SACCSIV – blog ortodox

Foto: Cum arata cheagurile din sangele vaccinatilor care au murit subit si ce s-a gasit in ele

Posted in Coronavirus, FOTO, vaccin by saccsiv on iunie 14, 2022

NATURAL NEWS: EXCLUSIVE: Shocking microscopy photos of blood clots extracted from those who “suddenly died” – crystalline structures, nanowires, chalky particles and fibrous structures

EXCLUSIV: Poze făcute la microscop ne șochează arătând cheaguri de sânge prelevate de la cei care au ‘murit subit’ – printre altele precum structuri cristaline, nanofibre, particule calcaroase și alte structuri fibroase

De Mike Adams, 12 Iunie 2022, Natural News

EXCLUSIV: Astăzi publicăm o serie de poze făcute la un microscop de laborator, ale unor cheaguri bizare care acum apar în mod obișnuit la adulții care au ‘murit brusc’, de obicei la câteva luni după vaccinarea anti covid.

Aceste cheaguri sunt deseori denumite ‘cheaguri de sânge’, dar nu seamănă deloc cu cheagurile normale ale sângelui, și se compun din mult mai multe decât simple celule sanguine. Spre deosebire de cheagurile normale, care sunt gelatinoase, cam ca un jeleu, aceste așa-numite ‘cheaguri’ conțin elemente structurale extrem de mari, complexe și repetitive (toate prezentate mai jos), și care sunt în mod clar formate în sângele victimelor care au murit din cauza acestor cheaguri.

Toate aceste cheaguri au fost extrase de la pacienți la câteva ore după ce aceștia au murit. Acestea nu sunt rezultatul unei staze sanguine post-mortem. Acestea sunt structuri care se găsesc în vasele de sânge și artere. Nu sunt sânge închegat.

Dorim să îi mulțumim în mod public Dr. Jane Ruby, pentru că ne-a pus în legătură cu îmbălsămătorul (Richard Hirschman) care ne-a furnizat aceste cheaguri. (Canal de Telegram T.ME/DRJANERUBY) Fără insistența Dr. Ruby, nu ați fi văzut acest raport. Dr. Ruby apare frecvent în emisiunea lui Stew Peters Show (StewPeters.TV) și va fi, de asemenea, invitatul meu principal luni la emisiunea Infowars.com.

Iată o fiolă cu aceste cheaguri în stare brută, spălate de sânge și conservate, înainte de a fi colorate:

Aceste structuri prezintă următoarele proprietăți șocante:

 • Acestea sunt dure, fibroase și elastice, având proprietăți materiale similare cu cele ale unor mici benzi de cauciuc.
 • Sunt alcătuite din mai multe șiruri de fire mici, fibroase.
 • Aceste fire fibroase (a se vedea ultimul set de fotografii de mai jos) prezintă modele repetitive de inginerie asemănătoare unei scări, ca și cum organismul ar fi fost programat să construiască o altă formă de viață în interiorul vaselor de sânge.
 • Pe aceste cheaguri se găsesc structuri ciudate, asemănătoare unor cristale, care prezintă transparență și rezistență la tehnicile normale de colorare gram.
 • Mai jos, veți găsi un exemplu de structură care pare să semene cu un biocircuit de tip siliciu, sau cu o structură de tip microcip. Nu știm încă ce este.
 • Unul dintre seturile de fotografii de mai jos dezvăluie ceea ce pare a fi un fir de biocircuit, care prezintă în mod clar modele repetitive și structuri de interfață la scară nanometrică, care sunt asamblate într-o geometrie specifică și cu un scop necunoscut.

Context pentru pozele pe care urmează să le vedeți:

 • Am primit aceste mostre de „cheaguri de sânge” de la un îmbălsămător de renume (Richard Hirschman), care este activ în domeniul îmbălsămării și care a confirmat că nu sunt vase de sânge sau alte țesuturi de orice fel. Sunt structuri care au fost evacuate din interiorul vaselor de sânge în timpul procedurilor de îmbălsămare.
 • Am colorat aceste mostre folosind tehnici standard de colorare gram utilizate pentru microbiologie, pentru a spori contrastul structural în timpul microscopiei. Una dintre probele de mai jos – proba mai gălbuie – a fost colorată doar cu iod, nu cu vreun colorant violet.
 • Probele au fost apoi spălate cu alcool etilic și pregătite pe lamele, folosind pregătirea standard a probelor de țesut pentru microscopie.
 • Mărirea microscopului variază de la 20x la 1500x, în funcție de fotografia prezentată mai jos. Mărimile sunt indicate la fiecare set de fotografii.
 • Sunt în posesia acestor probe și pot reproduce aceste fotografii, dacă este necesar. Orice operator de microscopie de laborator competent ar putea reproduce aceste fotografii folosind aceleași probe.
 • Descrierile mele prezentate mai jos reprezintă doar observațiile mele și nu au scopul de a indica certitudinea substanțelor identificate. De exemplu, atunci când vorbesc despre ‘biocircuite’ sau ‘nanofibre’, nu pot confirma că acestea sunt structuri proiectate efectiv în scopul realizării de biocircuite. Pur și simplu, ele seamănă cu structuri care par să indice un astfel de scop, dar ar fi necesare cercetări suplimentare pentru a confirma aceste observații.

Poze la microscop, setul #1: Nanostructuri ciudate, asemănătoare cristalelor

Acest prim set prezintă structuri stranii asemănătoare unor cristale, care rezistă la tehnicile de colorare și par să prezinte un fel de structuri cristaline clare la scară nanometrică, care în mod normal nu ar apărea niciodată în sânge sau în cheagurile de sânge.

Tot ceea ce vedeți în aceste fotografii este o parte dintr-un cheag de sânge extras de la o ființă umană decedată.

Amplificările de imagine prezentate aici sunt de 20x, 50x, 200x și 500x:

Poze la microscop, setul #2: Structuri, fire și particule

Acest al doilea set prezintă detalii foarte apropiate ale firelor, structurilor și particulelor care se găsesc în aceste cheaguri de sânge.

Imaginile sunt prezentate cu măriri de 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (măririle extreme determină o pierdere a adâncimii de câmp, motiv pentru care fotografiile foarte mărite par estompate în anumite zone).

Poze la microscop, setul #3: Structuri cristaline

Structuri asemănătoare cristalelor sunt atașate de structura de tip scoarță a cheagului de sânge. Nu uitați că acest cheag este colorat cu un colorant violet, ceea ce explică culoarea sa violet închis.

Amplificările sunt 20x, 50x, 100x, 200x, 500x și 1000x:

Poze la microscop, setul #4: Materialul fibros nu este pur și simplu format din celule sanguine închegate

Următoarea probă a fost colorată cu iod, apoi spălată cu alcool etilic. Dacă nu ați ști de unde provine, ați putea crede că este o mostră de carne de vită uscată, sau un nugget de pui. În realitate, toate acestea sunt țesuturi de cheaguri care au fost găsite în interiorul vaselor de sânge sau al arterelor.

După cum puteți vedea, acestea nu sunt în niciun caz cheaguri de sânge „normale”. Sunt structuri, și sunt fibroase. Acestea în mod clar au fost construite de organism, folosind instrucțiuni de sinteză a proteinelor, pentru a crea această masă mare care seamănă aproape cu țesutul muscular. În plus, sunt construite în interiorul vaselor de sânge.

Amplificările sunt de 20x, 50x, 100x și 200x:

Poze la microscop, setul #5: Structură asemănătoare unui ‘cip’ de siliciu

Această serie prezintă ceva ce pare să semene cu structurile microcipurilor pe bază de siliciu, deși nu pot afirma cu certitudine că este vorba de un circuit de orice fel. Pur și simplu seamănă cu ceea ce arată microcircuitele la măriri similare.

Amplificările folosite aici sunt de 20x, 50x, 100x, 200x și 500x:

Poze la microscop, setul #6:Particule albe asemănătoare cretei

Un îmbălsămător mi-a spus că sângele golit din corpurile acestor persoane în timpul îmbălsămării pare adesea să prezinte particule albe „asemănătoare cretei”, care sunt vizibile chiar și cu ochiul liber în anumite cazuri.

Fotografiile mele la microscop par să fi surprins unele dintre aceste particule albe asemănătoare cretei, care rezistă la colorare și par să fie împrăștiate în anumite regiuni ale acestor cheaguri.

Amplificările folosite aici sunt 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x și 1500x:

Poze la microscop, setul #7: Structuri de tip „nanofibre” și scări structurale repetitive

Ceea ce urmează aici este o privire uimitoare asupra a ceea ce pare a fi, la început, un fir la scară mică. Dacă mărim imaginea, observăm o serie de structuri care se repetă de-a lungul părții superioare și care par a fi joncțiuni de interfață a firelor la scară nanometrică. Întregul ‘fir’ este alcătuit din segmente care se repetă, iar stratul său exterior este acoperit de modele repetitive ‘asemănătoare unor solzi’ care, de fapt, seamănă mai mult cu pielea reptilelor decât cu ceva uman.

Ca să se știe, nu știm ce sunt aceste structuri. Cu toate acestea, este clar că aceasta nu are ce căuta nicăieri în sistemul circulator.

În cele din urmă, această fibră nu este pur și simplu un fir de păr uman. Este ferm atașată de cheagul de sânge și, când am încercat să o îndepărtez, nu se rupe ușor. Aceasta nu este o problemă de contaminare, este o structură care emană din cheagul însuși. Tot ceea ce vedeți aici a ieșit din vasele de sânge ale unei ființe umane:

Amplificările folosite aici sunt 20x, 50x, 100x, 200x, 200x, 200x, 500x, 500x, 500x, 500x, 1000x și 1500x:

Ce sunt toate acestea?

Nu știm încă ce sunt toate aceste structuri. Știm, însă, ce nu sunt: Nu sunt pur și simplu celule sanguine coagulate. Dacă ar fi fost așa, atunci, la mărirea de 1500x prezentată în ultima fotografie de mai sus, am fi putut vedea celule sanguine individuale. Acestea nu sunt celule sanguine, ci structuri proteice.

Structurile proteice care circulă astfel în sânge, acumulându-se în timp, sunt în mod clar construite de celulele organismului. Ribozomii din celule instruiesc organismul ce proteine să construiască. Acești ribozomi sunt deturnați de injecțiile de terapie genică cu mARN, care suprascriu noile instrucțiuni pentru celule, determinându-le să fabrice altceva decât celule umane.

Cred că structurile pe care le vedeți mai sus sunt rezultatul instrucțiunilor de sinteză a proteinelor mARN care au fost injectate în oameni sub umbrela falsă a „vaccinurilor”. Aștept cu interes contribuțiile altor experți care ar putea avea alte teorii sau explicații cu privire la proveniența acestei situații.

Sunt necesare mai multe cercetări pentru a confirma funcția și compoziția acestor structuri, însă, din cauza cenzurii extreme și a ‘autoritarismului științific’ care există acum în lume, niciun laborator sau universitate nu va îndrăzni să examineze aceste cheaguri și să raporteze onest rezultatele. Dacă ar face acest lucru, ar risca să piardă toate finanțările NIH și subvențiile federale, deoarece aceiași oameni care proiectează vaccinuri și arme biologice controlează, de asemenea, cea mai mare parte a finanțării științei în America.

Astfel, doar oamenii de știință, laboratoarele și jurnaliștii independenți vor îndrăzni să spună adevărul despre aceste cheaguri.

În concluzie, acestea nu sunt cheaguri de ‘sânge’. Ele sunt structuri din sânge. Sunt ‘cheaguri structurale’ sau ‘cheaguri fibroase’ care sunt extrem de mari și care se construiesc în interiorul corpului uman, în timp.

Preocuparea mea serioasă este că fiecare persoană care a fost injectată cu instrucțiuni mARN poate construi aceste structuri fibroase în interiorul corpului lor chiar în acest moment, și că este doar o chestiune de timp până când acestea vor bloca arterele principale sau vor provoca atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale sau alte cauze acute ale ‘Sindromului Decesului Subit la Adulți’ (SADS).

Cred că aceste structuri pot foarte bine explica de ce atât de mulți adulți, aparent sănătoși, mor brusc.

Aflați mai multe detalii pe Brighteon.com și Infowars.com

Voi discuta aceste constatări mai detaliat luni la prânz, în cadrul podcastuluiSituation Update pe canalul meu de pe Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

În plus, voi dezvălui toate aceste fotografii și descoperiri în cadrul emisiunii ‘Alex Jones Show’ de pe Infowars.com, difuzată luni, 13 iunie, începând cu ora 11.00, ora locală. Emisiunea de trei ore va avea mai mulți invitați experți care vor comenta aceste descoperiri și vor prezenta propriile informații despre ce ar putea fi acestea și despre cât de mulți oameni ar putea fi afectați chiar acum.

Țineți aproape pe www.InfoWars.com

Și rugați-vă pentru umanitate.

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ines said, on iunie 14, 2022 at 11:38 pm

  Cântărețul Justin Bieber a făcut paralizie faciala. El și-a amânat toate concertele și și-a anunțat fanii ca așteaptă să-și revina
  Nu, cu siguranță nu e de la vaccin!

  https://m.digi24.ro/magazin/furtuna-ingrozitoare-cu-care-ma-confrunt-un-nou-mesaj-al-lui-bieber-la-cateva-zile-dupa-ce-a-aratat-ca-nu-si-poate-misca-fata-1974527

  Apreciază

 2. Felix said, on iunie 15, 2022 at 12:30 am

  Războiul servește sau răstoarnă planificarea N.O.M. privind controlul umanității?

  Un scurt comentariu despre interviul cu Dolores Cahill
  scris de Demetrius Nick. Daskalakis, avocat în Atena

  Dolores Cayhill este biolog molecular – genetician și imunolog cu mulți ani de experiență în cercetarea anticorpilor proteici, deținând mai multe brevete în Europa, SUA și în întreaga lume cu privire la aplicațiile de îmbunătățire a diagnosticului precoce și precis al bolilor autoimune.

  Într-un interviu prezentat în documentarul german „PANDAMNED”, distinsul biolog molecular irlandez a declarat, printre altele, următoarele șocante:
  „Toți cei care au injectat ARNm m vor muri în 3 până la 5 ani, chiar dacă au făcut-o o dată. Înțeleg că este dificil să auzim acest lucru, dar cred că trebuie să fim sinceri și să le spunem oamenilor pentru că aceste studii clinice sunt cele mai periculoase vreodată. Avem mai multe decese într-un an 2021 din studiile clinice Covind-19 decât am avut în ultimii 30 de ani din toate studiile clinice.”
  Vezi: „Un interviu de coșmar cu Dolores Cayhill despre formulările m-ARN și despre cei care au fost «vaccinați» cu ei.

  https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/10/%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%81%ce%b5/
  (video)”).

  În cazul nefericit în care evaluarea distinsului biolog molecular irlandez se dovedește a fi corectă, ar trebui să formulăm următoarele considerații care ar putea ajuta la o înțelegere extinsă a lumii noastre confuze, neprincipiale și sumbre. Războiul generalizat global și izbucnirea multor războaie locale care il vor preceda ar putea face parte din planul malefic al N.O.M. de a extermina tinerii care oricum ar muri (pe timp de pace) din cauza efectelor secundare pe termen mediu și lung ale vaccinului, potrivit afirmațiilor lui Dolores Cayhill.

  Atrocitățile războiului provoacă un carnagiu fatal al morților (soldați și populații civile) a căror moarte va fi atribuită relelor operațiunilor militare și, prin urmare, va fi disociată de efectele secundare nocive ale vaccinului experimental și, prin urmare, punerea în aplicare a războiului predeterminat acționează ca „alibiul perfect” pentru politicienii corupți și lipsiți de scrupule care au îndemnat frenetic cetățenii să fie vaccinați si astfel nu vor mai purta responsabilitatea pentru moartea lor din cauza vaccinului.

  Prin urmare, este foarte probabil ca războaiele să nu fie scurte, dar să dureze mult timp, astfel încât cât mai mulți oameni să fie uciși. Acest lucru servește agendei de depopulare, care poate fi scopul principal al elitei dirijata de rău.
  Din păcate, vor izbucni multe războaie regionale, cum ar fi în Marea Egee, Balcanii de Vest (declanșați de megalo-ideatismul albanez), Orientul Mijlociu, Golful Persic, Marea Chinei de Sud (sau Marea Chinei de Sud), Strâmtoarea Taiwan, precum și granița indo-pakistaneză (în Kashmirul disputat) și orice alt colț al globului inflamabil din punct de vedere geopolitic.

  N.O.M. are nevoie urgentă de decese, în acest moment, când efectele secundare ale vaccinului vor începe să se manifeste – întotdeauna conform estimărilor biologului irlandez – pe măsură ce oamenii vor începe să moară în masă.

  Conflictele de război, criza alimentară, migrația necontrolată, prăbușirea lanțurilor de aprovizionare cu alimente și energie, haosul economic și social, servesc planificării luciferice a N.O.M, ca provocând decese în masă din cauzele de mai sus, îi vor scăpa pe managerii crizei sanitare, specialiștii vaccinului experimental, de crima continuă împotriva umanității, în timp ce cei sub 18 ani (nu vor fi chemati să participe la războaie) vor continua să fie vaccinați obligatoriu (deoarece agenda pandemiei va evolua normal în țările aflate în conflict) pentru a forma masa critică a viitorilor sclavi digitali ai elitei conducătoare în societatea distopică, totalitară și supravegheată care va apărea într-o lume resetata, când N.O.M va decide să declare sfârșitul războaielor.

  Dar planul extrem de rău al N.O.M. se va prăbuși din cauza lăcomiei și a intereselor războinice ale elitelor occidentale, ruse și chineze pe care fiecare le caută pentru sine, suveranitatea exclusivă și obtinerea absolută a puterii mondiale și, prin urmare, vom trăi cele profețite de sfinți, distrugerea ortodoxiei.
  În orice caz, trebuie să rămânem calmi și optimiști, nu pentru că avem încredere în oameni și în politicieni, ci pentru că avem încredere deplină în Hristos.

  Așa cum am susținut în repetate rânduri, globalizarea antihristica care a fost manevrata de forțele întunecate tocmai pentru că nu este interesată să slujească OMULUI și valorilor sale, ci lucrează frenetic pentru ABOLIREA LIBERTĂȚII SALE va eșua lamentabil să fie impusă și va fi neutralizata de credinta în Hristos, conform căreia fiecare om de pe pământ care se va jertfi pentru credinta ortodoxă va avea nadejde de inviere – Hristos a Inviat!

  Ο πόλεμος εξυπηρετεί ή ανατρέπει τον σχεδιασμό της Ν.Τ.Π. για τον έλεγχο της ανθρωπότητας; | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/14/%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%af-%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83/#more-52110

  Apreciază

 3. scortisoara said, on iunie 15, 2022 at 6:01 am

  Când am văzut prima poza gândul inițial a fost : Doamne , ce dinozaur e asta … ??? :)))) apoi am citit articolul …

  Apreciat de 1 persoană

 4. scortisoara said, on iunie 15, 2022 at 6:07 am

  Întrebari : Toți cei care s-au vaccinat dezvolta astfel de formatiuni ? Dacă da, atunci cum de încă supraviețuiesc cu nenorocirile astea în ei ?
  Nu contest , pur și simplu nu înțeleg mecanismul . Sunt programați la moarte nefireasca în funcție de cât rezista organismul fiecăruia ?

  Apreciat de 1 persoană

  • Suflet said, on iunie 15, 2022 at 5:40 pm

   Mda, aceleasi intrebari mi le pun si eu… probabil că depinde și de rezistența fiecarui om în parte, de sanatate, de stil de viață… Poate au facut serul astfel incat să nu moara chiar toti repede si lumea sa se prinda prea usor ca ceva e in neregula… Sau poate mai corect și mai profund ar fi să ne gandim ca Dumnezeu nu îngaduie ca ei să-i omoare asa usor, asteapta sa se mai întoarca din vaccinati si sa se pocaiasca. Greu de spus…

   Apreciat de 1 persoană

   • Felix said, on iunie 16, 2022 at 2:53 pm

    Va fi imposibil de supravietuit in societate fara ca sa te vaccinezi. Aici se va ajinge in ultima instanta si toate converg inspre acest obiectiv.
    Chiar si chestiunea asta ca trebuie sa ti divulgi contactii daca te-ai infectat, tot inspre acest obiectiv al vaccinarii obligatorii bate. Nevaccinatul va deveni un tap ispasitor. Si atunci va fi hartuit, izolat si in cele din urma repudiat in tabere de izolare daca refuza cu incapatanare vaccinarea!
    Nu spun ca e usor sa te desprinzi de cele din lume si de lume, ci ca va fi singura solutie pentru a ramane liber in Hristos!
    Asa conchide si Parintele Dumitru Staniloae:

    „Omul care se lupta sincer spre despatimire nu poate fi apucat (agatat) si conditionat (santajat) ca un animal sau ca un obiect. Numai omul impatimit de lume si de lucrurile ei poate fi apucat, agatat, santajat si dus de lantul impatimirii cum este dresat un animal de catre cei dibaci”.

     Pr. Dumitru Staniloae, nota 878, Filocalia 8.

    Apreciat de 2 persoane

   • scortisoara said, on iunie 16, 2022 at 2:53 pm

    Mă gândesc ca odată apărute aceste formațiuni în fluxul sanguin e doar o chestiune de timp pana apare un accident vascular sau un infarct . Sângele le face sa circule , la un moment dat undeva se blochează și atunci ….. Doamne sa ne apere pt ca „resetarea” continua …..

    Apreciat de 2 persoane

  • altu care nu misca said, on iunie 16, 2022 at 3:49 am

   Toți cei care au fost injectati cu m-ARN vor muri în 3 până la 5 ani, chiar dacă au făcut o singura doza. Înțeleg că este dificil să auzim acest lucru, dar cred că trebuie să fim sinceri și să le spunem oamenilor pentru că aceste studii clinice sunt cele mai periculoase in comparatie cu ce a fost vreodată. Avem mai multe decese într-un an de zile (in 2021), in studiile clinice Covid-19, decât am avut în ultimii 30 de ani in toate studiile clinice.

   Dacă vaccinul ar arăta că este bun și dacă ar arăta că este sigur, atunci ar obține aprobarea în a treia fază a studiului clinic și ar intra pe piață. Ceea ce este important este că peste tot de zeci de ani, când un om a murit într-un studiu clinic, clopotul a sunat și studiile clinice s-au oprit atunci când între 25 și 50 de oameni au murit în întreaga lume. Știm din cifre că numai în aceste studii clinice dintre Statele Unite, Regatul Unit și Uniunea Europeană au murit peste 60 000 de oameni. Și că în primele săptămâni am avut deja 50 de decese.
   Aceste decese au fost raportate de companiile farmaceutice, care, în esență, au pus aceste formulări m-ARN pe piață, care provoacă multe boli numite efecte secundare și pot fi accident vascular cerebral, atac de cord, paralizie, tremur brusc și diverse probleme neurologice. Ceea ce vedem în multe dintre aceste efecte secundare este că oamenii le vor avea pentru tot restul vieții.
   Există acum unele rapoarte că bărbații, în special bărbații tineri, au o șansă la 95 de a muri de inflamație în inimă (miocardită) în termen de câteva luni de la injectare. ARN-ul intră în inimă. El începe să facă această proteină străină. Sistemul imunitar a învățat că trebuie să scape de proteine străine. Dacă această proteină străină se află în interiorul celulelor inimii, sistemul imunitar va încerca să o extermine și va sfârși prin a ucide mușchiul inimii. Inima degenerează apoi încet și începe să crească în încercarea sa de a egaliza. Inima se extinde și crește în mod constant, iar în cele din urmă este foarte bolnăvicioasă, deoarece sistemul imunitar își ucide propriul țesut. Iar când oamenii fac exerciții fizice, inima nu mai funcționează, iar ei cad și mor. Procesul se numește
   sindrom dependent de anticorpi, sau amorsare imună, răspuns imun – hiperceloză (furtună de citokine) Deci, sistemul imunitar începe să reacționeze prin eliminarea propriilor organe. Celulele mor și un strat de resturi de celule moarte este creat în interiorul corpului, iar acest lucru stimulează, de asemenea, sistemul imunitar să participe la acest ciclu de feedback de exterminare a celulelor moarte și exterminarea mai multor organe. Acest lucru se intensifică și oamenii mor din cauza deficienței organice asemănătoare sepsisului.
   Sepsisul este o afecțiune care poate pune viața în pericol, care apare atunci când răspunsul organismului la o infecție dăunează propriilor țesuturi. Când procesele de combatere a infecțiilor pornesc organismul, acestea determină organele să funcționeze prost și anormal. Sepsisul poate progresa spre șoc septic. Aceasta este o scădere dramatică a tensiunii arteriale care poate duce la probleme grave de organe și deces.
   Și ceea ce vedem este că oamenii mor din cauza unui atac de cord – se numește moarte subită a adulților – sau mor de deficiență organică.
   Covid-19 a intrat în statisticile deceselor pentru că oamenii nu au primit prevenție și tratament precoce. Este ca și cum cineva ar avea pneumonie și toți medicii din lume spun că nu-i vor da antibiotice, iar apoi dupa ce intră în spital, îi dau antibiotice cu o zi înainte ca organele sale să nu mai funcționeze și el moare. Toate decesele cu SARS Cov 2 Covid-19 au avut loc deoarece acești bărbați, femei și copii nu au primit tratament sigur, cum ar fi vitamina D, vitamina C, hidroxiclorochină, zinc și ivermectină în timp util.
   Și ceea ce fac toate țările din lume este să spună că modul de abordare a acestei situații este cu un „vaccin” m-ARN, care timp de decenii nu a fost niciodată aprobat, indiferent de boala pe care a încercat să o trateze. Toți oamenii participă la studii clinice.

   Apreciat de 1 persoană

 5. Zeus Ludus said, on iunie 15, 2022 at 9:29 am

  A republicat asta pe Zeus Ludus.

  Apreciază

 6. noname 7 said, on iunie 15, 2022 at 11:29 am

  Urgent!
  Pana pe 16 iunie se pot trimite petitii impotriva monedei digitale europene 666! Aflati mai multe aici: https://mantuireaorg.blogspot.com/p/mesaj-pentru-abonati.html

  Apreciază

 7. acelas said, on iunie 15, 2022 at 4:51 pm

  mai stii desenul ala animat, japonez, de prin 2009 sau 2007, care avea actiunea „in viitor” si care vorbea de vaccinurie pe care oamenii au fost indemnati sa le ia pt ca ii va salva de o pandemie…, „dar noi n-am stiut pe atunci ca particulele din acel vaccin ne va transforma sangele in bucati de metal”, cam asa zicea acolo personajul…

  mai ai filmul animat? Era relevant pt ce se intampla acum. A fost posta aici, acum mai mult de un an.. Cum ii zice?

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 15, 2022 at 9:46 pm

   acelas

   Nu-mi amintesc.

   Apreciază

   • florin78 said, on iunie 16, 2022 at 9:14 am

    În 2067, o boală necunoscută a lovit Japonia și a fost contracarată printr-un vaccin experimental. De fapt, boala a fost creată de Daiwa, iar „vaccinul” a fost folosit ca scuză pentru ca Daiwa să înceapă să testeze nanotehnologia experimentală. Fiecare cetățean japonez a fost transformat într-o formă de viață sintetică. Dar au existat efecte secundare neprevăzute; conversia a fost imperfectă, ceea ce a făcut ca oamenii infectați să-și piardă liberul arbitru și să devină doar niște mașini

    Să fie acest film??

    Vexille (ベクシル 2077日本鎖国, Bekushiru 2077 Nihon sakoku, lit. „Vexille: 2077 Japanese Isolation”) is a 2007 Japanese CGI anime film, written, directed, and edited by Fumihiko Sori, and features the voices of Meisa Kuroki, Yasuko Matsuyuki, and Shosuke Tanihara.

    Apreciază

  • Immortal Erzsebet Bathory said, on iunie 15, 2022 at 11:47 pm

   Cred ca este vorba despre Vexile 2007. Aici: https://www.bitchute.com/video/WCyv7skGqwKz/ este un fragment in limba engleza, iar aici: https://www.youtube.com/watch?v=E6r9kN4GZKo este intregul film tot in limba engleza.

   Apreciază

  • Catalin said, on iunie 16, 2022 at 7:38 am

   oare acesta o fi?
   https://en.wikipedia.org/wiki/Vexille
   „In 2067, an unknown disease struck Japan and was countered by an experimental vaccine. In actuality, the disease was created by Daiwa and the „vaccine” was used as an excuse for Daiwa to begin testing experimental nanotechnology. Every Japanese citizen was converted into a form of synthetic life. But there were unforeseen side effects; the conversion was imperfect, resulting in the infected humans losing their free will and becoming just lifelike machines. Some of the nanotech went amok, creating the „Jags”, giant whirling constructs of semisentient metal that prowl the wilderness. The Jags destroyed all of Japan, save Tokyo which is protected by an inedible wall of ceramic.”

   Apreciază

 8. Catalin said, on iunie 15, 2022 at 9:37 pm

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10895067/Doctors-trying-determine-young-people-suddenly-dying.html
  Healthy young people are dying suddenly and unexpectedly from a mysterious syndrome – as doctors seek answers through a new national register
  People aged under the age of 40 being urged to go and get their hearts checked
  May potentially be at risk of having Sudden Adult Death Syndrome (SADS)
  SADS is an ‘umbrella term to describe unexpected deaths in young people’

  https://romanialibera.ro/la-zi/international/vaccinul-moderna-covid-poate-prezenta-un-risc-mai-mare-de-inflamatie-cardiaca
  https://www.mediafax.ro/externe/ingrijorari-in-sua-privind-riscul-de-miocardita-dupa-vaccinul-anti-covid-novavax-20889091
  la fel cum si AstraZeneca, si J&J au fost retrase, desi Pfizer pare cel mai periculos dintre toate.

  Apreciază

 9. Ioan Dan said, on iunie 15, 2022 at 9:48 pm

  https://romanortodox.info/odata-intepat-cu-m-arn-esti-proprietatea-titularului-brevetului/
  E adevărată această informație?

  Apreciat de 3 persoane

 10. Felix said, on iunie 16, 2022 at 12:45 pm

  Neil Oliver :
  Suntem prosti sau suntem doar tratati ca niste prosti?

  FDA a votat în unanimitate administrarea vaccinurilor împotriva coronavirusului copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 5 ani

  Consilierii externi ai Food and Drug Administration (FDA) au votat miercuri în unanimitate pentru a recomanda agenției să aprobe vaccinurile împotriva coronavirusului Moderna și Pfizer-BioNTech pentru copiii foarte mici, o mișcare care ar putea deschide calea pentru ca autoritățile de reglementare să aprobe ambele vaccinuri pediatrice în regim de urgență mai târziu, în această săptămână.

  Vaccinul cu trei doze de la Pfizer va acoperi copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 4 ani, în timp ce vaccinul cu două doze de la Moderna va fi destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 5 ani.
  Statele au comandat deja milioane de doze.
  În funcție de ceea ce autoritățile de reglementare decid definitiv, oficialii de la Casa Albă au declarat că administrarea dozelor ar putea începe încă de marțea viitoare.
  FDA a declarat că datele studiilor clinice de la companii arată că fiecare vaccin a îndeplinit criteriile de siguranță și eficacitate în grupa de vârstă.

  La mai bine de doi ani de la pandemie, niciun vaccin nu a fost aprobat pentru copiii cu vârsta sub 5 ani din Statele Unite, astfel că FDA este așteptat să acționeze imediat, în conformitate cu recomandările, urmate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor la sfârșitul acestei săptămâni.
  Consilierii au votat cu 21-0 în favoarea aprobării a vaccinurilor Moderna și Pfizer.
  „Știu că rata mortalității cauzate de Covid la copiii mici este foarte, foarte mică”, a spus dr. Kennedy.
  Jay Portnoy, profesor de pediatrie la Children’s Mercy Hospital din Kansas City, Mo. Cu toate acestea, ea a spus: „Este absolut înfricoșător pentru părinți să-și facă copilul bolnav sau chiar spitalizat. Sunt atât de mulți părinți care sunt absolut disperați și vor să dea acest vaccin copiilor lor”, a adăugat, „și cred că trebuie să le oferim posibilitatea de a alege”.
  Ambele vaccinuri pe care comisia le-a luat în considerare miercuri au părut semnificativ mai puțin eficiente împotriva infecției simptomatice cu vaccinuri pentru adulți atunci când au fost introduse. FDA atribuie acest lucru faptului că mutația Omikron este mult mai inteligentă în evitarea apărării vaccinale împotriva infecțiilor decât tulpina originală a virusului.

  Având în vedere declinul protecției observat la adulți și progresia rapidă a virusului, autoritățile de reglementare au spus că copiii care vor primi vaccinurile Pfizer și Moderna ar avea probabil nevoie de doze de rapel.
  Acest lucru ar însemna că vaccinul Pfizer, dezvoltat împreună cu compania germană BioNTech, ar putea fi finalizat în patru doze, în timp ce Moderna ar putea fi finalizat în trei.
  Atât vaccinurile Pfizer-BioNTech, cât și vaccinurile Moderna au cauzat niveluri scazute de anticorpi la copii, comparabili cu cei ai adolescenților și adulților tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani.

  https://tasthyras.wordpress.com/2022/06/16/n%ce%b9%ce%bb-%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b2%ce%b5%cf%81-gb-news-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%87%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%af-%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%86%ce%ad/#more-52166

  Apreciat de 1 persoană

 11. geo said, on iunie 16, 2022 at 2:23 pm

  Apreciază

 12. […] Foto: Cum arata cheagurile din sangele vaccinatilor care au murit subit si ce s-a gasit in ele […]

  Apreciază

 13. […] Foto: Cum arata cheagurile din sangele vaccinatilor care au murit subit si ce s-a gasit in ele […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: