SACCSIV – blog ortodox

Biden: Avem mai multe persoane LGBT decât toate alte administrații împreună

Posted in SUA by Vali on iunie 24, 2022

Sursa: https://spzh.news/ro/news/89029-bajden-v-nashej-administracii-bolyshe-lgbt-lyudej-chem-vo-vseh-vmeste-vzyatyh

Imagine: Kevin Dietsch/Getty Images

În discursul său dedicat „lunii mândriei”, președintele SUA a raportat un număr record de persoane LGBT la toate nivelurile de guvernare.

În ziua de 15 iunie 2022, la un eveniment din cadrul „lunii mândriei” de la Casa Albă, președintele american Joseph Biden a raportat că numărul persoanelor netradiționale din administrația sa a atins un maxim, relatează Fox News.

„Cred că avem mai mulți oameni LGBTQ+ decât orice administrație sau toate administrațiile luate împreună”, a spus Biden. „Un număr record de angajați deschiși și mândri lucrează la toate nivelurile guvernului nostru”.

Biden a adăugat totodată că depune eforturi pentru a-și diversifica administrația și pentru o luptă mai largă împotriva discriminării persoanelor LGBT. Biden s-a adresat și tinerilor. „Mesajul meu către toți tinerii este: fiți voi înșivă”, a spus Biden. „Sunteți iubiți. Sunteți auziți. Sunteți înțeleși. Vă aparțineți”.

În plus, președintele Biden a criticat unele statele republicane, în special Florida și Texas, pentru o legislație presupus homofobă, deoarece ar fi „îndreptate împotriva familiei și libertăților noastre”. El a promis că va dobândi anularea acestor legi și va da instrucțiuni Departamentului Educației să elaboreze o politică școlară menită să asigure „realizarea întegrării depline a elevilor în cadrul LGBTQ+”.

UJO a informat mai devreme că Disney a celebrat „luna mândriei LGBT” cu petreceri gay în parcuri pentru copii.

Natalia Timoșina

Tagged with: , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on iunie 24, 2022 at 7:08 pm

  Ce „realizare ” ….

  Apreciat de 2 persoane

  • Christina said, on iunie 24, 2022 at 7:55 pm

   Probabil de aceea miroase a kk, la propriu, in jurul lui, urmeaza sa l breveteze si o planeta intreaga sa exclame in extaz: “ vai ce mireasma minunata”!!! Suntem mandri!!! Fie la ei acolo!
   Sau poate ca vom asista inlacrimati la o productie marca hollywood in care un biet gay neinteles a fost abuzat sau doamnefereste impuscat…evident de un barbat alb hetero… eventual in Texas ca se tine tare la toate capitolele

   Apreciat de 3 persoane

  • Paul said, on iunie 24, 2022 at 11:06 pm

   Bravo tată, da, asta da realizare!!!!
   Bravo, bravo, bravo!!!
   😅😅😅

   Apreciat de 3 persoane

 2. Catalin said, on iunie 24, 2022 at 8:05 pm

  Inca o dovada ca Biden sufera de dementa si e controlat de altii: https://nypost.com/2022/06/23/a-very-specific-cheat-sheet-reminds-biden-how-to-act
  The prepared instructions for Biden — titled “Offshore Wind Drop-By Sequence of Events” — tell Biden to “enter the Roosevelt Room and say hello to participants.”

  Then, the paper says, “YOU take YOUR seat.”

  The typed-up note says that after reporters arrive, “YOU give brief comments (2 minutes).”

  When reporters depart, “YOU ask Liz Shuler, President, AFL-CIO, a question” and then “YOU thank participants” and “YOU depart.”

  Apreciat de 3 persoane

 3. Geo said, on iunie 24, 2022 at 10:26 pm

  Traducerea unei postari de pe un forum:

  Dragi prieteni, ieri, Olaf Sholts, cancelarul german, pe care Rusia până acum continuă să -l hrănească cu hidrocarburi, a spus că Putin se temea pur și simplu că scânteia democrației se poate răspândi în țara sa. Prin urmare, urmărește mai mulți ani o politică, al cărui scop este prăbușirea NATO și UE.

  „Putin se teme”, poate, una dintre cele mai rupte narațiuni occidentale, la care încep să recurgă atunci când nu mai există nimic de spus. Reamintim pur și simplu că, cu realitatea, Putin înspăimântat (și puțin mai larg – „puterea rusă înspăimântată”) a bătut foarte slab.

  Să încercăm să ne amintim.

  În tinerețe, Putin nu i -a fost frică să lucreze în inteligență – o carieră, vedeți, nu este cea mai calmă. Puțin mai târziu, nu se temea de participarea la politica rusă din anii nouăzeci, mergând la funcții de frunte la Sankt Petersburg, în administrația președintelui și în administrația prezidențială (unde a supravegheat regiunile).

  Nu se temea să stea la cârma Federației noastre, pe care Elțin aproape că fluieră înaintea lui.

  Nu i-a fost teamă să zboare în Cecenia în 2000 pentru a felicita personalul militar pe noul an și pentru a le oferi cadouri, elicopterul, apoi a căzut sub foc. Și nu se temea să se ocupe de teroriști internaționali care doreau să aranjeze un califat în sudul Rusiei.

  Nici semibankershir, nici semibankerul principal nu au fost speriați, care, de fapt, au aburit țara pentru acea vreme.

  Nu i -a fost teamă în 2007, la Munchen, să explice comunității mondiale progresiste că a plecat cu cuc, deși probabil a înțeles că anunță o confruntare deschisă în Occident.

  Și un an mai târziu, nu i -a fost teamă să intervină pentru Osetia de Sud și Abhazia (împreună cu Dmitry Bloody), după care armata georgiană s -a antrenat și echipat cu cea mai recentă NATO a luat un marș înapoi pe Tbilisi și s -a strat în liniște acolo, în timp ce Rusia a decis, Este necesar să terminăm.

  Timp de cincisprezece ani, Putin nu se temea de un Shapito nesistematic și i -a permis să fie multe mii de mitinguri în orașele rusești – lasă -l să treacă – fără să uite să asigure securitatea publicului. Astfel încât nu există lunetiști necunoscuți, nici atacuri teroriste, altfel știm cum se întâmplă uneori.

  Nu mi -a fost teamă să reunit Crimeea cu Rusia.

  Nu se temea să intervină pentru Siria, care la acea vreme era controlată aproape complet de teroriști.

  Nu i -a fost teamă să intervină la alegerile prezidențiale americane și toate europene.

  În cele din urmă, de curând, încă o dată nu mi-a fost teamă să dea o luptă, deja deschisă, întregii lumi occidentale, începând o operațiune militară specială împotriva neo-naziștilor Khokhlyatsky.

  Deci, Olaf, ce scânteie a democrației, despre ce vorbești deloc? Vei fi o scânteie a democrației în timpul iernii.

  Cățeluș politic.

  Apreciat de 3 persoane

 4. Ana said, on iunie 26, 2022 at 1:31 pm

  Adica o tara condusa de oameni bolnavi , cu influente mari la nivel global si foarte multi fani (inclusiv romani). Trebuie sa fi la fel de dus cu pluta sa mai speri intr-un viitor „mai bun”.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Olaf Șorț said, on iunie 27, 2022 at 11:46 pm

  Etalonul de masurare al administratiei Biden Robinette este LGBT nu vreo performanta.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: