SACCSIV – blog ortodox

Intre 22 și 28 mai se va vota la Geneva ca toate națiunile pământului să cedeze către OMS suveranitatea asupra deciziilor naționale în materie de sănătate

Posted in OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, SUA by saccsiv on mai 12, 2022

ISRAEL 365 NEWS: ON MAY 22: WHO WILL HAVE AUTHORITY TO LOCK DOWN ALL OF AMERICA

PE 22 MAI: OMS VA AVEA AUTORITATEA DE A BĂGA ÎN RESTRICȚII SANITARE TOATĂ AMERICA

De ADAM ELIYAHU BERKOWITZ, 11 Mai 2022, Israel365 News

„Și fi-va în ziua aceea că voi face Ierusalimul ca pe o piatră călcată de toate neamurile; tot cel ce o va călca își va bate joc de ea, și toate neamurile pământului se vor aduna laolaltă împotriva lui.” (Zaharia 12:3, Biblia varianta Anania)

Sediul Organizației Mondiale a Sănătății, Geneva, Elveția (Shutterstock)

Oficialii din administrația Biden lucrează pentru a da Organizației Mondiale a Sănătății, puterea de a declara unilateral o urgență sanitară în orice țară, conferindu-i astfel puteri de urgență. Mesajul din partea administrației și votul nu sunt mediatizate de mass-media, însă fostul congresman Michele Bachmann lucrează din greu pentru a trage un semnal de alarmă.

BACHMANN: ‘CEA MAI MARE ACAPARARE DE PUTERE LA NIVEL MONDIAL DIN TIMPUL VIEȚII NOASTRE’

Bachmann a declarat că viitorul vot de la Geneva asupra amendamentelor administrației Biden, ar ceda suveranitatea SUA în favoarea OMS asupra deciziilor naționale în materie de sănătate, în ceea ce ea a descris ca fiind „cea mai mare acaparare de putere la nivel mondial pe care am văzut-o vreodată în viața noastră”.

„Real America’s Voice (RAV) (Adevărata voce a Americii):

„Aceasta este cea mai mare acaparare de putere la nivel mondial pe care am văzut-o în viața noastră.”

Fostul reprezentant al SUA, @MicheleBachmann îi spune lui #SteveBannon despre viitorul vot de la Geneva cu privire la amendamentele administrației Biden care ar ceda suveranitatea SUA către OMS în ceea ce privește deciziile naționale în domeniul sănătății.”

Preocuparea lui Bachmann se referă la votul care va avea loc pe 22 mai în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății (WHA), organul legislativ al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Votul are ca scop ratificarea amendamentelor propuse de administrația Biden și sunt programate ca ‘punct provizoriu al ordinii de zi 16.2’.

Bachmann a vorbit despre această dilemă în emisiunea War Room a lui Steve Bannon.

„Această autoritate care le va fi acordată va avea un impact asupra a 99,4% dintre toți oamenii din lume”, a spus Bachmann. „Există 193 de națiuni care aparțin ONU. Administrația Biden aduce amendamente care au fost propuse ca toate națiunile pământului să cedeze către OMS suveranitatea asupra deciziilor naționale în materie de sănătate.”

„Asta înseamnă că OMS ar avea autoritatea decizională de a interveni în politica guvernului Statelor Unite și a oricărei națiuni din lume, fără permisiunea noastră. Ca de exemplu un lockdown în cum vedeți astăzi în Shangai, China, cu 26 de milioane de oameni sub restricții. Care nu-și pot părăsi apartamentele sau casele lor. OMS ar avea autoritatea de a putea impune ceva similar și aici, în Statele Unite, sub orice pretext dorește. Nu trebuie să prezinte date. Ar putea face asta”.

BACHMANN A SINTETIZAT PERICOLUL ÎNTR-O SINGURĂ FRAZĂ:

„Ce face acest lucru, în concluzie, este că se creează o platformă pentru guvernarea mondială prin intermediul OMS”, a spus ea.

Ea a subliniat că trebuie să se ia măsuri imediat.

„Oamenii trebuie să știe asta”, a spus Bachmann. „Este doar o chestiune de timp. Nimeni nu știa ceva despre asta. Administrația Biden a dat OMS-ului aceste propuneri de amendamente pe data de 18 ianuarie. Nimeni nu a știut nimic despre asta până pe 12 aprilie, în urmă cu ceva mai puțin de o lună. Dar peste mai puțin de două săptămâni, delegații vor vota aceste propuneri de amendamente la Geneva, în Elveția. Administrația Biden a făcut deja publică o listă de țări, patruzeci dintre cele mai puternice țări din lume, inclusiv Canada, UE și Marea Britanie, precum și Australia. Aceste țări sunt de acord cu demersul nebunesc al administrației Biden de a ceda suveranitatea către OMS, o organizație în care nu se poate avea încredere.”

„Este extrem de important că votul va avea loc în mai puțin de două săptămâni și nimeni nu știe efectiv că se întâmplă acest lucru, dar oamenii au început să afle. Așa că este important acum să ajungem la Kevin McCarthy, liderul Camerei, Mitch McConnel, liderul Senatului, și să le cerem să lase orice altceva au de făcut și să organizeze o conferință de presă comună în care să se anunțe că nu se va mai întâmpla nimic în guvernul Statelor Unite până când Joe Biden nu renunță la aceste amendamente și că nu va fi de acord să cedăm suveranitatea Statelor Unite către ONU. Aceasta este o acaparare a puterii la nivel mondial pe care nu am mai văzut-o în viața noastră și, dacă acest lucru va fi aprobat, nimic altceva nu mai contează.”

„Votul are loc între 22 și 28 mai la Geneva, Elveția, și intră în vigoare în noiembrie”, a mai spus Bachmann. „Ceea ce înseamnă că nu va conta ce partid va câștiga alegerile din noiembrie, deoarece autoritatea globală va fi deja transferată către OMS. De aceea, acest lucru este atât de important. Este motivul pentru care trebuie să implicăm Senatul SUA, Camera Reprezentanților SUA, astfel încât să oprească asta chiar acum, sau ne vom pierde autoritatea aici, în Statele Unite.”

BANNON A REMARCAT FAPTUL CĂ PUȚINE PERSOANE DE LA WASHINGTON SUNT CONȘTIENTE DE ACEASTĂ PROBLEMĂ.

„Am trăit în acea lume”, i-a răspuns Bachmann lui Bannon. „Ei trăiesc într-o bulă. Bula se numește bani. Este laptele matern al politicii. Ceea ce îi preocupă pe ei este creșterea fondurilor aduse pentru alegerile lor. Despre asta este vorba”.

„Așa că ei trebuie să uite acum de asta și să realizeze că avem o țară de salvat, și foarte puțin timp la dispoziție. Acest vot va avea loc în mai puțin de două săptămâni. Aceasta este lumea. [Liderii republicani] trebuie să țină o conferință de presă comună și să spună că nu vom trece nicio lege. Nu vom face nimic. Nu vom vota pentru acele 33 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Veți primi zero, zero, zero, nada. De fapt, nici măcar un cvorum nu veți avea din partea noastră. Nici măcar nu ne vom prezenta până când nu vă veți asigura că aceste amendamente nu vor fi oferite Ansamblului Mondial al Sănătății, a spus Bachmann. Este foarte grav. Iar situația este reală.”

Bachmann a citat experiența sa în calitate de decan al Școlii de Guvernare Robertson de la Universitatea Regent, de fost membru al Congresului și de fost candidat la președinție.

„Asta ar trebui să vă alarmeze foarte tare”, a subliniat ea. „Este ceva real. Acesta este cel mai mare atac pe care l-am avut vreodată asupra suveranității Statelor Unite. Și cred că au deja voturile necesare. Ceasul bate la ora 11:59. Trebuie să implicăm conducerea republicană pentru a opri acesta situație. Conducerea democrată nu o va face. Conducerea republicană trebuie să tragă un semnal de alarmă și să se implice.”

„[Liderii republicani] nu știu. Nu au habar de nimic. Sunt ocupați să se concentreze pe aici și acum, adică pe strângerea de fonduri pentru alegerile din toamnă”, a spus Bachmann. „Dar asta se întâmplă aici și acum. Nu-i putem permite lui Joe Biden să renunțe la suveranitatea americană și, de fapt, la suveranitatea tuturor celor 193 de națiuni ale lumii, în favoarea nefericitei de OMS, care este o filială a guvernului comunist chinez, iar ei vor avea atunci autoritate asupra Statelor Unite, asupra noastră, iar noi vom fi efectiv vulnerabili la pierderea libertății noastre în favoarea OMS.”

Bruxelles, Belgia. 12 septembrie 2019. Conferință de presă susținută de comisarul Vytenis ANDRIUKAITIS și de directorul general al OMS, Tedros ADHANOM GHEBREYESUS, cu ocazia Summitului mondial privind vaccinarea (Shutterstock)

WCH (World Council for Health): ‘AMENINȚARE LA ADRESA SUVERANITĂȚII ȘI A DREPTURILOR INALIENABILE’.

Într-o scrisoare deschisă referitoare la tratatul OMS privind pandemia, World Council for Health (Consiliul Mondial al Sănătății) a scris, în parte:

„Acordul propus de OMS este inutil și amenință suveranitatea și drepturile inalienabile. Acesta sporește puterea sufocantă a OMS de a declara pandemii nejustificate, de a impune restricții dezumanizante și de a impune împotriva voinței oamenilor tratamente costisitoare, nesigure și ineficiente.”

„Din punct de vedere istoric, conducerea OMS a dezamăgit poporul. Printre numeroasele exemple, a aprobat vaccinul dăunător H1N1 (gripa porcină) pentru o pandemie declarată în mod controversat. În egală măsură, OMS a eșuat în timpul capitolului Covid-19, deoarece a încurajat închiderile, a suprimat tratamentele preventive timpurii și a recomandat intervenții cu produse care s-au dovedit a nu fi nici sigure, nici eficiente.

Nu i se poate permite OMS să controleze agenda mondială în domeniul sănătății și nici să impună biosupravegherea. Deși primește finanțare din surse publice aparținând poporului, este prinsă într-un perpetuu conflict de interese, deoarece primește, de asemenea, fonduri substanțiale din partea unor interese private care își folosesc contribuțiile pentru a influența și a profita de deciziile și mandatele OMS. De exemplu, Fundația Gates și alianța de promovare a vaccinurilor GAVI, finanțată de Gates, contribuie cu peste 1 miliard de dolari pe an.”

America Out Loud (Strigătul Americii) a explicat amendamentele:

„Aceste amendamente vor împuternici directorul general al OMS să declare urgențe sau crize sanitare în orice națiune, și să facă acest lucru în mod unilateral și contrar opoziției națiunii vizate. Directorul general va putea declara aceste crize de sănătate doar pe baza opiniei sale personale sau a considerației că există o amenințare potențială sau posibilă pentru alte națiuni.

Aceste reglementări sunt un ‘instrument obligatoriu de drept internațional intrat în vigoare la 15 iunie 2007’. Statele membre ale ONU pot fi obligate prin lege să se supună sau să consimtă la ele.

Aceste noi modificări vor permite directorului OMS să declare urgențe sanitare după bunul plac. Conform noilor reglementări, OMS nu va fi obligată să se consulte în prealabil cu națiunea identificată, pentru a ‘verifica’ evenimentul înainte de a acționa.”

BIDEN ȘI OMS: AGENDA NOII ORDINI MONDIALE

Biden are o lungă istorie de susținere a unei noi ordini mondiale. Cel mai recent, în luna martie, Biden a declarat într-un discurs rostit în cadrul reuniunii trimestriale a directorilor executivi de la Business Roundtable (Masa Rotundă a Afacerilor) că administrația sa va fi un lider în ‘noua ordine mondială’.

În 1992, senatorul de atunci Biden a scris un articol de opinie pentru Wall Street Journal intitulat ‘Cum am învățat să iubesc Noua Ordine Mondială’. În articol, Biden – care era și membru al Subcomisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Comitetului pentru Relații Externe al Senatului – a spus:„După ce am izolat comunismul sovietic până când s-a dizolvat, avem acum nevoie de o nouă strategie de ‘izolare’ – bazată, ca și NATO, pe acțiunea colectivă – dar îndreptată împotriva proliferării armelor”.

În articol, Biden a cerut creșterea competențelor NATO și ONU.

Din nou, la o conferință a Băncii de Export-Import din 2013, Biden a făcut un apel explicit la stabilirea unei Noi Ordini Mondiale.

În această privință, Biden este în pas cu ONU. La reuniunea de la Nairobi din martie 2019, Adunarea pentru Mediu a prezentat un set de rezoluții care includeau un apel explicit pentru o nouă ordine mondială, lansat de către Joyce Msuya, ca director executiv interimar al ONU pentru Mediu, ca parte a programului ecologic al ONU:

„Dacă țările vor respecta tot ceea ce s-a convenit aici și vor pune în aplicare rezoluțiile, am putea face un pas mare spre o nouă ordine mondială în care nu vom mai crește în detrimentul naturii, ci vom vedea cum oamenii și planeta prosperă împreună”.

NOUA ORDINE MONDIALĂ: UN TURN BABEL

Rabinul Pinchas Winston, un prolific scriitor despre sfârșitul zilelor, a explicat că arhetipul biblic pentru Noua Ordine Mondială este Turnul Babel.

„Nimrod a vrut o Nouă Ordine Mondială care să nu aibă un Dumnezeu în ea”, a explicat rabinul Winston. „O lume fără Dumnezeu care le permite oamenilor să facă ce vor fără consecințe sau vreo responsabilitate morală. În care omul ordonează societatea așa cum vrea el.”

Rabinul a remarcat că Biden reprezintă acum extrema stângă, creând o dihotomie interesantă.

„Asta este ceea ce vrea stânga antireligioasă. Pentru liberali, o realitate fără Dumnezeu pare a fi libertate, dar este exact opusul. Socialismul duce întotdeauna la fascism. În mod ironic, lipsa de evlavie este, de asemenea, obiectivul alianței Rusia-China. Putin este anti-Dumnezeu, dar condamnă liberalismul occidental ca fiind o crimă umanitară.”

MICHELE BACHMAN: O IUBITOARE A ISRAELULUI

Bachmann s-a bazat pe credința sa pentru a-și ghida viața personală și profesională. Bachmann a intrat oficial în politică în anul 2000, când a fost aleasă în Senatul statului Minnesota și a fost reprezentantă a celui de-al șaselea district al Congresului din Minnesota, din 2007 până în 2015. Membră a Partidului Republican, ea a candidat la alegerile prezidențiale din 2012.

Ea a avut întotdeauna o puternică legătură personală cu Israelul și, după absolvirea liceului, a petrecut o vară lucrând în kibuț-ul Be’eri, din Israel.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alex M. said, on mai 12, 2022 at 7:45 pm

  Ne spun tot ce va urma… Predictive programming

  Steve Bannon – scoli jesuite

  https://www.americamagazine.org/politics-society/2017/11/17/steve-bannon-st-ignatius-helped-me-get-sober

  „Bannon graduated from Benedictine College Preparatory, a private, Catholic, military high school”

  Benedictine = Black Monks

  Apreciază

 2. Simion P said, on mai 14, 2022 at 4:55 pm

  May 22 / WHO pandemic treaty / Hugo Talks

  https://www.bitchute.com/video/2osUPfieU7GQ/?list=subscriptions

  Apreciază

 3. […] Intre 22 și 28 mai se va vota la Geneva ca toate națiunile pământului să cedeze către OMS suve… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: