SACCSIV – blog ortodox

Elon Musk: „În trecut am votat cu democrații dar acum au devenit un partid al urii, așa că voi vota cu republicanii”

Posted in Elon Musk, STANGA, Twitter by saccsiv on mai 19, 2022

Zero Hedge: Musk Vs. Soros: „I Can No Longer Support Democrats, Will Vote Republican”

Musk vs. Soros: ‘Îmi ajunge cât am susținut democrații, voi vota cu republicanii’

De Tyler Durden, 18 Mai 2022, ZeroHedge

Actualizare (1600ET): Elon Musk a confirmat comentariile făcute luni că va vota cu republicanii la următoarele alegeri, scriind miercuri pe Twitter:

„În trecut am votat cu democrații, pentru că erau (în mare parte) partidul generozității.

Dar acum au devenit un partid al diviziunii și al urii, așa că nu-i mai pot susține și voi vota cu republicanii”, a spus el, adăugând: „Acum, urmăriți cum va evolua campania lor de trucuri murdare împotriva mea…” (în care presupunem că va fi implicat și George Soros cu tentaculele sale de asociați).

Marți, Musk a răspuns la un clip al unui oficial al Twitter care îl ironiza ca fiind handicapat mintal și ‘special’.

„Benny Johnson, pe 18 Mai 2022: Director executiv la Twitter îl numește pe Elon Musk handicapat mintal, ‘special’ și a spus că are ‘sindromul asperger’.

Apoi acesta continuă spunând că Twitter „nu a fost creat pentru a le oferi oamenilor libertate de exprimare”

@elonmusk își va dori să vadă asta…”

Elon Musk: Executiv la Twitter aruncând libertatea de exprimare la coșul de gunoi și batjocorind persoanele cu sindromul asperger …

Musk a răspuns, de asemenea, și la afirmația lui Howard Forman, profesor de medicină la Yale, potrivit căreia, deoarece Musk a fost ‘explicit politic’, atunci ar trebui „să se aștepte ca oamenii să-l trateze ca atare”, adăugând: „Care parte din asta este confuză pentru tine?”.

La care Musk a răspuns: „Nu sunt deloc surprins. Asta a fost pentru inocularea publicului. În calitate de mare susținător al vaccinurilor, tu ar trebui să înțelegi asta”, adăugând: „Yale este un epicentru al virusului woke (trezirea minții) care încearcă să distrugă civilizația”.

Mănușile au fost scoase…

*  *  *

Consiliul de administrație al Twitter a declarat că intenționează să pună în aplicare acordul de achiziție de 44 de miliarde de dolari cu Elon Musk, care și-a petrecut ultima săptămână susținând că numărul de conturi ‘false/spam’ este mult mai mare decât cele 5% declarate de companie.

„Intenționăm să încheiem tranzacția și să punem în aplicare acordul de fuziune”, a declarat consiliul de administrație marți după-amiază pentru Bloomberg, precizând că a votat anterior pentru aprobarea în unanimitate a ofertei lui Musk la 54,20 dolari pe acțiune.

Preluarea propusă include o taxă de rupere a acordului în valoare de 1 miliard de dolari pe care va trebui să o plătească cel care stopează tranzacția invocând probleme de finanțare. Dar Musk nu poate pleca pur și simplu plătind taxa.

Acordul de fuziune include o clauză de executare specifică care permite Twitter să îl forțeze pe Musk să finalizeze tranzacția, potrivit documentului depus. Acest lucru ar putea însemna că, în cazul în care afacerea ajunge în instanță, Twitter ar putea obține un ordin prin care Musk va fi obligat să finalizeze fuziunea, mai degrabă decât obținerea unei compensații monetare pentru orice încălcare a acesteia. -Bloomberg

La începutul săptămânii, Musk a declarat că afacerea este ‘pusă în așteptare’ până când va afla cât de mulți boți de spam se află pe platformă – sugerând la o conferință de tehnologie din Miami că renegocierea unui preț mai mic nu ar fi ‘exclusă’.

„Oferta mea s-a bazat pe faptul că declarațiile Twitter către SEC (Comisia de Securitate a Tranzactiei) sunt corecte”, a scris Musk pe Twitter marți, adăugând că „această afacere nu poate avansa decât atunci când o va face”.

„TESLARATI: Elon Musk ar putea căuta o ofertă mai bună pentru Twitter, deoarece 44 de miliarde de dolari pare prea mult, în condițiile în care 20% dintre utilizatori sunt conturi false sau spam. 17 Mai 2022”

„Elon Musk a răspuns către TESLARATI: 20% conturi false/spam, deși de 4 ori mai mult decât pretinde Twitter, ar putea fi *mult* mai mare.

Oferta mea se baza pe faptul că declarațiile Twitter la SEC sunt corecte.

Ieri, directorul general al Twitter a refuzat în mod public să prezinte dovada că există <5%.

Această afacere nu poate avansa decât atunci când o va face. 17 Mai 2022”

Tweetul lui Musk a venit după ce Parag Agrawal, CEO al Twitter, a postat o lungă discuție despre metodologia de bot a companiei, care se rezuma la: „este de 5% sau mai puțin, și nu vă putem arăta cum am aflat asta”.

Musk a răspuns cu un ‘emoji caca’, urmat de un tweet cu întrebarea: „Așadar, cum știu agenții de publicitate ce primesc de banii lor?”.

Între timp, Twitter a depus la SEC un raport preliminar de împuternicire, în care a declarat că „se angajează să finalizeze tranzacția la prețul convenit [54,20 dolari pe acțiune în numerar] și în termenii conveniți, cât mai curând posibil”.

 

Comentariu saccsiv:

E treaba cu pionii albi si pionii negri:

STANGA politică și doctrinară este PION NEGRU. Ce este DREAPTA? (episodul pilot)

Cititi va rog si:

Experimente pe animale la Neuralink, firma lui Elon Musk. Acuzații de „suferințe extreme”

Elon Musk spune că dezvoltă un cip care le va permite oamenilor să-și transmită muzică direct în creier

Elon Musk ne promite ca in 5 – 10 ani va face un cip ce va fi implantat in creier si vom trai ca in filmul Matrix, fara a mai fi nevoie de vorbire pentru a comunica intre noi

Video: Elon Musk dezvăluie noi detalii despre Neuralink, tehnologia sa de implanturi cerebrale

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on mai 19, 2022 at 11:24 pm

    Parintele Serafim Rose:

    Cred ca trebuie subliniat cea mai mare limpezime ca religia „compromisului” este autoinselare, si ca exista astazi, la limita, doar doua alternative pentru om, absolut de neimpacat: credinta in lume si in religia sinelui, al carei rod este moartea; si credinta in Hristos, Fiul lui Dumnezeu, singurul in Care este Viata cea Vesnica.
    Desigur, exista si credinciosi ortodocsi care decad in religia sinelui. Cuviosul Macarie de la Optina ii scria unei persoane care cazuse „in sine”:
    „Gandind ca vei afla iubirea lui Dumnezeu in sentimentele consolatoare, tu nu-L cauti pe Dumnezeu, ci pe tine insuti, adica propria ta consolare, si ocolesti adevarata cale a suferintei care duce la El, pentru ca te socotesti pierdut fara aceasta consolare”.

    ###

    Paul Kingsnorth interviat de Tatiana Petrache:

    Vad din pacate, ca mult prea multi crestini nu-si pun intrebari despre ce este tehnologia si cat de departe va merge „societatea Masinii”. Pe de alta parte, am convingerea ca nu putem face compromisuri cu ea. Cred ca spiritul „Masinii” incearca sa creeze ceva ce nu este doar post-uman si anti-uman, ci si anti-Dumnezeu. Incercam sa creeam o „Masina” care sa-L inlocuiasca pe Dumnezeu. Incercam sa cream o „Masina” care sa ne faca dumnezei – un soi de versiune tehnologica a Turnului Babel. Poti intelege acest lucru din felul in care Hristos vorbeste despre lume, despre Dumnezeu, Imparatia Lui si imperativul de a respinge opulenta. Toate acestea sunt o invitatie de a te indeparta de posesiunile materiale, ramanand aproape de Dumnezeu. Daca te atasezi prea mult de materie, vei ajunge sa crezi ca materia e tot ce exista.
    Odata ce-L respingi pe Dumnezeu, vei ajunge sa cazi in propriul sine. Chiar si simplu fapt de-a te uita in smartphone-ul tau de o mie de ori pe zi te duce intr-o lume in care, cel mai probabil, nu vrei sa intri. Putem deja sa vedem cum copiii nostrii sunt dependenti de tehnologie, si stim ca este ceva in neregula.
    Modernitatea este anti-Dumnezeu, ca si modul in care folosim acest urias sistem tehnologic pe care ni l-am construit.
    Cei mai multi credem ca tehnologia este ceva distractiv, dar suntem inrobiti de ea.
    Si, daca este ceva ce ne sta in putere fiecaruia dintre noi este sa scapam de smartphone. Daca fiecare ar renunta la smarthphone, nu se va putea realiza niciodata un sistem global de pasapoarte vaccinale, de pilda.
    Smartphone-ul este un mijloc de control, un aparat de monitorizare, este mijlocul prin care vom fi controlati in viitor. De altfel, suntem deja controlati.
    Daca reusesti sa iesi putin din „societatea Masinii” , vei vedea lucrurile dintr-o perspectiva larga. Adevarata credinta este un antidot la „Masina”.
    (Fragment extras din revista „Familia Ortodoxa”, luna mai, 2022).

    Apreciază

  2. marian said, on mai 20, 2022 at 2:16 am

    Pai si republicanii cu ce-s mai buni decat democratii sau au fost uitate nenorocirile facute de sustinatorii nebunului ala d e Trump la Capitoliu si faptul ca USA a fost la un pas d e razboi civil ?

    Apreciază

    • tataia said, on mai 20, 2022 at 5:31 pm

      Pai SUA a fost la un pas de razboi civil si era chiar mai bine daca se intimpla! Sa se sparga o data buboiul, nu doar sa ii dam cu alfii! Trump nu e nebun deloc chiar a vrut sa faca ceva…dar nu a fost lasat de cei care gindesc ca tine!

      Cum sa nu fie republicanii mai buni decit democratii?

      Apreciază

    • Rodoal said, on mai 20, 2022 at 11:19 pm

      Marianne Vince-ti televizoru’ ca nu-ti face bine……

      Apreciază

    • timisorean1 said, on mai 21, 2022 at 1:27 am

      Tot prostii debitezi, chiar si dupa atatia ani! Si pe la eufrosin si pe unde mai comentezi….

      Apreciază

  3. […] Elon Musk: „În trecut am votat cu democrații dar acum au devenit un partid al urii, așa că voi… […]

    Apreciază

  4. tataia said, on mai 20, 2022 at 5:46 pm

    Cind am implinit 18 ani tatal meu m-a invatat sa votez la un rind de alegeri cu stinga iar la urmatorul cu drapta (si tot asa). El sustinea ca la putere trebuie sa alterneze tot timpul stinga cu dreapta pentru a se pastra un echilibru. Ca in perioadele de guvernare de drepta creste economia iar apoi sa vina o guvernare se stinga care sa mai redistribuie averile si ajute saracii. Si tot asa. Asa gindea el ca un om care a trait cea mai mare parte a vietii in comunism. Eu nu pot gindi asa. De aceea nu i-am ascultat sfatul niciodata. Eu am votat de fiecare data cu dreapta! Primele alegeri din Romania la care am avut drept de vot au fost acelea in care, in cel de-al doilea tur s-au infruntat Vadim cu Iliescu. Am votat Vadim sub cumplitele proteste ale maica-mii: „cum??..vrei sa ajunga tara asta pe mina unui nebun?”. In mod evident Vadim nu era nebun dupa cum nici Trump nu e nebun. Apoi la urmatoarele alegeri am votat Basescu (desi parca nu era la fel de dreapta precum vadim..dar in lipsa de altceva) apoi la urmatoarele iar Basescu..si la ultimele as fi Votat cu Iohannis doar ca nu am mai votat deloc. Probabil mi-a venit mintea la cap :).

    Eu nu traiesc in America din pacate, dar daca as fi trait acolo as fi fost republican 100%. Chiar nu inteleg cum poate vota cineva cu democratii sau cu stinga in general daca ne referim la alte tari. A se citi PSD in cazul Romaniei 🙂 .

    Apreciază

  5. Spaceman said, on mai 20, 2022 at 10:58 pm

    Opoziție controlată, cum spuneam aici →

    https://saccsiv.wordpress.com/2022/05/17/stanga-politica-si-doctrinara-este-pion-negru-ce-este-dreapta-episodul-pilot/#comment-517556

    Pe data de 24 ianuarie 2022, Biden l-a jignit pe Peter Doocy, reporter la Fox News, pentru că i-a pus o întrebare despre inflație:

    Peter Doocy: Credeți că inflația reprezintă un handicap politic în alegerile de la mijlocul mandatului?

    Biden: Iată un mare atu. Mai multe despre inflație. Ce fiu de cățea idiot!

    Acum a devenit Elon Musk idiotul de serviciu →

    „Musk se ia de Joe Biden: Administrația trebuie să facă ceva cu inflația, altfel devenim ca Venezuela”

    https://epochtimes-romania.com/news/musk-se-ia-de-joe-biden-administratia-trebuie-sa-faca-ceva-cu-inflatia-altfel-devenim-ca-venezuela–329460

    Un alt exemplu de opoziție controlată este Viktor Orban, școlit la WEF promoția 1993, a fost coleg de clasă cu Adrian Năstase, marele cavaler de Malta împușcat în fular, cu Nicolas Sarkozy dar și cu Boris Nemțov, republicanul asasinat care a scris o carte intitulată „Confesiunile unui rebel”.

    Dă clic pentru a accesa WEF_GLT_ClassOf1993.pdf

    Viktor Orban susține că în 2024 conservatorii trebuie să „recucerească” instituțiile de la Washington și Bruxelles: „Liberali progresiști, neomarxişti, oameni finanțați de Soros vor să anihileze modul de viață occidental”

    https://www.g4media.ro/viktor-orban-sustine-ca-in-2024-conservatorii-trebuie-sa-recucereasca-institutiile-de-la-washington-si-bruxelles-liberali-progresisti-neomarxisti-oameni-finantati-de-soro.html

    Apreciază

  6. Spaceman said, on mai 22, 2022 at 10:52 am

    ‘Elon Musk vizitează Brazilia pentru a discuta despre Amazon cu Bolsonaro’

    https://romanialibera.ro/la-zi/international/elon-musk-viziteaza-brazilia-pentru-a-discuta-despre-amazon-cu-bolsonaro/

    Apreciază

  7. Felix said, on mai 16, 2023 at 11:23 am

    Nu au credibilitate Mircea V. si Fratele Vasile atunci cand va amintesc de gps si smartphone?!
    Iata mai jos o alta pledoarie:

    Imigranții ilegali care au trecut granița și au fost procesați pentru cererile de azil au primit smartphone-uri gratuite de la administrația președintelui Joe Biden în timp ce așteaptă decizia instanței de imigrare.
    Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) a emis deja peste 300.000 de smartphone-uri pentru cei care sunt nerezidenti si care au migrat în Statele Unite ca parte a „Programului alternative la detenție” (ATD).
    Potrivit imigrației și vamale de punere în aplicare (ICE), telefoanele mobile smartphone sunt menite să urmărească solicitanții de azil care sunt în așteptarea datelor instanței. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru recunoașterea facială, monitorizarea GPS și identificarea vocală

    https://www.naturalnews.com/2023-05-15-smartphones-issued-to-illegals-cost-360k-daily.html#

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.