SACCSIV – blog ortodox

Trupele Rusiei si Chinei au inceput sa tremure in ghete. Iata cum sunt pregatiti mental marinarii US Navy

Posted in ARMATA, HOMOSEXUALITATE, SUA by saccsiv on iunie 24, 2022

SUMMIT NEWS: US Navy Releases Bizarre Training Video Urging Recruits to Create Pronoun “Safe Space”

Marina SUA a lansat un videoclip bizar de instructaj care îi îndeamnă pe marinari să-și creeze un ‘spațiu sigur’ al pronumelui

Pe China și Rusia i-a bufnit râsul.

De Paul Joseph Watson, 21 Iunie 2022, Summit News

Captură de ecran din videoclip

Marina americană a publicat un videoclip de instructaj care arată ca o emisiune TV pentru copii și care îi încurajează pe marinari să își comunice pronumele pentru a crea un ‘spațiu sigur’ și pentru a evita ‘greșelile de gen’.

Nu, nu e vorba despre publicația de satiră Babylon Bee.

[The Babylon Bee este un site de satiră de știri creștine conservatoare care publică articole satirice pe subiecte precum religie, politică, evenimente actuale și personalități publice. A fost denumită o versiune creștină, evanghelică sau conservatoare a The Onion (Ceapa).]

„Bună! Mă numesc Jony și folosesc pronumele el/lui”, afirmă unul dintre prezentatorii din videoclipul de instruire, care are ca scop să sublinieze „importanța utilizării pronumelor corecte, precum și eticheta de politețe atunci când nu sunteți sigur de pronumele cuiva”, potrivit Marinei.

„Videoclipul de aproape patru minute al Marinei Militare subliniază modul în care membrii pot crea ‘un spațiu sigur’ pentru colegii lor prin folosirea unui ‘limbaj incluziv’ care semnalează că sunt ‘aliați’ care ‘acceptă pe toată lumea’, relatează Washington FreeBeacon.

„Washington FreeBeacon: IA UITE: Marina își antrenează membrii pentru a crea un ‘spațiu sigur’ prin utilizarea pronumelor de gen adecvate.

Iată noul lor videoclip de instruire, care este inspirat după modelul unui program pentru copii, 20 iun. 2022”

„Membrii serviciului trebuie să ia aceste măsuri pentru a se asigura că nu ‘greșesc genul cuiva’. Marina avertizează, de asemenea, personalul împotriva presiunilor asupra unei persoane pentru a-și dezvălui pronumele de gen, spunând că este posibil ca unii colegi să se afle încă în ‘procesul de descoperire’ și să nu fie încă pregătiți să furnizeze aceste informații.”

Sunt sigur că trupele rusești Spețnaz și soldații chinezi PLA au început să tremure în bocanci.

„În același timp în care soldații și marinarii sunt antrenați să folosească pronumele ‘adecvate’ pentru a ‘semnala acceptarea și respectul’ față de persoanele LGBTBBQ, membrii personalului militar, în marea lor majoritate albi, sunt antrenați să creadă că oamenii albi sunt în mod intrinsec, răi”, a scris Chris Menahan.

‘Genul’ este un ‘spectru’, însă ‘albul’ este răul pur.

După cum am subliniat la începutul acestei luni, contul oficial al pușcașilor marini americani a postat pe Twitter o imagine cu gloanțe colorate în culorile steagului LGBT pentru a sărbători luna mândriei, ceea ce a stârnit multe ridiculizări.

În timpul lunii mândriei de anul trecut, membrii în serviciu ai Marinei din San Diego au fost forțați să participe la o ‘drumeție obligatorie pentru diversitate’, în timpul căreia au arborat steaguri LGBT, iar steagurile americane nu erau nicăieri la vedere.

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spaceman said, on iunie 24, 2022 at 2:16 pm

  De parcă Babilon Bee ar fi ceva inocent și nu lucrarea satanei prin pionii săi albi… în fine:

  ‘În Israel educația sexuală va fi materie obligatorie pentru toți școlarii, începând de anul viitor’

  „Ministerul Educației [din Israel] spune că o echipă de psihologi și consilieri din minister va prezenta planuri de îndrumare adaptate vârstei, cu scopul de a-i învăța pe copii lucruri despre o abordare sănătoasă în privința sexului și cum să se protejeze de abuzuri.

  Elevii din clasele a VI-a, a VIII-a și a XI-a vor avea un program anual de cel puțin zece lecții. Iar restul claselor vor avea cel puțin trei lecții.

  Elevii de clasa I vor fi învățați, pe măsură ce aceștia vor crește, lucruri despre propriul lor corp, despre zona lor intimă și despre respectul pentru propriul corp și cel al colegilor lor.

  Elevii de clasa a II-a vor avea lecții despre siguranță și respectul de sine, despre ceea ce înseamnă un contact fizic adecvat și unul neadecvat. Ei vor fi învățați că pot, și că trebuie să își apere dreptul lor de a-și proteja corpul.

  În clasa a VI-a, se va preda dezvoltarea fizică și sexuală și modul în care aceasta se exprimă la fete și băieți, diferențele dintre băieți și fete în dezvoltarea lor fiziologică și emoțională, stereotipurile sexuale și influențele externe asupra stimei de sine.

  În clasa a VIII-a, la orele de curs se va vorbi despre dragoste și căsătorie, „hărțuire sexuală”, „pornografia nu este dragoste” și „relații” (clasele VI-VIII).

  În al doilea an de liceu, adolescenții vor învăța despre „ajunge, spune STOP hărțuirii sexuale” și „actul sexual – poziții, idei și conștientizare”. ”

  https://www.ynetnews.com/health_science/article/rky58eg5c

  În România:

  ‘Elevii vor avea programe de educație sexuală în școli. Legea a fost adoptată în Parlament’

  „Conform legii, începând cu clasa a VIII-a, cu acordul scris al părinților, în școli se vor desfășura programe de educație pentru sănătate, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor.”

  https://alephnews.ro/guvern/elevii-vor-avea-programe-de-educatie-sexuala-in-scoli-legea-a-fost-adoptata-in-parlament/

  Apreciază

  • Clement said, on iunie 25, 2022 at 12:31 am

   Gasesc ca in Israel sunt foarte bine alese subiectele de studiu pe categorii de varsta.
   In Israel minorii nu sunt abuzati sexual, obligati sa cerseasca sau traficati .
   Alcoolismul nu este o problema de sanatate publica si implicit, o posibila cauza de violentare a copiilor.
   Avand in vedere ca nivelul de educatie al parintilor este diferit, cursurile sunt necesare pentru demitizarea functiei berzelor si cosurilor de nuiele plutitoare in care sunt cuibariti prunci mai mult sau mai putin profetici.
   In țara noastra sunt mii de fetite de 9,10 ani care nu stiu ce inseamna un ciclu menstrual, ca este o functie fiziologica vitala pentru dezvoltarea normala a corpului si ca aceasta functie ii va influenta evolutia fizica si psihica si la varsta maturitatii ii va permite sa procreeze.
   Toti copii aflati la varsta pubertatii trebuie sa stie ca porunca divina „Cresteţi si va inmultiti” se refera la cresterea spirituala nu la cea strict fizica.
   In mod cert la orele de religie crestina se va impune dezvoltarea subiectelor legate de respectul fata de propriul corp , de fidelitate in cuplu, de condamnarea poligamiei, a deviatiilor sexuale, a imoralitatii si pedepsirii incestului prin exemple din textele VT si NT
   Nu stiu ce pregatire vor avea profesorii de educatie sexuala dar stiu ca cei de religie vor trebui sa completeze informatiile anatomo-fiziologice cu cele comportamental morale.

   Apreciază

 2. Mihai T said, on iunie 24, 2022 at 2:17 pm


  – DOMN’ GENERAL, AVEM NEVOIE URGENTĂ DE ÎNTĂRIRI ŞI SPRIJIN AERIAN. SUNTEM ÎNCERCUIŢI !


  – Îmi pare rău, dar nu trimitem întăriri decât soldaţilor cu tocuri şi machiaj. Şi tre’ să mi te adresezi cu Doamna General, soldat !

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: