SACCSIV – blog ortodox

Poliomielita derivata din vaccin a ajuns in Marea Britanie. Sa ne amintim ca in 2020, la o saptamana dupa ce Africa a fost declarata “libera de virusul poliomielitei sălbatice”, ONU a trebuit sa admita ca focare ale acestei tulpini mutante mortale, generate tocmai de vaccin, au aparut deja in … Africa

Posted in Marea Britanie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iunie 24, 2022

Sursa: https://www.g4media.ro/virusul-care-cauzeaza-poliomielita-detectat-in-canalizarea-din-marea-britanie-londra-declara-incident-national.html

Oficialii din domeniul sănătăţii publice au declarat un incident naţional după ce au găsit dovezi ale transmiterii comunitare a virusului care cauzează poliomielita în urma unui control de rutină al canalizării, relatează The Guardian, citată de News.ro.

Agenţia pentru Siguranţa Sănătăţii din Marea Britanie (UKHSA) a anunţat că deşeurile de la staţiile de epurare din Beckton din cartierul Newham au fost testate pozitiv pentru poliovirusul derivat din vaccin în februarie, iar de atunci au fost detectate alte probe pozitive.

Nu au fost raportate cazuri de boală sau paralizie asociată, iar riscul pentru publicul larg este considerat scăzut, dar oficialii au îndemnat oamenii să se asigure că ei şi familiile lor sunt la zi cu vaccinurile împotriva poliomielitei pentru a reduce riscul infectării.

”Poliovirusul derivat din vaccin are potenţialul de a se răspândi, în special în comunităţile în care rata vaccinului este mai mică”, a spus dr. Vanessa Saliba, epidemiolog consultant la UKHSA.

”În rare ocazii, poate provoca paralizie la persoanele care nu au schema completă de vaccinare”, a adăugat ea.

Testele asupra canalizării din Marea Britanie detectează de obicei un număr redus de poliovirusuri neînrudite în fiecare an. Acestea provin de la persoane cărora li s-a administrat vaccinul împotriva poliomielitei oral într-o altă ţară şi apoi călătoresc în Marea Britanie. Persoanele cărora li se administrează vaccinul oral pot elimina virusul viu slăbit utilizat în vaccin prin materiile fecale timp de câteva săptămâni.

Mostrele de la Londra detectate din februarie au tras un semnal de alarmă, deoarece aveau legătură între ele şi conţineau mutaţii care sugerau că virusul evoluează pe măsură ce se răspândeşte de la o persoană la alta.

Se crede că focarul a fost declanşat de o persoană care s-a întors în Marea Britanie după ce a primit vaccinul oral şi l-a răspândit la nivel local. Nu este clar cât de mult s-a răspândit virusul, dar poate fi limitat la o singură gospodărie sau o familie extinsă.

Poliovirusul se poate răspândi prin igiena precară a mâinilor şi alimente şi apă contaminate sau, mai rar, prin tuse şi strănut. O cale comună de transmitere este atunci când oamenii îşi contaminează mâinile după ce au folosit toaleta şi transmit apoi virusul atingând alimentele consumate de alţii.

Marea Britanie are în general o rată mare de inoculare, 95% dintre copiii de cinci ani au fost inoculaţi. În schimb, în Londra, doar 91,2% dintre copii sunt vaccinaţi în această categorie de vârstă. Ca răspuns la detectarea virusului, Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) va contacta părinţii copiilor care nu au la zi vaccinul împotriva poliomielitei.

Majoritatea persoanelor care se infectează cu virusul poliomielitei nu au simptome, dar unii dezvoltă o boală asemănătoare gripei până la trei săptămâni mai târziu. Între una din 100 şi una din 1.000 de infecţii, virusul atacă nervii coloanei vertebrale şi baza creierului, ceea ce poate duce la paralizie, cel mai frecvent la nivelul picioarelor. În rare ocazii, virusul atacă muşchii folosiţi pentru respiraţie, ceea ce poate fi fatal.

Marea Britanie a trecut de la utilizarea vaccinului împotriva poliomielitei administrat pe cale orală (OPV) la un vaccin antipoliomielită inactivat (IPV), administrat prin injecţie, în 2004. Injecţiile sunt administrate în timpul vaccinărilor de rutină ale NHS la 8, 12 şi 16 săptămâni, ca parte a schemei de vaccin 6 în 1. Rapelurile sunt oferite la vârsta de 3 şi 14 ani.

UKHSA analizează acum mostre de canalizare din zonele locale care alimentează uzina Beckton pentru a determina locul în care se răspândeşte virusul. Dacă aceste teste identifică centrul focarului, echipele de sănătate publică pot oferi vaccinul împotriva poliomielitei celor expuşi riscului.

 

Comentariu saccsiv:

Iata si prima parte a traducerii articolului UN Forced To Admit Gates-Funded Vaccine Is Causing Polio Outbreak In Africa, de pe Zero Hedge, ce am postat-o pe 7 septembrie 2020:

Acesta ar trebui să fie într-adevăr unul dintre cele mai mari scandaluri din domeniul sănătății publice, dar i se acordă prea puțină atenție – în special din cauza notorietății persoanelor și organizațiilor implicate.
Organizația Națiunilor Unite a fost obligată să admită că o inițiativă internațională importantă de vaccinare, a provocat de fapt izbucnirea bolii pe care ar fi trebuit să o elimine.

În timp ce organizații internaționale precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se laudă în mod regulat cu presupusa „eradicare a poliomielitei” prin vaccinuri, situația pare de fapt a fi contrară. Campaniile de eradicare a poliomielitei pe care le fac de zeci de ani, ucid acum nenumărați tineri nevinovați care trăiesc în țările sărace.
Acum se pare că reprezentanții din domeniul sănătății încep să recunoască faptul că planul lor de a opri poliomielita „sălbatică” a eșuat, întrucât mulți copii sunt paralizați de o tulpină mortală a agentului patogen derivat dintr-un vaccin viu1 – determinând răspândirea virulentă a poliomielitei.

Reprezentanți din domeniul sănătății administrează vaccinul împotriva poliomielitei copiilor din tabăra de refugiați din Maiduguri, Nigeria, 28 august 2016 (Foto AP / Sunday Alamba)

Această ultimă pandemie indusă de industria farmaceutică a izbucnit în țările africane Ciad și Sudan, iar vinovatul a fost identificat: un virus poliomielitic de tip 2 derivat din vaccin. Oficialii  se tem că acum această nouă tulpină periculoasă ar putea în curând „sări și pe alte continentele”, provocând în continuare focare mortale în întreaga lume.
Pe cât de șocant sună, acest dezastru al Big Pharma nu este nou. După ce au cheltuit aproximativ 16 miliarde de dolari pe parcursul a 30 de ani pentru eradicarea poliomielitei, organismele internaționale din domeniul sănătății au reintrodus „accidental” boala în Pakistan, Afganistan și, de asemenea, în Iran, întrucât regiunea Asiei Centrale a fost lovită de o tulpină virulentă de poliomielită generată de corporația farmaceutică care a distribuit vaccinul acolo. De asemenea, în 2019, guvernul Etiopiei a ordonat distrugerea, a 57 000 de flacoane de vaccin de poliomielită de tip 2 cu administrare orală (mOPV2), în urma unui focar similar de poliomielită provocată de vaccinare.

Este important de reținut că pentru vaccinul cu administrare orală împotriva poliomielitei se fac presiuni pentru a fi administrat populației africane de către Global Polio Eradication Initiative (GPEI), un consorțiu care este susținut și finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates.

[…]

Nota traducatorului:

1 – Un vaccin preparat din organisme vii atenuate sau din viruși care au fost atenuați, dar care pot reproduce în continuare celulele organismului gazdă.

https://www.dictionary.com/browse/live-vaccine

 

Tagged with: ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on iunie 24, 2022 at 7:20 pm

    Parca ca la un semn, in ultima vreme au iesit dintr-o data la iveala mai toate molimele posibile care pareau de mult eradicate sau care nu puteau fi transmise de la animale la om la : Gripa porcina, Covid, variola, holera, poliomielita! Mai ramane sa apara ciuma bubonica si ebola(si nu e deloc exclus), ca sa avem tabloul complet, iar apoi, pe langa morti si suferinzi, vin la pachet si celelalte consecinte: lockdown-urile, vaccinurile ucigase obligatorii si suprimarea rapida a drepturilor fundamentale ale oamenilor! Celor care inca mai cred in astfel de coincidentze le spun doar atat: in laboratoarele Ocultei se produc toate virusurile posibile si imposibile, asa ca ”are balta peste”!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: