SACCSIV – blog ortodox

SONDAJ: Circa 1 din 6 adulți americani „complet vaccinați” împotriva Covid, suferă acum de probleme grave de sănătate

Posted in Coronavirus, sondaj de opinie, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari by saccsiv on august 11, 2022

NATURAL NEWS: Nearly 1 in 6 “fully vaccinated” for covid American adults now suffers from serious health problems

Circa 1 din 6 adulți americani ‘complet vaccinați’ împotriva covid, suferă acum de probleme grave de sănătate

De Ethan Huff, 09 August 2022, Natural News

(Natural News) Recent, John Zogby Strategies a realizat un sondaj care a dezvăluit că peste 15% dintre toți adulții americani care au fost ‘vaccinați’ împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19) suferă acum de cel puțin o afecțiune gravă de sănătate.

Comandat de Children’s Health Defense (CHD), sondajul a urmărit să evalueze atitudinile și starea generală de sănătate a adulților americani, mulți dintre aceștia fiind păcăliți în urma escrocheriei Operation Warp Speed și care acum plătesc prețul pentru aceasta.

Dintre cei care au participat la sondaj, 67% au indicat că și-au injectat una sau mai multe doze, iar restul de 33% au refuzat pur și simplu medicamentele experimentale oferite de guvern. Din grupul celor vaccinați, șase la sută și-au administrat doar o singură doză; 28 la sută și-au administrat două doze; 21 la sută și-au administrat trei doze, iar restul de 12 la sută și-au injectat patru sau mai multe doze.

Per total, 15 la sută din grupul complet vaccinat au fost diagnosticați de atunci de către un medic ca având o nouă afecțiune de sănătate care nu era prezentă înainte de injectare. Aceste afecțiuni au apărut la câteva săptămâni sau chiar zile după injectare. (Legat de acest subiect: este variola maimuței un eveniment advers al injecției împotriva covid?)

„Faptul că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) raportează că peste 232 de milioane de americani cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani au primit cel puțin o doză de vaccin anti COVID-19, iar 15% dintre cei intervievați raportează o afecțiune nou diagnosticată, este îngrijorător și necesită studii suplimentare”, a spus Laura Bono, director executiv al CHD.

„Tehnologia de vaccinare cu mARN este nouă și, în mod natural, studiile clinice nu dispun de date pe termen lung. CHD consideră că acest sondaj indică necesitatea unor studii suplimentare.”

67% dintre cei vaccinați, inclusiv cei cu noi probleme de sănătate, spun în continuare că a fost o ‘decizie bună’ să se vaccineze

Dintre cei chestionați în cadrul sondajului cei mai mulți dintre ei , 32%, au fost hispanici, 21% afro-americani și doar 7% caucazieni.

Numărul de liberali față de conservatori care au participat la sondaj se situează la un raport de aproximativ doi la unu, printre aceștia numărându-se și un număr de moderați. În ansamblu, scopul a fost de a lua un eșantion reprezentativ al persoanelor vaccinate și nevaccinate, precum și al celor care sunt la modul general pro și contra vaccinurilor – și chiar a câtorva cu o poziție neutră.

O întrebare suplimentară care a fost adresată în urma sondajului a solicitat respondenților cu afecțiuni medicale diagnosticate să ‘selecteze toate cele care li se aplică’ dintr-o listă de afecțiuni comune asociate vaccinării. Printre primele cinci menționate se numără:

 • Cheaguri de sânge la 21%
 • Atac de cord la 19%
 • Afectare a ficatului la 18%
 • Cheaguri la picioare și/sau plămâni la 17%
 • Accident vascular cerebral la 15%

În mod surprinzător, 67% dintre cei care s-au injectat anti covid, inclusiv cei care sunt acum bolnavi și afectați din cauza dozelor de injecții, spun că au luat o ‘decizie bună’ pe care nu o regretă. Doar 10 la sută dintre cei injectați spun că regretă decizia lor.

Întrebați dacă mai cunosc pe cineva care este acum afectat după injectare anti covid, 26 la sută dintre respondenți au răspuns afirmativ, majoritatea acestora fiind din grupa de vârstă 18-29 de ani, urmată de grupa de vârstă 30-49 de ani.

Afecțiunea numărul unu citată a fost formarea de cheaguri de sânge, cu 28%, urmată de accident vascular cerebral, cu 20%; boli autoimune, cu 19%; cheaguri pulmonare, cu 16%; și atac de cord, cu 15%.

Per total, atunci când au fost întrebați care este nivelul lor de încredere în guvern pentru a face față unor viitoare plandemii, 23 la sută au indicat că acum au mai multă încredere pe baza modului în care a fost gestionat covidul. Pe de altă parte, 34 la sută au spus că nivelul lor de încredere a scăzut.

„Sondajele au inclus 1.038 de adulți americani de toate vârstele (MOE +/- 3,1) și 829 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani (MOE +/- 3,5)(MOE = margin of error = marjă de eroare). Ambele sondaje au fost efectuate între 22 și 24 iulie, iar seturile de date au fost pre stratificate și ponderate pentru a fi reprezentative pentru populațiile respective. Marjele de eroare sunt mai mari pentru subgrupuri”, a relatat En-Volve.com.

Sursele includ:

En-Volve.com

NaturalNews.com

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on august 11, 2022 at 8:56 pm

  Adica, si nenorociti sau decimati de injectiile mortale ale Cabalei oculte, si cu drepturile si cu banii luati(fiind achizitionate din bani publici)!

  Apreciază

 2. Ines said, on august 11, 2022 at 10:05 pm

  Am și eu o cunoștință care fusese foarte prompta cu vaccinarea. La câteva luni, i-a apărut pe picior niște cheaguri de sânge, o galma cât o minge mai mica. A fost nevoita sa se ducă la medic sa i-o opereze, să-i facă niște injectii sa i se dizolve, apoi trebuia sa se ducă mereu la control sa fie monitorizata… Dar tot nu a reușit sa o convingă nimeni ca e de la vaccin. Era nerăbdătoare sa își facă și a 3-a doza.

  Apreciază

 3. Paul said, on august 11, 2022 at 10:32 pm

  De ce au început iar oamenii prin magazine sa poarte iar măștile, ca nu s-a mai anunțat deocamdată nimic la tv? Zici ca s-au obișnuit cu un soft… Cum se apropie toamna iar și-au luat măștile… Voi ați observat?

  Apreciat de 1 persoană

  • vlad tepes said, on august 12, 2022 at 5:14 pm

   Astia sunt botnitzarii de meserie, fiind totodata si fanii injectiei mortale! Ceea ce ii caracterizeaza sunt frica obsesiva de moarte si ADN-ul de sclav! Nici daca Cel de Sus le-ar fi dat mai multe vieti, ca in jocurile de pe computer, si tot n-ar fi scapat de aceasta spaima cumplita fatza de Doamna cu Coasa!

   Apreciat de 1 persoană

   • Kevin S said, on august 12, 2022 at 10:46 pm

    Satana e smecher/tatal minciunii, ne ofera tuturor „mana potion mARN” ce te „scapa de moarte”.
    Asa lucreaza sarpele, cu pharmakia. Asa hipnotizeaza masele, prin vrajitorie.
    Buba mare e ca nu scapi nici de prima si nici de a doua moarte, daca iei „panaceul miraculos”.

    Avem de ales intre:

    mesagerul modificator de ARN al duhurilor necurate, inoculat in trupul nostru
    si
    mesagerul/solul legamantului cel vesnic al Creatorului, instalat in templul Sau de drept.

    Ce vom culege la final, va fi dupa principiul aratat in Matei 8:13.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: