SACCSIV – blog ortodox

Ecuatia VREI PAINE? IA CIP: Iranul implementează cupoane digitale pentru raționalizarea pâinii

Posted in CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE, CIPURI, foamete, hrana, IRAN, REVOLTA, revolte sociale by saccsiv on mai 21, 2022

LIFE SITE: Iran rolls out digital bread rationing with biometric IDs

Iranul implementează cupoane digitale pentru raționalizarea pâinii

Noile cupoane digitale pentru raționalizarea unor alimente cu prețuri subvenționate, au fost anunțate pe fondul creșterii prețului grâului la nivel mondial.

De Emily Mangiaracina, 19 Mai 2022, LifeSiteNews

Președintele iranian Ebrahim Raisi, captură de ecran – YouTube

Iranul a anunțat că va lansa ‘cupoane digitale’ pentru raționalizarea pâinii pentru cetățenii săi, în contextul în care a redus fondurile pentru subvenționarea pâinii, despre care președintele țării spune că sunt ‘irosite”.

„Guvernul va oferi cetățenilor cupoane digitale care le vor permite să acceseze o cantitate limitată de pâine la prețuri subvenționate, iar restul cantității de pâine va fi disponibilă la prețurile pieței”, a relatat FBN Global News.

Raționalizarea alimentelor poate fi impusă prin intermediul cărții naționale de identitate biometrică a Iranului, pe care a început să o introducă treptat din anul 2015, și care este acum eliberată tuturor noilor solicitanți, precum și în cazul tuturor reînnoirilor, potrivit Minority Rights. Cardul are incorporat un ‘cip inteligent’ care stochează date biometrice, inclusiv scanări ale irisului, amprente și imagini faciale, și este deja utilizat pentru a accesa o varietate de servicii guvernamentale.

Postul de știri a menționat că: „mulți iranieni cu probleme financiare au ajuns să se bazeze pe programul iranian de subvenții la alimente”. Într-adevăr, un cercetător în domeniul agriculturii, Christian Westbrook, a subliniat că „pentru cei 50% din Iran care trăiesc sub pragul sărăciei, cumpărarea de alimente la prețurile pieței – nu poate fi o opțiune”. Potrivit FBN Global News, prețurile de piață sunt ‘de aproximativ șapte ori mai mari’ decât a celor cu preț subvenționat.

„Așadar, acesta nu este un sistem bazat pe opțiune”, a declarat Westbrook, care a fondat podcastul ‘Ice Age Farmer’, într-un comentariu despre noul plan al Iranului. „Ar putea fi prezentat așa, dar acest lucru le spune oamenilor din acea țară care depind de aceste subvenții la pâine, că acum ei vor trebui să aplice pentru ‘semn [ul fiarei]’.”

Președintele iranian Ebrahim Raisi a citat ‘corupția’ și risipa ca motive pentru noul sistem de cupoane digitale, care va fi pus în aplicare în aproximativ două luni, și care vor fi utilizate pentru achizițiile cu preț redus de pâine, iar ceva mai târziu și de alimente precum pui, brânză și ulei vegetal de gătit.

„Astăzi, fondurile de subvenții sunt risipite, iar oamenii sunt martori la corupție și discriminare în această privință. Cum putem permite ca acest lucru să continue?” a declarat Raisi luni seara într-un interviu televizat. „Populația și elitele ne îndeamnă să reformăm economia, iar noi suntem hotărâți să facem acest lucru.”

Creșterile prețului la grâu, declanșate din cauza izbucnirii războiului ruso-ucrainean, au crescut costul cu subvențiile guvernamentale, iar asta, potrivit economistului Saeed Laylaz, a făcut necesară o nouă ‘operație dureroasă’ pentru economia iraniană. „Economia iraniană nu-și mai poate permite continuarea risipirii banilor”, a adăugat Laylaz.

Creșterea prețurilor la pâine a provocat, de asemenea, ample demonstrații în orașele din sudul Iranului, conform FBN Global News.

Westbrook consideră că sistemul iranian de asigurare a alimentelor pe bază de identitate biometrică, despre care spune că este primul de acest fel din lume, este un ‘semnal de alarmă’ pentru alte inițiative de identificare digitală care vor fi ‘implementate’ în întreaga lume.

El anticipează că, pe măsură ce prețurile la alimente vor crește până la punctul de a deveni inaccesibile, oamenii vor fi „forțați să apeleze la aceste ajutoare guvernamentale”, despre care a menționat că sunt solicitate în esență de Fundația Rockefeller, în vederea asigurării ‘securității nutriționale’.

Apoi, potrivit lui Westbrook: „identitatea digitală, pe care Forumul Economic Mondial o stabilește ca fiind crucială pentru cea de-a patra revoluție industrială, poate fi ‘impusă forțat’ sub pretextul ‘asistenței pentru oamenii flămânziți’.”

„Acest lucru deja este [planificat] și pus în aplicare în restul lumii, doar că încă nu a fost anunțat. Aceasta este singura diferență…”, a declarat Westbrook.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

“Măsura de grâu un dinar, şi trei măsuri de orz un dinar.” (Apocalipsa 6, 6)

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cosmin said, on mai 21, 2022 at 8:52 pm

  Iran… Care Iran se califica alaturi de Rusia, Ungaria si alti cativa ca fiind tari ce au iesit din rand, dar cumva se inteleg foarte bine cu stabilimentul NWO cand vine vorba de a raporta in continuare infectii covid.

  Scenariul inceput la sfarsitul lui 2019 isi continua nestingherit traseul, plandemie – razboi – foamete imbinata cu alte plandemii.

  In realitate, totul e o criza artificial creata.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Felix said, on mai 21, 2022 at 10:18 pm

  Oamenii de stiinta spun ca ideea de Rai nu se potriveste cu descoperirile antropologiei moderne, deci trebuie reinterpretat totul pornind de la concluzia ca omul a evoluat din animale inferioare.
  Negresit aceasta conceptie duce la o filosofie a relativismului moral, caci, daca am fost candva altfel de fapturi, niste creaturi de felul maimutelor, atunci urmeaza sa ajungem altceva – ne indreptam catre Supraom (Yuval Harari ne-a trasat deja diagrama auto indumnezeirii luciferice in cartea „Homodeus” n.n.)
  Parerea aceasta duce si la alte idei religioase de tipul celor profesate de Teilhard de Chardin, care spunea intreaga lume evolueza spre o stare mai inalta (Dar atunci nu înseamnă că Jertfa de pe Cruce a fost zadarnică? Să nu fie! n.n.), ca lumea insasi este asemenea painii ce se preface intru cealalta lume, ca apoi totul sa devina Hristos. Desigur, aceasta seamana cu panteismul, o groaznica erezie – exact lucru de care are nevoie Antihrist spre a veni sa imparateasca. Oamenii se vor socoti zei, avand de fapt, o filosofie animalica.

  Parintele Serafim Rose

  Apreciat de 1 persoană

 3. […] Ecuatia VREI PAINE? IA CIP: Iranul implementează cupoane digitale pentru raționalizarea pâinii […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: