SACCSIV – blog ortodox

Miliardarii Soros și Gates se opun vehement deciziei privind interzicerea avortului: ‘Un regres inacceptabil’ care ‘diminuează drepturile omului’

Posted in SUA by Vali on iunie 28, 2022

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/miliardarii-soros-si-gates-se-opun-vehement-deciziei-privind-interzicerea-avortului-un-regres-inac_2444785.html

Melinda French Gates a declarat că răsturnarea hotărârii Roe vs. Wade a însemnat „un mare pas înapoi pentru America”.

Bill Gates a calificat-o drept un „regres inacceptabil” care pune în pericol viețile femeilor. Melinda French Gates a spus că este vorba despre „America care face un mare pas înapoi”. George Soros a avertizat că „diminuează drepturile omului și amenință foarte mult îngrijirea reproducerii”, relatează Bloomberg.

Împreună, unii dintre cei mai mari susținători individuali din lume ai cauzelor privind dreptul la avort au folosit Twitter pentru a se exprima vineri după decizia Curții Supreme a SUA de a anula decizia Roe vs. Wade din 1973, o hotărâre istorică care a eliminat dreptul constituțional la avort.

Gates, în vârstă de 66 de ani, și French Gates, în vârstă de 57 de ani, au fost susținători importanți ai planificării familiale și ai accesului la contraceptive la nivel mondial prin intermediul organizației lor caritabile, Fundația Bill și Melinda Gates, care s-a angajat să aloce anual 280 de milioane de dolari până în 2030 pentru astfel de cauze. De la divorțul soților Gates, în august, French Gates și-a îndreptat atenția către propria firmă de investiții filantropice Pivotal Ventures, care a fost înființată în 2015 cu accent pe implementarea de „soluții inovatoare la problemele care afectează femeile și familiile din SUA”.

Luna trecută, Gates s-a declarat „șocat” de proiectul de aviz scurs, care a prefigurat această revenire, și a afirmat că o astfel de măsură ar duce SUA înapoi cu 50 de ani. Microsoft Corp, compania pe care a cofondat-o, a declarat la 9 mai că va contribui la acoperirea costurilor angajaților care trebuie să se deplaseze pentru a obține avorturi sau îngrijiri de afirmare a sexului dacă acestea nu sunt disponibile în apropiere.

„O singură decizie judecătorească nu va fi niciodată suficientă pentru a proteja egalitatea femeilor”, a scris French Gates într-o postare pe Twitter. „Și nici nu va fi suficientă pentru a o desființa. În acest moment, există oameni din toată SUA care își reiau angajamentul față de munca care urmează.”

Ea a precizat că, prin prezența mai multor femei la cele mai înalte niveluri ale afacerilor și politicii, „așa creăm un viitor în care deciziile sunt luate de femei, nu pentru ele”.

Franceza Gates și Mackenzie Scott, filantropul miliardar și fosta soție a fondatorului Amazon.com Inc. Jeff Bezos, au donat bani în cauze care susțin dreptul la avort și accesul la controlul nașterii, pe măsură ce decizia devenea tot mai probabilă. Scott, ale cărei donații masive și fără obligații au bulversat lumea filantropică, a donat la începutul acestui an suma record de 275 de milioane de dolari către Planned Parenthood.

Gates este a patra cea mai bogată persoană din lume, cu o avere personală de 113,6 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Scott se află pe locul 46, cu 27,3 miliarde de dolari, în timp ce franțuzoaica Gates are o avere netă de 10,3 miliarde de dolari.

Părerea lui Soros

Finanțatorul devenit filantrop George Soros, un important donator al Partidului Democrat, și-a exprimat de asemenea consternarea față de această decizie. El a declarat într-un tweet că rețeaua sa de filantropii, Open Society Foundations, „a investit în organizații pentru drepturile reproductive care ripostează în acest moment”. Soros, în vârstă de 91 de ani, are o avere personală netă de 8,5 miliarde de dolari, în timp ce o sumă mult mai mare este deținută în activitățile sale caritabile, potrivit indicelui de avere Bloomberg.

Cauzele pentru drepturile avortului ar putea fi pe cale să primească un impuls major din partea unui alt miliardar proeminent: Warren Buffett.

Guru al investițiilor, în vârstă de 91 de ani, a alocat 85% din participația sa la Berkshire Hathaway – care reprezintă cea mai mare parte a averii sale de 93,2 miliarde de dolari – în scopuri caritabile. Cea mai mare parte a donațiilor sale a fost direcționată către Fundația Gates, dar o organizație caritabilă mai mică, numită după prima sa soție, Fundația Susan Thompson Buffett, se pregătește pentru un aflux de fonduri în cazul decesului lui Buffett, a relatat Wall Street Journal la începutul acestei săptămâni.

Printre problemele principale ale fundației familiei Buffett se numără sănătatea femeilor, inclusiv dreptul la avort și accesul la contraceptive.

Autor: Mihai Cistelican

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on iunie 28, 2022 at 3:07 pm

  Apreciază

 2. scortisoara said, on iunie 28, 2022 at 4:12 pm

  Apreciază

 3. scortisoara said, on iunie 28, 2022 at 4:18 pm

  Crocodilii bătrâni vs crocodilii tineri … evrei toți ,firește .

  Apreciat de 1 persoană

 4. Catalin said, on iunie 28, 2022 at 5:14 pm

  pe 5 iunie, CERN va creste puterea acceleratorului de particule LHC la un nivel record.
  https://home.cern/news/news/cern/join-cern-historic-week-particle-physics
  „No time will be wasted to make the promises of a bright future for Higgs research a reality: the day after the celebrations, the LHC, which restarted on April 2022, will reach a new energy world-record of 13.6 trillion electronvolts (13.6 TeV) in stable-beam collisions, marking the start of data-taking for the new physics season, called Run 3. The event, which will be streamed live on multiple platforms, is the culmination of more than three years of work to push the performances of the collider and its four main detectors to their limit. The larger and higher-quality data samples collected by the LHC experiments will allow scientists to continue stress-testing the Standard Model of Particle Physics, further understand the properties of the Higgs boson and advance in cracking some of the outstanding mysteries of the universe.

  The start of Run 3 of the LHC will be streamed live on CERN’s social media channels and high quality Eurovision satellite link on 5 July starting at 4 p.m.. Live commentary in five languages (English, French, German, Italian, Spanish) from the CERN Control Centre will walk you through the stages that take proton beams from their injection into the LHC to the collision points. A live Q&A session with experts from the accelerators and experiments, and questions from the audience, will conclude the livestream.”

  https://vigilantcitizen.com/latestnews/mock-human-sacrifice-ritual-caught-video-cern-video
  „The video, shot from a nearby building, shows several individuals dressed in black hoods, entering the main square of the world’s top physics lab and partaking into an occult ritual culminating into the stabbing of a woman as a “human sacrifice”.

  The ritual took place in front of the statue of Shiva.

  Earlier this year, Switzerland hosted another massive occult ritual: The opening ceremony of the Gotthard Base Tunnel in Switzerland (read my article about it here).

  A CERN spokeswoman confirmed Wednesday that an investigation has been launched following the release of the video filmed at night on its Geneva campus. In an e-mail sent to AFP, the spokeswoman wrote:
  ‘These scenes were filmed on our premises, but without official permission or knowledge. ‘CERN does not condone this type of spoof, which can give rise to misunderstandings about the scientific nature of our work. The ‘investigation’ under way was an ‘internal matter’.
  – Mail Online, ‘Human sacrifice’ ceremony at Geneva’s CERN laboratory – involving cloaked men ‘stabbing a woman’ at night – is investigated by chiefs at world-famous science centre”

  Apreciază

  • ochiul said, on iunie 29, 2022 at 6:47 pm

   5 iulie, nu iunie, adica peste o saptamana.
   oare vor cadea retelele de energie in Europa ? pentru ca sa apara brusc asa in retea un consumator de 13.6 TeV nu e tocmai un fleac . poate un cunoscator in distributia de energie sa ne lumineze si pe noi ?

   Apreciază

 5. Radu Humor said, on iunie 28, 2022 at 6:32 pm

  Sincer să fiu, pe mine personal această lege a interzicerii avorturilor în SUA m-a uimit total: cum să promulge o asemenea lege , vădit creștinească, o țară plină de sataniști la nivel înalt care declară , fără sfială, dar mai ales fără teamă, prin reprezentanții lor de frunte, mai bine zis cu coarne pe-acolo, că scopul lor, de acum nici măcar ascuns, ci și recent declarat prin Bourda este de a reduce cu 50% populația Lumii !!!
  Și asta nici într-un caz prin interzicerea avorturilor nu se face.
  Să le fi luat Dumnezeu mințile și celorlalți, nu numai lui Biden ?

  Apreciat de 2 persoane

  • saccsiv said, on iunie 28, 2022 at 9:15 pm

   Radu Humor

   E treaba cu razboiul civil si revolutia despre care tot vorbesc de ani de zile.

   Apreciat de 2 persoane

  • Teo Doravas said, on iunie 29, 2022 at 9:13 am

   Nu s-a promulgat nici o Lege nouă! Curtea lor Constituțională doar ,,A Constatat/Certificat” că in Constituția americană NU ESTE STIPULAT NICĂIERI DREPTUL LA AVORT! NU s-a schimbat mare lucru, dintr-un ,,drept Federal” s-a transformat intr-un drept la nivelul fiecărui stat american de a decide prin lege proprie daca vor continua masacrul inocenților pe altarul lui Baphomet… toata psihoza asta e obișnuita regie a NWO! Acum se urlă din rărunchi: ,,My Body, My Choice!” uitând că in chestiunea Covidioată au susținut contrariul!!!

   Apreciază

 6. Simion P said, on iunie 29, 2022 at 12:06 am

  Tucker Carlson – “THIS IS A DEATH CULT”

  https://www.bitchute.com/video/CF7kNNXfqUpp/?list=subscriptions

  Apreciază

 7. Ioan C. said, on iunie 29, 2022 at 12:30 am

  Doamne ajută,
  Citeam cartea Apocalipsa, că tulburi sunt vremurile, din Biblia 1914, iar acolo, despre căderea Vavilonului, am dat peste expesia: „voi sfinți apostoli și proroci” (Apocalipsis 18, 20), care ce mi se pare foarte utilă în apărarea credinței strămoșești.
  Ba mai mult, în Sânta Scriptură (1874), editată de Societatea Biblică pentru Britania Și Străinătate, am găsit aceeași expresie: „voi sânți apostoli și profeți” (Apocalipsulŭ 18. 20).

  Apreciază

 8. Gigimutu said, on iunie 29, 2022 at 12:14 pm

  Păcat că nu v-o avortat mumele voastre pe voi,

  bilica și sorosel !!!! Am fi scăpat de doi demonizați !!!

  Apreciază

 9. John said, on iunie 29, 2022 at 12:15 pm

  În sfârșit,lui Gollum,i’a fost luat inelul puterii! Du-te,Gollm_châțule,în iad, învârtind-u-te!😆🤮🤮

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: