SACCSIV – blog ortodox

Video (in direct): Un bărbat înarmat a luat ostatici angajații unei bănci din Beirut cerând să-i fie înapoiate propriile economii

Posted in BANCI, Liban by saccsiv on august 11, 2022

AP: Armed man demanding savings holds Beirut bank staff hostage

Un bărbat înarmat a luat ostatici angajații unei bănci din Beirut cerând să-i fie înapoiate propriile economii

De Kareem Chehayeb, 11 August 2022, AP

BEIRUT (AP) – Un libanez înarmat cu o pușcă de vânătoare a intrat joi într-o bancă din Beirut, ținând angajații ostatici și amenințând că își va da foc cu benzină dacă nu-și primește economiile sechestrate, a declarat un oficial de securitate.

Bărbatul, identificat ca fiind Bassam al-Sheikh Hussein, în vârstă de 42 de ani, ar fi intrat într-o sucursală a Băncii Federale din cartierul aglomerat Hamra din Beirut, având asupra sa o canistră cu benzină și a luat ostatici șase sau șapte angajați ai băncii, a declarat oficialul, care a vorbit sub rezerva anonimatului, în conformitate cu reglementările. Cu toate acestea, George al-Haj, șeful Sindicatului angajaților bancari, a declarat presei locale că sunt aproximativ șapte sau opt angajați ai băncii ținuți ostatici, precum și doi clienți.

De asemenea, bărbatul a tras trei focuri de avertisment, a precizat oficialul. Presa locală a relatat că acesta are aproximativ 200.000 de dolari blocați în bancă.

Băncile libaneze, aflate în criză de lichidități, au implementat de la sfârșitul anului 2019 limite stricte de retragere a activelor în valută, evaporând efectiv economiile multor libanezi. Țara suferă astăzi de cea mai gravă criză economică din istoria sa modernă, în care trei sferturi din populație a plonjat în sărăcie, iar valoarea lirei libaneze a scăzut cu peste 90% în raport cu dolarul american.

Soldați ai armatei libaneze, ofițeri de poliție din cadrul Forțelor de Securitate Internă ale țării și agenți de informații au înconjurat zona. Ofițerii discută cu bărbatul înarmat pentru a ajunge la o înțelegere, dar până în prezent nu au avut succes.

Hussein a eliberat unul dintre ostatici, care a plecat cu o ambulanță. Imaginile video de pe telefonul mobil de mai devreme îl arată pe bărbatul nemulțumit ținând în mână o pușcă de vânătoare și cerându-și banii înapoi. Într-o altă înregistrare video, doi ofițeri de poliție aflați în spatele intrării încuiate a băncii îi cer bărbatului să elibereze măcar unul dintre ostatici, dar acesta a refuzat.

Un client al băncii, care a fugit din clădire pe măsură ce situația s-a agravat, a declarat presei locale că a cerut să retragă 2.000 de dolari pentru a plăti facturile medicale ale tatălui său spitalizat. Fratele său Atef, aflat în fața băncii, a declarat pentru Associated Press că fratele său ar fi dispus să se predea dacă banca i-ar da banii pentru a-l ajuta cu facturile medicale ale tatălui său și cu cheltuielile familiei.

„Fratele meu nu este un ticălos, este un om decent”, a declarat Atef al-Sheikh Hussein pentru AP. „El ia din propriul buzunar ceea ce are pentru a le da altora”.

Între timp, zeci de protestatari s-au adunat în zonă, scandând sloganuri împotriva guvernului libanez și a băncilor, în speranța că Hussein își va primi economiile sechestrate. Unii trecători chiar l-au salutat ca pe un erou.

„Ceea ce ne-a adus în această situație este eșecul statului de a rezolva această criză economică și acțiunile băncilor și ale Băncii Centrale, în care oamenii nu pot recupera decât o parte din banii lor, ca și cum ar fi o alocație săptămânală”, a declarat Dina Abou Zor, avocat al grupului de avocatură și apărare a drepturilor Uniunii Deponenților, aflat printre protestatari. „Iar acest lucru a dus la faptul că oamenii au luat problema în propriile mâini”.

În ianuarie, un proprietar de cafenea a reușit să retragă cu succes 50.000 de dolari blocați într-o sucursală bancară din estul Libanului, după ce a ținut ostatici angajații băncii și a amenințat că îi va ucide.

Libanul încă nu a pus în aplicare controale formale ale capitalului de la începutul crizei economice.

Tagged with: , ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on august 11, 2022 at 5:49 pm

  Videoclip viral cu „tancuri trimise pe străzi să apere băncile de deponenții furioși”, în China | Ce s-a întâmplat, de fapt
  https://www.antena3.ro/externe/tancuri-pe-strazi-banci-deponenti-china-646551.html
  👇
  Ultima decizie a Fed, de a impune cea mai mare majorare a ratei unice văzută din 1990 încoace garantează o Depresie Financiară pentru 2023.

  Economic Slowdown Now, Recession Coming in 2023
  https://www.theepochtimes.com/economic-slowdown-now-recession-coming-in-2023_4648029.html

  👇

  Un tsunami de proporții apocaliptice va mătura toată piața financiară, cred experții.

  Predictia lui Mark Carney, fost șef al Băncii Angliei, capătă înțeles.
  Predecesorul lui Bailey la BoE, Mark Carney, a propus în special o revizuire radicală a sistemului financiar global, care ar pivota în jurul unei noi monede digitale globale, făcând ca statutul dolarului american de monedă de rezervă globală să fie depășit.

  Carney a susținut că, în loc ca o monedă națională fiat să cedeze hegemonia alteia – de exemplu, renminbi-ul Chinei – comunitatea financiară globală ar fi mai bine deservită de crearea unei „monede hegemonice sintetice”, susținută de o rețea de monede digitale ale băncii centrale.
  Pe fondul războaielor comerciale și al viitoarelor războaie valutare – și cu mult înainte de declanșarea pandemiei covid-19 – Carney a susținut că o regândire a status quo-ului este inevitabilă.

  Central Bank Digital Currencies (CBDCs) — A Map of the World | Alexandria
  https://coinmarketcap.com/alexandria/article/central-bank-digital-currencies-a-map-of-the-world

  Următoarea criză financiară va fi folosită pentru a forța lumea să accepte epoca monedelor digitale emise de Băncile Centrale.
  👇
  Iata si trailerul filmului „GRAY STATE” care nu a mai fost turnat…
  Aici vedem ce inseamna in acceptiunea ONU, „O campanie de o forță copleșitoare, justiție dură și măsuri draconice ale poliției face ravagii în punctele fierbinți de conflict și proteste.”

  Mesajul regizorului de la inceputul trailerului este:
  „S-A INTAMPLAT IN TIMP CE TU DORMEAI”!

  Apreciază

 2. Oarecare said, on august 11, 2022 at 6:51 pm

  Cred că ar fi bine să ne ținem banii acasă! În ce monedă ar fi mai bine: lei, euro, dolari, aur sau altceva?

  Apreciat de 1 persoană

  • Felix said, on august 12, 2022 at 10:00 am

   Pe langa ‘monedele’ digitale va veni la pachet si confiscarea proprietatilor, nationalizare generala care va fi transferata in visteria globala.

   De data asta bunurile tuturor nu se muta in avutia statului ci in buzunarul guvernului mondial…

   Iară noi? noi, epigonii? , vorba lui Eminescu,
   Simțiri reci, harfe zdrobite, Mici de zile, mari de patimi…

   Serge Monast:

   Care sunt pașii pe care îi vor stabili?

   Conform diferitelor cercetări și diferitelor rapoarte pe care le obținem, ei se gândesc chiar de acum la un colaps economic.

   Nu este vorba de un colaps total care ar pune pe butuci definitiv economia, ci de un crash economic ca un pretext…

   Asta înseamnă ca un nou tip de monedă digitala diferita va fi introdusa.

   Atunci, in prealabil, ceea ce vor să facă este să-i forțeze pe toți cei care mai au niște bani cash de rezervă să cheltuiască acei bani, pentru că ei consideră că altfel vor avea probleme să pună în aplicare Noua Ordine Mondială dacă undeva există niște oameni independenți care pot supraviețui independent, așa că trebuie să aduca oamenii într-un stadiu in care să-i impinga să cheltuiască toti banii cash.

   De aceea vor să înceapă cu un fel de colaps economic controlat pentru a impune o nouă monedă digitala, iar după aceea intenționează să o impună la nivel mondial moneda digitala.

   Pentru a implementa moneda digitala la nivel mondial trebuie să fi terminat implementarea digitalizarii peste tot in lume, iar pentru ca oamenii or să se întrebe ce este mai exact digitalizarea… digitalizarea este o modalitate electronica sofisticata de a controla direct oamenii in fiecare locuinta atunci cand va fi implementata.

   În acel stadiu, controlul – controlul absolut – al tuturor celor de pe planetă va fi posibil.

   Pentru a preveni orice fel de independență trebuie să ne amintim că Papusarii… Noua Ordine Mondială vor face orice pentru a se asigura că toată lumea, va fi cheltuit deja toate economiile personale și orice rezervă de numerar…

   Apreciază

 3. Felix said, on august 11, 2022 at 7:19 pm

  Statul român a ajuns să se împrumute ca să-și achite datoriile | Ziarul National
  https://www.national.ro/social/statul-roman-a-ajuns-sa-se-imprumute-ca-sa-si-achite-datoriile-771539.html

  Apreciază

 4. Felix said, on august 11, 2022 at 7:42 pm

  Dezorganizarea sistemului financiar global poate fi descrisă mai exact ca implementarea unei societăți fără numerar și, prin extensie, răspândirea unui sistem de credit social.

  👇

  Ar trebui să ne îngrijoreze faptul că cea de-a 68-a reuniune de la Bilderberg are loc atât de curând după reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial?

  Într-un cuvânt: Da.

  Cu Forumul Economic Mondial în centrul atenției în ultimele săptămâni, s-au raportat puține despre reuniunea Bilderberg de la Washington.
  Așa cum s-a spus adesea atunci când „băieții răi” au fost descoperiți în Scooby Doo, „Ei ar fi fost cruțați dacă nu ar fi fost pentru acești copii enervanti.”
  Prin termenul de „copii enervanți” mă refer la acei vulturi care rareori ratează ceva. Se întâmplă astfel că cea de-a 68-a reuniune Bilderberg a avut loc în perioada 2-5 iunie 2022 la Washington, SUA, la foarte scurt timp după reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția.

  https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

  Ar trebui să fim îngrijorați și îngrijorați? Într-un cuvânt „Da”.
  Am scris în principal despre Forumul Economic Mondial în ultimii doi ani, dar reuniunile Bilderberg sunt extrem de importante.
  În propriul comunicat de presă, aceștia se descriu după cum urmează:

  Reuniunea Bilderberg, fondată în 1954, este o conferință anuală menită să promoveze dialogul dintre Europa și America de Nord.
  În fiecare an, 120-140 de lideri politici și experți în domeniile industriei, economiei, forței de muncă, mediului academic și IMM-urilor sunt invitați să participe la reuniune. Aproximativ două treimi dintre participanți provin din Europa, iar restul din America de Nord – aproximativ un sfert din politică și guvern, iar restul din alte zone.

  Reuniunea Bilderberg este un forum pentru discuții informale pe teme importante. Întâlnirile au loc în conformitate cu regula Chatham House, care prevede că participanții sunt liberi să utilizeze informațiile pe care le primesc, dar nici identitatea, nici statutul vorbitorului sau al vorbitorilor nu pot fi dezvăluite. Nici ale oricarui participant.

  Datorită naturii private a reuniunii, participanții participă ca persoane și nu în calitate oficială și, prin urmare, nu sunt obligați de limitările funcției lor sau de pozițiile convenite în prealabil. În consecință, ei își pot face timp să asculte, să gândească și să colecteze idei. Nu există o ordine de zi detaliată, nu se propun rezoluții, nu se dau voturi și nu se publică declarații politice”.

  Ultima întâlnire a lui Bilderberg a avut loc în 2019. La fel ca Forumul Economic Mondial, este o adunare a elitei.
  Din multe puncte de vedere contează mult mai mult. Numărul persoanelor participante este mult mai mic și totalizează aproximativ 120 și durează 4 zile.
  Prințul olandez Bernhard a fondat Clubul Bilderberg. Jim Marr în cartea sa genială „The Rise of the Fourth Reich” (Ascensiunea celui de-al Patrulea Reich”)
  a avut următoarele de spus despre club.

  Prințul Bernhard a început întâlnirile clubului Bilderberg, un grup de oameni influenți care sunt atât de discreti încât clubul nu are nume oficial. Bernhard a fost un fost membru al SS nazist și un angajat al IG Farben german din Paris. În 1937 s-a căsătorit cu Prințesa Juliana a Olandei și a devenit acționar majoritar și oficial al Shell Oil olandez, împreună cu lordul britanic Rothschild.”

  (Prin modul în care se expun fapte in această carte este excelentă și nu spun acest lucru cu ușurință. A fost scrisă în jurul anului 2010 și descrie în detaliu ceea ce s-a întâmplat de la al 2-lea Război Mondial. Ea leagă multe puncte între ele. De asemenea, este pe deplin documentată. Nu există teorii ale conspirației, ci doar fapte. O recomand cu căldură). -https://www.amazon.co.uk/Rise-Fourth-Reich-Societies-Threaten/dp/0061245593/

  Cât de secret este clubul Bilderberg? Într-un articol pe care l-am scris anul trecut intitulat: „Cine sunt membrii Clubului Irlandez Bilderberg, ai Comitetului Tripartit și ai Consiliului pentru Relații Externe – care este relația lor cu Davos și Forumul Economic Mondial?”, m-am referit la participanții irlandezi de la Bilderberg, cum ar fi Simon Coveney (politician) și bancherul Goldman Sachs Peter Sutherland, care au fost intervievați cu privire la participarea lor la reuniune. Să spunem că nu au fost tocmai sinceri.

  Dar să ne întoarcem la cea de-a 68-a întâlnire de la Bilderberg. Nu au mai ratat aproape nicio întâlnire din 1954, cu excepția Covidului. Abia în ultimii ani au început să fie publicate numele participanților (din cauza presiunii publice) și sunt o lectură foarte interesantă. Acesta reunește oameni care se află în domeniul politicii, al industriei farmaceutice, al industriei bancare, precum și directorul general al Pfizer, șeful CIA, CEO-ul Google, secretarul general al NATO etc.

  https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/participants-2022

  Numărul persoanelor care participă și cele care sunt, de asemenea, membre ale Forumului Economic Mondial este nerealist. Nu am avut timp să caut fiecare persoană de pe listă, dar conexiunea este cu adevărat uimitoare. Pur și simplu introduceți numele și inițialele persoanei forumului economic mondial pentru a confirma cine este membru al ambelor grupuri. Ceea ce este deosebit de interesant este conținutul întâlnirii din acest an. Principalele teme de discuție pentru acest an sunt:

  1. Răsturnări geopolitice
  2. Provocările NATO
  3. China
  4. Răsturnări de situație în Indo-Pacific
  5. Competiția tehnologică China-SUA
  6. Rusia
  7. Coeziunea guvernului și a economiei
  8. Perturbarea sistemului financiar mondial
  9. Dezinformarea
  10. Securitatea și durabilitatea energetică
  11.Sănătatea după pandemie
  12. Fragmentarea societăților democratice
  13. Comerțul și de-globalizarea
  14. Ucraina

  Citirea printre rânduri este importantă pentru a descifra ce înseamnă cu adevărat majoritatea acestor subiecte. Ele dau senzația celor patru călăreți ai apocalipsei. Războiul, foametea, ciuma și moartea sunt conținute în ele într-o formă sau alta.

  Dezorganizarea sistemului financiar global poate fi descrisă mai exact ca implementarea unei societăți fără numerar și, prin extensie, răspândirea unui sistem de credit social. Dezinformarea este de la sine înțeleasa. Am văzut cenzura lăsată în ultimii 2 ani dacă nu ați respectat cu sfințenie narațiunea. Conturile de social media (ale mele de două ori) vor fi eliminate dacă veti îndrăzni să spuneți adevărul. Toate acestea au fost planificate în 2019 la Evenimentul 201, unde o întreagă sesiune a fost dedicată testării narațiunii. Acesta a fost în secțiunea 4 și a fost numit „Discuție privind politica de comunicare și epilog video”.

  https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/media

  Desigur, securitatea energetică și durabilitatea sunt pe masă. Având în vedere că prețurile la energie au crescut vertiginos, nu este o surpriză. Acest lucru ar putea fi chiar tradus ca un posibil atac cibernetic în curs de desfășurare. Aceste două merg mână în mână. Forumul Economic Mondial s-a referit adesea la acest lucru în exercițiile de masă. China, revoltele din Indo-Pacific și competiția tehnologică China-SUA sunt, de asemenea, subiect de dezbatere. Latura tehnologică a acestei probleme este, fără îndoială, un salut pentru cea de-a 4-a Revoluție Industrială a Forumului Economic Mondial și, în special, pentru Inteligența Artificială (IA).

  Coeziunea guvernului și a economiei, precum și fragmentarea societăților democratice pot fi, de asemenea, combinate. Fragmentarea societăților democratice se datorează parțial finanțării de la fundația pentru o societate deschisă a lui George Soros. Am văzut apariția unor grupuri precum Black Lives Matter și altele, provocând tulburări, împărțind și înlocuind populația. Putem să corelam tulburările geopolitice, provocările NATO, Ucraina și Rusia ca o problemă atunci când discutăm despre acest război proxy care este în curs de desfășurare.

  Ironia existenței unei probleme numite Comerț și De-globalizare nu va trece neobservată de mulți, deoarece tocmai această elită este pe punctul de a implementa globalizarea. Singura problemă care pare să le fi scăpat este „Perturbarea călătoriilor”. Am scris despre acest lucru în ultimul meu articol din susbstack intitulat „De ce există întârzieri în aeroporturi și anulări de zboruri în Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Canada etc. Este aceasta Agenda 2030 în acțiune?”

  Dar nu vă faceți griji, Michael O’Leary, ceo-ul companiei aeriene ieftine Ryanair, se alătură întâlnirii Bilderberg. Nu există nicio îndoială că își poate informa colegii dacă starea călătoriilor este o criză fabricată sau doar o coincidență. Fiți siguri că bărbații și femeile adunați la Washington nu vor vorbi doar despre trecut, ci vor planifica viitorul. Multe dintre subiectele pe care teoreticienii conspirației le-au scris și documentat în ultimii doi ani revin în prim-plan mult mai repede decât se așteptau mulți.

  https://drive.google.com/file/d/1sKDuRtAQA7p6NkYpw3CWVbHMlM8vAi7c/view?usp=sharing

  Θα πρέπει να ανησυχούμε που η 68η συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιείται τόσο σύντομα μετά την ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ; Με μια λέξη: Ναι. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/05/%ce%b8%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%85%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-68%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84/#more-51508

  Apreciază

 5. Felix said, on august 11, 2022 at 8:34 pm

  De la lume adunate:

  In curand, toti oamenii de pe planeta vor fi supusi scorului de excelenta si vor fi evaluati prin scor social prin intermediul dgitalizarii, spmartphone-urilor si portofelului digital/cardurilor biometrice.
  Astfel s-a pregatit terenul pentru acest sistem dupa modelul chinezesc.

  Se vorbeşte de credit social/cote de carbon, cum ar fi raţionalizarea energiei.
  Nu numai că vom plăti taxe pe energie, dar cantitatea de energie pe care o putem consuma va fi stabilită prin directivă guvernamentală.
  Ni se vor emite credite de carbon, pe care le putem folosi pentru habitat, pentru încălzire sau pentru călătorii.
  De asemenea, autostrăzile sunt monitorizate, pentru a se putea urmări kilometrii parcurşi, ca noi să fim taxaţi în consecinţă sau penalizaţi dacă depăşim limita stabilita.
  Dar de fapt, regimul de carbon nu are nimic de-a face cu clima sau cu durabilitatea. Este vorba doar de a controla fiecare aspect al vieţii noastre şi fiecare aspect al economiei.
  Într-adevăr, scopul real din spatele acestor masuri este controlul total.

  Sistemul de credit social din China este un cadru de reglementare larg menit să raporteze cu privire la „credibilitatea” persoanelor fizice, a corporațiilor și a entităților guvernamentale din China. În această introducere, explicăm care este sistemul de credit social din China, cum diferă de ratingurile de credit financiare din altă parte și cum are impact asupra persoanelor fizice și companiilor care operează în China.

  1. Scopul sistemului de credit social din China este de a oferi o evaluare holistică a credibilitatii unei persoane sau a unei companii.

  2. Sistemul de credit social din China, deși este încă în dezvoltare, este, fără îndoială, o extensie a clasamentelor și ratingurilor sociale existente în China, care există de milenii.

  3.Consecințele unui scor de credit social slab ar putea fi grave. Aceasta poate afecta perspectivele/posibilitatile de călătorie, ocuparea forței de muncă, accesul la finanțare și capacitatea de a încheia contracte.

  In China s-a introdus sistemul de scor social pentru cetatenii chinezi si comportamentul lor.
  Daca ai amenzi neplatite, daca traversezi pe culoarea rosie a semaforului, daca fumezi ilegal in public si nu in spatii amenajate, daca ai datorii neplatite la banci, daca ai injurat pe internet, daca te-ai certat cu cineva in public, daca ai facut zgomot in apartament si ai deranjat vecinii, daca ai aruncat ambalajul pe trotuar, daca n-ai raspuns la salut, daca te-ai comportat urat cu o femeie, cu un copil sau batran, daca ai facut o greseala gramaticala pe internet, ai calcat pe iarba, ai furat o moneda pierduta de pe trotuar ridicand-o de pe jos, ai dormit la job, nu i-a oferit locul unei batrane in autobuz, ai parcat neregulamentar, chit ca n-ai fost sanctionat de politisti, joci jocuri de noroc, bei si fumezi prea mult, mananci prea multa mancare nesanatoasa si dulciuri, faci prea putin sport, oricand poti sa fii sanctionat de stat prin a fi penalizat la puncte.
  Daca nu o va face statul si serviciile informationale, te-ar putea penaliza chiar vecinii si colegii care pot scrie si recenzii argumentate despre comportamentul tau in societate.
  Daca scorul cetatenesc va fi mic, cetateanul nu va mai putea sa calatoreasca cu trenul sau cu avionul, nu va mai putea sa se angajeze in companii anume sa lucreze la birou, ci doar cu carca, nu va mai putea sa circule in afara tarii, nu va mai putea sa faca imprumut bancar, si e posibil ca politistii si paramedicii sa nu mai intervina pentru el cand se afla la nevoie.
  De asemenea, aplicatia este publica si poate fi vazuta de oricine.
  Daca ai scor mic, angajatorii vor ezita sa te cheme la interviu.
  Investitorii te vor ocoli.
  Chiar si vanzatoarea va stramba din nas cand vei veni sa faci cumparaturi.
  Nu vei mai putea sa te inscrii la o facultate, ori daca esti deja intr-un sistem de invatamant, profesorii vor fi mai duri cu tine si mai dispusi sa te pice.
  Ba chiar ti se va putea interzice sa-ti cumperi bautura, mancare nesanatoasa si tigari.
  Ai putea chiar sa ti se restrictioneze accesul la internet.
  Vei deveni efectiv un paria al societatii si total exclus pe viata cat timp vei avea scorul foarte mic.

  Volumele mari de date merg direct la sursă

  Supravegherea permanentă care vine cu noul sistem este de așteptat să se bazeze pe cantități imense de date dintr-o varietate de surse tradiționale și digitale.

  Polițiștii folosesc ochelari și drone inteligente, dotate cu inteligenţă artificială, pentru monitorizarea eficientă a cetățenilor. Filmele înregistrate cu aceste dispozitive care surprind comportamente antisociale pot fi folosite pentru a-i expune şi condamna public pe cei care încalcă regulile și a-i descuraja pe alții să se comporte în mod similar.

  Pentru cei care se fac vinovaţi de încălcări mai grave ale regulilor sociale, în unele orașe din China oamenii sunt stimulaţi să-şi ramburseze datoriile prin schimbarea tonului de apel, fără permisiunea lor. Tonul de apel începe cu sunetul unei sirene de poliție, urmat de un mesaj precum:

  „Persoana pe care o apelați a fost considerată neonestă de către instanța locală. Vă rugăm să îndemnați această persoană să-și îndeplinească obligațiile legale. „

  Apreciază

  • Clement said, on august 12, 2022 at 10:53 am

   Deci, nu aveau nevoie sa se inspire din Huxley sau Ruffin..
   Cred, adica sper ca acest tip de dementa nu vor incerca sa o impuna si sud-americanilor.
   Acestia sunt organic liberi si cu experienta istorica pe care o au in materie de dictatura am asista la cele mai teribile confruntari.
   Chestie de gena, temperament si raportare la crestinism.
   Isi îmagineaza cineva niscai miscari de guerilla in Europa?
   Si combatantii lor se drogheaza, dar nu au fost lasati sa amorteasca in fata ordinatorelor ani de-a randul la adolescenta.
   Pana la urma, vor scapa cei care merita sa scape si nu ma refer la satanicii privilegiati.

   Apreciază

 6. vlad tepes said, on august 11, 2022 at 8:50 pm

  La toamna sau cel mai tarziu la iarna, cand Colonia securist-mafiota numita Romania, va ramane fara bani pt plata pensiilor si salariilor si pt functionarea ei normala, credeti ca bestiile si nulitatile dambovitene vor face altceva decat au facut banditii din fruntea Libanului sau a Greciei? In plus, deoarece nici aceasta masura nu le va fi de ajuns, eu cred ca vor pune poprire pe majoritatea sumelor din depozitele romanilor, promitandu-le la schimb, actiuni in active ale Coloniei falimentare romane! Bineinteles ca, aceasta regula nu se va aplica si pt depozitele consistente ale clientelei politico-securiste, desi majoritatea conturilor acesteia se afla in paradisuri fiscale straine!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Felix said, on august 11, 2022 at 9:05 pm

  How China is building an all-seeing surveillance state – YouTube

  Apreciază

 8. Felix said, on august 11, 2022 at 9:31 pm

  Distrugerea Intentionata a Lantului Alimentar Global :

  Apreciază

 9. Apa trece, pietrele rămân said, on august 11, 2022 at 9:50 pm

  ADR anunță lansarea platformei online dedicate consultării publice pe tema portofelului digital european – Autoritatea Pentru Digitalizarea Romaniei
  https://www.adr.gov.ro/adr-anunta-lansarea-platformei-online-dedicate-consultarii-publice-pe-tema-portofelului-digital-european/
  Să profităm de această oportunitate de a ne exprima opinia! Trebuie să ne apărăm drepturile de creștini! Unde ești, Sfinte Părinte Iustin? Te rugăm să veghezi ca, așa cum am obținut adeverințe de sănătate în locul cardurilor de sănătate, să obținem drepturi și pentru creștinii care vor refuza portofelul digital din motive religioase!

  Apreciază

 10. Felix said, on august 11, 2022 at 9:57 pm

  Luarea de ostatici de la o bancă din Beirut s-a încheiat fără victime – Black News
  https://blacknews.ro/luarea-de-ostatici-de-la-o-banca-din-beirut-s-a-incheiat-fara-victime/

  Apreciază

 11. Clement said, on august 11, 2022 at 11:39 pm

  Libanul nu a semnat si probabil nu va semna niciodata acordul abraham si stiind ca exista semnaturi care nu au valoare absoluta, isi asuma in mod tragic consecintele.
  In ce masura il protejeaza pe Trump faptul ca este cosemnatar al acordului?
  In ce masura a fost valabil acordul de la minsk?
  Nu am idee daca o anumita constructie se impune sa contina in structura sa lemn din cedrii libanului, oferit nu cumparat.
  Cazul este foarte complex.
  Nu cred ca cetateanul extrem de nervos isi va recupera banii.

  Apreciază

  • Felix said, on august 12, 2022 at 9:45 am

   Era digitală și transhumanismul. Coșmarul bate la ușa noastră.
   Noi ce facem, ii deschidem…?!

   Cu un ochi atent îl vom evalua pe ministru lăudând modelul estonian de
   e-guvernare, adică sistemul sferei publice digitale, care se caracterizează prin absența fizică a cetățeanului, în timp ce „prezența sa digitală” domină, înțelege că actuala pandemie de coronavirus este exploatată, ca o oportunitate de aur, pentru transformarea globală a structurii tradiționale a societății într-o comunitate de indivizi degradată, impersonală, digitalizată și omogenizată.

   Această schimbare va aduce schimbări dramatice în viața politică, socială și economică a oamenilor. Simbioza socială presupune interacțiunea oamenilor ca actori politici, în timp ce era digitală pe care ministrul o binevesteste cu fervoare, neutralizează interacțiunea interpersonală și întărește izolarea politică, detașarea și, în cele din urmă, depersonalizarea oamenilor ca ființe sociale raționale.

   Democrația reprezentativă va fi înlocuită de democrația digitală cu introducerea generalizată a votului prin corespondență, participarea copiilor la procesul educațional școlar, ca un pas important și crucial pentru formarea și dezvoltarea sociabilității lor, va fi slăbită și înlocuită de participarea lor la școala digitala on line, deplasarea la supermarket va fi respinsă ca mișcare umană inutilă și de prisos, deoarece
   e-shopping-ul va combate eventuala posibilitate de evaziune fiscală și va oferi bonusul de reducere a cheltuielilor finale.

   Relațiile interpersonale, ultimul refugiu.

   Refugiul suprem al ființei umane, deoarece omul este singura creatură a creației vii care poate dezvolta o poveste sentimentala iubitoare, va fi iremediabil afectata de teama și suspiciunea unei posibile infecții și, prin urmare, oamenii vor evita și vor fi descurajați să construiască relații de dragoste complete, în timp ce vor fi zdrobiți mental și fizic de contactele și conversațiile lor de pe camerele web.

   Pandemia de coronavirus și guvernanța digitală imaginată de ministru prezintă asemănări grave, astfel încât se poate argumenta în mod valabil că gestionarea actualei pandemii, în condițiile în care se desfășoară, este un experiment social global pentru introducerea cetățenilor în noua comunitate virtuală a persoanelor omogenizate.

   Cei responsabili de criza sanitară au îndemnat cetățenii în permanență în ultimele zece luni să „stea acasă”, „să rămână în siguranță”, „să păstreze distanța”, „să evite adunările”, dar, respectiv, distanțarea politică și socială, încurajarea „prezenței digitale” în detrimentul prezenței fizice, promovarea modelului de individualitate rece și impersonală, subminând în același timp interacțiunea personală și socială a cetățenilor, acestea sunt dogma politică dominantă pe care se bazează societatea digitală. Prin urmare, este rezonabil să se afirme că pandemia de coronavirus a fost preludiul sau „anticamera” erei digitale.

   Actuala criză sanitară este „fereastra de oportunitate”, „ocazia convenabilă”, căutată de elita politică și socială globală și invizibilă, direcția informală care gestionează bunurile mobile si imobile ale umanității, pentru transformarea lumii, unde sistemele digitale și prevalența algoritmilor prin colectarea unor cantități uriașe de date personale sensibile ale cetățenilor, prevalează asupra instituțiilor politice și a relațiilor interpersonale.

   Tratamentul universal, uniform și uniform al crizei sanitare de sănătate publică marchează, fără îndoială, subordonarea, o dată pentru totdeauna, a suveranității naționale față de o guvernare globală, care, totuși, își va baza impunerea nu pe puterea de convingere, ci pe convingerea puterii. Guvernarea globală nu ar putea fi impusă umanității fără a profita de pandemia de coronavirus și de aplicațiile moderne ale tehnologiei digitale.

   Cu toate acestea, în facilitățile digitale și în confortul promis de ministru, se ascunde un climat global necruțător și inuman, care va controla și înăbuși libertatea de gândire și de exprimare.
   Din păcate, în zilele noastre, se naște o societate tiranică distopică, în care cetățenii vor fi controlați și monitorizați prin implementarea și utilizarea sistemelor de înaltă tehnologie digitală.

   Cetățeanul liber și cu gândire critică, care a reușit să se distanțeze de narațiunea oficială a guvernului „despre pandemia mortală” evaluând cu calm și sobrietate declarațiile oficialilor guvernamentali, își dă seama că noua eră digitală în care am intrat deja nu este „grădina Edenului” propovaduita de mass-media mainstream (mijloace de influență în masă și înșelăciune), ci în realitate constituie un Centru global de concentrare digitală a cetățenilor cu datele lor personale sensibile stocate pe serverele centrale.

   „Păpușarul invizibil”, prin angajații săi autorizați, având cunoștință de datele cu caracter personal, va exercita controlul exclusiv asupra vieții cetățenilor și se va bucura de „noua lume minunata” care va consta acum din roboți (deoarece oamenii vor fi omogenizați și lipsiți de inteligența lor emoțională) care vor gândi în același mod, ei vor avea o înfățișare asemănătoare, vor mânca aceeași mâncare, vor vorbi aceeași limbă și se vor închina aceluiași dumnezeu (antihrist).

   Oamenii, lipsiți de caracteristicile lor particulare, se transformă inevitabil într-o masă fără coloană vertebrală, ghidată și controlată de indivizi robotizați.

   Prin urmare, Aldous Huxley nu s-a înșelat când a scris:
   „Dictatura perfectă va avea aparența democrației. O închisoare fără ziduri în care deținuții nu vor cauta să evadeze. Un sistem de sclavie în care, datorită consumului și distracției, sclavii își vor iubi robia…” (Aldous Huxley, Minunata lume noua, 1932).

   Cu toate acestea, ar fi o omisiune de neiertat a noastră să nu vorbim de celălalt dintre invitații doamnei Vicky Flessa, dl Theofanis Tendency, care a introdus publicul de televiziune la conceptul de transumanism sau transhumanism.
   Potrivit domnului Tendency, „transhumanismul este un curent care se află la intersecția dintre filosofie, antropologie, neuroștiințe, informatică, genetică și biologie moleculară care vizează modificarea genetica umană (!). Se manifestă pe patru nivele: fizice, emoționale, morale și mentale.”

   Trecerea speciei umane la era digitală a realității virtuale și 5G de către dl Pierrakakis are un nume și se numește transhumanism.

   În urmă cu câțiva ani, un articol important a fost publicat în revista americană Forbes, care a scăpat atenției multora dintre noi, cu titlul „Transhumanismul și viitorul umanității”. Șapte moduri, Lumea se va schimba până în 2030.”

   Trecerea ființei umane la transhumanism include lucruri de neconceput pentru mintea comună, pe care domnul Tassis le-a prezentat cu o naturalețe incredibilă, ca o evoluție deterministă a progresului tehnologic și cucerirea societății digitale. Potrivit articolului din revista americană „această transformare va fi murdară, complexă și uneori înspăimântătoare, dar semnalele indică un viitor al umanității care ne va estompa identitățile în „transhumanism”.

   Pentru a înțelege acest subiect, echipa de jurnalism a revistei a examinat trei piloni fundamentali ai umanității și evoluția lor în următorii 10-15 ani: corpul nostru, gândirea și comportamentul nostru. Articolul continuă să susțină că: „Următorii câțiva ani va duce la o serie de posibilități de modificare a corpului, care va permite oamenilor să fie mai inteligenti, mai puternici și mai capabili decât sunt astăzi.”

   „Vom vedea, de asemenea, o utilizare sporită a implanturilor, de la microcipuri cerebrale și implant neuronal la intenția de control al minții prin cipuri RFID subcutanate care permit utilizatorilor să deblocheze parolele computerului sau codurile cu atingerea mâinii. Cu toate acestea, cea mai puternică modificare a corpului va veni din transformarea biologică ca urmare a cunoașterii sporite a genomului nostru.”

   „Atât acele interfețe creier-mașină (IMC) uzate, cât și implantabile sunt în curs de desfășurare de organizații care includ Neuralink, Facebook și DARPA ale lui Elon Musk.
   Aceste dispozitive vor schimba dramatic modul în care comunicăm între noi, precum și dispozitivele digitale.
   Mark Zuckerberg a descris următorul scenariu:
   „Astăzi, când împărtășim experiențele noastre de vacanță, încărcăm fotografii și videoclipuri. Cu interfețe creier-mașină, pot împărtăși experiența completă senzorială și emoțională de vacanță cu prietenii și familia mea”.

   De asemenea, revista americană continuă să enumere „consecințele transhumanismului”, spunând că „Vom vedea creșterea inteligenței artificiale în aranjamentele noastre de carieră” și că „Unii futuriști anticipează că până în 2026 companiile vor avea o Mașină de Inteligență Artificială ca membru al consiliului lor de administrație”.

   Și încheie articolul revistei americane, care merită menționat faptul că aparține așa-numitei mass-media „sistemice” care se ocupă în principal de economie, investiții, industrie și comerț, cu formularea de întrebări filosofice: „Pe măsură ce aceste tehnologii răspândite și revoluționare vin la noi din toate unghiurile și ne afectează corpul, procesul minții și comportamentele noastre, societatea se va angaja într-o dezbatere filosofică tot mai mare despre valorile noastre ca indivizi, ca țară și ca specie. Ce prețuim cel mai mult? Este inteligenta, implinirea de sine, succesul, fericirea, calitatea vietii pentru toata lumea sau cu totul altceva? Încheind cu întrebarea crucială aproape metafizică și pentru mulți de neconceput: „Ești gata să faci trecerea la o ființă super-umană?” Prin urmare, pandemia de coronavirus este evaluată de cetățenii cu gândire liberă și este instrumentată de formatorii lumii, ca prim pas în planificarea globală pentru transformarea societății și transformarea speciei umane.

   Imediat după aceea urmează etapa crucială și decisivă pentru cursul viitor al lumii, adică vaccinarea umanității pentru a face față coronavirusului, urmată de intervenția biomedicală în genomul uman, creșterea capacităților fizice (supraumane), lupta împotriva bolilor, implantarea unui microcip cerebral și subcutanat, interacțiunea oamenilor și a mașinilor de inteligență artificială și, în final, metaumanismul. Și toate acestea sunt deja în curs de desfășurare, iar finalizarea „minunatei lumi noi” este așteptată până în 2030.

   Abia trebuie remarcat faptul că viitorul umanității este revelat înaintea noastră și a fost deja predeterminat fără știrea cetățenilor lumii. Un viitor care nu răspândește bucurie, speranță și optimism, ci provoacă teroare, tristețe și angoasă. Acum este clar pentru autor că pandemia de coronavirus este folosită ca un experiment global în ceea ce privește conformitatea socială și disciplinarea cetățenilor.

   Dar care este elementul decisiv și crucial pentru ca experimentul social să fie considerat de succes, astfel încât globaliștii mizantropi să treacă la realizarea planului lor malefic pentru transumanizarea speciei umane? Vaccinarea globală a umanității. Ea este Mama Bătăliilor. Este punctul de plecare pentru transformarea lumii și pentru evoluția speciei umane.

   Pe de o parte sunt cu toții oameni liberi și gânditori, care sunt îmbibați de credința în Hristos, cu dragostea pentru libertate, au idealuri și valori democratice și se disting pentru grija lor lipsită de scrupule și nepretențioasă față de semenii lor, iar pe de altă parte forțele care lovesc planuri întunecate pentru viitorul umanității sunt aliniate, așa-zișii filantropi, miliardarii, susținătorii corectitudinii politice, membrii galeriilor secrete, liderii de opinie. Primii îl au cu ei pe Hristos, credința neclintită în Neprihănirea luptei, a sufletului și a idealurilor lor.
   Ceilalti au adunat în mâinile lor puterea banilor și televiziunii și manipulează oamenii folosind armele de răspândire a fricii, dezinformării și spălării creierului.

   Rezultatul bătăliei va determina nu numai viitorul generațiilor viitoare, ci și însuși viitorul umanității. Vremurile în care trăim sunt mai mult decât critice, sunt momente de responsabilitate personală istorică. Nu este loc de ambivalență și ezitare. Se adresează un apel la implicare.

   Dar chiar dacă nu este posibil să mobilizăm oamenii, acest lucru nu ar trebui să răspândească deloc dezamăgire și tristețe în inimile noastre. Revolta conștiinței personale a fiecărei persoane împotriva vaccinării obligatorii neconstituționale este un prim pas.
   Minoritatea actuală slabă s-ar putea transforma în curentul social majoritar de mâine.
   Micile focare de rezistență sunt un memento constant pentru inițiatorii vaccinării globale a umanității, că rezistența personală nu a fost eliminata și lupta continuă.
   Mărturia conștiinței care nu abdica este prezentă și puternică.

   Ψηφιακή Εποχή και Μετανθρωπισμός. Ο Εφιάλτης χτυπά την πόρτα μας. Να μην του ανοίξουμε. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
   https://tasthyras.wordpress.com/2022/02/24/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%b5%cf%86/#more-45289

   Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: