SACCSIV – blog ortodox

Sondaj: Un american din patru vrea sa iasa cu arma contra guvernului

Posted in ARMA, sondaj de opinie, SUA by saccsiv on iulie 3, 2022

Sursa: https://inpolitics.ro/sondaje-explozive-in-sua-un-american-din-patru-vrea-sa-iasa-cu-arma-contra-guvernului_1830781659.html?fbclid=IwAR3gc1Aq07NXskqlHOMFX8770coJsftJjzG3NHKSrO5Ef04XqvZFsw6ePPY

Mai mult de unul din patru americani au atât de mult dispreț față de guvern, încât cred că ar putea fi necesar „la un moment dat în curând ca cetățenii să iasă cu armele împotriva guvernului”, potrivit unui nou sondaj de la Institutul de Politică al Universității din Chicago, relatează cotidianul The Washington Times în numărul de azi.

Cu doar câteva zile înainte de Ziua Independenței, sondajul arată că 28% dintre alegători au o astfel de convingere, inclusiv unul din trei republicani, aproximativ unul din trei independenți și unul din cinci democrați.
Majoritatea americanilor au mai spus că guvernul este „corupt și acționează împotriva oamenilor obișnuiți ca mine”, inclusiv două treimi dintre republicani și independenți și aproximativ jumătate dintre democrați.
Sondajul vine, de asemenea, pe fondul audierilor televizate ale Congresului de către comisia Camerei care investighează atacul de anul trecut asupra Capitoliului SUA.

Universitatea din Chicago spune că sondajul „dezvăluie nu numai divizările tot mai mari la care am asistat în ultimii ani, ci și încredințarea că majoritatea instituțiilor de presă contribuie la aceste rupturi prin inducerea intenționată în eroare a publicului în scopuri politice”.

Sondajul a fost realizat în rândul a 1.000 de alegători înregistrați, la comanda republicanului Neil Newhouse și a democratului Joel Benenson (reputați specialiști în sondaje n.n.) mai scrie ziarul american. (B.T.I.)

Tagged with: , , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. abcde said, on iulie 3, 2022 at 8:04 pm

  Se zice că masa critică în baza căreia se pot face marile schimbări este de 20%. Unul din patru americani înseamnă 25%. Problema este că populația nu e unită, nu are deci o conducere unitară și organizată. Totul se desfășoară haotic. De aceea autoritățile care au în mână toate pârghiile controlului: armată, serviciile secrete, sistemul financiar, sistemul alimentar de producție și distribuție, sistemul medical, etc., nu pot fi învinse. Trebuie multă determinare din partea populației, nu numai arme, ori asta nu se vede pe nicăieri în lume.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 3, 2022 at 9:33 pm

   abcde

   Tu n-ai inteles inca faptul ca revolutia chiar papusarii o vor declansa.

   Apreciază

   • abcde said, on iulie 3, 2022 at 9:44 pm

    Da, dar eu mă refeream la o revoltă reală a oamenilor, nu la una planificată și regizată.

    Apreciază

   • abcde said, on iulie 4, 2022 at 4:44 pm

    Și încă ceva, de mai mulți ani nu mai contează ce vor oamenii sau ce fac ei, contează numai ce vor și ce fac păpușarii. Oamenii trăiesc parcă într-o transă care le-a paralizat voința, gândirea, sufletul. Reacționează numai la stimuli externi pavlovieni. De aia ne și consideră păpușarii ca o turmă de animale. Pentru că prin programare mentală prin intermediul mass-media, au adus oamenii în halul ăsta, manipulabili și cu un comportament predictibil. I-au dresat pe oameni să se comporte cum vor ei. Cel mai bine s-a văzut asta în palndemie cu masca, testul și inocularea. Foarte mulți au executat ce li s-a cerut, fără să gândească.

    Apreciază

   • vlad tepes said, on iulie 5, 2022 at 2:39 am

    Nu te supara ca ti-o spun, dar ai o teorie bolnavicioasa, cum ca oamenii nu mai voie sa se mai revolte si sa se rascoale, ci trebuie sa suporte cuminti toate dracoveniile conducatorilor satanizati , ca deh, asta ar face pe plac papusarilor oculti! Sunt marturii ale mai multor calugari de la Athos care afirma ca le-a aparut in vis Sfantul Ioan Rusul care le-a spus ca Dumnezeu a randuit ca revoltele oamenilor de rand si Razboiul Mondial ce vor veni, desi nu-i sunt pe plac, sa redea oamenilor libertatea si un ragaz pana la instaurarea imparatiei lui antihrist! Acest fapt este de altfel confirmat si de profetiile parintelui Elpidie Vaianakis.

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 5, 2022 at 11:11 am

    vlad tepes

    Parintele Elpidie bate campii iar in rest n-ai inteles nimic.

    Apreciază

 2. gheorghe said, on iulie 4, 2022 at 10:31 pm

  …cica nici 10% nu e nevoie sa rastoarne prin forta o guvernare …
  Da’ cine sa „sacrifice” jocurile pe calculator/Internet, gratarul cu whisky sau micii cu bere, manelele (lor), telenovelele (lor) … pornografia…???
  Cu mainile goale nu vad cum sa reusesti ceva dar sa ai arma si sa-ti faci poze cu dusmanu ca sa le postezi pe site-urile pseudo-sociale… cand o sa-mi vad ceafa o sa iasa „la bataie” cei care „au cu ce”…

  Apreciază

 3. vlad tepes said, on iulie 5, 2022 at 7:54 pm

  Maestre saccsiv, toata lumea bate campii, inclusiv Sfantul Ioan Rusul si parintele Elpidie, dar mai putin tu! Hai, ca esti cel mai tare din parcare!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: