist sau falsul Mesia va fi un deviant sexual și se va naște dintr-o mamă spurcată sexual și, cel mai probabil, nu-și cunoaște adevăratul tată. Și de aceea își doresc mulți homosexuali, deci mai multi oameni vor accepta activitatea sodomita. Totul deschide calea pentru sosirea lui Antihrist sau a falsului Mesia. De asemenea, aruncați o privire și vedeți cum mass-media de știri occidentale, industria de divertisment occidentală, instituțiile de învățământ occidentale etc. împing mereu feminismul, activitatea sodomită, avortul, transgenderismul, „justiția socială” și alte mișcări liberale de gunoi. Și unii dintre voi sunt suficient de creduli încât să creadă această mass-media de știri occidentală atunci când își aruncă nesfârșitul flux de propagandă anti-rusă. Gândește-te la asta data viitoare când vezi știrile occidentale. Sfânta noastră Biserică Ortodoxă a fost foarte clar de 2.000 de ani că sodomia este un păcat și nu poate fi acceptată de Biserică. Dar sodomiții sunt foarte bine organizați și foarte bogați și vor continua să încerce să reducă învățăturile Bisericii noastre. Așa lucrează liberalii nebuni, adică lucrează în trepte mici, ca să nu șocheze oamenii. De aceea spun că nu trebuie să cedem niciodată un centimetru acestor liberali nebuni și mișcărilor lor de gunoi. De aceea îl iubesc pe Patriarhul Kirill și pe Biserica Ortodoxă Rusă, pentru că au curajul să spună adevărul în fața acestui atac masiv occidental de propagandă sodimite și alte prostii. Patriarhul Kirill are 100% dreptate când spune că Biserica Ortodoxă este cea care îl reține pe Antihrist sau pe falsul Mesia. Și că prietenii mei sunt adevăratul motiv pentru care îl atacă pe Patriarhul Kirill. Nu vă păcăliți, nu le pasă de Frații noștri ortodocși ucraineni (sau de orice ortodox de altfel) și folosesc asta doar ca o scuză pentru a încerca să slăbească Biserica Ortodoxă. Așa că trezește-te, îndreaptă-te, și fii un puternic creștin ortodox conservator. Toată slava să fie Adevăratului nostru Dumnezeu Iisus Hristos! Încerc să educ poporul nostru ortodox, iar când voi adorm într-o zi, atunci sper că Dumnezeul Atotputernic, de care mă tem foarte mult, se va milostivi de mine și, dacă voiește Dumnezeu, voi fi în Paradis. Doar părerea mea umilă.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: