SACCSIV – blog ortodox

Dovezi directe: Guvernul SUA și CDC au colaborat cu Google, Twitter și Facebook pentru a cenzura informații importante despre vaccinurile experimentale împotriva covid

NATURAL NEWS: Smoking gun: U.S. government, CDC colluded with Google, Twitter, Facebook to censor important information about experimental covid vaccines

Dovezi directe: Guvernul SUA și CDC au colaborat cu Google, Twitter și Facebook pentru a cenzura informații importante despre vaccinurile experimentale împotriva covid

De Lance D Johnson, 31 Iulie 2022, Natural News

(Natural News) America First Legal (AFL) a depus o cerere în baza Freedom of Information Act (FOIA) pentru a investiga actele neconstituționale dintre guvernul federal și platformele de socializare ale Big Tech. AFL a obținut 256 de pagini de comunicări între Centers for Disease Control (CDC), Google, Facebook și Twitter. Aceste pagini documentează încălcări flagrante ale Constituției SUA și oferă dovezi că guvernul federal a încălcat Codul de la Nürnberg.

Președintele AFL, Stephen Miller, a emis o declarație:

„Aceste documente explozive cu dovezi directe, obținute ca urmare a litigiului intentat de America First Legal împotriva administrației Biden, demonstrează în mod concludent că Big Tech a colaborat în mod ilegal cu guvernul federal pentru a reduce la tăcere, cenzura și suprima libertatea de exprimare a americanilor, precum și pentru a le încălca drepturile prevăzute de Primul Amendament. Guvernului îi este interzis în mod expres să cenzureze punctele de vedere divergente sau concurente sau să reducă la tăcere adversarii săi politici, indiferent dacă face acest lucru în mod direct sau dacă se folosește de o corporație externă pentru a-și atinge scopurile draconice și totalitare. AFL nu se va opri în lupta împotriva conlucrării ilegale dintre Big Tech și Big Government pentru a vă călca în picioare vocile și drepturile prevăzute în Bill of Rights (sau numele dat sumei primelor zece amendamente din Constituția SUA).”

CDC a conspirat cu Big Tech pentru a cenzura americanii și a distruge principiul consimțământului informat

În iulie 2021, fostul secretar de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a dezvăluit că administrația Biden ‘se asigura în mod regulat’ că identifică ‘dezinformarea’ în materie de sănătate publică, lucrând în același timp cu rețelele de socializare pentru a o elimina. „Și lucrăm pentru a ne angaja cu ei [Big Tech] pentru a înțelege mai bine aplicarea politicilor platformelor de social media”, a proclamat Psaki în luna iulie a anului trecut. Regimul Biden și-a făcut publice obiectivele de cenzură, vizând douăsprezece surse de informații despre care a afirmat că sunt ‘duzina murdară a dezinformării’. Ulterior, regimul Biden a cerut Big Tech să elimine complet aceste persoane de pe toate platformele de socializare.

Potrivit ultimului document publicat, oficialii CDC și administrația Biden au colaborat cu echipele de moderare a conținutului de la Google, Twitter și Facebook pentru a împiedica cetățenii americani să primească cel mai elementar nivel de consimțământ informat cu privire la utilizarea de urgență a „vaccinurilor” anti covid-19. Guvernul SUA nu numai că a încălcat clauza privind libertatea de exprimare din Constituția SUA, dar a conspirat și pentru a ascunde informații medicale relevante în procesul de consimțământ informat, încălcând etica medicală de bază la scară uriașă.

Constituția SUA, Bill of Rights, Amendamentul 1:

Congresul nu va elabora nici o lege care să impună o religie sau să interzică practicarea liberă a unei religii; sau să restrângă libertatea cuvântului sau a presei; sau dreptul poporului la întrunire pașnică sau de a adresa Guvernului petiții privind repararea nedreptăților.

Codul de la Nürnberg, Primul Principiu:

Consimțământul voluntarului este esențial. Aceasta înseamnă că persoana în cauză trebuie să fie capabilă din punct de vedere juridic să-și dea consimțământul ; că trebuie să-și poată folosi judecata neafectată de violență, fraudă, viclenie, presiune, pretenție sau orice altă formă de convingere sau constrângere; că trebuie să cunoască și să înțeleagă suficient zona în cauză pentru a putea lua o decizie lucidă și în cunoștință de cauză.

Regimul Biden și CDC au folosit Big Tech pentru a forța experimente distructive și mortale asupra populației din întreaga lume

Documentele CDC detaliază comunicările constante dintre guvernul federal și cele mai mari trei platforme de socializare. Acestea au inclus întâlniri periodice de tip ‘fiți pe fază’ pentru a identifica informațiile care intrau în conflict cu agenda VAX-all (vaccinarea tuturor) a CDC. Oficialii federali au oferit ‘exemple’ de postări care ar trebui să fie marcate și postări care ar trebui cenzurate în întregime.

În plus față de toată cenzura, Facebook a intensificat propaganda guvernamentală și farmaceutică, oferind CDC credite publicitare în valoare de 15 milioane de dolari. Aceste credite publicitare au fost folosite pentru a promova distanțarea socială, restricțiile de călătorie și absorbția vaccinurilor, ascunzând în același timp informații relevante despre vaccinurile împotriva Covid-19. CDC a stabilit, de asemenea, o listă de ‘surse de informații verificabile’ cu Facebook pentru a proteja postările din rețelele sociale publicate de Departamentul de Stat pentru Sănătate.

La Twitter, angajații au organizat discuții frecvente cu oficialii CDC și i-au avertizat pe oficialii Facebook că algoritmii lor nu fac o treabă suficient de bună în eliminarea ‘dezinformării privind vaccinurile’. Oficialii Twitter au contactat CDC și au cerut ajutor pentru a identifica ‘dezinformările’ care ar trebui cenzurate de pe platformă. Oficialii CDC au trimis oficialilor Twitter un grafic oficial care detalia tweet-urile pe care doreau să le vizeze drept ‘dezinformare’. CDC a țintit și a eliminat informații specifice privind leziunile provocate de vaccin, vărsarea vaccinului, riscul de avort spontan, perturbarea ciclului menstrual și informații privind alterările genetice cauzate de vaccin.

La Google, oficialii CDC au mers până la editarea codului Google pentru baza sa de cunoștințe. Aceste ediții s-au concentrat pe promovarea izolării, a măștii și a utilizării vaccinului. Oficialii CDC au spus celor de la Google să folosească propriul motor de căutare pentru a promova pagina de vaccinuri a CDC. De asemenea, CDC a utilizat ‘semnalul de creștere’ al Google pentru a promova o propagandă similară provenind de la Organizația Mondială a Sănătății și pentru a promova ‘o instruire globală cuprinzătoare privind urmărirea, analiza și abordarea dezinformării’.

Oficialii CDC nu au vrut să fie prinși în complicitate cu rețelele sociale. În e-mailuri, oficialii CDC i-au instruit pe angajații Twitter să nu împărtășească directivele lor. „Vă rugăm să nu partajați în afara echipelor dumneavoastră de încredere și de siguranță”, au scris oficialii CDC. CDC a încercat să îngroape informații importante despre ‘vaccinurile’ anti COVID – informații care sunt esențiale pentru procesul de consimțământ în cunoștință de cauză. Pe măsură ce AFL prezintă aceste infracțiuni în instanță, este timpul ca fiecare individ implicat în acest proces înșelător și neconstituțional să fie tras la răspundere și adus în fața instanței.

Sursele includ:

ReclaimtheNet.org

NaturalNews.com

USHMM.org

NaturalNews.com

AFL.org

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. abc said, on august 12, 2022 at 5:06 pm

  O icoană a rămas intactă în urma unui incendiu care a distrus complet joi, 11 august o casă din localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

  ISU Botoşani a precizat că icoana a fost găsită de pompieri după ce au stins incendiul de la locuinţa unei bătrâne în vârstă de 87 de ani, într-o postare pe Facebook.

  „O icoană cu Sfânta Fecioara Maria şi Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depăşite şi să sperăm că bunica Elena din satul Coştiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuşi să depăşească acest moment dificil”, au transmis reprezentanţii ISU.

  Casa bătrânei din localitatea Coştiugeni a fost distrusă complet în urma unui incendiului.

  Femeia de 87 de ani, nu se afla în locuinţă în momentul declanşării incendiului.

  „Când a izbucnit incendiul, proprietara, în vârstă de 87 de ani, nu era în casă. Alarma a fost dată de un nepot, care locuieşte în aceeaşi gospodărie. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Albeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

  Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că locuinţa ardea ca o torţă şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie”, au precizat oficialii ISU.

  Incendiul a pornit, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

  Apreciază

 2. Felix said, on august 12, 2022 at 5:16 pm

  NATO trimite mii de militari în Europa în regim de urgență, în urma declarațiilor lui Kiriyenko despre războiul deschis cu Rusia…
  Declaratii:
  Întregul bloc NATO duce un război împotriva Rusiei, pe teritoriul Ucrainei….

  https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/637129/to-nato-stelnei-ektaktos-xiliades-stratiotes-stin-evropi-meta-tis-diloseis-kiriyenko-gia-anoikto-polemo-me-rosia

  Apreciază

 3. Felix said, on august 12, 2022 at 5:54 pm

  Lupul nu-şi schimbă nici părul, nici năravul

  👇
  „Isteria COVID a dispărut din senin. Ce pacoste mai mare se pregătește?”
  https://m.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/CDC-anunta-sfarsitul-Isteriei-COVID-NU-mai-sunt-necesare-Izolarea-Distantarea-si-Testarea-%E2%80%93-Dar-pana-acum-DE-CE-au-fost-175582
  👇
  Bhakdi
  Mă tem că acum vine marea înșelătorie. Că aceste efecte adverse sînt specifice pentru c0vid, din pricina acestei proteine țepoase care e produsă.
  Este cunoscut faptul că proteina țepoasă în sine este toxică și primejdioasă.
  Și acum ei vor spune că acest lucru este specific pentru c0vid și nu trebuie să vă faceți griji, celelalte nu sînt așa.
  Asta este marea mea teamă.
  Asta a fost o manevră de înșelătorie genială.
  Și asta se întîmplă acum.
  Toți vor spune, scăpăm de c0vid, dar celelalte pot veni.
  Vă avertizez: Nu îi credeți!
  https://m.activenews.ro/covid/Marius-Mioc-Sucharit-Bhakdi-%E2%80%9EMa-tem-ca-acum-vine-marea-inselatorie-.-VIDEO-175564

  Apreciat de 1 persoană

 4. Felix said, on august 13, 2022 at 6:16 am

  Din seria teoriilor conspirației „îngrijorătoare și periculoase”…

  Amazon cumpără iRobot, ceea ce înseamnă că Jeff Bezos ar putea avea de acum hartă întreaga a casei tale

  Amazon buys iRobot, meaning Jeff Bezos may now have a map of your entire home – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-08-12-amazon-buys-irobot-gives-bezos-map-home.html#

  Acum, că Jeff Bezos și acoliții săi au acces la aceste date, ei vor ști și mai multe detalii personale despre viața cetatenilor – care par a se simti bine cu prezența dispozitivelor „inteligente” care monitorizeaza mereu, cum ar fi robotul Alexa, care se este aproape nelipsit în spațiile lor de locuit.

  Recent, iRobot a introdus un nou „sistem de operare software” pentru electrocasnicele sale tip robot care „oferă roboților săi de uz casnic o înțelegere mai profundă a casei tale și a obiceiurilor tale”, potrivit site-ului de știri tehnologice The Verge.

  Amazon are acum în viața clienților săi:
  „informații pe care Amazon le va avea despre oameni:
  harta caselor (astro / irobot / roomba)
  fișe medicale (onemedical) activitatea rețelei de domiciliu (eero) mostre de voce (alexa)
  video din case (inel / clipuri acasă / astro) obiceiuri alimentare (alimente integrale) mișcarea vehiculului (ecou auto)
  + si mai multe care nu pot fi cuprinse aici ”

  👇

  ONU avertizează asupra teoriilor conspirației „îngrijorătoare și periculoase”

  https://www.naturalnews.com/2022-08-12-un-warns-of-worrying-dangerous-conspiracy-theories.html

  Apreciază

 5. Felix said, on august 13, 2022 at 8:40 am

  „conspirație îngrijorătoare și periculoasa”

  Guvernele lumii se pregătesc pentru un eveniment la nivel de extincție (ELE); CDC inversează partitura pe fiecare pilon al narativei COVID

  https://www.naturalnews.com/2022-08-12-world-governments-are-preparing-for-an-extinction-level-event-ele-cdc-reverses-itself.html#

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: