SACCSIV – blog ortodox

Deutsche Welle, atac la parlamentarii români: Nu au primit o educație sexuală adecvată, urăsc tot ce vine din Vest

Posted in Romania by Vali on iunie 23, 2022

Sursa: https://flux24.ro/deutsche-welle-atac-la-parlamentarii-romani-nu-au-primit-o-educatie-sexuala-adecvata-urasc-tot-ce-vine-din-vest/

Pentru că majoritatea senatorilor și deputaților români nu au primit o educație sexuală adecvată și, probabil, nici nu au fost în stare să se autoeduce, au decis că nici următoarele generații nu au nevoie de așa ceva, spune Deutsche Welle într-un comentariu după ce Parlamentul a decis că este nevoie de acordul scris al părinților pentru ca elevii să poată participa la orele de educație sexuală, iar această materie este opțională, la fel ca religia.

Pentru ei, a ști e o formă de deviaționism, o boală de care copiii și tinerii trebuie apărați, un exces care te poate îmbolnăvi. Mersul înapoi e pentru acești aleși cel mai natural lucru din lume. Discursurile lor de respingere a educației sexuale, de azi, de acum un an sau doi, scot la iveală nu atât încremenirea lor într-o altă epocă, ci mai cu seamă anti-occidentalismul lor, ura lor față de tot ceea ce vine din Vest. Atunci când e vorba despre Rusia sau despre cum să transforme România într-un vasal energetic, se tem să-și arate adevărata față și lucrează pe dedesubt, dar subiectele care țin de sincronizarea țării cu Occidentul aduc la lumină tendințele lor reale, mai spune DW.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Paul said, on iunie 23, 2022 at 6:36 pm

    :))) sângele apă nu se face…
    Acei parlamentari au și ei copilași, nepoței…
    Îi apară!!! Ca nu cumva să ajungă ca ai voștrii din Germania 🙂

    Apreciat de 5 persoane

  2. abcdeee said, on iunie 23, 2022 at 8:18 pm

    off topic

    „Ferestrele vinului” care au fost deschise în Florența secolului 17, în timpul ciumei bubonice, au fost redeschise

    https://www.tourissimo.travel/blog/little-doors-of-paradise-the-wine-windows-of-florence

    Apreciază

  3. abcdeee said, on iunie 23, 2022 at 8:20 pm

    S-a văzut care este nivelul de educație al fiecăruia în ultimii doi ani.

    Apreciat de 3 persoane

  4. Fabian said, on iunie 23, 2022 at 8:39 pm

    Jos cu DW !!! DW sunt slujitorii americanilor sataniști !
    Care este educația sexuală care vrea să ne-o impună vestul ?
    Mutilarea organelor genitale numită la ei schimbare de sex ?
    Păcatul/perversiunea sodomiei numită la ei sex oral și anal ?
    La occidentali perversiunea este considerată normalitate .
    Regimul satanist din SUA și UE abuzează de copii , îi fac să se creadă pe unii băieți ,fete iar pe unele fete ,băieți , dacă din diferite motive unii copii cad victime abuzurilor psihice făcute prin propagandă perversă de către regim , acei copii sunt îndemnați de sistemul de educație și medical să își ” schimbe sexul” ,practic să fie prin operație medicală mutilați la organele genitale și să se travestească . In loc să trateze medical pe oamenii bolnavi de sodomie/(homosexualitate cum numesc ei ) , care nu este altceva decât o formă de schizofrenie , regimul ocult din occident profită de acești oameni nebuni ,numindu-i normali . Perversiunea practicată de ei fiind numită „relație sexuală”.
    Și mai rău de atât , regimul încearcă prin propagandă perversa mai ales adresată copiilor și tinerilor să înmulțească numărul bolnavilor de sodomie .

    Apreciat de 3 persoane

  5. Fabian said, on iunie 23, 2022 at 9:53 pm

    Așa cum poate sunt unii schizofrenici care fiind bărbați se cred femei , sunt unii nebuni care se cred și animale , urși , lupi , câini etc.
    Mai in gluma mai in serios ,in viitorul apropriat,nu este exclus ca regimul satanist din occident să își îndemne cetățenii nebuni de schizofrenie care se cred ciori să se arunce de pe clădiri înalte pentru a învăța să zboare !!! Așa regimul probabil v-a scăpa mai ușor de ei.
    Uniunea Europeană urmărește defapt exterminarea Națiunilor Europene , este un imens lagăr de exterminare al populației.
    Au otrăvit industria alimentară cu diverși aditivi cancerigeni , îndeamnă prin propagandă populația la decadență și degenerare , urmăresc un sistem economic care să urmărească toate activitățile comerciale și toate veniturile cetățenilor, etc .
    Politicienii din Romania care nu au votat în parlament introducerea orelor de educatie(perversiune)sexuală obligatorie pentru sistemul de învățământ din Romania , ei nici decum nu le pasă de binele poporului român ,fiind de altfel niste slugi umile ale ocultei occidentale . Această adunătură de ticăloși s-au temut probabil de revolta românilor creștini-ortodocsi , oameni care au refuzat și vaccinul(pre-pecete a fiarei) anti-covrig , și se opun in general la toate ticăloșiile satanice pe care Uniunea Europeană încearcă să le impună poporului român .

    Apreciat de 2 persoane

  6. Gigimutu said, on iunie 24, 2022 at 9:55 am

    Vreo luare de poziție

    a parlamentarilor români, ceva? Iar stați în poziția ghiocelului fata de stapini? Mai aveți domnilor parlamentari vreo urma de demnitate in voi?

    Apreciat de 1 persoană

    • scortisoara said, on iunie 24, 2022 at 7:41 pm

      Nu vor lua poziție fățișă împotriva .Nu e diplomatic , occidentalii trebuie aburiți . Or sa zică DA și or sa facă BA . Interesul poarta fesul .

      Apreciază

  7. GABI said, on iunie 24, 2022 at 8:58 pm

    Cica lasa la latitudinea parintilor… Adica nu impun , zic ei.. Pai ce te faci daca dintr-o clasa de 30 de copii 10 din ei sunt lasati de parinti sa faca ora de educatie… (asa zis…. educatie) .. sexuala ?? Or sa stea muti cand se vor intalni cu restul de 20 de colegi care nu au fost lasati de parinti la astfel de ore ??? Vedeti cata perfidie ?? E suficient UNUL CU MINTEA STRICATA sa-l introduci intr=o comunitate sanatoasa si sa imputa treaba in jurul lui, daramite mai multi ..

    Apreciază

  8. Copaci said, on iunie 26, 2022 at 11:27 am

    Depravarea germană ia locul industriei germane. În timp ce economia germană se duce în prăpastie din cauza „prostiei megalomanice” de care suferă așa-zișii conducători germani – în fond niște lichele globaliste conduse de al IV-lea Reich. Nu mai știu ce este aceea normalitate, bun simț, credință, au devenit niște derbedei nerușinați și ne-au păcălit și pe noi ca țară și popor … Băi lichelelor, psihopaților, vedeți-vă de nerușinarea și nesimțirea și necredința voastră- și într-o buna zi veți deveni negreșit Sodoma și Gomora. Vai de voi idioți cretini…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.