SACCSIV – blog ortodox

Stirile zilei (15.07.2022)

NEWS.RO: Copilul român internat în Danemarca cu suspiciune de ”sindromul bebeluşului scuturat” a fost repatriat / El a fost dus la bunicii materni şi va fi supravegheat de autorităţile din Vaslui

Autorităţile române anunţă că bebeluşul care a ajuns la un spital din Danemarca, la începutul anului, cu suspiciune de ”sindromul bebeluşului scuturat”şi ai cărui părinţi au fost arestaţi a fost repatriat. El a fost dus la bunicii materni şi va fi supravegheat de autorităţile din Vaslui.

[…]

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Autorităţile daneze le-au confiscat bebeluşul de 2 luni unor părinţi români

 

National: MApN sună mobilizarea. Rezerviștii, chemați la unitățile militare

Cadrele militare trecute în rezervă din MAI și MApN au început să primească ordine de chemare la centrele militare sub pretextul clarificării situației militare. Oamenii care au lucrat în sistem ne spun că este aberant să clarifici o situație a unor oameni care au dosarele în original la centrele militare. În fapt, chemările sunt o pregătire pentru mobilizare, mai ales că unii dintre cei care au primit ordin au fost trimiși la unități militare.

[…]

G4Media: Șeful masoneriei române, mesaj cu formule specifice adresat ministrului Petre Daea. Mesajul a fost trimis eronat unui ziarist

[…]

„Domnule ministru, cu bucurie și afecțiune am urmărit din nou numirea ca ministru al Agriculturii! Să vă dea Dumnezeu sănătate și succes. Vă sunt fidel în toate! Cu frățească acoladă, g.ral Bartolomeu Constantin Săvoiu, Mare Maestru MLNR1880”, acesta este mesajul trimis de șeful uneia dintre cele mai mari loje masonice din România către Petre Daea.

[…]

Stirile TVR: OMS recomandă din nou purtarea măștilor: Pandemia COVID este „departe de a se termina”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că infecțiile cu coronavirus reprezintă o urgență de sănătate la nivel global și recomandă statelor să aplice din nou măsurile care au funcționat în cei doi ani ai pandemiei, între care purtarea măștilor, aerisirea spațiilor, testarea.

[…]

Comentariu saccsiv:

Si cum anume au functionat, daca dupa doi ani pandemia inca este departe de a se fi terminat?

 

ZeroHedge: Emails Confirm Why CDC Changed Definitions Of Vaccine, Vaccinated

ZeroHedge: Fauci Admits Vaccines Don’t Protect „Overly Well” Against COVID Infection

MEDICAL NEWS TODAY: Subvariantele BA.4/BA.5 ale Omicron sunt de peste 4 ori mai rezistente la vaccinurile cu mARN

LIFE SITE: Canada approves experimental COVID jab for 6-month-old children

inPolitics: MESAJUL LUI MACRON CĂTRE POPOR DE ZIUA FRANȚEI: ”VOM STINGE LUMINA!”

Emmanuel Macron a avertizat azi poporul țării sale să se pregătească pentru a contracara o întrerupere totală a gazelor naturale rusești, prin sprijinirea alternativelor energetice, stingerea luminilor publice noaptea și „sobrietate” energetică la nivel național. El a spus că guvernul va pregăti un „plan de sobrietate” pentru conservarea energiei, care ar începe cu stingerea luminilor publice noaptea, când acestea nu sunt utile.

[…]

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

De ce planurile occidentale pentru la iarna seamana atat de mult cu iernile din vremea lui Ceausescu? Va urma si o mega revolutie, precum cea din 1989?

 

ZeroHedge: Inflation Protests, Strikes In Panama Grow Larger Despite Gas Price Cap

DIGI 24 HD: Ungaria a declarat stare de urgenţă energetică și interzice exporturile de combustibili

The Epoch Times: UE avertizează asupra unor „valuri de migraţie” provocate de criza alimentară mondială

HotNews: Comisia Europeană propune instituirea unei zile a ”victimelor schimbărilor climatice” / Ce a spus comisarul Frans Timmermans, cu lacrimi în ochi

Global Research: Video: Dutch Farmers Rise Up Against Food System ‘Reset’

OBSERVATOR: Bonuri valorice înlocuite cu carduri duble la preț și greu de emis. Mii de români încă așteaptă banii, după ce au donat sânge

Nu avem sânge, nu putem să-i convingem pe români să doneze, dar nici nu ne achităm de cei care donează. Asta este realitatea din centrele de transfuzii din România. După ce anul trecut s-a decis ca donatorii nu mai primesc bonuri valorice, ci carduri, acum nici acestea nu ajung la ei. Firma care emite aceste carduri pune întârzierea pe seama crizei mondiale de plastic şi cipuri, dar spune că în august problema se va rezolva.

[…]

THE TIMES OF ISRAEL: Celsius, o mare firmă de criptomonede cu legături israeliene, cere în SUA intrarea în faliment

COINTELEGRAPH: Mastercard a făcut parteneriat cu Fasset, o platformă pentru tranzacționarea criptomonedelor, cu scopul promovării incluziunii financiare în Indonezia

G4Media: Slovenia a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex și dreptul acestora de a adopta copii

inPolitics: SCUZELE KIEVULUI

Andrzej Duda îi cere lui Volodimir Zelenski ca Ucraina, în mod oficial, să ceară scuze Poloniei pentru genocidul etnic săvârșit în cel de-Al Doilea Război Mondial, căruia i-au căzut victime peste 100.000 de polonezi. Nu există pentru moment nicio reacție a Kievului în acest sens. În condițiile în care Polonia s-a dovedit, în acest război, a fi cel mai loial aliat al Ucrainei. Scuzele Kievului se lasă însă așteptate și în ceea ce privește România.

[…]

Sunt curios dacă, printr-o declarație oficială, Volodimir Zelenski va catadicsi să prezinte cuvenitele scuze Poloniei. Mă îndoiesc însă în mod absolut că acest lucru se va petrece vreodată și în ceea ce privește România. Cu atât mai mult cu cât scuzele pentru această țară nu sunt solicitate nici de președinte și nici de primul ministru. Ci doar de unii jurnaliști idealiști. (Sorin Roșca Stănescu)

G4Media: Coreea de Nord recunoaște autoproclamatele Republici Populare Donețk și Lugansk

După Siria, care a recunoscut în 29 iunie independența autoproclamatelor republici separatiste pro-ruse Donețk (RPD) și Lugansk (RPL), Coreea de Nord a recunoscut independența acestor două regiuni, situate în estul Ucrainei și ocupate de ruși, potrivit Le Monde.

[…]

NEWS.RO: Statele Unite au testat cu succes două rachete hipersonice

AGERPRES: Catastrofa de la Fukushima: Trei foşti responsabili ai Tepco, condamnaţi la despăgubiri de 95 miliarde de euro

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kevin S said, on iulie 15, 2022 at 6:54 pm

  https://www.activenews.ro/opinii/Au-aparut-MUGURII-viitorului-Guvern-Mondial.-CINE-sunt-si-CUM-actioneaza-175173

  Citesc si ma minunez. Dl Adrian Patrusca tot publica diverse articole traduse, bune dealtfel in sensul pornirii unor dezbateri. Insa nu, traduce, posteaza si atat. Astazi a publicat o noua poveste. Zice asa autorul Brandon Smith de pe site-ul Alt-Market:

  „Fondatoarea grupului este Lynn Forester de Rothschild, membră a clanului Rothschild, care este implicat de geneații în influențarea financiară a guvernelor.” =>

  Lynn Forester de Rothschild, desi este sotia reptilei Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild FKC, nu este altceva decat o trompeta, o fata publica a reptiloidului. Lynn Forester de Rothschild NU a fondat Consiliul pentru Capitalismul Inclusiv.

  Zice articolul mai departe:

  „Papa Francisc și Vaticanul și-au anunțat public parteneriatul cu Consiliul în 2020, iar unul dintre primele mesaje ale CCI este că toate religiile trebuie se unească pentru a-i ajuta pe liderii politici să construiască o societate și o economie „echitabilă pentru toți”. =>

  Papa nu si-a anuntat nimic, Bergoglio este conducatorul Consiliul pentru Capitalismul Inclusiv. Lumea nu observa o chestiune banala: mereu Bergoglio isi anunta parteneriatul cu ceva, pe care acel ceva tot romano-catolicii iezuiti l-au generat. Schema se repeta mereu si mereu, uitati-va spre ex la stirea de mai jos:

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/07/13/vaticanul-a-aderat-la-acordul-de-la-paris-privind-schimbarile-climatice-in-ciuda-faptului-ca-acordul-prevede-agenda-avortului-si-a-controlului-populatiei/

  Mai spun inca odata, cine nu citeste cu atentie cele doua enciclici „Laudato Si” si „Fratelli tutti”, NU are cum sa inteleaga cine trage sforile, in numele cui. Sforile le trage Vaticanul, in numele Balaurului de la care a primit autoritatea. Restul, toti superbancherii lumi si maimutoii lor politici platiti, sunt doar sculele cu care isi implementeaza agenda/ Planul.

  Mai departe, citez:

  „Dacă v-ați întrebat de ce Papa promovează ideologia progresistă, alarmismul climatic și retorica unei religii mondiale, în contradicție cu doctrina creștină tradițională, iată de ce: se supune dictatelor CCI.” =>

  Incredibil, cica papa se supune dictatelor CCI => Sa vedem cine, cui se supune. Iata aceasta poza de grup:

  https://www.romereports.com/en/2019/11/11/pope-explains-his-economic-model-promoting-development-and-not-just-immediate-benefits/

  Aceasta poza transmite un puternic mesaj si anume: cine este „seful la lume”, vorba Deliei Budeanu 😀 In centru este Bergoglio, mana dreapta a sefului este lumea financiara (reprezentata de catre trompeta Lynn Forester de Rothschild) iar mana stanga este biserica romano-catolica reprezentata de catre cardinalul Peter Kodwo Appiah Turkson.

  Semnul pe care fiara il va pune tuturor celor care NU accepta Adevarul „in Hristos”, va fi impus pe mana dreapta care are de-a face strict cu lumea financiara. Aceasta este unirea dintre biserica si stat si vom vedea curand ca statul laic va preda puterea in mana bisericii. Va fi ca in evul mediu, puterea civila aservita puterii eclesiastice.

  Unii vor spune ca bat campii. Poate.

  Iata insa ce declara public membra partidului republican Lauren Opal Boebert, reprezentanta statului Colorado in Camera Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii, pe data de 25 iunie 2022:

  „The church is supposed to direct the government. The government is not supposed to direct the church. That is not how our founding fathers intended it,”

  si

  “I’m tired of this separation of church and state junk.”.

  Asa ca toata prosteala cu: covideala, razbelul din sklava Ukraina, criza gazelor/petrolului, foametea, criza financiara, etc, sunt toate un pachet global pentru atingerea obiectivului impecabil relevat in Sf Scriptura: Apocalipsa 13:11-18.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 15, 2022 at 7:13 pm

   Kevin S

   Teoria cum ca papa ii conduce pe stapanii banilor bantuie, in general, in mintea neoprotestantilor. Pentru ca neoprotestantii sunt o creatie a celor de un neam cu stapanii banilor.

   Apreciat de 3 persoane

   • Kevin S said, on iulie 15, 2022 at 11:36 pm

    Asa o fi, daca spui tu.
    Am idei putine dar fixe 🙂

    Bisericile protestante, neoprotestante, ca si celelalte SRL-uri crestine, fac parte din imparatia acestei lumi, care are un stapanitor (Ioan 14:30).

    Acest stapanitor are multe fete si multe nume, unul dintre numele lui fiind Mamona = stapanul banilor.
    „Stapanii banilor” nu sunt perciunatii @saccsiv, sunt duhurile necurate din locuri ceresti conduse de catre fostul heruvim acoperitor.
    Iar Mamona si ale sale duhuri necurate dau banii si puterea doar celor care-i slujesc.

    Uite cine da banii si cine este „stapanul banilor”: Luca 4:5-6.

    Daca am scris gresit, este greseala mea, fiecare decide pentru sine.

    Apreciază

 2. Spaceman said, on iulie 15, 2022 at 9:37 pm

  https://www.libertatea.ro/stiri/ivana-trump-a-murit-la-73-de-ani-4211251

  http://www.romania-actualitati.ro/buget-de-peste-800-de-miliarde-de-dolari-aprobat-pentru-armata-sua–171201

  https://observatornews.ro/extern/sua-permit-tranzactii-cu-rusia-cu-ingrasaminte-alimente-medicamenteechipamente-medicale-si-agricole-479462.html

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue-va-adopta-al-saptelea-pachet-de-sanctiuni-impotriva-rusiei-ce-alte-masuri-sunt-incluse-pe-langa-embargoul-aurului-rusesc-2013717

  https://www.euractiv.ro/extern/viktor-orban-sare-din-nou-la-gatul-ue-s-a-impuscat-in-plamani-cu-sanctiunile-impuse-rusiei-29935

  https://www.descopera.ro/dnews/20118114-o-noua-metoda-pentru-detectarea-anticorpilor-covid-19

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/o-bacterie-care-provoaca-holera-a-fost-gasita-intr-o-carapace-de-testoasa-intr-o-piata-din-wuhan-oamenii-se-tem-de-o-noua-epidemie-2013509

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/guvernul-aloca-150-de-milioane-de-euro-granturi-pentru-capacitatea-de-productie-in-industria-alimentara-2013543

  https://stirileprotv.ro/stiri/politic/premierul-nicolae-ciuca-anunta-primul-grup-guvernamental-din-romania-care-se-va-ocupa-de-criza-climatica-video.html

  https://www.news.ro/economic/bolos-imm-urile-vor-putea-accesa-granturi-intre-50-000-500-000-euro-eficienta-energetica-producere-energie-verde-estimam-peste-1-800-beneficiari-bugetul-alocat-500-milioane-euro-1922405515032022071320776175

  https://www.news.ro/externe/xi-jinping-a-efectuat-o-vizita-tinuta-secreta-in-xinjang-pentru-prima-oara-din-2014-inaintea-unui-congres-de-realegere-la-sefia-partidului-unic-1922402615002022071220776066

  https://observatornews.ro/economic/economia-chineza-a-doua-mare-economie-a-lumii-a-franat-brusc-din-cauza-politicii-de-toleranta-zero-fata-de-covid-479448.html

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/guvernul-adopta-noile-modificari-la-codul-fiscal-ce-taxe-cresc-cum-vor-fi-impozitate-imm-urile-si-ce-deduceri-se-acorda-2013503

  https://www.digi24.ro/stiri/economie/digi-economic/israel-vinde-portul-haifa-pentru-11-miliarde-de-dolari-2013641

  https://www.news.ro/externe/israelul-nu-are-nicio-obiectie-fata-de-transferarea-de-catre-egipt-arabiei-saudite-a-insulitelor-tiran-si-sanafir-o-preconditie-a-unei-eventuale-normalizari-a-relatiilor-israeliano-saudite-1922405915002022071020775958

  https://www.news.ro/externe/cutremur-de-magnitudinea-6-1-in-ecuador-resimtit-la-nivel-national-1922401615002022070920775851

  https://www.news.ro/economic/cel-mai-mare-producator-de-cipuri-din-lume-tsmc-a-realizat-un-profit-record-in-trimestrul-2-atenuand-temerile-privind-scaderea-cererii-din-cauza-inflatiei-1922401515002022070720775508

  https://www.descopera.ro/dnews/20126268-deficitul-de-cipuri-se-transforma-in-abundenta

  https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/07/14/decese-cauzate-de-foamete-raportate-in-nord-estul-ugandei–949967

  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/07/15/trebuie-sa-existe-un-orizont-politic-pentru-palestinieni-afirma-joe-biden-in-cisiordania–950338

  https://www.mediafax.ro/politic/incertitudine-politica-in-italia-se-anunta-alegeri-anticipate-21004648

  https://www.mediafax.ro/politic/euronews-o-nationalista-de-extrema-dreapta-ar-putea-deveni-noul-premier-al-italiei-21005621

  https://stirileprotv.ro/stiri/international/tatal-lui-elon-musk-spune-ca-a-mai-facut-un-copil-cu-fiica-sa-vitrega-de-35-de-ani-suntem-pe-pamant-este-ca-sa-ne-reproducem.html

  https://r3media.ro/comisia-europeana-da-in-judecata-ungaria-din-cauza-legii-de-protectie-a-copiilor-bruxelles-ul-considera-ca-accesul-copiilor-la-lgbt-ar-fi-un-drept-fundamental-si-o-valoare/

  https://r3media.ro/coincidenta-sau-altceva-cel-putin-20-de-incendii-toate-in-lanuri-de-grau-au-avut-loc-numai-in-ultima-luna-in-romania-in-toata-vara-lui-2021-au-avut-loc-numai-sapte-incendii-de-vegetatie/

  https://observatornews.ro/extern/arabia-saudita-cumpara-pacura-ieftina-din-rusia-si-vinde-petrolul-propriu-in-occident-la-preturi-mai-mari-479496.html

  https://www.g4media.ro/ziua-a-doua-de-festival-cum-e-sa-dansezi-la-electric-castle-alaturi-54-000-de-oameni-azi-este-asteptat-cel-mai-intens-moment-al-editiei-twenty-one-pilots.html

  https://www.euractiv.ro/extern/ungaria-trimisa-in-fata-cjue-pentru-incalcarea-drepturilor-persoanelor-lgbt-29939

  După ce a fost abandonat când era copil, fiind născut fără mâini și picioare, Gabe Adams a fost adoptat de o familie de mormoni care i-a acceptat identitatea LGBTQ+ și pasiunea sa pentru frumusețe și modă.

  https://www.goodmorningamerica.com/living/video/man-born-arms-legs-now-living-best-proud-86757219

  Apreciază

 3. Kevin S said, on iulie 15, 2022 at 11:48 pm

  Si inca o chestiune:

  nu orice basina trage papa, reprezinte sursa principala a tuturor nenorocirilor noastre, cum cred unii dintre neoprotestanti (nu toti cred asa, drept urmare multi au facut „pace” cu Vaticanul, adica „fiicele ratacite” s-au intors la „biserica mama universala”).

  Insa este greu sa ignori niste elemente care sunt „ascunse la vedere”…pentru mine este clar: statul laic se va uni cu mama curvelor. Politicul + financiarul va da mana cu „biserica apostata” = Babilonul cel mare, adica o multitudine de biserici. Aceste doua entitati (statul laic + biserica apostata) formeaza fiara finala.

  Dar asta este ce inteleg eu.

  Apreciază

 4. acelas said, on iulie 16, 2022 at 5:29 pm

  Slujba de exorcizare pt biden? Nici pe departe ..
  Nici macar pt asa ceva nu-i era permis acestui satanist sa calce pe acolo ..
  Vedem ca se roaga ei de el ..
  https://orthodoxtimes.com/patriarch-of-jerusalem-wants-an-active-american-intervention-to-protect-the-christian-heritage-in-the-holy-land/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: