SACCSIV – blog ortodox

Asadar, papusarii vor pentru acest an, simultan: razboi, foamete, scumpiri masive, crize de toate soiurile si … lockdown chinezesc in intreaga lume. UNDE VOR DUCE TOATE ACESTEA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 8, 2022

Razboi deja avem si doar pare local dar nu e:

The New York Times: Serviciile secrete americane au furnizat Kievului informații de pe câmpul de luptă care au ajutat forțele ucrainene să ucidă generali ruși

SUA au oferit informaţii care au ajutat Ucraina să ţintească nava de război rusească Moskva – surse CNN

Iar pacea nu se mai doreste, asa ca este foarte posibil sa se extinda si oficial.

Sanctiunile impotriva Rusiei sunt parca special gandite pentru a face mai mult rau … cetatenilor din occident. Si uite asa criza energetica:

CRIZA GAZELOR. Oamenii, nevoiți să reducă drastic căldura în casele lor

Si criza alimentara:

Joe Biden despre criza alimentara: “Prețul sancțiunilor nu este impus doar Rusiei. Este impus și unei mulțimi de țări, inclusiv țărilor europene și țării noastre”

Franța anunța o foamete mondială: Macron pregătește vouchere de hrană pentru populație

Explozia preturilor a inceput insa inainte de razboiul din Ucraina:

APOCALIPSA prețurilor la alimente peste Europa de Est!

Iar la altele cu mult inainte, ca de exemplu:

Energia electrică s-a scumpit cu 25%, gazele cu 20%

Desigur, in general, in mass-media, actualmente, cand se vorbeste despre preturi se da vina pe Rusia. Asta ca sa se ascunda faptul ca marirea lor a fost dictata, de fapt, de stapanii burselor:

Nu vine “mama tuturor crizelor”, ci vine ceva atat de mare, incat ar trebui inventat un nou cuvant

Aceiasi stapani care:

80% din dolarii actuali s-au tiparit în ultimii 2 ani

Stapani, adica papusari, carora le convine la maxim ca exista razboiul din Ucraina care ajuta mult la adancirea tuturor crizelor de mai sus, care crize duc intr-un singur punct: foamete.

Papusari care detin inclusiv BlackRock și Vanguard Group, deci care detin si Big Pharma:

Cine va deține totul până la urmă, inclusiv pe tine? BlackRock și Vanguard Group

Industrie farmaceutica ce va avea din nou un rol important, caci, pe masura ce lockdown-ul se extinde in aproape intreaga China, apostolii Covid au inceput din nou si din ce in ce mai des sa iasa in luminile rampei:

Bill Gates: Pandemia se va întoarce! Va fi şi mai contagioasă şi chiar mai fatală

Comisia Europeană îndeamnă statele membre să intensifice pregătirile pentru următoarea etapă a pandemiei de COVID-19: „Pandemia nu s-a încheiat”

Deoarece „ratele de testare au scăzut cu 70% până la 90%”, directorul OMS vrea din nou TESTARE LA GREU

Starea de alertă reactivată în penitenciare: deținuții vor fi obligați să respecte măsurile de distanțare și să poarte echipamente de protecție individuală

Si nu-i absolut deloc exclus ca acesti apostoli Covid sa promoveze (iar idiotii utili din guvernele lumii sa accepte) implementarea unui lockdown de tip chinezesc pe intreg Pamantul (eventual cu cateva exceptii africane), indiferent de procentul actual de vaccinare, din moment ce in China aproape 90% din populaţie este complet vaccinată împotriva COVID-19 si tot degeaba, fiind arestati la domiciliu absolut toti, vaccinati si nevaccinati.

Iar daca nu va fi Covidul, vor inventa ei un basm cu o alta boala.

Sa nu uitam nici de dementa verde:

Green Deal (economia decarbonizată) conduce omenirea spre o criză catastrofală iar populația va începe lupta pentru supraviețuire

Si toate acestea, se pare ca papusarii le vor simultan pana la finalul acestui an: razboi, foamete, scumpiri masive, crize de toate soiurile si … lockdown chinezesc in intreaga lume.

Ce credeti, fratii mei dragi, UNDE VOR DUCE TOATE ACESTEA?

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Simion P said, on mai 8, 2022 at 4:41 pm

  Va duce la haos total si se va intampla probabil asa cum spunea A. Pyke. Il vor aduce pe imparatul lor.

  Apreciază

 2. Felix said, on mai 8, 2022 at 5:03 pm

  Saccsiv,

  vom ajunge la:

  “LA APUSUL LIBERTATII”
  👇
  „Numărul de cod unitar de înregistrare va însoti de acum înainte fiecare cetătean si va cuprinde: buletinul de identitate, certificatele de stare civilă, carnetul de votant, numărul din lista electorală, pasaportul, carnetul de asigurare, codul de înregistrare fiscală, permisul de conducere, numărul din registrul de nasteri (sex masculin sau feminin), numărul din registrul de stare civilă, numărul din registrul consular, contul personal la bancă.
  Asadar, în putine cuvinte, e vorba de un număr personal care va însoti cetăteanul în fiecare tranzactie cu Statul si în fiecare activitate. Acest număr va înlocui orice priveste individul; va fi folosit oriunde si oricând, încât fără el nu va fi posibilă nici o tranzactie.
  Trebuie acum să vedem unde se va găsi acest număr de cod unitar de înregistrare. Fiecare număr se va fi înregistrat în Banca Natională de Date, care va fi conectată la Banca Transnatională de Date de la Strasbourg si de la Bruxelles; de altfel, toate băncile de date nationale mai mici din statele membre vor fi conectate între ele.
  Acolo se va găsi un dosar electronic al fiecărui cetătean înregistrat, cu un număr de cod unitar de înregistrare, asteptând să se umple cu toate datele care vor fi culese.
  Să vedem acum cum se va realiza culegerea datelor. Intelegeti că urmărirea a 350 de milioane de oameni (UE) de către o mie de indivizi este imposibilă. De aceea, pentru a se realiza acest control, numărul de cod unitar de înregistrare trebuie să însotească fiecare cetătean în fiecare aspect al vietii sale si în fiecare tranzactie pe care o face, pentru a fi culese datele prin tocmai folosirea acestui număr. Nu ni s-a spus în ce mod va fi dat acest număr fiecărui cetătean si nicăieri în cadrul acordului nu se specifică cum se va da si unde va fi plasat. Prin urmare, de vreme ce, juridic vorbind, nu s-au angajat în ceea ce priveste locul în care va fi pus si ce va contine, li s-a dat puterea în alb să-l pună unde doresc si unde văd că serveste; de asemenea, li s-a dat puterea de a introduce în el orice număr codificat de sigurantă (666) doresc.
  Pentru modul de aplicare al controlului, nu i-am angajat; asadar, prin urmare, am semnat si i-am împuternicit în alb. E ridicol acum să stăm si să ascultăm pe fiecare spunându-ne că nu se vor emite identităti electronice, sau că în ele nu va fi cuprins numărul 666, sau că nu se va folosi sistemul E.A.N. – 13, sau orice altceva mai inventează ca să ne linistească si să ne suprime reactiile. Esenta temei stă în faptui că am semnat deja, si nu în ceea ce spun ei sau promit cu dărnicie. (Când cineva face un contract si-l semnează, e valabil numai ce este cuprins în scris în contractul respectiv si numai angajamentele prevăzute de părti a fi cuprinse. Promisiunile si angajamentele în afara contractului nu au valabilitate si nici existentă juridică. De exemplu, dacă cineva face un contract cu un antreprenor pentru construirea unei clădiri, în acest contract vor fi cuprinse: costul, durata si termenul executiei, terenul si planul de constructie, sistemul de plată; toate acestea sunt valabile pentru antreprerior si-l angajează numai pe el. Modul însă în care va fi construită clădirea si mijloacele folosite, când în contract nu există vreun angajament scris asupra lor, tin de libera alegere a antreprenorului, adică tot ce priveste săparea temeliilor, dacă se vor folosi muncitori cu cazmale sau excavatoare, sau în ceea ce priveste turnarea betonului, dacă amestecul se va face cu mâna sau va fi adus gata preparat în betoniere).
  Revenind însă la tema noastră, rezumând, vă atragem atentia că pentru modul de aplicare al acordului nu s-au angajat si, prin urmare, pot da oricum numărul codificat unitar de înregistrare. De exemplu: prin card de identitate, prin orice card financiar, prin orice card de sănătate, sau prin orice microcip implantat pe mână sau pe frunte.
  In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.
  S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen.
  Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus:
  ‘‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”.
  Unii nu au înteles cum vor fi culese si înregistrate datele lor personale si cred că vor exista anumiti oameni care-i vor urmări prin vechiul sistem traditional; de aceea vom spune două cuvinte si despre noul sistem economic mondial care încet, încet se impune si creează societatea fără bani. Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat. Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ. Acest număr de cod se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte. La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale.
  In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

  Fragment extras din:

  IEROM. HRISTODUL AGHIORITUL, “LA APUSUL LIBERTATII”, Editura Sophia, Bucuresti.

  Apreciază

 3. Calin Scutareanu said, on mai 8, 2022 at 5:44 pm

  Imi pare rau s-o spun, dar pana cand nu se va ajunge la ceea ce antropologii numesc „”efectul ( fenomenul) celei de a o suta maimute””, nu se va putea face nimic!
  Sa ma explic: NU cu forta va reusi omenirea sa scape de acesti papusari, ci cu CREDINTA IN DIVINITATE! Adica in Dumnezeu !!! Doar asa vom scapa de ei, nicidecum cu armele si/sau rascoale!!!

  Apreciază

 4. Felix said, on mai 8, 2022 at 5:49 pm

  Războiul din Ucraina și lockdown-urile din China vor aduce apocalipsa economică: Vine cea mai mare criză contemporană
  https://m.ziuanews.ro/externe/r-zboiul-din-ucraina-i-lockdown-urile-din-china-vor-aduce-apocalipsa-economic-vine-cea-mai-mare-criz-contemporan-157016

  Apreciază

 5. agache18 said, on mai 8, 2022 at 6:16 pm

  Am citit articolul cap coada. Da, este evidet ca se doreste distrugerea omenirii, vrând a se ajunge la înscăunarea antihristului. Insa, sa nu uitam ca toate acestea sunt planurile alaui rau. Planurile Lui Dumnezeu sunt altele. Pana la urma, Dumnezeu decide când, cum si in ce fel se vor petrece lucrurile. Sa speram ca in aceasta lume care devine din ce in ce mai odioasă, ca exista oameni cu adevarat placuti Lui, si datorita lor Bunul Dumnezeu se va milostivi si va interveni cum numai El stie, făcând ca planurile alui rau sa nu se petreacă. Sa ne rugam sa ne rugam sa ne rugam si sa cautam sa facem pași de îndreptate către Bunul. Hristos a inviat!

  Apreciat de 2 persoane

 6. Felix said, on mai 8, 2022 at 7:54 pm

  Se vor duce, în curând, ultimele bastioane ale simplității și firescului. Lăsăm lumea pe mâna celor care au, totuși, un scop comun. Viața fără Dumnezeu.

  Judecător Adriana Stoicescu

  https://m.ziuanews.ro/editorial/invazia-pro-tilor-sf-r-itul-umanit-ii-1570164

  Apreciază

  • cristian27070 said, on mai 9, 2022 at 2:58 pm

   NU, nu suntem prea multi …asta e fixatia ticalosilor iar stimata doamna judecator o propaga …ca prostia face ravagii asta sunt de acord ….

   Apreciază

 7. Felix said, on mai 8, 2022 at 8:13 pm

  Acestia trei din fotografia de pe twitter ne-au spus unde ne vor duce manevrele lor sataniste. Ramane ca noi sa ne pregatim…Probabil ca marea majoritate a romanilor nu vor putea sa iasa din sistem. De ce?
  Unii chiar nu cred ca globalistii vor reusi. Altii nu se asteapta in viitorul imediat la asa ceva, adica in urmatoarele 6-10 luni. De asemenea sunt si optimisti futuristi care au citit ei ca varianta aceea cu refugiu in munti inseamna de fapt, sa ne ascundem in muntii credintei…
  Asadar, cu exceptia celor care se vor incumeta totusi sa ia calea muntilor, toti ceilalti care vor ramane in societate, daca nu se vor conforma directivelor plandemice, vor fi internati/ izolati in tabere speciale…
  Usa milostivirii deschide-ne noua Nascatoare de Dumnezeu, caci nepricepandu-ne de niciun raspuns, aceasta rugaciune aducem tie!

  Apreciază

 8. […] Asadar, papusarii vor pentru acest an, simultan: razboi, foamete, scumpiri masive, crize de toate so… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: