SACCSIV – blog ortodox

IPOTEZA TULBURATOARE: Vaccinarea in masa cu vechiul vaccin antivariolic, pentru a „lupta” impotriva Variolei Maimutei, va face ravagii in randul celor deja vaccinati anti Covid

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VARIOLA by saccsiv on mai 27, 2022

Dupa cum stiti, in toamna lui 2021 a avut loc o simulare privind o pandemie de Variola Maimutei care s-ar solda cu 270 de milioane de morti:

ZIUA NEWS: In toamna lui 2021 a avut loc o simulare privind o pandemie de Variola Maimutei care s-ar solda cu 270 de milioane de morti. In simulare pandemia izbucnea in urma unui atac terorist preconizat pe 15 mai 2022 / ULUITOR, in mai 2022 apareau primele stiri despre … aparitia Variolei Maimutei in Europa

Pe de alta parte, ni se spune ca Variola Maimutei se transmite mai mult sexual si mai ales in randul homosexualilor:

Ministerul Sanatatii publica o informare a OMS despre Variola Maimutei: Printre persoanele cele mai expuse riscului de infectare sunt “bărbații care întrețin relații sexuale cu bărbați”

De ce VARIOLA MAIMUTEI ii infecteaza mai ales pe HOMOSEXUALI?

Adica se transmite greu.

Atunci cum s-ar putea ajunge la cifrele din simularea din 2021?

Iata mai jos o ipoteza tulburatoare:

Sursa: https://www.globalresearch.ca/another-orchestrated-health-crisis-works/5781076

Se află în lucru o nouă criză orchestrată de sănătate? Vaccinul împotriva variolei ca protecție și împotriva variolei maimuțelor

De Dr. Paul Craig Roberts, 23 Mai 2022, Global Research

Oficialii corupți din domeniul sănătății publice din lumea occidentală, niște șarlatani care aprobă medicamentele marilor companii farmaceutice ca mai apoi să se servească din profiturile acestora, sunt pe cale să provoace omenirii un dezastru și mai mare decât cel provocat de vaccinul anti Covid.

Aceștia iau în considerare folosirea vaccinului antivariolic pentru a-l utiliza ca protecție împotriva variolei maimuțelor. The New York Times, dependent cum este de publicitatea la produsele farmaceutice, va sprijini următorul val de ‘criză de sănătate’ orchestrată, cu scopul de a servi profiturile din vaccinare.

Deși oficialii complici din domeniul sănătății publice și Big Pharma nu vor să recunoască acest lucru, mulți distinși oameni de știință independenți au ajuns la concluzia că cei vaccinați anti covid ajung imunocompromiși.

Vaccinul împotriva variolei a fost întotdeauna periculos chiar și pentru cei cu un sistem imunitar bun. Rezultatul administrării vaccinului antivariolic celor imunocompromiși, ar putea fi acela că aceștia vor face variolă și astfel, vor reinfecta populația umană cu un virus mult mai periculos decât covid sau variola maimuțelor.

Motivul pentru care sănătatea publică este amenințată, nu este din cauza covidului, a variolei maimuțelor, sau a oricărei alte boli.

Sănătatea publică este pusă în pericol deoarece autoritățile de sănătate publică sunt agenți de marketing pentru companiile farmaceutice, iar membrii Congresului sunt dependenți de donațiile electorale de la Big Pharma pentru a fi realeși. Cei care ar trebui să aibă grijă de sănătatea publică au grijă, în schimb, de propriile interese. Acesta este motivul pentru care covidul, venit la pachet cu măști, restricții și vaccinuri netestate, s-a dovedit a fi o catastrofă.

Nimeni nu a explicat de ce și cum variola maimuțelor, până acum o problemă doar într-o zonă izolată din Africa, a apărut brusc și peste tot în lumea occidentală. A fost oare virusul eliberat în mod intenționat cu scopul de a se continua cu profiturile obținute din vaccinare, și de a se prelungi măsurile pentru controlul pandemiilor, care sunt pe punctul de a fi predate Organizației Mondiale a Sănătății? Verificați asta.

Suntem pe cale să experimentăm o altă campanie a fricii? Sau se pregătește ceva și mai malefic – controlul populației prin infectare cu variolă a persoanelor imunocompromise?

Credulitatea popoarelor occidentale și fățărnicia conducătorilor lor este enormă. Nimeni nu poate fi mai rău decât cei de teapa lui Fauci. Publicul a atins un record perfect în a se lăsa păcălit de orice campanie a fricii și de spălare a creierului. Suntem oare pe cale să ne confruntăm cu o nouă ‘criză a sănătății’ în contextul în care războiul din Ucraina ar putea să se extindă, ducând la creșteri și mai mari a prețurilor la alimente și energie, la creșterea îndatorării naționale, la deschiderea granițelor europene și americane pentru imigranții invadatori, a căror îngrijire impune costuri ridicate populațiilor europene și americane – care nu pot avea încredere în propriile guverne și ale căror standarde de viață sunt în scădere?

Vaccinarea împotriva variolei a încetat acum patru decenii, când boala a fost eradicată. Generațiile mai în vârstă care au fost vaccinate împotriva variolei sunt probabil imune la variola maimuțelor. Generațiile mai tinere nu sunt. Cei mai expuși riscului sunt cei ale căror sisteme imunitare au fost compromise de vaccinurile cu mARN.

Iată câteva informații bune și solide cu care să vă înarmați împotriva minciunilor care vor veni din partea New York Times și a altor prostituați ai presei, precum și din partea numeroșilor paraziți ai Big Pharma. Încercați să nu intrați în panică pentru a doua oară înainte de a vă reveni din prima – vedeți analiza lui Paul Alexander:

Vaccinul antivariolic pentru a preveni variola maimuțelor ar putea provoca o epidemie globală de variolă (vaccinia); avertizez, nu fiți chiar atât de proști, înțelegeți că vaccinurile anti COVID au afectat sistemul imunitar a milioane (ori miliarde) de oameni.

Experții spun că vaccinul antivariolic are o eficacitate de 85% în cazul variolei maimuțelor; aceasta NU este o veste bună, deoarece milioane/miliarde de oameni sunt acum imunocompromiși din cauza vaccinului anti COVID; vaccinul antivariolic, un potențial pentru probleme uriașe.

Dr. Paul Craig Roberts, un colaborator fidel al Global Research, a publicat inițial acest articol pe blogul său: PCR Institute for Political Economy.

 

Comentariu saccsiv:

Articolul lasa sa se inteleaga faptul ca, decenii in urma, vaccinul antivariolic a dus la eradicarea variolei de atunci.

Altii sunt de alta parere. Variola a continuat să infecteze populaţia Europei până când infrastructura de canalizare a devenit ceva la ordinea zilei. Deşi salubrizarea a stopat această boală, vaccinul anti-variolic a primit laurii:

Despre cum, canalizările, iar nu vaccinurile, au eradicat bolile

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on mai 27, 2022 at 11:25 am

    Jocurile Microbilor: ‘Au apărut testele PCR pentru detectarea variolei maimuței’

    https://www.puterea.ro/au-aparut-testele-pcr-pentru-detectarea-variolei-maimutei/

    Bill Gates: ‘Jocurile Microbilor’ sunt necesare pentru a ne pregăti în caz de atacuri bioteroriste

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/13/bill-gates-nu-avem-vaccinuri-care-sa-blocheze-transmiterea-nu-au-redus-decat-putin-transmiterea/

    Apreciază

  2. Clement said, on mai 27, 2022 at 1:36 pm

    In Belgia, cele mai avansate laboratoare de cercetare in virusologie se afla in Flandra.
    Anuntul facut de dr. Marc Van Ranst in legatura cu virusul care se „umanizeaza ” intriga lumea medicala si trezeste banuiala ca la mijloc ar sta o oarece inginerie de laborator.
    https://www.dhnet.be/actu/belgique/le-laboratoire-de-marc-van-ranst-a-la-ku-leuven-fait-une-decouverte-sur-le-virus-de-la-variole-du-singe-628e58167b50a6292b298683
    In urma cu 4,5 ani, un mare spital din Anvers a instalat corturi izolate in chiar curtea institutiei in care se faceau studii pe cobaye umani, indiferent de rasa si varsta, singura conditie fiind sa nu fie homosexuali.
    Nu s-a facut public raportul acelui studiu si ne putem imagina ca se putea experimenta si umanizarea variolei maimutei.
    Sa nu uitam ca primele cazuri semnalate in Europa au fost cele ale unor paticipanti la Marsul mandriei lgqq desfasurat la Anvers.
    Un fenomen gravisim care se raspandeste in Europa( Franta, Tarile de Jos, Belgia, Germania) este cel al „ințeparii” oamenilor, cu predilectie tineri, grupati in diverse locuri publice: arene sportive, sali de concerte, marsuri de protest.
    Tinerii intepati, deci injectati,h5o se simt f rau instantaneu.
    Foarte curios este faptul ca desi tinerii au fost condusi la spital, medicii nu au reusit sa detecteze substanta inoculata si politistii infiltrati in grupurile expuse riscului de a fi agresati, nu au avut abilitatea de a-i reține( prinde, captura).
    Sociologii au ajuns la concluzia ca prin aceasta agresiune sunt vizate persoane considerate a fi ostile restrictiilor sanitare si ca autoritatile nu au niciun interes sa elucideze fenomenul.

    Apreciază

  3. Cosmin said, on mai 27, 2022 at 8:12 pm

    Şi s-a dus cel dintâi şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei.

    Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.