SACCSIV – blog ortodox

Riscurile de revolte generate de foamete continuă să crească la nivel mondial. Șeful Programului Alimentar Mondial al ONU a înjumătățit rațiile pentru mesele refugiaților, pe măsură ce criza alimentară mondială se agravează

Posted in foamete, hrana, REVOLTA, RUSIA, Ucraina by saccsiv on iunie 23, 2022

Zero Hedge: UN Food Chief Halved Refugee Meal Rations As Global Hunger Crisis Worsens 

Șeful Programului Alimentar Mondial al ONU a înjumătățit rațiile pentru mesele refugiaților, pe măsură ce criza alimentară mondială se agravează

De Tyler Durden, 21 Iunie 2022, ZeroHedge

Riscurile de revolte generate de foamete continuă să crească la nivel mondial, în timp ce șeful ramurii de ajutor alimentar a Națiunilor Unite a înjumătățit rațiile de mâncare pentru refugiați.

Luni, David Beasley, directorul Programului Alimentar Mondial al ONU (PAM), a dat publicității o declarație în care a detaliat „decizia sfâșietoare de a reduce rațiile de hrană pentru refugiații care se bazează pe noi pentru supraviețuirea lor”.

„În timp ce foametea la nivel mondial crește cu mult peste resursele disponibile pentru a hrăni toate familiile care au nevoie disperată de ajutorul PAM, suntem forțați să luăm decizia sfâșietoare de a tăia rațiile alimentare pentru refugiații care se bazează pe noi pentru supraviețuirea lor”, a declarat Beasley.

Beasley a precizat că PAM a ‘redus deja în mod semnificativ’ rațiile în toate zonele sale de operare, indicând că reduceri de până la 50% afectează 75% din toți refugiații sprijiniți de PAM în Africa de Est, inclusiv în Etiopia, Kenya, Sudanul de Sud și Uganda.

El a precizat că ‘lipsurile severe de finanțare’ au forțat PAM să „reducă semnificativ rațiile pentru refugiații care trăiesc în Burkina Faso, Camerun, Ciad, Mali, Mauritania și Nigeria”.

„În pofida sprijinului generos din partea donatorilor, resursele rămân insuficiente pentru a satisface nevoile de bază ale familiilor de refugiați și sunt așteptate întreruperi iminente în Angola, Malawi, Mozambic, Republica Congo, Tanzania și Zimbabwe”, se arată în declarație.

„Fără fonduri noi și urgente pentru sprijinirea refugiaților – unul dintre cele mai vulnerabile și uitate grupuri de oameni din lume – mulți dintre cei care se confruntă cu foametea vor fi nevoiți să plătească cu viața”, a avertizat Beasley.

Declarația lui Beasley nu ar trebui să-i surprindă pe cititori, deoarece am detaliat pe larg că acest lucru se va întâmpla în condițiile în care multe țări vulnerabile se aflau deja în pragul penuriei de alimente.

PAM a avertizat în aprilie cu privire la combinația toxică dintre întreruperile alimentare cauzate de conflictul din Ucraina și inflația galopantă la produsele alimentare, care a creat o criză alimentară la nivel mondial fără precedent, care nu face decât să se agraveze.

„Acest lucru, plus conflictele devastatoare și extremele climatice, îi afectează cel mai mult pe refugiați”, a declarat PAM.

Bloomberg Economics a subliniat recent că Nigeria, India, Columbia, Filipine și Turcia sunt țări care ar trebui monitorizate pentru revolte cauzate de lipsa alimentelor. Peru și Sri Lanka sunt deja două țări care se confruntă cu instabilitate socială. Observați că prețurile alimentelor la nivel mondial sunt peste nivelurile din 2010/11 ale Primăverii Arabe.

Săptămâna trecută, Beasley a declarat că sute de milioane de oameni din întreaga lume ‘mărșăluiesc spre foamete’.

Penuria alimentelor de bază indispensabile, care pune în pericol milioane de vieți și riscă să destabilizeze țările, va fi o amenințare de prim rang cel puțin până în 2023, deoarece sezonul de însămânțare din emisfera nordică din 2022 ar putea fi sub așteptări în ceea ce privește recolta, din cauza conflictului din Ucraina și a sancțiunilor occidentale asupra Rusiei, a creșterii costurilor la energie și la îngrășăminte, precum și a problemelor climatice care afectează zonele agricole cu recolte bogate.

Reamintim că președintele Fundației Rockefeller, Rajiv Shah, a inițiat în aprilie o numărătoare inversă de șase luni până la o ‘criză alimentară masivă și imediată’.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

OPINIE: Prăbușirea mondială a culturilor agricole este acum o certitudine. FOAMETEA GENERALIZATA, care va afecta Pământul între 2022 și 2024, este pusă în mișcare și NU POATE FI OPRITA. Rezultatul: revolte la nivel mondial și tulburări sociale la o scară pe care nu am mai văzut-o până acum

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • scortisoara said, on iunie 23, 2022 at 2:10 pm

   Cu dreptate . Deocamdată contractele sunt pe 5 ani și așa e cam mult. Dacă vrei sa iti folosești terenul în folosul personal și e în contract aștepți pana expira termenul .

   Apreciază

 1. geo said, on iunie 23, 2022 at 12:14 pm

  https://www.zerohedge.com/political/mapping-europes-incarcerated

  Intre timp Rusia a iesit din consiliu…ciudat ca nu sunt pomenite masurile aberante luate de guvernele tarilor europene „democratice” contra cetatenilor in timpul plandemiei…

  Apreciază

 2. Felix said, on iunie 23, 2022 at 12:18 pm

  Globaliștii împing narațiunea schimbărilor climatice pentru a forța foametea în masă și a depopula planeta, avertizează Health Ranger

  https://www.naturalnews.com/2022-06-22-climate-change-agenda-is-exterminate-humans.html#

  Apreciat de 1 persoană

 3. scortisoara said, on iunie 23, 2022 at 2:33 pm

  Io nu înțeleg … Dandana e o porecla sau chiar așa îl cheamă? Poate ar trebui să e numească toți Dandana ca se pricep la dandanale . E singura lor calificare.

  https://flux24.ro/dandana-ingroapa-si-azomures-cel-mai-important-producator-de-ingrasaminte-utilizate-de-agricultura-nu-vrea-sa-aplice-ajutorul-economic-oferit-de-ue/

  Apreciază

 4. scortisoara said, on iunie 23, 2022 at 2:37 pm

  Aș leșina de ras dacă n-ar fi tragic când mă gândesc la consecințele „educației sexuale adecvate” din perspectiva occidentului . Se vede la Gay Shame Parade . Tampitii naibii …..

  https://flux24.ro/deutsche-welle-atac-la-parlamentarii-romani-nu-au-primit-o-educatie-sexuala-adecvata-urasc-tot-ce-vine-din-vest/

  Apreciază

 5. geo said, on iunie 23, 2022 at 3:48 pm

  Apreciază

 6. Spaceman said, on iunie 23, 2022 at 4:37 pm

  Vai, nu mai sunt bani de crăpelniță pentru africani, că s-a scumpit crăpelnița, dar bine că sunt fonduri pentru poțiuni anti covid, ca nu cumva să crape africanul de covid.

  https://www.rfi.fr/en/africa/20220621-african-based-covid-19-vaccine-on-the-cards-through-technology-transfer-hub-in-cape-town

  Nu s-a scumpit crăpelnița pentru că n-ar fi în cantități suficiente, și că de asta ar fi foamete în lume, ci pentru că totul se face „cu faptă tare”, cu „înțelepciune și pricepere”, după planul dement al satanei ca să ia în mâna lui „întreaga lume ca pe un cuib; ca pe niște ouă părăsite”, și nimeni care să-i scape sau să-i zică ceva împotrivă…

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/06/21/opinie-presa-pregateste-publicul-pentru-colapsul-militar-al-ucrainei/#comment-520205

  Va lua satana în mâna lui întreaga lume prin tot felul de crize calculate (sanitare, economice, climatice), falsificând Apocalipsa: boli, războaie, foamete, cutremure, inundații, incendii de vegetație, canicule, furtuni… că-i va îngădui Dumnezeu, că va sfârși lumea atunci când nu va mai fi posibilitatea să se mai nască vreun om cu potențialul de a se mântui. Dar tot atunci vor veni și Ilie și Enoh, și tot atunci vor veni și durerile adevărate!

  Iar satana nu vrea să falsifice doar Apocalipsa, ci și venirea lui Hristos!

  Atunci când lumea întreagă va ajunge în mâna satanei, o va avea doar pe 7 ani. Pe jumătate din acest timp o va da spre guvernare pe mâna a 10 domnitori (probabil 5 care să reprezinte Estul și 5 Vestul, să zicem BRICS – Estul și SUA-UK-Japonia-Coreea de Sud-UE – Vestul), aceștia reprezentând antihristul-democrat. Iar în tot acest timp (42 de luni) cât va guverna antihristul-democrat i se va opune un al 11-lea: Antihristul-rege (mesia pe care îl așteaptă evreii)! Antihristul-rege se va preface că luptă cu antihristul-democrat, acesta se va da bătut, iar din cei 10 domnitori Antihristul-rege va elimina 3, iar cei 7 rămași se vor face împărați pentru ‘un ceas’ (adică pe moment) ca să-l poată face pe Antihristul-rege: al 8-lea împărat, și să-i dea acestuia toată puterea – să facă din întreaga lume împărăția sa și va domni pe timpul rămas din cei 7 ani.

  Și după cum am mai spus, așa cred eu, că puterea antihristului-democrat va fi, ceea ce eu numesc, ‘pușcăria digitală’, iar puterea Antihristului-rege va fi ‘pecetea divină’, cea pe mâna dreaptă sau pe frunte – fără de care nimeni nu va putea vinde sau cumpăra.

  Că democrația nu este orânduire după Dumnezeu, ci după satana! Orânduirea cea după Dumnezeu fiind împărăția, tot așa și Antihristul-rege va veni, conform planului satanei, să instaureze o împărăție a întregii lumi, pretinzând că el este Hristos și Dumnezeu, dar acesta va fi ucis de către Hristos și Dumnezeu cel Adevărat, la Parusie!

  Așa cred eu!

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: