SACCSIV – blog ortodox

Administratia Biden este cea care a initiat in secret teribila dictatura a stapanilor OMS, ce se voteaza pe 22 mai la Geneva. Inclusiv Israelul va vota pro. Noi detalii despre ce inseamna aceste rezolutii ce vor intra in vigoare in noiembrie

Posted in DICTATURA, ISRAEL, JOE BIDEN, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, SUA by saccsiv on mai 22, 2022

ISRAEL 365 NEW: ISRAEL TO JOIN US IN SURRENDERING HEALTH AUTHORITY TO WHO

ISRAEL, CA ȘI SUA, ÎȘI VA PREDA AUTORITATEA SANITARĂ CĂTRE OMS

De Adam Eliyahu Berkowitz, 18 Mai 2022, Israel365 News

„Când toate națiunile pământului se vor aduna împotriva ei. În ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatră pe care o vor ridica toate popoarele; toți cei care vor ridica-o se vor vătăma de aceasta.” (Zaharia 12:3, traducere aproximativă după The Israel Bible)

„Și fi-va în ziua aceea că voi face Ierusalimul ca pe o piatră călcată de toate neamurile; tot cel ce o va călca își va bate joc de ea, și toate neamurile pământului se vor aduna laolaltă împotriva lui.” (Zaharia 12:3, Biblia varianta Anania)

„Și va fi în ziua aceea voiu pune Ierusalimul piatră călcată de toate neamurile, tot cel ce ova călca batjocorind va batjocori, și se vor aduna asupra lui toate neamurile pământului.” (Zaharia 12:3, Biblia varianta 1914)

Bruxelles, Belgia. 12 septembrie 2019. Conferință de presă susținută de comisarul Vytenis ANDRIUKAITIS și de directorul general al OMS, Tedros ADHANOM GHEBREYESUS, cu ocazia Summitului mondial privind vaccinarea (Shutterstock)

Peste patru zile, Organizația Mondială a Sănătății va vota rezoluții care îi vor conferi puteri de urgență asupra oricărei țări pe care o va alege. Administrația Biden a inițiat aceste măsuri, dar le-a ținut ascunse până acum câteva săptămâni, când votul a fost o concluzie anticipată. Recent, s-a aflat că Israelul a intrat în linie dreaptă, susținând măsura, deși un politician de excepție a devenit vocea rațiunii într-o administrație care a luat-o razna.

Adunarea Mondială a Sănătății (WHA), organul legislativ care conduce Organizația Mondială a Sănătății (OMS), va vota pe 22 mai, la Geneva, asupra punctului 16.2 din ordinea de zi provizorie. Această ordine de zi, descrisă de OMS sub titlul ‘Consolidarea pregătirii OMS pentru urgențe sanitare și a reacției la acestea’, noua ordine de zi le-ar da puterea de a declara unilateral o urgență sanitară în orice țară, conferindu-le astfel puteri de urgență. Administrația Biden a dat aceste propuneri de modificare OMS la 18 ianuarie. Nimeni nu a știut acest lucru până la 12 aprilie, cu mai puțin de o lună în urmă. Dacă vor fi adoptate, rezoluțiile vor intra în vigoare în luna noiembrie.

Aceste amendamente îi vor conferi directorului general al OMS puterea de a declara urgențe sau crize sanitare în orice națiune, și de a face acest lucru în mod unilateral și împotriva voinței națiunii vizate. Directorul general va putea declara aceste crize sanitare doar pe baza opiniei sale personale sau a considerației că există o amenințare potențială, sau posibilă, pentru alte națiuni.

Aceste reglementări sunt un ‘instrument obligatoriu de drept internațional’. Statele membre ale ONU pot fi obligate prin lege să se supună sau să consimtă la aplicarea acestora. Conform noilor reglementări, OMS nu va fi obligată să se consulte în prealabil cu națiunea identificată pentru a „verifica” evenimentul înainte de a acționa.

Într-o manieră ascunsă, similară cu ceea ce s-a întâmplat în SUA, oficialii israelieni intenționează să sprijine și ei punctul 16.2 din ordinea de zi provizorie. Singurul politician dispus să se pronunțe împotriva aderării este Moshe Feiglin.

Feiglin este un veteran al politicii israeliene și liderul Partidului Zehut. Fost membru al Likud, el a condus facțiunea Manhigut Yehudit (Conducerea Evreiască) din cadrul partidului și a reprezentat Likud în Knesset între 2013 și 2015. Definit drept libertarian, el este un ideolog chibzuit. În același timp, el și-a pus ideile în practică și a condus la nivel național acte de nesupunere civilă, fără violență.

„Această agendă a fost deja stabilită”, a declarat Feiglin pentru Israel365 News. „Nu va exista nicio dezbatere sau proces de decizie. Ceea ce s-a discutat și s-a spus deja este doar vârful icebergului. Decizia reală va fi mult mai extremă în ceea ce privește eliminarea drepturilor indivizilor. Această decizie nu are nimic de-a face cu sănătatea mondială și, dacă citiți rezoluția în sine, este clar că se referă exclusiv la transferul de putere. Ea ocolește complet orice proces democratic.”

„De-a lungul istoriei, orice acaparare de putere încununată cu succes a fost favorizată de tăcerea celor care ar fi avut cel mai mult de pierdut. Chiar dacă aceștia sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. Ei își spun că pe ei nu-i va afecta de fapt, că lumea nu se va schimba. Oamenii vor să creadă minciuna.”

„Acesta este în întregime un război al convingerilor, un program de creare a unei noi ordini mondiale a globalismului. Este vorba de credința în progresism versus credința în Dumnezeu. Progresismul vrea să transforme omul în Dumnezeu, înlocuindu-l pe Creator, susținând că lumea este rezultatul întâmplării și al hazardului și că Creația este o născocire.”

Pe pagina de internet Israel Tomorrow, Feiglin a descris noua agendă ca fiind „o revoluție mondială totalitară care abolește întregul principiu al libertății umane”.

„Printre altele, organizația va obține dreptul de a gestiona și controla circulația persoanelor, de a le încarcera și de a le restricționa în orice mod doresc, de a le cere și altora să se supună unor astfel de tratamente”, a scris el. „OMS va supraveghea toate obiectele, amenajările și echipamentele: valize, containere, clădiri, genți etc., și va colecta informații de orice fel dorește, toate acestea sub titlul de urgență internațională – care va fi acum la discreția exclusivă a acestora. Și pentru a fi mai precis – la discreția unei singure persoane – Secretarul General al organizației.”

Feiglin a menționat că se așteaptă ca ambasadorul Israelului la Națiunile Unite, Meirav Elon Shachar, să voteze în favoarea rezoluției, care va aduce Israelul în acord fără nicio discuție în legislativul israelian și, până acum, fără nicio mențiune în mass-media israeliană.

„De fapt, această situație absurdă există deja în practică”, a scris Feiglin. „Aproape toate țările din lume au acționat în conformitate cu politica OMS în ultimii doi ani, chiar dacă aceasta a fost în aparență doar o recomandare.”

Feiglin a remarcat că OMS a generat conflicte de interese semnificative, cel mai recent atunci când corporația Pfizer, care după ce începuse producția vaccinului său anti COVID, a făcut și o donație semnificativă către Ministerul Sănătății și sindicatului acestuia. Pfizer a finanțat campania doctorului Sharon Elroy Price pentru a fi șef al diviziei de servicii de sănătate publică a ministerului. Aceasta a devenit apoi un puternic susținător al vaccinării copiilor israelieni.

Mai multe companii farmaceutice mari, printre care și Pfizer, fac importante donații către OMS.

În acest mod, a remarcat Feiglin, se iau decizii majore care lezează drepturile indivizilor și chiar ale țărilor, oferind aceste drepturi unor oficiali pe care nu i-a votat nimeni, și acționarilor companiilor.

Feiglin a explicat acest proces în termeni teologici:

„În ultimul deceniu, omenirea a intrat în faza violentă a epocii postmodernă. În Epoca Luminilor, omenirea a experimentat expulzarea lui Dumnezeu din spațiul public, restrângându-L în spațiul privat”.

„În această epocă postmodernă, experimentăm naivitatea postmodernă care acordă fiecăruia propriul adevăr, distrugând credința naivă care lasă loc pentru presupunerea unei realități existențiale obiective (adică Dumnezeu), înlocuind-o cu o progresivitate violentă care nu lasă loc pentru niciun alt adevăr decât cel al regimului aflat la putere.”

„Este o revoluție care abolește toate construcțiile identității umane, fie că este vorba de identitatea sexuală, identitatea familială sau identitatea națională. Globalismul pretinde că identitatea umană este creată de oameni și nu își are originea în Dumnezeu (despre care ei susțin că nu există). Identitățile date de Dumnezeu sunt malefice, în această epocă postmodernă, puse în aplicare pentru a înrobi femeile, negrii, persoanele LGBT și altele asemenea.”

„Patriotismul național devine primitivism. Cu toții ne grăbim spre identitatea globală și o vedem ca pe o identitate eliberatoare. Nu este necesară avertizarea jurnaliștilor și, de fapt, nu este necesară reducerea la tăcere a jurnaliștilor. Aceștia fac asta în mod natural, din perspectiva conștiinței progresiste cu care operează. Membrii Knessetului – dacă ar fi știut ce se întâmplă – nu ar fi arătat nici ei cu degetul. După ce și-ar fi dat seama că este vorba de o propunere americană, ar fi înțeles că acest lucru se va întâmpla oricum. Ei ar fi înțeles că opoziția la blocarea sprijinului Israelului și alăturarea la această mișcare i-ar fi marcat ca dușmani ai progresului, negaționiști ai plăgilor și altele asemenea.”

Feiglin a remarcat că, în mod ironic, naționalismul este în revenire din cauza conflictului din Ucraina, într-un proces ce tinde spre un război global.

„Se pare că omenirea va resimți liniștea acestor două verigi, atât a războiului cu caracter naționalist fățiș, cât și a celui progresist sofisticat. În scurt timp, vor reveni măștile, testele, închiderile, injecțiile și alte jocuri de coerciție globală – și, în același timp, ne vom trezi luptând pe mai multe fronturi – interne și externe. Trebuie să luptăm pentru a ne menține zelul, atât pentru identitatea și libertatea noastră personală, cât și pentru identitatea noastră, libertatea noastră națională – simultan.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Intre 22 și 28 mai se va vota la Geneva ca toate națiunile pământului să cedeze către OMS suveranitatea asupra deciziilor naționale în materie de sănătate

Evident, nu OMS-ul va deveni stapan peste ceva si cu atat mai putin marioneta Tedros, ci realii stapani ai OMS si ONU:

Lângă sediul ONU a fost instalată o sculptură asemenea fiarei apocaliptice

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • isa said, on mai 22, 2022 at 6:34 pm

   Se leaga cu cele din articol. Am vazut si eu national si doream sa trimit aici link-ul, dar mi-ai luat-o inainte :).

   Apreciază

 1. scortisoara said, on mai 22, 2022 at 2:37 pm

  Neapărat sa ne speriem și sa ne înțepam ….

  Apreciază

 2. John said, on mai 22, 2022 at 2:45 pm

  Sanhedrinul se opune cedării suveranității sanitare acestei organizații denumită oms
  https://www-israel365news-com.translate.goog/269577/sanhedrin-rules-forbidden-for-israel-to-sign-who-resolution/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro

  Apreciază

 3. Alex said, on mai 22, 2022 at 2:49 pm

  INCREDIBIL: 15 raniti si un mort dupa semi maratonul din Brooklyn.
  https://nypost.com/2022/05/21/runner-dies-at-brooklyn-half-marathon-finish-line/?utm_campaign=SocialFlow&utm_medium=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter
  Banuiesc ca urmeaza ca marii „oameni de stiinta” sa iasa si sa ne lamureasca ca evenimentul de fata e ceva normal iar vaccinul e sigur su eficient.

  Apreciază

 4. vlad tepes said, on mai 22, 2022 at 3:24 pm

  Stati sa vedeti ce vaccinari pe banda rulanta si obligatorii vor fi aproape peste tot in Lume, dupa aceasta predare de bunavoie a Sanatatii nationale in mainile satanelor de la OMS!

  Apreciază

 5. vlad tepes said, on mai 22, 2022 at 3:32 pm

  Practic, prin acest tratat care le aroga puteri maxime in domeniul Sanatatii, bestiile marxiste si sataniste din OMS, vor avea controlul total dpdv medical asupra tuturor oamenilor din Coloniile Ocultei, asa cum este si Romanica! Ei vor decide dupa bunul plac, cand trebuie sa fie o Pandemie sau o vaccinare obligatorie, cat trebuie sa dureze acestea si ce masuri demente trebuie luate impotriva oamenilor de rand, inclusiv cenzura informatiilor, totul facandu-se prin intermediul slugoilor antinationali postati strategic la conducerea statelor-Colonii! De fapt, fara acesti slugoi infecti, OMS n-ar avea nici o putere asupra statelor-Colonii, asa ca lupta popoarelor pt eliberarea de sub jugul satanist-globalist se rezuma practic la lupta impotriva slugoilor si bestiilor autohtone! Acum, ca inceput al treilea Razboi Mondial, tot ce vor sa puna in practica satanele de la OMS se va prabusi cu zgomot, odata cu elitele vanzatoare din fruntea statelor-Colonii!

  Apreciat de 2 persoane

 6. scortisoara said, on mai 22, 2022 at 5:04 pm

  Apreciază

 7. […] Administratia Biden este cea care a initiat in secret teribila dictatura a stapanilor OMS, ce se vot… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: