SACCSIV – blog ortodox

Tu ce vei face in timpul revolutiei si al razboiului civil declansate de papusari?

Posted in antihrist, revolutie by saccsiv on iulie 3, 2022

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. John said, on iulie 3, 2022 at 11:19 am

  Cartea îți salvează viața. Nu mâncarea și nici clubul. Nu șampania și nici drogul. Când ești la pământ, câteva rânduri scrise de un om mai bun și mai deștept decât tine, care a trecut prin ce treci tu, care înțelege ce simți tu, te salvează.
  Poate de aceea cei ce conduc, vremelnic, lumea asta, urăsc cu atâta patos cartea. Pentru că doar ea ne poate deschide mintea și ne poate ajuta să vedem micimea acestei lumi. Micimea lor. Un om care citește nu mai poate fi mințit sau amăgit. Nu îi mai poți spune că este o calamitate că sunt 39 de grade vara sau că îngheți de frig în februarie.
  Un om care citește va zâmbi condescendent când îi vei cere să creadă că mama poate fi un bărbat și te va pune la punct când îi vei spune că o adolescentă de 16 ani se crede băiat și tu trebuie să îi tai sânii. Nu am fi unde suntem dacă școala nu ar fi fost târâtă în cele mai mizerabile experimente, menite să o anihileze.
  An după an, școala a fost trecută tot mai jos în clasamentul priorităților, fiind azi pe ultimul loc la rubrica „și altele”. Școala este dușmanul nr. 1 al unei pseudo elite care își vrea poporul îndobitocit și murdar, prostit și manipulat. Pe măsură ce trece timpul va fi tot mai greu să îi recuperăm și să îi aducem înapoi pe cei ce azi își iau lumină de la cei mai proști dintre noi, căci prostia are darul de a se multiplica și a deveni infinită.
  Așa că, voi, cei ce citiți, voi sunteți speranța! Cei care buchisiți, voi puteți salva lumea! Cei care stați ascunși prin biblioteci umbroase, scoțând la iveală comorile lumii, doar voi o puteți apăra! Da, sunt mulți și agresivi cei ce urăsc cartea, dar voi, cei ce citiți, sunteți mult mai puternici. Doar cartea ne mai poate salva. Și cartea…”
  de Adriana Stoicescu – judecător și doctor de proști.
  https://m.ziuanews.ro/editorial/cei-ce-conduc-vremelnic-lumea-asta-ur-sc-cu-at-ta-patos-cartea-1571266

  Apreciază

 2. ionel s said, on iulie 3, 2022 at 12:14 pm

  am ghiozdanul de supravietuire pregatit

  Apreciază

 3. Elena said, on iulie 3, 2022 at 1:00 pm

  Buna intrebare! Dezbat de vreo cateva zile cu apropiati acest subiect si am ajuns la concluzia ca nu trebuie sub nici o forma sa ne pierdem nadejdea in Dumnezeu.Suntem constienti ca toate urgiile se datoreaza pacatelor noastre vechi si noi.Predica de la Sfanta Liturghie de azi ne-a reamintit de Iubirea si Mila lui Dumnezeu,noua putin credinciosilor.Doamne iarta-ne si ajuta-ne pe toti!

  Apreciat de 4 persoane

 4. Ivan said, on iulie 3, 2022 at 1:48 pm

  Razboiul civil este o hidra cu mai multe capete. Retezam capetele(reprezentantii politici, conducatorii armatei, politiei, serviciile secrete) hidrei, inscaunam pe mos Ion Roata cu 300 de hoti noi in Parlament dupa care sarbatorim succesul cu un Sumit model G la care invitam pe toate nevestele si amantele mai marilor lumii si dupa ,,conferinta” ai tragem o Perinita folosind ca batistuta bucata de drapel pe care se afla stema RSR(aia de ne arata ca in vremurile de restriste ale poporului roman Romania inflorea din punct de vedere economic ca un fir de trandafir tare ca piatra iute ca sageata)impregnata cu praf de coarne de radasca. Daca am stii care pastele mamii lui este Motoc-ul care conduce din ,,umbre” toata societatea umana de pe Terra l-am vana si i-am lua capul ca pe vremurile lui Lapusneanu da stie-l Uciga-l Toaca cine-i? Principalul este un conducator bun organizator de razmerite sa nu muste gloata Hidra de maini si de picioare fara de rost. Capetele trebuiesc retezate!

  Apreciat de 2 persoane

 5. kosk said, on iulie 3, 2022 at 2:49 pm

  îmi pregătesc rucsacul cu de toate (poate și o armă cu muniție) Biblia Ortodoxa și altele..rugaciuni și post și încerc să trăiesc pe sub radar.
  PS..off top..
  unii se intreaba dc pun rușii steaguri roșii cu secera și ciocanul în orașele din Nulandistan. ei consideră că duc o lupta cu naziștii de rit nou (lgbt+NWO satanica) deci folosesc ca forță opusa un fel de „meme flag” , nu cred că sunt „comuniști nostalgici”..de altfel au o mulțime de steaguri (inclusiv Creștine cu Iisus Hristos și Maica Domnului)…

  Apreciat de 1 persoană

 6. ioanide said, on iulie 3, 2022 at 5:20 pm

  ….sa nu te abatzi de la CUVANTUL DOMNULUI….

  Apreciază

 7. Geo said, on iulie 3, 2022 at 9:14 pm

  https://t.me/timkirbyhardcore/1893

  Apreciază

 8. vaivoua said, on iulie 4, 2022 at 1:31 am

  nu o sa fie la latitudinea oamenilor, va fi dictatura militara.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: