SACCSIV – blog ortodox

„Micul demon”: Un serial horror de desene animate, în care o femeie evreică face sex cu diavolul și astfel se naște antihristul care este … fată

Posted in antihrist, DESENE ANIMATE, EVREI by saccsiv on august 5, 2022

DEADLINE: ‘Little Demon’: FX Animated Horror Features Frontal Nudity & Expletives; “We’re Going To Keep Going For It,” Says Co-Creator

‘Micul demon’: Un serial horror de desene animate cu efecte speciale de la FX Productions prezintă nuditate explicită și expresii vulgare; ‘Suntem hotărâți să continuăm cu acesta’, spune un corealizator

De Lynette Rice, 02 August 2022, Deadline

MICUL DEMON – ‘First Blood’ (prima vărsare de sânge) – Sezonul 1, Episodul 1 (premiera, 25 august) – În imagine: Laura (dublată de vocea lui Aubrey Plaza). CR:FXX

Niciun serial care descrie viața unei odrasle a diavolului nu ar trebui să fie clasificat G, nu-i așa? Aceasta este una dintre caracteristicile unice ale serialului Micul Demon, un viitor show animat de FX Productions care prezintă povestea unei mame pe nume Laura (dublată de vocea lui Aubrey Plaza) a cărei fiică antihristă, Chrissy (dublaj voce Lucy DeVito), este literalmente fiica lui Satan (dublaj voce Danny DeVito).

Printre alte șmecherii, comedia creatorilor Darcy Fowler, Seth Kirschner și Kieran Valla mai prezintă un limbaj vulgar și o arată pe Laura dezbrăcată – în mod explicit, fără a fi pixelată. Ea se dezbracă în primul episod pentru a efectua un ritual, printre multe alte cazuri de nuditate de-a lungul serialului.

„Suntem hotărâți să continuăm cu acesta, până când ni se va spune nu”, a declarat Kirschner reporterilor astăzi, în timpul reuniunii FX Television Critics Tour. „Am tăiat o grămadă de chestii, destul de ciudate”.

„Nu prezintă ceva care să fie pixelizat”, adaugă Fowler. „Ceea ce este interesant în povestea asta, este că  personajul Laurei este o adevărată dură. Ea este o combinație între Sarah Connor, Emma Peel și John Wick. Deloc pixelată. Vezi femeia făcând ceea ce face în timp ce intră pe tărâmul metafizic.”

Serialul le urmărește pe Laura și Chrissy în timp ce încearcă să ducă o viață normală în Delaware, în ciuda faptului că sunt în mod constant întâmpinate de forțe monstruoase, inclusiv de Satana însuși.

„Am o misiune în rolul diavolului”, explică Danny Devito. „Am cunoscut o femeie frumoasă și am o fiică antihrist superbă pe care o iubesc și cu care vreau să fiu împreună. Am ocazia să joc toate lucrurile diavolești pe care le-am avut în cariera mea și asta îmi oferă și o familie la care țin.”

Laura și fiica ei, Chrissy, sunt evreice, lucru pe care scenariștii plănuiesc să îl dezvolte mai mult în primul sezon. „Am făcut-o pe Laura evreică cu un motiv”, spune Fowler.

Comedia animată, a cărei producător este Dan Harmon, va avea și vocile lui Mel Brooks, Arnold Schwarzenegger, Will Jackson Harper, Pamela Adlon, Rhea Perlman, Shangela, Patrick Wilson, Dave Bautista, June Diane Raphael, Toks Olagundoye, Lamorne Morris și Sam Richardson.

Premiera serialului Micul Demon este pe 25 august.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on august 5, 2022 at 1:55 pm

  Este de trebuinta sa avem cunostinta despre cateva repere catehetice cuprinse in Taina Sfântului Botez:

  „Înainte de a fi botezat, catehumenul este întors cu faţa spre Apus – simbolul răului, sălaşul diavolului – şi este întrebat:

  «TE LEPEZI DE SATANA? Şi de toate lucrurile lui? Şi de toţi slujitorii lui? Şi de toată slujirea lui? Şi de toată trufia lui?» Iar acesta răspunde: «Mă lepăd!»“.

  Ca preot, am constatat cu amărăciune de atâtea ori indiferenţa, formalismul sau inconştienţa cu care participă mulţi creştini la cutremurătoarea Taină a Botezului. Nu de puţine ori mi-a fost dat să văd zâmbete pe faţa naşelor la Botez atunci când preotul întreabă: „Te lepezi de Satana?“. Realitatea dureroasă este aceasta: noi, creştinii de azi, nu mai trăim formulele liturgice, le rostim mecanic şi nu cu toată fiinţa noastră, nu le rostim ca un angajament absolut în faţa lui Dumnezeu. De aceea nu trăim cu intensitate sfintele slujbe (şi mai ales Sfânta Liturghie), de aceea nu facem loc harului să lucreze în noi şi apoi de aceea ducem o viaţă creştinească superficială, împărţită, slujind la prea mulţi domni.
  Acest dialog se repetă cu stăruinţă intenţionată de trei ori. Pentru creştinii formalişti de astăzi dialogul acesta nu spune mare lucru, nu implică responsabilitate şi tocmai de aceea, cum am pus, stârneşte zâmbete. Sărmanele naşe care zâmbesc în aceste momente probabil se întreabă unde este acel «Satana» de care te lepezi, pe care preotul îl scuipă şi-l blestemă. Şi râd. Ca de un teatru. Creştinii de azi sunt inconştienţi că duşmanul lor cel mare este diavolul, că „lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci… împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduhuri“ (Efes. 6, 12).

  Majoritatea nu mai sesizează astăzi prezenţa şi acţiunea lui Satan în lume. Şi astfel nu-și dau seama că diavolul se strecoară în lume, falsificând totul, presărând peste tot confuzie și ispită. Nesesizând această prezentă malefică în lume (I Ioan 5, 19), creștinii nu mai simt nevoia de a se lupta impotriva lui Satana, de a renunța la lucrurile și slujirea lui.

  A te lepăda de ceva înseamnă a te rupe, a te despărţi de acel ceva. A te lepăda de Satana înseamnă a te despărţi de el; înseamnă a recunoaşte că ai fost unit cu el şi acum rupi această legătură. Dar această lepădare nu înseamnă doar a respinge pe diavolul ca persoană, ci a respinge tot ce înseamnă lucrurile lui, slujirea lui, slujitorii lui şi, mai ales, a renunţa la temelia lucrării lui: mândria.

  Lepădarea şi scuiparea diavolului este totodată o declaraţie făţişă de luptă. În această luptă teribilă, de o viaţă, omul nu ar rezista de unul singur. Şi nici măcar nu s-ar putea elibera singur: „Fără Mine nu puteţi face nimic“ (Ioan 15, 5). De aceea urmează pasul următor:

  Preotul întreabă: «TE UNEŞTI CU HRISTOS?» Această întrebare se pune tot de trei ori. Şi se răspunde la fel: «Mă unesc cu Hristos!».

  Desigur, pentru a răspunde astfel trebuie mai întâi să crezi în Hristos. Dar a te „uni“ cu Hristos înseamnă mai mult decât a crede în El. E un pas superior. Căci cel care „crede“, face aceasta în sensul că este de acord cu ideile lui Hristos, cu existenţa Sa. Poţi să crezi însă în Hristos dar să nu-L slujeşti. Dar celui care se botează i se cere mai mult: să se unească cu Hristos. A te uni înseamnă contrariul lepădării. Mărturisind că te uneşti cu Hristos, mărturiseşti ataşamentul personal la Hristos. Înseamnă că intri în rândurile celor care slujesc lui Hristos. Ceea ce spune acum catehumenul este un jurământ asemănător celui rostit de tinerii ce devin soldaţi. Dorim să subliniem că aceste cuvinte rostite la Botez nu sunt simple rostiri simbolice ce trebuie să fie spuse pentru că „aşa este slujba“. Aceste cuvinte – lepădarea de Satana şi unirea cu Hristos – sunt angajamente solemne rostite în faţa Bisericii, în faţa îngerilor şi a lui Dumnezeu. Sunt jurăminte, legăminte cu adevărat. Aşa le înţelege Biserica.

  Mergând mai departe, preotul întreabă: „Te-ai unit cu Hristos?… Şi crezi Lui?“ Şi catehumenul trebuie să răspundă: „Cred Lui ca unui Împărat şi Dumnezeu!“

  Nu este suficient să crezi în Hristos ca Dumnezeu (mulţi mărturisesc asta cu destulă uşurinţă), ci trebuie să crezi în El ca „Împărat“, ceea ce înseamnă că Hristos devine Stăpânul meu, al vieţii mele, înseamnă că-mi dedic viaţa slujirii Lui.

  Creştinii din primele secole, când cultul împăratului roman era practicat obligatoriu de către toţi cetăţenii romani, înţelegeau foarte bine ce spun atunci când Îl declarau pe Hristos Împăratul lor. Ei refuzau astfel, cu preţul vieţii, să aducă închinare împăratului roman, adorându-L ca unic Împărat pe Hristos. Era concreta şi suprema dăruire a vieţii lor lui Hristos – căci, refuzând cultul împăratului roman, îşi atrăgeau condamnarea la moarte. Astăzi nouă nici un împărat lumesc nu ne cere sub această formă să-i aducem cult. Dar lumea aflată sub stăpânirea celui rău ne cere să o idolatrizăm, să o cinstim şi să-i slujim ca unui dumnezeu. Cine nu acceptă va avea de suferit. Aceasta e lupta şi crucea creştinului: să-L adore numai pe Hristos ca Împărat şi, ca urmare, să sufere din partea lumii. „Toţi care voiesc să trăiască cucernic în Hristos Iisus vor fi prigoniţi“ (II Tim. 3, 12).

  Abia după ce catehumenul a depus aceste legăminte începe Botezul. Să medităm cu seriozitate la Botezul nostru. Dumnezeu Şi-a făcut partea: harul Său dăruit nouă la Botez este în noi şi, aşa cum spune Sfântul Marcu Ascetul, rămâne în noi – dar nelucrător – chiar şi când ducem o viaţă de păcat. Acum să ne facem partea noastră. Să înţelegem că şi noi, prin gura naşilor, am făcut aceste jurăminte cutremurătoare şi că astăzi, când suntem maturi, conştienţi, suntem tot atât de liberi ca în clipa Botezului: putem să reînnoim cu fior sfânt şi responsabilitate aceste legăminte sau putem să ne lepădăm de Hristos prin amânare, nepăsare, uşurătate, împătimire etc.

  Cale de mijloc nu este.

  Nu poate să zică nimeni „n-am ştiut“. O asemenea prefăcătorie este tot o lepădare de Hristos.

  Aşadar, să ne punem cu luciditate, cu sinceritate aceste întrebări corespunzătoare legămintelor făcute:

  1. M-am lepădat cu adevărat de Satana şi de slujirea lui? Sunt eu liber acum de sub stăpânirea lui? Mă împotrivesc cu toate forţele mele păcatului?

  2. M-am unit cu adevărat cu Hristos? Înţeleg să-I slujesc numai Lui ca unui Împărat? Caut mai întâi de toate Împărăţia cerurilor?

  Să nu uităm că am jurat, că am început lucrul lui Dumnezeu, că am pus mâinile pe coarnele plugului şi „cel care pune mâna pe coarnele plugului şi se uită înapoi nu este vrednic de Împărăţia lui Dumnezeu“ (Luca 9, 62). Să nu uităm că prin Botez cu adevărat „ne-am îmbrăcat în Hristos“ (Gal. 3, 27), am devenit cetăţeni ai cerului şi fii ai lui Dumnezeu (Ioan 1, 12), că am murit faţă de păcat (Rom. 6, 11) şi ar trebui să umblăm şi noi „întru înnoirea vieţii“ (Rom. 6, 4).

  Sfântul Ioan Gură de Aur atenţiona astfel pe creştinii care au uitat legămintele făcute la Botez şi s-au întors la felul păgânesc de a trăi: „… ce pedeapsă vei primi, dacă, după un dar atât de mare, alergi la vărsătura de mai înainte? NU VEI MAI FI PEDEPSIT CA UN SIMPLU OM, CI CA UN FIU AL LUI DUMNEZEU CARE A PACATUIT ; iar măreţia cinstei îţi va fi povară de mai mare pedeapsă. Că şi noi nu pedepsim slugile care ne greşesc la fel ca pe fiii noştri care fac aceleaşi greşeli, mai cu seamă când s-au bucurat din partea noastră de mari binefaceri.

  Dacă primul om care a avut ca moştenire paradisul a suferit atâtea nenorociri din pricina unei singure neascultări săvârşite după ce primise cinstea, ce iertare vom avea noi, care am primit ca moştenire cerul, care am ajuns împreună-moştenitori cu Unul-Născut, dacă alergăm adorarea lui antihrist, după ce S-a pogorât asupra noastră Pecetea Duhului Sfant prin Taina Mirungerii?

  Preot Florin Moldovan

  Apreciat de 2 persoane

 2. Duhul Capitanului said, on august 5, 2022 at 8:49 pm

  Păi, ne anunță…

  Apreciază

 3. Felix said, on august 6, 2022 at 12:07 am

  CDC îndrumă copiii LGBT către discuții secrete despre schimbări de sex, activism, ocultism.

  De la Breitbart News – Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) promovează în rândul tinerilor un spațiu de chat online în care se discută despre sex, relații poliamoroase, ocultism, operații de schimbare de sex și activism și care este special conceput pentru a fi ascuns rapid în timp ce este folosit. De asemenea, amestecă adulți și copii LGBT și este administrat în parte de Planned Parenthood.

  Numită Q Chat Space, platforma este promovată pe pagina CDC’s LGBT Health Youth Resources, arhivată aici. Serviciul de chat, care se descrie ca fiind „o comunitate pentru adolescenții LGBTQ+”, este disponibil pentru cei cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani, poate fi ascuns de părinți și se concentrează pe o serie de teme mature.

  Q Chat găzduiește conversații pe o serie de subiecte mature și sexuale diferite, inclusiv „Drag Culture 101”, „Sex și relații” și „A avea mai multe genuri”, destinate „tinerilor bi/pan”.

  Un chat celebrează Ru Paul’s Drag Race, în timp ce un altul se numește „Queer Youth Activism”, care este destinat „tinerilor de culoare”.

  De asemenea, Q Chat prezintă conversații despre „operațiile de afirmare a genului”, precum și despre terapia de substituție hormonală. Chat-urile sunt folosite în parte pentru a le spune copiilor „unde pot găsi resurse” legate de tranziția lor.

  Există, de asemenea, chat-uri despre astrologie, inclusiv despre „descoperirea de sine în astrologie” și unul intitulat „Queering Tarot”, o referire la cărțile de tarot utilizate în mod obișnuit în practicile oculte.

  Materialul cu încărcătură sexuală, politică și chiar spirituală este amestecat cu conținut care se adresează copiilor mici, cum ar fi conversații despre jocuri video, Pokemon și StarWars.

  Un meme postat pe pagina de Instagram a Q Chat afișează un cal troian, explicând că copiii își pot da seama că sunt poponari după ce „învață despre poponaritate” de la prietenii lor.

  Chat-ul pare conceput special pentru a fi ascuns de părinți și de membrii familiei. Fiecare secțiune a site-ului are un buton mare în partea de jos a ecranului pe care scrie „Click/Tap aici pentru o evadare rapidă…” și arată o figură de băț care aleargă spre o ieșire. Atunci când este apăsat, butonul îi duce pe utilizatori pe pagina de pornire Google, ascunzând site-ul.

  Site-ul menționează, de asemenea, că utilizatorii pot primi memento-uri care ascund numele chat-ului, explicând: „Există 2 opțiuni de memento prin SMS: Discretă sau Detaliată”, continuând să explice că „Mesajele de atenționare discrete sunt private, nu includ „Q Chat Space” sau numele chat-ului”.

  Una dintre regulile Q Chat este „Păstrarea confidențialității” și acceptarea faptului că „ceea ce este împărtășit aici, rămâne aici”.

  Un articol academic despre Q Chat, publicat pe site-ul web al Bibliotecii Naționale de Medicină, a lăudat serviciul pentru capacitatea sa de a fi ascuns de părinți, spunând că „Natura platformei bazată pe chat îi ajută probabil pe tineri să evite preocupările legate de faptul că membrii familiei le ascultă accidental conversațiile”.

  Dar, deși chat-urile sunt concepute pentru a fi ascunse de părinți și de membrii familiei, o sesiune de chat s-a numit „Găsirea familiei alese”, în timp ce alta a fost intitulată „cum să te descurci cu familia în timpul sărbătorilor”.

  https://www.breitbart.com/social-justice/2022/07/14/cdc-directs-lgbt-children-secretive-chat-sex-changes-activism-occult/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: