SACCSIV – blog ortodox

Germanii își vor putea schimba legal sexul o dată pe an

Posted in GERMANIA, TRANSSEXUALISM by saccsiv on august 8, 2022

Sursa: https://mariustuca.ro/externe/germanii-isi-vor-putea-schimba-legal-sexul-o-data-pe-an-62037.html

Conform unei noi legi, germanii își vor putea schimba sexul și prenumele o dată pe an fără a fi supuși vreunei intervenții chirurgicale, și în fiecare an, dacă este necesar, scrie ZeroHedge.

Actul de autodeterminare va permite persoanelor transgender, intersexuale și non-binare să -și schimbe sexul după bunul plac, doar vizitând un birou de înregistrare și semnând o bucată de hârtie.

Necesitatea de a depune un raport medical sau de a obține avizul unui expert în procedurile judiciare a fost eliminată de noua legislație, care se așteaptă să treacă de parlament înainte ca membrii Bundestagului să plece în vacanță.

„Pentru persoanele cu handicap, legea este umilitoare. O vom înlocui în cele din urmă cu o lege modernă a autodeterminarii. Actul de autodeterminare va îmbunătăți viața persoanelor transgender și va recunoaște diversitatea de gen”, a declarat ministrul Familiei Lisa Paus.

„În multe domenii, societatea este mai departe de legislație. Ca guvern, am decis să creăm un cadru legal pentru o societate deschisă, diversă și modernă”, a adăugat ea.

Legea codifică oficial disforia de gen, o boală mintală, ca drept fundamental, afecțiunea fiind tratată (corect) anterior ca o boală.

„O majoritate moderată a germanilor, 46%, aprobă planurile guvernului, în timp ce 41% dintre respondenți resping legea, conform unui sondaj reprezentativ al Institutului YouGov”, relatează  Remix News .

Singura opoziție puternică față de noua lege vine din partea grupurilor feministe care se tem că femeile vor fi șterse și din partea partidului de dreapta AfD.

Potrivit lui Stephan Brandner de la AfD, legea „nu are nimic de-a face cu libertatea, ci este o expresie a negării flagrante a realității. În biologie, legile nu pot fi pur și simplu ignorate.”

Partidul CDU a avertizat, de asemenea, că noua lege ar putea duce la „arbitrariu”, în timp ce FDP susține că va facilita ascunderea infractorilor de autorități sau creditori prin schimbarea numelui.

Cu toate acestea, legislația este de așteptat să treacă oricum, reprezentând un alt atac frontal complet asupra sănătății mintale și dezmințind încă o dată mitul că comunitatea LGBT este „marginalizată”, când de fapt se bucură de sprijinul deplin al statului.

Tagged with: ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Clement said, on august 8, 2022 at 4:19 pm

  Sunt absolut neseriosi daca vor sa isi schimbe doar in acte apartenenta sexuala si numele..
  Asta-i un circ ce va aduce incasari considerabile de ordin administrativ, complicatii patrimoniale ce se vor lasa cu procese intre mostenitori si cresterea procentului de delincventa prin uzurpare de identitate.
  Nemtii chiar merita sa suporte un astfel de cosmar. Plus ca se vor vedea coplesiti de un val de afroasiatici fals persecutati pe motiv de identitate de gen .
  Drama reala o traiesc belgienii si in extenso, toti europeeni, in urma crearii unor clinici in care tinerii isi pot schimba chirurgical sexul.
  Mii de persoane sunt programate pentru interventii foarte traumatizante.
  Ultima clinica unde, din buzunarul contribuabililor, se investesc sume ametitoare pentru achizitionarea de aparatura realmente de ultima generatie dupa modelul anglo-saxon, este cea atasata spitalului Brugmann din Bruxelles.
  Clinici asemanatoare functioneaza la Liege, Gand, Genk.
  Abordarea clientilor clinicii se va face personal si la nivelul familiei evitandu-se formule de adresare arhaice de tipul, domnule, domnisoara.
  Majoritatea clientilor sunt minori.
  Doar prima consultatie presupune contactul formal cu un endocrinolog si un psihiatru, in viziunea directorului clinicii Priam Van Eeckhout urmarindu-se eliminarea psihiatrizarii marcante a problemelor de gen, in scopul incetarii stigmatizarii persoanelor afectate de tulburari de identitate.
  https://www.rtbf.be/article/bientot-une-clinique-des-genres-a-bruxelles-a-quoi-servira-t-elle-11044072
  Deci, este mult, mult mai naşpa/ nasol/ merdiques in buricul UE unde se inghesuie smecherii si gogomanii de parlamentari damboviteni sa ajunga ei si copiii lor care
  , ne dusi la Biserca, risca sa alunece pe toboganul multor rataciri.

  Apreciază

 2. Clement said, on august 10, 2022 at 1:03 am

  Monstrilor nu trebuie sa le fie ingaduit sa infieze copii si nici macar sa se apropie de ei.
  In Germania, o fetita de 4 ani care s-a aflat in apropierea a doua persoane bolnave de variola dezaxatilor a fost contaminata si este spitalizata.
  https://www.sudinfo.be/id479291/article/2022-08-09/variole-du-singe-une-fillette-contaminee-par-la-variole-du-singe-en-allemagne

  Apreciază

 3. Moca said, on august 10, 2022 at 9:21 am

  Sărăcuții de ei…! Cât sunt de nedreptățiți de astă societate retrogradă…! Să nu poată ei să-și *schimbe sexul* oridecâte ori doresc, chiar și de mai multe ori pe zi…Ce lume rea, nerecunoscătoare !

  Apreciază

 4. gheorghe said, on august 10, 2022 at 3:08 pm

  SI la ce anume le foloseste?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: