SACCSIV – blog ortodox

Germania pregătește CARANTINĂ și VACCINARE împotriva variolei maimuței

Posted in GERMANIA, vaccin, vaccinare in masa by Vali on mai 24, 2022

Sursa https://ziarulromanesc.de/stiri-germania/variola-maimutei-in-germania-carantina-si-vaccinare/

După depistarea primelor cazuri de variola maimuței, Germania pregătește câteva măsuri pentru combaterea acestei maladii, potrivit ministrului federal al Sănătății, Karl Lauterbach.

Recomandările privind izolarea și carantina sunt în curs de dezvoltare împreună cu Institutul Robert Koch (RKI), a declarat luni politicianul SPD, în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății de la Geneva. Lauterbach a precizat că măsurile ar putea fi prezentate marți.

În plus, se ia în considerare „dacă am putea fi nevoiți să facem recomandări de vaccinare pentru persoanele care sunt deosebit de expuse”, a explicat ministrul.

De asemenea, trebuie verificat dacă este posibil să fie nevoie de procurarea vaccinurilor și, dacă da, de unde.

Ministerul Sănătății a contactat deja un producător care face vaccinuri special pentru variola maimuței. Lauterbach a subliniat că vaccinarea populației generale nu este în discuție.

Lauterbach a susținut că este necesară o izolare internațională fermă. Focarul global este atât de neobișnuit încât există îngrijorarea să nu fie ca focarele anterioare de variola maimuței.

Ministrul Sănătății, Karl Lauterbach

Este probabil ca modul de răspândire să se fi schimbat, „astfel încât acum trebuie să reacționăm rapid și din greu pentru a stăpâni din nou un focar global”.

Bărbații homosexuali, aparent cei mai expuși riscului de îmbolnăvire

Lauterbach a explicat că, potrivit cunoștințelor anterioare, în primul rând bărbații care au avut contact sexual cu bărbați infectați sunt cei mai expuși. Acum este important să ne adresăm cu onestitate grupurilor de risc. Acest lucru este pentru protecția lor și nu trebuie înțeles greșit ca stigmatizare.

Ministrul a făcut un apel către toți cei care au întreținut sex anonim cu bărbați să își monitorizeze modificările la nivelul pielii și temperatura, dar și să apleze la medic dacă bănuiesc că ar putea fi infectați.

Sursa: TAG24. ZiarulRomanesc.de

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. John said, on mai 24, 2022 at 4:51 pm

  Apreciază

 2. acelas said, on mai 24, 2022 at 6:40 pm

  Handicapatul asta, susceptibil de varsatu maimutelor de pe invers ce e, pur si simplu o zice pe sleau, nu mare nicio retinere, satanism total. Nici gates nu si-a permis asta pana acum…
  Ce fac gloatele de oameni??? Dorm in bocanci si acum???

  🇨🇭 #Elveția Profesor israelian la Universitatea Ebraică și consilier al lui Klaus Schwab la Forumul de la Davos:

  📍„Covid este critic pentru că este ceea ce îi convinge pe oameni să accepte să legalizeze supravegherea biometrică totală. Trebuie nu doar să monitorizăm oamenii, trebuie să monitorizăm ceea ce se întâmplă sub pielea lor… Și asta nu este doar covid. Aceasta este variola maimuțelor. Este gripa aviara si asa mai departe.” 🤔

  https://t.me/buyanTime/8166

  Apreciază

 3. acelas said, on mai 24, 2022 at 6:42 pm

  iar Macrou pur si simplu ii tine trena, ca un sclav obedient ..

  🗣 – 🇫🇷 #Franța Emmanuel Macron face apel la delegarea tuturor suveranității și puterii noastre de decizie în domeniul sănătății către OMS. Se creează guvernanța globală. Și va începe cu sănătatea. Apoi vine protecția, justiția… 👀

  https://t.me/buyanTime/8168

  Apreciază

 4. acelas said, on mai 24, 2022 at 6:43 pm

  Gata, au „rezolvat-o” si p’asta, cu Rusia. Cica e mai bine sa cumpere de la rusi … Ce chestie! Cata „dusmanie” intre bucsel si rusia .. Si de fapt, ce „dusman” e rusia cu ue si toti globalistii astia infratiti ..

  🇧🇪 #Belgia Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a exprimat împotriva refuzului urgent de a cumpăra petrol rusesc, în ciuda autorităților ruse.

  📍Ea crede că dacă Bruxellesul refuză imediat petrolul din Rusia, autoritățile ruse vor putea transfera petrolul pe care nu îl vor vinde Uniunii Europene pe piața mondială, unde prețurile vor crește, și vor primi o sumă mare pentru el.

  📍 „Trebuie să găsim întotdeauna echilibrul potrivit pentru a nu dăuna prea mult economiei noastre, pentru că este cel mai puternic instrument al nostru în confruntarea cu Rusia”, a spus Ursula. 👀

  https://t.me/buyanTime/8170

  Apreciază

  • Sandokan said, on mai 26, 2022 at 2:49 pm

   Daaaah, cum cresc preturile daca creste oferta, madam Varza de Briucsel ? Ori oare teoria cererii si a ofertei e varza, kkapitalizmul in general??!!!!!

   Apreciază

   • saccsiv said, on mai 26, 2022 at 6:53 pm

    Sandokan

    Presupun ca te certi cu sefa Comisiei Europene.
    Doar ca foarte posibil sa aiba dreptate cu preturile. Multe preturi au inceput sa creasca mult inainte de razboiul din Ucraina. Si vor creste toate, indiferent de legile economiei, daca asa vor stapanii burselor.

    Apreciază

 5. Ioana said, on mai 24, 2022 at 8:51 pm

  Pomul se cunoaște după roade. Oare pot exista vedete muzicale care să nu facă parte din industria muzicală ocultă?

  Apreciază

  • ioanaz2sagwa said, on mai 24, 2022 at 9:54 pm

   Nu întotdeauna unirea este planificată de cineva bun…
   https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/24/unirea-de-la-24-ianuarie-1959-si-masoneria/

   Apreciază

  • scortisoara said, on mai 25, 2022 at 7:25 am

   @Ioana,
   La ce va referiți ? M-am uitat la clip și am încercat sa înțeleg …. Probabil ca v-a atras atenția ceva . Eu am observat doar bijuteriile dnei. Aldea care păreau ca simbolizeaza ochiul albastru ( în special brățara) dar parca nu m-aș lua după asta …

   Apreciază

   • Felix said, on mai 26, 2022 at 8:44 pm

    Parintele Nicolae Steinhardt:

    Iudaismul contabil mi se arata a fi strict talmudic, caci au facut loc unor prea migaloase reguli ritualistice, unei explicatii ale textelor Scripturii fara sfarsit, unor slujbe care sunt simple sedinte memorizare. Pana si clocotul hasidic s-a decantat in bigotism.
    Dar ceea ce vreau sa accentuez este ca si noi ortodocsii avem severitatea neinduplecata a Vechiului Testament adanc infipta in noi.
    Noua, in calculata noastra micime si inversunata si contabila noastra dreptate, nu ne vine a crede ca Hristos Dumnezeu poate atat de Bun, incat sa ierte atat de lesne!
    Poate ca problema nu s-a schimbat in esentele ei dupa doua mii de ani si ca azi, si atunci, lucrul cel mai greu este sa-l ucidem pe fariseul din noi.
    Fariseismul e de cand lumea, e modul de viata si conceptia dupa care totu-i sa fie salvata aparenta si dai impresia ca esti bun si drept. Fariseismul, mai ales, e meschin si chitibusar: fariseul strecoara tantarul si nu ia aminte cand trece camila; e mincinos si inselator, insa nu uita a da zeciuiala din chimen, izma si marar.
    Ori cadem usor in pacatul de angelism, ori paste moralismul puritan si ipocrizia, ori ne intepenim in datine – de nu in superstitii; ori reducem crestinismul la niste biete reguli si la niste indurate abtineri…Cat e de greu!
    Enorma proliferare a contabilitatii, (talmudice si ofensatoare chichite) in zilele noastre o consider ca o dovada a demonizarii.
    Sfantul Varsanufie cel Mare scrie in acest sens:
    Despre caldura si raceala, e stiut ca Domnul S-a numit foc ce incalzeste si aprinde inima (Ps. 7, 9; 35, 2) . Daca e asa, diavolul este raceala si de la el este toata raceala inimii. Caci de n-ar fi asa, cum s-ar fi spus de catre Domnul ca „atunci se va raci dragostea multora”
    (Matei 24, 12). Iar „atunci” ce inseamna daca nu in timpurile vrajmasului. Cand simtim deci raceala, sa chemam pe Domnul Hristos, Care venind va incalzi inima noastra spre dragoste. Si venind de fata caldura harului lui Hristos, se alunga raceala uratorului de bine.

    Apreciază

  • Ioana said, on mai 27, 2022 at 8:00 am

   Dumnezeu este mult milostiv, iar noi puteem fi de multe ori meschini și farisei, dar de cealaltă parte și diavolul este viclean și se preface în înger de lumină. Ce am vrut să subliniez, este că tot mai mult, pentru omul modern, eroii din lumea muzicii sunt o punte pentru ecumenism și new age. Și pe cei care au murit la Colectiv media îi numea sfinți martiri. Acest lucru vreau să îl subliniez, în vremurile din urmă „vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme” (II Timotei 4,4).

   Acest lucru vreau să îl subliniez, omul modern își creează „sfinți” din vedetele media. Înainte era ma8 voalată această tendință, dar devine din ce în ce în ce mainoe față.

   A-i nu-mi sfinți martiri pe Doina și Ion Aldea Teodorovici sau oe cei care au murit la Colectiv face parte dintr-o resetare a gândirii omului modern.

   Da, Dumnezeu poate să ierte, dar nici nu înlocuim sfinții cu eroii din lumea muzicii miderne. Mai ales că în lumea muzicii moderne sunt multe rețele oculte. Acest lucru am vrut să – l punctez….

   Apreciază

  • Ioana said, on mai 27, 2022 at 8:46 am

   Dumnezeu iartă, dar condiția este să crezi în El, să ai pocăinţă

   O pildă din viața Sfântului Vasile cel Mare despre pocăința unui tânăr care s-a lepădat de Hristos cu zapis, iar Sfântul Vasile cel Mare s-a rugat pentru el.

   „Un boier drept-credincios, anume Proterie, cercetând Locurile Sfinte, a gândit să dea pe fiica sa într-una din mănăstiri, să slujească lui Dumnezeu. Dar diavolul, care de la început urăște binele, a împins pe o slugă a lui Proterie spre dorirea fiicei stăpânului său. Văzând sluga că acest lucru este greu, spre care nici nu îndrăznea, simțindu-se ne-vrednic, a mers la un vrăjitor care locuia în acea cetate, căruia i-a spus toată dorința sa, și i-a făgăduit să-i dea mult aur dacă va face cu farmecele sale să ia de soție pe fiica stăpânului său.

   La început vrăjitorul n-a voit, apoi mai pe urmă a zis: „De vei voi, te voi trimite la stăpânul meu, diavolul, și el îți va ajuta la aceasta, dacă vei face și tu voia lui”; iar acel ticălos rob a zis: „Făgăduiesc că voi face tot ce-mi va porunci”. Fermecătorul a zis: „Te vei lepăda de Hristos al tău și vei da scrisoare pentru aceasta?”. Iar el a zis: „Gata sunt, numai să-mi câștig dorința mea”. Vrăjitorul a răspuns: „De făgăduiești așa, apoi și eu îți voi fi de ajutor”.

   Luând o hârtie, a scris diavolului astfel: „De vreme ce mi se cade a mă sârgui, stăpâne al meu, ca să mă lepăd de creștineasca credință și să vin spre a ta stăpânire, întru înmulțirea părții tale, iată trimit la tine acum pe tânărul care va aduce scrisoarea mea, fiindcă este aprins de dor către o fecioară; și te rog să-i dai ajutor să-și câștige dorința sa, ca și eu întru aceasta să mă preamăresc și cu mai mare sârguință să câștig pe mulți care îți vor fi plăcuți”.

   O scrisoare ca aceasta scriind către diavol, a dat-o acelui tânăr și l-a trimis, zicându-i: „Să mergi în această oră a nopții și să stai la mormintele păgâne, să ridici hârtia în văzduh și-ți vor sta de față cei ce te vor duce la diavolul”. Iar el, ticălosul, degrabă s-a dus și ajungând la morminte, a început a chema pe diavoli în ajutor. De îndată duhurile viclene s-au arătat în fața lui și cu bucurie au dus pe cel înșelat la stăpânul lor; apoi văzându-l că ședea pe scaun înalt și înconjurat de duhuri viclene, i-a dat scrisoarea de la vrăjitor și, luând-o, diavolul a zis către tânăr: „Crezi în mine?”. Iar el a zis: „Cred”. Și diavolul i-a zis: „Te lepezi de Hristos al tău?

   Iar ticălosul a zis: „Mă lepăd”. Satana i-a zis: „De multe ori mă înșelați voi creștinii; când vă trebuie ajutorul meu, veniți la mine, iar după ce vă împliniți dorința voastră, iarăși vă lepădați de mine și vă apropiați de Hristos al vostru; iar El, ca un bun și iubitor de oameni, vă primește. Voiesc să-mi faci zapis, cum că te lepezi de bunăvoie de Hristos și de Botez și făgăduiești că să fii al meu în veci, să rabzi cu mine veșnica muncă în ziua judecății; și așa eu îndată voi împlini dorința ta”. Iar tânărul a scris precum diavolul a voit.

   Atunci balaurul pierzător de suflete a trimis pe diavolul desfrânării și a aprins pe fecioara aceea de nesățioasa dragoste către acest tânăr, încât neputând răbda patima trupească, a căzut la pământ, rugându-se de tatăl său: „Miluiește-mă, miluiește-mă pe mine, fiica ta, și mă dă ca soție acelui tânăr al nostru, pe care l-am iubit foarte mult; iar de nu vei face aceasta unicei tale fiice, în scurt timp mă voi omorî și vei da seamă pentru mine în ziua judecății”.

   Auzind aceasta tatăl, s-a înspăimântat și se tânguia, zicând: „Vai mie păcătosul, cum s-a întâmplat aceasta fiicei mele? Cine mi-a furat comoara? Cine a amăgit pe fiica mea? Cine mi-a întunecat lumina ochilor mei? Eu pe tine, fiica mea, voiam să te logodesc cu Mirele ceresc, ca să fii viețuitoare împreună cu îngerii, și ca totdeauna să preamărești pe Dumnezeu în psalmi și în cântări duhovnicești, și prin tine nădăjduiam ca și eu să fiu mântuit. Iar tu fără rușine îmi vorbești pentru unirea nunții. Să nu mă pogori cu mâhnire în iad, să nu-ți rușinezi neamul tău cel bun, însoțindu-te cu o slugă”. Iar ea întru nimic nu socotea cuvintele tatălui său, zicând într-una: „De nu vei face după dorința mea, atunci singură mă voi ucide”.

   Tatăl ei, nepricepând ce să facă, după sfatul rudelor și al prietenilor săi, a lăsat ca mai bine să fie voia ei, decât să o piardă; deci chemând pe sluga lui, i-a dat de soție pe fiica sa și avere multă; apoi a zis către dânsa: „Mergi, fiică ticăloasă și pătimașă după bărbat; însă mi se pare că mult te vei căi pe urmă și nu-ți va fi de nici un folos”.

   Săvârșindu-se nedreapta însoțire și diavoleasca lucrare împlinindu-se, după câtăva vreme au observat și alții că acel tânăr nu intră în Biserică și cu Sfintele Taine nu se împărtășește. De aceea, au spus ticăloasei sale soții, zicându-i: „Nu știi că bărbatul tău, pe care l-ai ales, nu este creștin, ci străin de credința lui Hristos?”. Ea, auzind aceasta s-a umplut de mâhnire și, aruncându-se la pământ, a început să-și lovească obrazul și să-și bată pieptul cu pumnii, strigând: „Nimeni neascultând de părinții săi, nu s-a mântuit vreodată. Cine va spune rușinea tatălui meu, vai mie, ticăloasa, în câtă pieire am căzut astăzi; de ce m-am născut? Și născându-mă de ce n-am pierit?”.

   Astfel tânguindu-se ea, a auzit bărbatul ei și a alergat la dânsa, întrebând-o despre pricina tânguirii. Cunoscând lucrul, dânsul a început a o mângâia, zicând că nu sunt adevărate cele despre dânsul, și îi spunea că este creștin. La cuvintele lui puțin mângâietoare, dânsa a zis: „De vei voi că să mă încredințezi cu adevărat, iar ticălosul meu de suflet să fie fără grijă, să mergi dimineață cu mine în Biserică și înaintea mea să te împărtășești cu Sfintele Taine și atunci te voi crede”.

   Ticălosul ei bărbat, văzând că nu poate tăinui acel lucru, a fost nevoit a-i spune toate cele petrecute și cum s-a dat diavolului. Ea, căpătând curaj și scuturându-se de slăbiciunea femeiască, a alergat la Sfântul Vasile și a strigat: „Miluiește-mă, ucenice al lui Hristos, miluiește-mă pe mine, care n-am ascultat pe părintele meu și diavolescului sfat m-am supus”.

   Povestindu-i toate cele petrecute cu bărbatul său, iar sfântul chemându-l, l-a întrebat dacă sunt adevărate toate cele spuse despre dânsul de femeia sa. El cu lacrimi în ochi a răspuns: „Adevărat, sfinte al lui Dumnezeu, așa este; de voi tăcea, faptele mele vor striga”. Și i-a povestit cum s-a dat diavolilor, iar sfântul a zis: „Voiești să te întorci iarăși la Dumnezeul nostru, Iisus Hristos?”. Tânărul a răspuns: „Da, voiesc, dar nu pot”. Vasile l-a întrebat pentru ce nu poate, iar tânărul i-a răspuns: „Pentru că m-am lepădat de Hristos și diavolului m-am încredințat cu zapis”. Iar Vasile a zis: „Nu te mâhni de aceasta; căci Dumnezeu este iubitor de oameni și primește pe cei ce se pocăiesc”.

   Atunci femeia lui, aruncându-se la picioarele sfântului, îl ruga, zicându-i: „Ucenice al lui Hristos, cât poți, ajută-ne nouă!”; iar sfântul a grăit către tânăr: „Dar crezi că te vei mântui?”. Iar el a zis: „Cred, Doamne, ajută necredinței mele!”. Luându-l sfântul de mână, a făcut pe dânsul semnul Sfintei Cruci și l-a închis la un loc, înăuntrul sfintelor ogrăzi; apoi a poruncit ca neîncetat să se roage lui Dumnezeu.

   Singur a petrecut acolo trei zile, rugându-se lui Dumnezeu; după care sfântul, cercetându-l, l-a întrebat: „Cum te afli, fiule?”. Tânărul a răspuns: „Într-o mare primejdie mă aflu, stăpâne; nu pot răbda chiotul diavolesc, înfricoșările, săgetăturile și lovirea pietrelor, pentru că, ținându-mi zapisul, mă ocărăsc, zicându-mi: „Tu ai venit la noi, iar nu noi la tine”. Sfântul i-a zis: „Nu te teme, fiule, și numai să crezi”. Dându-i puțină hrană, l-a însemnat cu semnul Crucii și iarăși l-a închis. După puține zile, cercetându-l din nou, i-a zis: „Cum te afli, fiule?”. Iar tânărul a răspuns: „De departe aud îngrozirile și chiotul, iar pe dânșii nu-i văd”. Apoi, dându-i puțină mâncare și rugându-se pentru dânsul, l-a închis din nou și s-a dus.

   După patru zile, a venit din nou la dânsul și l-a întrebat: „Cum te afli, fiule?”. Iar el a răspuns: „Acum sunt bine, sfinte părinte; pentru că te-am văzut pe tine în vis, luptându-te pentru mine și biruind pe diavolul”. Deci, sfântul, făcând rugăciuni, l-a scos din închisoare și l-a dus în chilia sa. A doua zi a chemat tot clerul bisericesc, pe monahi și tot poporul cel iubitor de Hristos, și le-a zis: „Să preamărim, fraților, pe iubitorul de oameni Dumnezeu, că iată, Bunul Păstor voiește să ia pe umeri oaia cea pierdută și s-o aducă în Biserică. Deci se cade să ne rugăm în această noapte bunătății Lui, ca să biruiască și să rușineze pe vrăjmașul sufletelor noastre”. Atunci s-a adunat poporul în Biserică și a făcut rugăciuni de toată noaptea pentru tânărul ce se pocăia, strigând: „Doamne, miluiește!”.

   Făcându-se ziuă, Vasile a luat pe tânăr de mină și l-a dus cu tot poporul în biserică, cântând psalmi și laude. Și iată diavolul, fără rușine, a venit pe nevăzute cu toată puterea sa pierzătoare, vrând să răpească pe tânăr din mâinile sfântului. Iar tânărul a început a striga: „Sfinte al lui Dumnezeu, ajută-mă!”. Diavolul tăbărâse asupra tânărului cu atâta îndrăzneală și nerușinare, încât pe Sfântul Vasile îl zgâria, trăgând la dânsul pe tânăr. Întorcându-se fericitul, a zis către diavol: „Nerușinat pierzător de suflete, începător al întunericului și al pierzării, oare nu-ți ajunge ție a ta pierzare, pe care ai adus-o ție și celor ai tăi? Nu încetezi a prigoni zidirea Dumnezeului meu?”. Iar diavolul a strigat către dânsul: „Mă nedreptățești, Vasile!”. Și acest glas diavolesc l-au auzit mulți. Iar arhiereul a zis: „Să te certe pe tine Domnul, diavole!”. Iar diavolul iarăși a zis către dânsul: „Vasile, mă nedreptățești, că nu eu am mers la dânsul, ci el la mine și s-a lepădat de Hristos al tău, dându-mi zapisul pe care îl am în mâinile mele, iar în ziua judecății îl voi aduce înaintea Celui de obște Judecător”.

   Vasile a zis: „Bine este cuvântat Domnul Dumnezeul meu, că nu-și va lăsa poporul mâinile în jos, rugându-se, până nu vei da zapisul!”. Întorcându-se sfântul către popor, a zis: „Înălțați mâinile voastre în sus și strigați: Doamne, miluiește!”. Poporul, înălțând mâinile spre cer, a strigat cu lacrimi: „Doamne, miluiește!”, multă vreme, și iată a venit zapisul tânărului acela, purtat prin văzduh, văzându-l toți, și s-a dat Fericitului Vasile în mâini. Sfântul, luând zapisul, s-a bucurat și a dat mulțumire lui Dumnezeu; apoi înaintea tuturor a zis către tânăr: „Cunoști, frate, zapisul acesta?”. Tânărul a răspuns: „Da, sfinte al lui Dumnezeu, este al meu, că l-am scris singur cu mâna mea”. Marele Vasile l-a rupt îndată bucăți, înaintea tuturor și l-a ars; apoi, ducând pe tânăr în biserică, l-a împărtășit cu dumnezeieștile Taine și pe popor l-a ospătat din belșug. Pe tânăr, mult învățându-l și dându-i canonul cel cuviincios, l-a dat femeii lui, care cu negrăit glas slăvea și mulțumea lui Dumnezeu”.

   Apreciază

   • Felix said, on mai 27, 2022 at 12:13 pm

    „Si referitor la acestea (la caderile celor din societate), scrie Sfantul Teodor Studitul, eu ticalosul nu am ce raspunde decat suspin si ma intristez, si imi plang pacatele mele”.
    Atitudinea crestinului, noteaza traducatorul scrisorii Sfantului Teodor, fata de neregulile din societate este aceea ca un ortodox le ia asupra sa ca ale sale si se intristeaza pentru ele ca pentru pacatele sale. Ortodoxul are perceptia ca pacatul nu e doar o realitate personala, ci se rasfrange asupra intregului univers si i sporeste stricaciunea. Toti suntem vinovati pentru cum arata lumea, dar nu stim cu cat contribuie fiecare.

    Staretul Tadei:

    Culegem roadele poftelor şi gândurilor noastre, din pricina neascultării faţă de Tatăl Ceresc şi faţă de părinţii noştri de pe pământ. Gândurile noastre sunt atât de puternice, atât de pătrunzătoare, încât nu ne putem gândi. Noi, prin gândurile noastre, făurim fie orânduială, fie neorânduială înlăuntrul nostru, în jurul nostru, în lume, în cosmos.
    Putem fi şi un mare bine, şi un mare rău. Deşi suntem mici, multe din acestea (din lume) ţin de gândurile şi de dorinţele noastre! Iată, acum culegem roadele gândurilor şi dorinţelor noastre! Domnul spune: „Imparatia cerurilor nu se va arata aici sau acolo. Ea este inlauntru vostru, si aceasta este dreptatea, pacea si bucuria”.
    Norodul Vechiul Legamant nu a putut intelege dragostea nemarginita a lui Dumnezeu. De aceea nu a putut sa primeasca nici poruncile Lui, fapt pentru care a izvorat si raul obstesc: „Dinte pentru dinte, ochi pentru ochi”. Chiar si astazi, in Crestinism, ca sa nu mai vorbim de celelalte religii, se tine aceasta pravila a Vechiului Legamant, din pricina careia suntem in continuare inconjurati de rau. Santem imprejmuiti de multimea necazurilor vietii, care ne naruiesc pacea launtrica. Nu putem sa-l iertam nici pe fratele nostru de sange, cu atat mai putin pe ceilalti!
    Iata, vedeti noi ce facem? De indata ce ne indeletnicim cu ganduri rele, noi insine devenim rai.
    In noi, crestinii ortodocsi, salasluieste puterea harului lui Dumnezeu, viata si energie dumnezeiasca necreata primita de la Botez.
    In Ziua Infricosatoarei Judecati, inaintea lui Dumnezeu va trebui sa dam socoteala si de felul in care am folosit aceasta putere a harului – daca am contribuit la intelegerea sau neoranduiala din Univers.
    Gandurile pe care le avem au inraurire nu numai asupra noastra si asupra fapturilor intelegatoare, asupra lumii animalelor si plantelor, ci si in vesnicie.
    Prin gandurilor noastre, nu numai ca tulburam pacea pe fata pamantului, ci inmultim raul si in Univers. Intregul neam omenesc culege roada gandurilor si dorintelor sale. Astfel, neamul omenesc a trebuit dintru inceput sa fie inecat in apa (prin Potop), din pricina dorintelor si gandurilor sale rele. Dar iata ca si noi santem iarasi atat de cufundati in rau si nu ne putem slobozi caci se apropie iarasi vremea aceea (arderea Pamantului cu foc: 2 Petru 3:9-12)!
    Daca avem ganduri bune, vom avea pace launtrica. Aceasta pace va razbate apoi din noi si imprejurul nostru – si asa apar schimbarile.
    Tot cel ce nu este conectat la rau, la vreo ambitie lumeasca care-i tulbura viata si-l impovareaza, va simti aceasta pace.

    ###

    Sfantul Sofronie Saharov:

    Având gânduri bune pentru ceilalți, veți putea vedea în orice persoană pe care o veți întâlni o ființă scumpă. În schimb, având gânduri urâte, fața voastră, energiile voastre psihice vă vor irosi relațiile și vă vor afecta anturajul.
    Trebuie sa plasezi rugaciunea in univers. Trebuie sa ai simtul universului, al raportului dintre om si univers. Sa realizezi ca toate actiunile, toate gandurile si cuvintele, toate sentimentele se rasfrang asupra intregului univers. De aceea universul a fost rascumparat; noi trebuie sa platim pentru toate. Sa incercam sa avem sensul universului.
    De fiecare data cand gandurile trupesti sau grijile lumesti ne coboara pana la pamant sau chiar pana la suparare impotriva fratelui sau surorii, cum sa ne ridicam din nou? Trebuie sa ne tinem mintea in Dumnezeu si sa ne amintim de Infricosata Judecata. Atunci toata viata noastra si fiece clipita a ei se va scurge intru o cu totul alta atmosfera. Asa se va improspata in noi simtul raspunderii inaintea Dumnezeului Care a facut toate, intreg cosmosul, si inaintea a toata zidirea lui Dumnezeu.
    Acum va voiu arata doar un mic mijloc practic, cum sa trecem cu mintea la a gandi cele placute lui Dumnezeu. Cand ne vine un gand oarecare, ce nu corespunde cu legea evanghelica, vom zice: „Doamne, vindeca-mi mintea”. Cand in inima noastra se iveste manie sau ceva asemanator, vom zice: „Doamne, vindeca-mi inima“. Daca va incepe sa se arate ca un adevarat razboi, noi, in tacere, strigam doar launtric: „Doamne, vindeca-ma intreg… Vino catre mine, cela ce zac pe pamant, si ma ridica din gandurile si patimile mele josnice, din josnicele miscari ale inimii mele!”. Asa se petrece cu lupta noastra.
    Si orice lucrare vom face, daca iubim pe Dumnezeu, amintirea lui Dumnezeu ramane neschim­bata in noi. Siluan spunea:

    „Nici o indeletnicire nu impiedica a iubi pe Dumnezeu”.

    Apreciază

 6. Ioana said, on mai 25, 2022 at 12:18 pm

  Mă refer aici la acest festival Cerbul de Aur care cerb este simbolul lui baphomet, și dacă se poate să existe vedete care să participe la acest tipbde festival, fără să fie într-o rețea ocultă.
  ….
  https://versuri.thirld.com/dumitru-matcovschi/sarut-femeie-mana-ta/

  În poezia și cântecul Focul din Vatră, Ion Aldea Teodorovici invocă vrăjile :

  „Sărut, femeie, ochii tăi
  De lacrimă şi de scânteie,
  De împărată şi de zeie,
  Sărut, femeie, ochii tăi.

  Sărut cuminte vorba ta
  Cu limpezime de izvoare,
  Cu vraja soarele-i răsare,
  Sărut cuminte vorba ta.”
  ….
  Sfîntă ni-i casa cu focul ei veşnic din vatră,
  Sfîntă ni-i casa cu pragul ei tare de piatră,
  Sfîntă ni-i casa din leagăn de dor ce coboară,
  Sfîntă ni-i casa ce crește fecior și fecioară

  Oare nu cumva aici on Aldea Teodorovici – în cântecul Focul din vatră, invocă de fapt focul cel veșnic al iadului, Nu e cumva minciună și amăgire? De la vrăjmașul și ucigașul inger cazut?

  E un fals naționalism. Plus că toate melodiile au orchestrația new age. Nune nicio diferența între Ion Aldea Teodorovici și Nirvana în ce privește tipul de muzică și orchestrație. New age clar. Cunoscătorii stiu la ce mă refer

  E un fals naționalism aici, ca și cu Tudor Gheorghe. Mie îmi e clar

  Să ne gândim că pomul se cunoaște după roade.
  Roadele mișcării legionare sunt Sfinții Mucenici, pe când roadele lui Doina și Ion Aldea Teodorovici sunt petreceri lumești, invocarea vrăjilor prin poezii și punerea manifestărilor lumești în locul lui Hristos

  Mie îmi e clar cine au fost Păunescu și Tudor Gheorghe… https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/23/tudor-gheorghe-adrian-paunescu-oda-masonilor-de-ce-o-casa-de-discuri-illuminati-creatio/

  https://www.ziaruldeiasi.ro/mozaic/destinele-tragice-ale-iubirilor-poetului-adrian-paunescu~ni8h09

  Nu mai vorbim de cercurile politice masonice și îndemnurile la o viață fără pocăinţă….

  Apreciază

 7. Ioana said, on mai 25, 2022 at 12:21 pm

  Deci de multe ori artizanii unirii naționale au fost masoniii:

  https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/24/unirea-de-la-24-ianuarie-1959-si-masoneria/

  Apreciază

 8. Ioana said, on mai 25, 2022 at 12:37 pm

  Să ne gândim puțin la cântecul patriotic

  Aici muzica nu schimba notele brusc de la sunete inalte la sunete joase și invers, pe când in melodiile new age, inclusiv în cele cantate de Ion Aldea Teodorovici există treceri bruște de la sunete înalte la sunete joase și invers, e o dizarmonie în muzica new age și toate acordurile baladelor rock, folck, alternativ, au ceva din amăgirea unui șarpe…

  Apreciat de 1 persoană

 9. Lupu Singuratic said, on mai 27, 2022 at 1:13 pm

  Salut, uite ce am descoperit, practic „remediul” tuturor variolelor, ai in clip cu subiect si predicat dc vrei sa faci un articol\postare si am gasit-o și pe horticultorul.ro la noi.

  https://www.bitchute.com/video/2x0G0hZfjDZc/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: