SACCSIV – blog ortodox

Jocuri PIONI ALBI – PIONI NEGRI la Davos / HENRY KISSINGER: Ucraina ar trebui să cedeze Crimeea si Donbasul, Rusiei / GEORGE SOROS: Cea mai bună și poate singura modalitate de a ne păstra civilizația este de a-l învinge pe Putin cât mai curând posibil. Aceasta este concluzia finală

Sursa: https://www.g4media.ro/henry-kissinger-ucraina-trebuie-sa-cedeze-rusiei-din-teritoriul-sau-sper-ca-ucrainenii-sa-si-potriveasca-eroismul-de-care-au-dat-dovada-cu-intelepciunea-apar-semne-concrete-ale-fragmen.html

Fostul secretar de stat american Henry Kissinger a îndemnat Occidentul să înceteze să mai încerce să aplice o înfrângere zdrobitoare forțelor rusești din Ucraina, avertizând că aceasta ar avea consecințe dezastruoase pentru stabilitatea pe termen lung a Europei, scrie The Telegraph.

Kissinger, arhitectul apropierii dintre SUA și China în timpul Războiului Rece a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos că ar fi fatal ca Occidentul să se lase cuprins de starea de spirit a momentului și să uite care este locul potrivit al Rusiei în echilibrul european al puterii.

Kissinger a declarat că nu trebuie să se permită ca războiul să se prelungească prea mult.

„Negocierile trebuie să înceapă în următoarele două luni, înainte de a crea tulburări și tensiuni care nu vor fi ușor de depășit. În mod ideal, granița ar trebui să fie o revenire la <status quo ante>. Continuarea războiului dincolo de acest punct nu ar fi despre libertatea Ucrainei, ci un nou război împotriva Rusiei însăși”, a declarat el.

El a declarat că Rusia a fost o parte esențială a Europei timp de 400 de ani și a fost garantul structurii echilibrului de putere european în momente critice. Liderii europeni nu ar trebui să piardă din vedere relația pe termen lung și nici nu ar trebui să riște să împingă Rusia într-o alianță permanentă cu China.

„Sper ca ucrainenii să își potrivească eroismul de care au dat dovadă cu înțelepciunea”, a spus el, adăugând, cu faimosul său simț al realpolitik-ului, că rolul potrivit pentru această țară este să fie un stat tampon neutru și nu frontiera Europei, relatează The Telegraph.

Comentariile au fost făcute pe fondul semnelor tot mai mari că coaliția occidentală împotriva lui Vladimir Putin se destramă grav, pe măsură ce criza alimentară și energetică se adâncește, și că sancțiunile ar putea să-și atingă limitele.

„Vedem ce este mai rău în Europa”, a declarat vicecancelarul german Robert Habeck într-o izbucnire furioasă la Davos, acuzând Ungaria și alte state recalcitrante de paralizarea încercărilor restului UE de a elabora un embargo petrolier în toată regula.

Habeck, care deține și funcția de ministru al Economiei, a declarat că Germania este mai mult sau mai puțin pregătită să suporte șocul unei întreruperi totale a importurilor de petrol rusesc, dar alții vor să continue ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat. „Mă aștept ca toată lumea să lucreze pentru a găsi o soluție, și nu să stea degeaba și să lucreze la construirea parteneriatului lor cu Putin”, a spus el.

11 senatori republicani și 57 de congresmeni din SUA au votat împotriva colosalului pachet de ajutor de 40 de miliarde de dolari pentru Ucraina, un prim semn al fragmentării coeziunii la Washington.

„Putin contează pe faptul că Occidentul își va pierde concentrarea și aceasta este adevărata noastră provocare. Oamenii sunt la fel de îngrijorați, sau chiar mai îngrijorați, de creșterea prețului la benzină și alimente”, a declarat senatorul Christopher Coons.

Ministrul indian al energiei, Shri Hardeep Puri, a respins sugestiile potrivit cărora țara sa ar trebui să nu mai cumpere petrol rusesc. „Europenii cumpără mai multă energie rusească într-o după-amiază decât noi într-un trimestru”, a declarat el la Davos.

Cine este Henry Alfred Kissinger

Henry Alfred Kissinger, născut Heinz Alfred Kissinger, în mai 1923, în Fürth, Bavaria a fost secretar de stat al Statelor Unite și consilier pe probleme de securitate națională în timpul președinției lui Richard Nixon și a lui Gerald Ford, scrie Wikipedia.

A jucat un rol cheie în diplomația mondială între 1969 și 1977, iar în anul 1973 i-a fost acordat, alături de generalul vietnamez Lê Ðức Thọ, Premiul Nobel pentru Pace pentru contribuția sa decisivă la încetarea devastatorului conflict din Vietnam.

Atunci când Henry Kissinger atingea culmile carierei sale, presa americană spunea despre consilierul pe probleme de securitate națională al președintelui Nixon că el este, de fapt, „adevăratul președinte”.

Henry Kissinger a devenit un oficial de rang înalt al organizației evreiești B’nai B’rith și, de asemenea, membru al grupului Bilderberg și al Comisiei Trilaterale.

Aparține Marii Loji francmasonice elvețiene Alpina, Clubului elitist Bohemian și este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century.

În ciuda aprecierii și recunoașterii oficiale de care se bucură, acțiunile sale în planul politicii externe i-au determinat pe mulți comentatori, în frunte cu Christopher Hitchens, să-l acuze pe diplomatul american de crime de război. Decernarea Premiului Nobel rămâne o decizie controversată și în zilele noastre, scrie Wikipedia.

Sursa foto: Biografieonline.it

 

Comentariu saccsiv:

In orice analiza despre Ucraina trebuie sa tinem cont de faptul ca:

Datoria Ucrainei este detinuta de Rothschild

In rest, orice discutie despre Ucraina este, de fapt, despre Rusia. Fie pro pace, fie pro razboi, fie orice.

Adica … jocuri.

Henry Kissinger

Ce spune Kissinger nu este de foarte mare mirare. În prima autobiografie a lui Vladimir Putin, intitulată ‘La persoana întâi’, acesta vorbește cu drag despre prima sa întâlnire cu globalistul noii ordini mondiale, Henry Kissinger, pe când era membru al FSB (fostul KGB). Pe măsură ce Putin a urcat în ierarhia politică, el a păstrat o prietenie constantă cu Kissinger, și până în ziua de azi ei iau prânzul în mod regulat, iar Kissinger a fost consilier în mai multe ramuri ale Kremlinului:

OPINIE. Ordine din haos: Cum conflictul din Ucraina este conceput pentru a avantaja globaliștii

Henry Kissinger (pe numele sau real Heinz Alfred Kissinger, nascut in 1923 in Germania, de unde a plecat in 1938) nu este vreun pigmeu mascarici aruncat in luminile rampei, ci unul dintre evreii super grei de pe acest Pamant. Celebrul Klaus Schwab (fondatorul Forumului Economic Mondial de la Davos) a studiat in facultate cu nimeni altul decât fostul consilier pe probleme de securitate națională și secretar de stat american:

Cum se face că mai mult de 190 de guverne din toată lumea au ajuns să lupte deodata cu pandemia în exact aceeași manieră? Pentru ca multi dintre actualii lideri politici si ai unor instituții de sănătate, dar si personaje precum Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, etc. au trecut prin Școala de Dictatori a lui Klaus Schwab

In afara celor deja mentionate in articolul de pe G4Media, sa mai amintim faptul ca a fost Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations.

A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project (unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller).

In 2002 George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09.2001.

A fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase (banca Rockefeller).

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisia Trilaterala, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard D’Estaing, David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

Tot el mai spunea in 1974, in spiritul eugeniei:

Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

La conferinta Bilderberg din Evian, Franta, 1991, declara:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin primea la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George SchultzRobert Rubin, Thomas Graham, fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan. Delegatia americana facea parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie. Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de evreul Evgheni Primakov (pe numele real Finkelstein).

 

George Soros

Pe de alta parte, tot la Davos, George Soros a declarat ca:

„Cea mai bună și poate singura modalitate de a ne păstra civilizația este de a-l învinge pe Putin cât mai curând posibil. Aceasta este concluzia finală”.

Cititi va rog mai multe la:

Miliardarul George Soros susține că invazia din Ucraina poate fi începutul celui de-al treilea război mondial

Nascut in Ungaria in 1930, György Schwartz (negru in germana), pe numele sau real, este si el un evreu greu. Cu ce se ocupa, deja cred ca se stie prea bine, asa ca nu mai postez detalii.

 

Pioni albi – pioni negri

Atat Henry Kissinger, cat si George Soros, au cam aceeasi agenda. Au dovedit-o din plin in zecile de ani de activitate.

De ce in privinta Rusiei lucreaza diferit? Pentru ca exista tabere pro si anti Rusia, iar nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

Cei doi nu sunt pioni, dar nici nu fac parte din numarul celor 300 care conduc lumea:

Transcriptul in care ANGHEL RUGINA vorbeste despre CEI 300 CARE CONDUC LUMEA, in cadrul emisiunii MARIUS TUCA SHOW, este un fals? Poate. Asta nu inseamna insa ca cei 300 nu exista

Sunt cam la nivel de locotenenti.

Cititi va rog si:

Transcriptul inregistrarii video in care rabinul David Eliezrie vorbeste despre cum evreii stiau despre schimbarea din URSS inainte de a stii Gorbaciov, despre stapanirea oligarhilor evrei in Rusia, despre Vladimir Putin, etc.

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. scortisoara said, on mai 26, 2022 at 6:16 am

  Hm…..” sa ne păstrăm civilizația „…. Care ? Aia sodomita ? Dacă Putin are rol de bici al lui Dumnezeu , pai să-i ardă la curu` gol ….. cu civilizația lor antihristica oculto sodomita . Și-au întins „civilizația” ca lepra .

  Apreciat de 1 persoană

 2. noname 7 said, on mai 26, 2022 at 7:45 am

  Ot
  Puterea smereniei: cum a vindecat Staretul Agaton un indracit: https://mantuireaorg.blogspot.com/2022/05/puterea-smereniei-cum-vindecat-staretul.html

  Apreciat de 2 persoane

 3. a said, on mai 26, 2022 at 8:22 am

  Ideologia puterii: „Raportul Kissinger” și globocrații

  Pentru a cunoaște puterea elitei, trebuie să analizăm ideologia pe care o au. Una dintre caracteristicile istorice care definește suprastructura guvernării sale globale, este proiectul insistentului său control demografic.
  Din primele decenii ale secolului XX, Fundația Rockefeller a lucrat activ la planificarea campaniilor de control a natalității și la susținerea din punct de vedere economic a politicilor eugenice. Unul dintre primii săi pași a fost acela de a finanța mai mulți oameni de știință pentru a studia așa-numitul virus gripal spaniol (gripa A), 1918. De ce?

  În numeroase ocazii, David Rockefeller a prezentat la diferite forumuri internaționale, ca de exemplu la ONU în 1994, viziunea sa negativă asupra presupusei suprapopulări a planetei. Propaganda și banii pentru sprijinirea acestor politici sunt nelimitate.

  Deși pare ciudat, există un document semnat în 24 aprilie 1974, care susține oficial – și secret până la declasificare – această teză. Ideologul său este marele guru Henry Kissinger, pe vremea când a fost secretar de stat al Statelor Unite. Raportul a fost trimis de la Departamentul de Stat către doi destinatari foarte importanți, CIA și Departamentul Apărării și a fost adoptat ca politică oficială a Statelor Unite de către președintele Gerald Ford în noiembrie 1975. Este vorba de Memorandumul 200, intitulat ” Memorandumul de cercetare privind securitatea națională 200: Implications of Worldwide Population Growth for US Security and Overseas Interests „(” Implicațiile creșterii populației mondiale pentru siguranța Statelor Unite și a intereselor sale de peste mări „). Planul a fost ascuns publicului, dar, datorită legilor de transparență nord-americană, a fost declasificat în etape între 1980 și 1989, deși nu a ajuns să fie cunoscut de toată populația și rămâne necunoscut majorității.
  La punctul 29 din raport, Kissinger recomandă intensificarea programelor de reducere a populației din anul 1974 până în anul 2000 la aproximativ 500 de milioane de locuitori și până în 2050 la aproximativ 3.000 de milioane. Unul dintre principalele argumente este că planeta nu are resurse naturale pentru toți. Adesea, în timpul studenției mele, acest argument a fost prezent în numeroase dezbateri, dar nici unul dintre cei care au recurs la o astfel de justificare, nu știe de unde a venit această idee, o idee pe care ei cred că ar fi a lor …

  Într-adevăr singura teză care susține memorandumul 200 este faptul că creșterea demografică a țărilor mai puțin dezvoltate reprezintă o problemă de securitate națională pentru Statele Unite, deoarece, potrivit analizelor lui Kissinger, o populație foarte numeroasă crește riscul de tulburări civile și de instabilitate politică în acele națiuni care au un potențial ridicat de dezvoltare economică. Pe scurt, ceea ce propune Kissinger este că, pentru a pune mâna pe gestionarea bogățiilor și a energiei țărilor de care americanii sunt interesați, o populație numerosă rezultă a fi o adevărată piedică, o problemă care trebuie rezolvată.

  De aceea, Kissinger dă „o importanță deosebită” măsurilor de control demografic și de promovare a metodelor contraceptive, deoarece „economia americană va necesita cantități tot mai mari de minerale din țări străine”, iar aceste țări pot crea forțe destabilizante de opoziție împotriva Statelor Unite , care ar fi agravate dacă au o populație foarte numeroasă. Din aceste motive, recomandă liderilor americani să influențeze liderii naționali „, și adaugă că „sprijinul global pentru eforturile legate de populație trebuie să fie găsit prin punerea unui accent mai mare pe mass-media și pe alte programe educaționale și pe motivarea populației de către ONU și USAID ( Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională). Așa cum am scris în cartea mea, stăpânii lumii au pregătit o ambuscadă …, scopul ultim nefiind doar banii, ci controlul populației pentru a se înstăpâni peste lume. Această ideologie egoistă este a pretinsei hegemonii a Statelor Unite și a implementării pe întreaga planetă a statu quo-ului său.

  Printre persoanele cunoscute care au sprijinit această ideologie a fost și Gloria Steinem, o jurnalistă și o scriitoare americană, considerată un guru al feminismului în țara sa, precum și o referință pentru drepturile femeilor. Programul Kissinger a intenționat să plătească activiști și să-i facă celebri pentru ca fetele tinere să-i imite. Actuala mișcare pretins feministă, este o imitare a celei anterioare și se plătesc actrițe și cântărețe pentru a propaga această ideologie.

  Programul oficial cerea „eforturi mult mai mari pentru a controla fertilitatea” pe toată planeta. Astfel, Kissinger a devenit autorul intelectual al politicii „fiului unic” din China, care a fost aplicată din 1978 pentru a opri demografia. Aceasta a fost transmisă autorităților chineze în vizitele sale succesive din 1972, care au servit la crearea legăturilor puternice între elitele ambelor națiuni. Potrivit acestui program, băieții ar fi fost preferați, ceea ce a dus la nașterea cu 34 de milioane mai mulți bărbați decât femei, provocând o discriminare sexuală gravă și dezechilibre dureroase. În prezent, fetele și adolescentele chinezoaice sunt răpite prin sate și obligate să se căsătorească cu forța cu bărbații care le cumpără. Femeile sunt astăzi un bun rar în China; prin urmare, în 2018, Guvernul a aprobat o lege care le interzice femeilor să se căsătorească cu străini, deși bărbaților li se permite să facă acest lucru. În treizeci și opt de ani de suferință pentru acele mame, cărora nu li s-a permis să aibă mai mult de un copil, se estimează că aproximativ 400 de milioane de copii nu s-au născut.

  Este important să subliniem că în „Raportul Kissinger” exista încă de atunci o conexiune între „creșterea populației și viitorul Statelor Unite”, precum și între „populație, resurse și mediu”. Oferă piste despre originea altui proiect elitist de dominație totală: „încălzirea globală cauzată de om”. În plus, a subliniat în mod clar că printre obiective au fost rezervele de aluminiu, cupru, fier, plumb, nichel, staniu, uraniu, zinc, crom, vanadiu, magneziu, fosfor, potasiu, cobalt, mangan, molibden, tungsten, titan, sulf , azot, petrol și gaze naturale din aceste țări.

  Legătura dintre resursele minerale și energetice pe de-o parte și controlul populației pe de altă parte s-a datorat faptului că națiunile industrializate au trebuit să importe cantități semnificative de minerale, care a dus la un cost considerabil, spune documentul, iar „Raportul Kissinger” prevedea că acest cost va crește din cauza instabilității ce se putea produce în acele țări dacă populația ar fi continuat să crească. De aceea acest lucru trebuia împiedicat cu orice preț. Raportul dădea vina pe creșterea populației care ar fi putut produce poluarea planetei, cu mult înainte de ediția din 2009 a Buletinului OMS unde s-a prevăzut o „creștere semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră”.

  În plus, pentru a rezolva problema, memorandumul 200 al lui Kissinger a propus acțiuni în educație pentru a promova metodele contraceptive și avortul. Este relevant faptul că unul dintre paragrafele punctului 4 din a doua parte a raportului, „furnizarea și dezvoltarea serviciilor de planificare familială, informare și tehnologie” începe așa:

  Practici globale de avort:

  Unele fapte despre avort trebuie luate în considerare: nici o țară nu și-a redus creșterea populației fără a face apel la avort. Începând cu anul 1976, propunerile acestui memorandum au început să fie puse în practică, devenind din ce în ce mai agresive, fiind bombardați din școli, de discursurile liderilor politici și mass-mediei în legăură cu virtuțile și progresul oferit de practica avortului , în timp ce argumentele contrare în discuțiile publice abia s-au difuzat. Așa cum se întâmplă astăzi cu „schimbările climatice cauzate de om”, oricine se opune, pune întrebări sau face cunoscute alte argumente decât dogmele stabilite de această nouă „religie”, este un eretic care nu merită să fie ascultat sau luat în considerare în mijloacele de comunicare , ci ars în foc. Insulte ca xenofob, rasist sau fascist sunt moneda de schimb.

  Avortul este „progresul” și astăzi această teorie oficială este pe deplin acceptată în industria media. Este pusă la îndoială doar de un număr mic de lideri mondiali ai țărilor în care nu a fost încă adoptată ca lege de către națiunile pe care le administrează.

  Dar este adevărat că avortul este egal cu progresul? Cum să continuați să credeți asta după daunele cauzate în China prin politica fiului unic?

  Recent, în mijlocul „pandemiei oficiale”, Woldometers a publicat că, între 1 ianuarie și 16 aprilie 2020, prima cauză de deces în lume a fost avortul, urmată de foamete. Pe locul opt a fost sinuciderea. Gripa sezonieră a ocupat locul al zecelea, iar Covid-19 a fost pe locul următor. Dar mass-media l-a promovat doar pe acesta din urmă. După cum Kissinger a indicat în raportul său, a face campanii de presă este o strategie esențială pentru atingerea obiectivelor stabilite anterior. O parte esențială a acestei operațiuni este să te bazezi pe purtători de cuvânt și pe agenți plătiți în mod corespunzător și aparent neutri.

  https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxsb2dpbmVzdHVkaW9zdHJhZGljaW9uYWxlc3xneDozZGIzM2U1MzdhY2Q3MDU1

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 26, 2022 at 11:20 am

   a

   Si de aceea una dintre principalele masuri dupa Revolutie a fost legalizarea avortului la sfarsitul lui 1989.

   Apreciază

 4. acelas said, on mai 26, 2022 at 3:19 pm

  SOROS vs. KISSINGER

  Apreciat de 1 persoană

 5. vlad tepes said, on mai 26, 2022 at 9:50 pm

  Practic, aveam de a face cu doua reptile taiate imprejur! Nu pt mult timp, caci amandoi se vor duce destul de curand intr-o vizita eterna la Arhitectul lor suprem, ca sa clocoteasca!

  Apreciază

 6. Spaceman said, on mai 27, 2022 at 11:04 am

  Putin a dat pe față planul cu ‘Eurasia Mare’ →

  ‘Vladimir Putin dorește o strategie de dezvoltare a unei ”mari asocieri eurasiatice”

  https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/05/26/vladimir-putin-doreste-o-strategie-de-dezvoltare-a-unei-mari-asocieri-eurasiatice–925058

  ‘OPINIE: Importanța orașului Mariupol pentru ceea ce construiește Rusia și China în Asia’

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/04/02/opinie-importanta-orasului-mariupol-pentru-ceea-ce-construieste-rusia-si-china-in-asia/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: