SACCSIV – blog ortodox

OPINIE. Prăbușirea economiei mondiale este intenționată: 90% dintre băncile centrale înaintează cu planurile lor de introducere a unei monede digitale ca mijloc de a-și consolida controlul asupra fiecărei persoane și a fiecărei activități de zi cu zi

Posted in cash, criza economica, criza energetica, CRIZA FINANCIARA, CRIZA PENSIILOR by saccsiv on mai 15, 2022

NATURAL NEWS: Global reset fully underway as 90% of central banks push for digital currency that governments can control

Resetarea globală este în plină desfășurare pe măsură ce 90% dintre băncile centrale înaintează cu planurile lor de introducere a unei monede digitale care poate fi controlată de către administrațiile guvernamentale

De JD Heyes, 13 Mai 2022, Natural News

Dacă ați fost atenți la piața bursieră în ultimele zile, atunci știți că acțiunile au scăzut rapid.

Conturile individuale de pensii au pierdut sute de miliarde de dolari, dacă nu chiar mai mult, într-o clipită, în timp ce economia lui Biden continuă să se prăbușească luând cu ea și securitatea financiară a americanilor. Fără nicio îndoială, Joe Biden s-a dovedit a fi cel mai prost președinte din istoria țării noastre, în mod clar.

Dar prăbușirea economiei noastre și a celor din țările din întreaga lume este intenționată: Se face ca parte a unei ‘resetări’ globale care a fost lansată de elita mondială, ca mijloc de a-și consolida controlul asupra fiecărei persoane și a fiecărei activități de zi cu zi.

Iar unul dintre modurile în care intenționează să facă acest lucru este preluarea controlului total asupra masei monetare.

Așa cum a fost raportat de Blacklisted News:

Un nou raport al Băncii Reglementelor Internaționale estimează că până la 90% dintre băncile centrale naționale se află cel puțin în faza de planificare pentru lansarea unei monede digitale a băncii centrale (CBDC). …

Acest lucru se face ecoul unui raport din martie al FMI, care susținea că peste o sută de națiuni se află cel puțin în etapele de planificare a lansării propriilor CBDC.

Se pare că programele de monedă digitală emisă de guvern au luat amploare în întreaga lume cel puțin din 2020 și se pare că acum aceste programe există în peste jumătate din țările lumii.

„Nouă din 10 bănci centrale explorează monedele digitale ale băncii centrale (CBDC), iar mai mult de jumătate dintre ele le dezvoltă în prezent, sau derulează experimente în mod concret. În mod special, lucrul privind utilizarea CBDC-urilor în domeniul comerțului cu amănuntul a trecut la stadii mai avansate”, se arată în raport.

Brazilia și Namibia au anunțat cel mai recent planurile lor, în luna aprilie, a relatat publicația.

Și bineînțeles, ca în cazul tuturor elementelor de pe agenda globalistă, acest impuls pentru CBDC este doar o parte a ‘lucrurilor curente’, așa cum au fost politicile restricțiilor de COVID-19, toate inițiativele privind schimbările climatice , ba chiar și răspunsul la invazia Rusiei în Ucraina.

Metoda a făcut ca în decurs de doar câțiva ani, impulsul pentru monedele digitale să treacă de la o idee marginală, despre care abia se discuta, la curentul social principal, iar acum nouă din zece țări se pregătesc fie să adopte una, fie au făcut-o deja.

Blacklisted News a continuat să noteze că un aspect al monedelor digitale despre care se vorbește foarte rar, sau deloc, este potențialul ca acestea să fie ‘programabile’ – „o caracteristică ipotetică a monedei digitale care ar permite emitentului să stabilească limite și control asupra utilizării acesteia”.

”În esență, orice CBDC ar da fie statului, fie băncii centrale, fie corporației care emite banii sub formă de salariu, puterea de a controla felul în care sunt cheltuiți banii”, se arată în raport, sugerând că acest lucru ar echivala cu „controlul terților asupra banilor oricui”.

Publicația a avertizat:

Acest lucru are implicații masive pentru însăși ideea de libertate individuală. Având în vedere cum au decurs ultimii doi ani, nu este deloc greu de imaginat ce abuzuri ar presupune un astfel de sistem.

Ca de exemplu, oprirea plăților către ‘protejează NHS’, poprirea salariilor pentru a ‘lupta împotriva schimbărilor climatice’ sau amenzi pentru persoanele care nu se vaccinează.

Să ne amintim de recentele proteste ale camionagiilor din Canada, când guvernul canadian a impus confiscarea a milioane de dolari donați, prin platforma digitală GoFundMe, în sprijinul șoferilor și al familiilor acestora, care au respins mandatul prin care erau obligați să facă un vaccin inutil și riscant.

Iar când o altă platformă a încercat să preia donațiile, a fost avertizată cu privire la acțiuni în justiție.

Elitele au ajuns să creadă că mega-bogăția lor le dă dreptul la mai mult decât să aibă o viață minunată: elitele cred că le dă și dreptul de a controla felul în care trăiește restul lumii.

Noi nu suntem de acord cu asta.

Sursele includ:

BlacklistedNews.com

NaturalNews.com

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on mai 15, 2022 at 7:58 pm

    Agenda 2030 va fi aplica in mars fortat si la foc automat in urmatorul an 2022-2023?!
    Sau de ce atata graba?!
    👇
    ONU și WEF au semnat un acord pentru „accelerarea” Agendei 2030

    https://mucenicul.wordpress.com/2022/05/08/onu-si-wef-au-semnat-un-acord-pentru-accelerarea-agendei-2030-video

    Apreciază

  2. Apa trece, pietrele rămân said, on mai 15, 2022 at 9:00 pm

    Ce daruri de suflet oferim?

    Cu gândurile cele mai bune vă destăinui câteva gânduri în vederea desăvârșirii mărturisirii. Constat că apar icoane în care mâna dreaptă a sfântului nu binecuvântează în numele Preasfintei Treimi, ci au alte semne. Astfel, am întâlnit icoane în care mâna dreaptă a sfântului are degetul mic și arătătorul perfect întinse, motiv pentru care se aseamănă cu semnul ,,cornuta”! Mai nou, am observat chiar și binecuvântarea cu patru degete unite, care este catolică! Au apărut, de asemenea, veșminte cu cruce întoarsă și cruci cu forme ciudate, cu brațele despicate sau cu două sau trei brațe paralele. Crucea cu trei brațe paralele este crucea lui Baphomet!
    Mulți nu sunt atenți la aceste detalii și cumpără pentru biserici icoane, veșminte sau cruci care nu sunt caracteristice Ortodoxiei.
    Dumnezeu să ne ocrotească pe toți!

    Apreciat de 1 persoană

  3. V. Cava said, on mai 16, 2022 at 5:14 am

    Da, asa zice si Kim Dotcom, prăbușirea economiei mondiale este intenționată. In plus, el face niste socoteli si ajunge la concluzia ca:


    The US is beyond bankrupt.
    This patient is already dead.
    This patient is now a zombie.

    You probably wonder why are things still going? Why didn’t it all collapse yet.

    The perception is that the US has the largest economy and the strongest military in the world. But in reality the US is broke and can’t afford its army.

    The denial is that all nations depend on a strong US or else the global markets will crash.

    The only reason why the US zombie keeps going is because the end of the US is the end of western prosperity and an admission that capitalism failed as a model for the world.

    But it doesn’t change the reality. The collapse is inevitable and coming.

    What’s the plan to fix this?

    You may have heard of the great reset or the world government.

    Is it a controlled demolition of the global markets, economies and the world as we know it?

    A shift into a new dystopian future where the elites are the masters of the slaves without the cosmetics of democracy?

    Without a controlled demolition the world will collapse for all, including the elites.

    The world has changed so much, nothing seems to make sense anymore, the blatant corruption is out in the open, the obvious propaganda media, the erosion of our rights.

    What’s the end game?

    Apreciază

    • Felix said, on mai 16, 2022 at 7:40 am

      Președintele Serbiei:
      „Vom trăi cea mai dificilă iarnă din ultimii 70 de ani”
      (Iarna care vine va fi cea mai dificilă pentru unii din ultimii 70 de ani)
      Aproximativ 25% din piața mondială nu va avea pâine. 25% din intreaga lume va flămânzi

      Va fi o mare lipsă de mâncare, desi există suficiente resurse, dar din cauza politicii nebune din toate părțile, vor fi scumpiri”,
      „, a declarat președintele sârb

      https://www.echedoros-a.gr/2022/05/70_15.html

      Apreciază

      • Moca said, on mai 16, 2022 at 9:25 pm

        * …o măsură de aur pentru o măsură de grâu și trei măsuri de argint pentru o măsură de orz…* Parcă așa striga Calul Galben Foamea….
        Nu zice de lipsă totală de hrană, ci de scumpete enormă !!!!

        Apreciat de 1 persoană

      • Felix said, on mai 16, 2022 at 11:19 pm

        Gheronda Vasile Kafsokalivitul:

        – Este indicat sa va pregatiti provizii astfel incat sa nu va gaseasca foametea nepregătiti. Primul și cel mai important este apa, pentru că ei (mondialistii) mai întâi vor lovi (otravi) in rezervoarele de apă.
        Este bine să aveti rezerve de apă.
        Și pentru că doar Dumnezeu știe exact când va fi, este recomandat să reînnoim stocurile.
        Alimentele pe care le depozităm ar trebui să se asiguram că sunt puse in ambientul potrivit și se pot depozita ca sa tina cât mai mult posibil. Următorul lucru după apă este depozitul de grâul și făina.
        Apoi ulei, gros și fin. Sare gronjoasa pentru pastrarea cărnii, peștelui, murăturilor etc. Zahăr, miere, măsline, orez, leguminoase. Adică fasole, năut, linte, boabe, paste făinoase, lapte în principal pudră și concentrat, cafea, ceai și conserve. Brânzeturi în recipiente, fructe uscate și nuci. Este necesar ca unele medicamente să evite infecțiile, analgezicele, antibioticele, analgezicele, în principal în capsule. Pentru infecțiile copiilor care sunt vulnerabili, antitusive sau siropuri pentru infecția faringelui. Pastile pentru diaree etc.

        Ar fi chiar bine să depozitați elemente de prim ajutor, spirt, tifonul, bandajele, sulfamida, propolisul de albine, cea mai bună antibiotic natural. Este bine să păstrați câteva semințe pentru insamantat, cum ar fi roșii, ardei, fasole, linte, năut

        – Gheronda ne spui să avem făină, dar cum să o depozitam?

        Trebuie să fim atenți unde păstrăm și în ce loc să pastram alimentele depozitate. Batranii noștri ne-au învățat, dar am uitat. Să fie un loc umbrit, să nu aibă temperaturi ridicate. Făina poate fi pusă în recipiente mari asemanatoare cu cele in care punem brânza feta, adică in cutii de tablă cu capac rotund, pe care le umplem până sus. Le apăsăm bine, cu forță și este nevoie de o cantitate suficientă, până la 20 de kilograme. Apoi presarati peste faina
        sare gronjoasă, adăugați o bucată de busuioc și închideți ermetic. Putem sigila capacul cu ceară curată. Uleiul este păstrat într-un loc întunecos în recipiente de lut, la o temperatură rece daca e posibil. De asemenea, în ulei putem păstra brânza feta și toate brânzeturile pentru o perioadă suficientă de timp. Leguminoasele, orezul, cerealele sa fie bine uscate la soare. În interiorul sacilor putem pune bucăți de săpun sau absorbant aproximativ o lingură la 5 kilograme de leguminoase.
        Zahărul, mierea, glucoza, dulciurile, oțetul, vinul, pâinea (pesmeti), închise în recipiente in vid, se păstrează la nesfârșit.
        În câteva cazuri, trebuie să ne amintim căile strămoșilor noștri, deoarece, în general, vor depasi multe mijloace moderne de viață. Murăturile în apă sărată, peștele sărat și carnea în recipiente bine închise, măslinele, roșiile etc. Laptele pudra rezistă suficient atâta timp daca nu prinde aer.
        Întotdeauna sa păstrați apa sfintita (si anafora), sa nu vă lipseasca din casele voastre, rugăciunea și pocăința… pocăința, pocăința, pocăința și crucile de lemn de puse la uși și la ferestre.

        – Gheronda suntem aproape de evenimentele pe care sfinții noștri le descriu în mod clar?

        Traim deja desfasurarea lor. Deci, aveți grijă să nu vă găseasca nepregătiți.
        Sa aveti Noul Testament, Psalmii lui David (psaltirea), nu ar trebui să lipsească din nicio casă creștină.
        În case sa existe lămpi pe ulei pentru iluminat, benzină în recipiente de plastic; a le păstra într-un loc foarte sigur și răcoros. De asemenea, ar trebui să existe ulei în recipiente pentru iluminat.

        Și adresându-se unui anumit fiu duhovnicesc, care era vânător, a spus:
        – Să nu mai mergi niciodată la vânătoare.
        – Ar trebui să predau permisul și pușca Gheronda?
        – Nu, chiar dacă se poate lua altul pentru anii dificili.
        Păstreaza permisul pentru că vei avea nevoie de el. Sa ai suficiente cartușe. Desigur, le vor cere de la tine ca sa le confiste de la tine, dar dacă le poți ascunde, pentru că vei avea nevoie de ele și vei găsi fi gasit nepregătit.
        …. Totul se va întoarce foarte curând cu susul în jos, chipurile pentru a ne pune în lege si ordine, dar alții ne vor guverna pentru a ne impune legea lor.
        Grecii nu vor conduce ei, ci alții vor face legea și totul va deveni mai scump. Salariile vor scădea, pensiile vor scădea, dar și prețurile vor urca
        Taxele se vor impune pentru tot.
        Lumea nu va avea timp sa se pregateasca. Totul, dar totul va fi impozitat. Veți vedea averile (depozitele bancare) schimbându-și sau pierzandu-si brusc valoarea și oamenii vor înnebunii.

        – Nu există speranța Gheronda de a se schimba lucrurile?

        – Speranța există la Dumnezeu, dar lumea nu mai crede. Din păcate, doar câțiva creștini credincioși se mai roagă zi și noapte. Doar în mod proniator vom fi . inteleptiti. Singura soluție este rugăciunea, rugăciunea, rugăciunea și pocăința. Dumnezeu ne dă semne, dar noi le ignorăm. Vor fi multe boli și chiar unele dintre ele incurabile. Medicii nu vor avea mai avea timp să găsească medicamente pentru a le trata. De îndată ce vor găsi medicamentul pentru o boală, va veni imediat alta, ceea ce va duce la acuzarea si revolta asupra medicilor.
        Desigur, mulți medici vor accepta că tot ceea ce se va întâmpla este pur și simplu voia lui Dumnezeu și vor crede in Hristos.
        Veți vedea copiii mei că oamenii vor alerga să trăiască în munți și în peșteri, pentru că nu vor putea face față poverilor sociale. Dar acolo nu vor putea suporta stilul de viata. Veți vedea mulți mergând în alte țări. Și acolo nu-și vor pierde doar trupurile, ci și sufletele. Mulți bogați cu bani vor construi tuneluri (buncare) și orașe subterane pentru a trăi acolo în timpul războiului. Naivii au impresia că vor fi salvați în aceste tuneluri subterane dar vor fi distruse. Cei care intră in aceste buncare nu vor mai ieși, acolo vor muri. Tunelurile subterane vor sucomba ca fiind dinamitate de un conductor de paratrăsnet. Cei care vor intra in ele vor muri. Cei vii vor intra acolo și vor ramane acolo morți, vor intra și nu vor mai ieși de acolo. Popoarele se misca greșit și pervers, chiar si cei mai mulți greci presupuși ortodocși, care sunt nerecunoscători față de Dumnezeu, în timp ce unii se comportă ca niște lupi în blana de oaie. Ei pretind ca au primit Sfântul Botez, dar, din păcate, ei calcă în picioare în mod conștient numele Cel Sfânt al lui Dumnezeu.
        Anotimpurile copiilor mei se vor schimba.
        Vom avea doar vara și iarna.
        Celelalte două anotimpuri (primavara si toamna) vor dispărea. Numai pe calea Adevărului vom fi mântuiți. Dar cum?
        Cu toții ne am abatut de la Lumină și am ales conștient să trăim în întuneric. Evităm Adevărul și în curând va trebui să plătim. Vom plăti pentru pacatele pe care le comitem. A venit deja timpul. În curând vor veni în lume incercari, întinzându-se întunericul, pentru ca toți să poată tine post, sa aiba rugăciune și evlavie, pentru a fi mântuiți. Cei care vor să fie mântuiți, vor fi mântuiți. Ei vor face voia lui Dumnezeu și Dumnezeu va
        fi cu ei. Să ne pocăim și să ne rugăm ca Dumnezeu să aibă milă de noi. Sa avem curaj, sa nădăjdum în Dumnezeu ca ne mântuiește cu ajutorul Lui.

        Σφράγισαν τις εκκλησίες για να μας σφραγίσουν;;; Προρρήσεις Γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη: Η Αμερική θα γίνει μερική….Θα σφραγίσουν τις εκκλησίες….Μετά το κόκκινο φεγγάρι αρχίζουν όλα…τότε οι αλλόθρησκοι θα εισβάλλουν εις νήσον… – dimpenews.com
        https://dimpenews.com/2020/11/15/%CF%83%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%86%CF%81/

        Real Prophecies – Αληθινές Προφητείες: Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης
        https://real-prophecies.blogspot.com/2018/08/basileios-kausokalyvitis.html?m=1

        Apreciat de 1 persoană

  4. Felix said, on mai 16, 2022 at 9:39 am

    Se preconizează expulzări ale monahilor „filo-ruși” din Sfântul Munte. Se adâncește ruptura între Fanar și Moscova
    https://theodosie.ro/2022/05/15/se-preconizeaza-expulzari-ale-monahilor-filo-rusi-din-sfantul-munte/

    Apreciază

  5. geo said, on mai 16, 2022 at 11:26 am

    Apreciază

  6. john said, on mai 16, 2022 at 12:03 pm

    Ca să nu aveți dubii
    https://m.ziuanews.ro/editorial/circul-foamei-1570309

    Apreciat de 1 persoană

  7. Spaceman said, on mai 17, 2022 at 9:29 am

    ‘Euro digital ar putea fi implementat până la finalul lui 2023. Moneda va fi folosită pentru plățile fără numerar’

    https://www.g4media.ro/euro-digital-ar-putea-fi-implementat-pana-la-finalul-lui-2023-moneda-va-fi-folosita-pentru-platile-fara-numerar.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.