SACCSIV – blog ortodox

Zoe Dantes: Smintiții planetei în Elveția. Davos & Întunecații & OMS!

Posted in ELVETIA by Vali on mai 24, 2022

Sursa https://m.ziuanews.ro/editorial/sminti-ii-planetei-n-elve-ia-davos-ntuneca-ii-oms-1570438

Presa ne anunță că psihopații ce se vor elite, au o întâlnire, să pună la cale viitorul omenirii. Cine i-a ales pe ăștia elite? De ce se autointitulează elite? Ei sunt doar un grup terorist scăpat de sub orice control, grup care se vrea „creierul” distrugerii planetei, ai omenirii în general. Au o agendă de care se țin pas cu pas, înrobind tot ce le stă în cale. Pârjolind totul în jur, în speranța că vor rămăne veșnici! În viață și la putere.

Nelegiuiții lumii, mai pun la cale lucruri. Oribile! Pe care politicienii de carton, șantajabili, din toate guvernele de doi bani, se aplecă unul după celălalt să pupe „papucul sultanului”! Acești „Întunecați de la Davos”, sunt cei mai aprigi vrăjmași ai umanității. Deși este o întrunire privată, Întunecații sunt apărați de o armată: 5.000 de mercenari imbecili cu mitraliere și armament de asalt. De cine sunt păziți acești psihopați? Și mai ales de ce? Că doar ni se explică cât de mult bine doresc ei oamenilor.

„Elitele Întunericului” pun la cale sclavizarea omenirii, asasinarea a cât mai mulți oameni, prin tot felul de simulări a unor „programe”! În urmă cu șase luni, sacul cu bani al tuturor relelor, psihopatul Gates, explica cum va apărea în curând o altă boală! Neaparat virală! De ce virală? Ca să existe din nou un inamic fără față și să se reintroducă în aplauzele imbecililor pe care se bazează termenul de „asimptomatic”! Cu acordul eroilor! Din nou acești eroi sunt instrumentele pe care Întunecații se vor baza. O dată ce te-ai vândut, rămăi vândut până la capăt!

Binențeles că există și înțeparea. Alt ser magic, căci cu primul nu prea a mers. Nu au murit suficienți și nu s-au înțepat destui. Adică, numărul pe care mizau ei. Arma principală a Întunecaților este gruparea teroristă numită și OMS! După cum stiți, condusă de unul acuzat de genocid în Etiopia. Prietenul nedespărțit al lui Fauci și Gates, și sluga Davoșilor. Reprezentantul stăpânilor în a acoperi laboratoarele cu armele biologice. Specialistul morții! A demonstrat acest lucru în țara de unde vine. E bun!

Au incercat prostirea oamenilor doi ani. Când situațiile au degenerat în proteste violente de stradă în toată lumea, au inventat un război. Acum se cam termină și cu mascarada asta. Este nevoie de altă mascaradă! Pentru ca jocurile să iasă inventează un Tratat. Al OMS si obligă statele să-și schimbe Constituțiile, pentru ca această grupare terorista OMS să dețină toată puterea asupra lumii. Probabil vor să mențină la putere, în statele lumii, slugile!

Individa care se vrea conducatoarea UE vă atenționează ca Fiara UE va cumpăra armament la nivel de uniune pentru toate statele. De ce? Pentru ca să aibă hoardele OMS-ului transformate in echipe de asalt, Task Force, armata de mercenari necesară sclavizării Europei! Dacă cumva nu vă supuneți, Întunecații vor scoate pe străzi mercenarii cu mitralierele. Ați vazut că în China a funcționat! Le-a placut! De ce să nu funcționeze și aici?

Ei știu deja pe câți indivizi fără coloană vertebrală se pot baza. E suficient să se livreze din nou niște arginți asasinilor media și mascarada 3 este gata. Dacă și de data asta oamenii vor accepta minciuna și manipularea vom vedea. Nu ne rămâne decât să sperăm că în ultimul ceas, omenirea se va trezi din somnul care Naște Monștri și le va livra Întunecaților și intrumentelor lor: eroi, media, influenceri, autorități, exact ce au dat ei! Pârjol și saci negri!

Zoe Dantes

 

Comentariu saccsiv:

Finalul articolului este o speranta de revolutie. Ce va aduce insa revolutia?

Tagged with: , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cristian27070 said, on mai 24, 2022 at 9:41 pm

  Revolutia trebuie sa aduca foc si toate planurile „elitei” distruse, de-ar fi sa piara lumea ….

  Apreciat de 1 persoană

 2. Spaceman said, on mai 24, 2022 at 9:56 pm

  ‘Ministrul de externe Bogdan Aurescu va reprezenta România la reuniunea din acest an a Forumului Economic Mondial, desfășurată la Davos în perioada 23-26 mai.’

  https://www.caleaeuropeana.ro/romania-reprezentata-de-la-forumul-economic-mondial-de-la-davos-bogdan-aurescu-participa-la-sesiunea-consacrata-rolului-global-al-europei/

  Dă clic pentru a accesa WEF_AM22_List_of_confirmed_PFs.pdf

  Apreciază

 3. gheorghe said, on mai 25, 2022 at 11:20 am

  Nu stiu daca revolutia… poate ca revolta – asta nu e arma talmudista, e reactia de inlaturare a „raului”.

  Poate cineva spune ce s-ar intampla cu un neam care respinge satanismul si se pocaieste?
  Care distruge vrajmasii lui Dumnezeu si-si pastreaza Dreapta Credinta?
  Tot prin foc si sabie si molime va fi trecut?

  Apreciază

 4. Theodor Aion-esse said, on mai 25, 2022 at 3:01 pm

  De ce ne mirăm atât, uitați numai rezonanța localității: D(i)avo(lo)s!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: