SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Opt ani de la atrocitățile naziste de la Odesa

Posted in NAZISM, RUSIA, Ucraina by saccsiv on mai 5, 2022

Sursa: https://www.globalresearch.ca/nazi-atrocities-odessa-8-years-on/5779196

Atrocitățile naziste de la Odesa – opt ani de atunci

De John Goss, 02 Mai 2022, Global Research

Astăzi, 2 mai 2022, se împlinesc opt ani de la diabolicele atrocități naziste de la Odesa. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu modul în care a început acest război, iată am actualizat un articol din News Junkie Post despre etiologia sa pentru The Indicter în 2015. Cel puțin 46 de persoane au fost ucise și multe altele au fost date dispărute atunci când simpatizanții pro-ruși au fost blocați în clădirea sindicatului de către fasciștii din Sectorul de Dreapta, înainte ca aceasta să fie incendiată.

Fasciștii scandau ‘Slava Ukraini’, adică ‘Glorie Ucrainei’, în timp ce oamenii ardeau până la moarte. Făptașii au scăpat în libertate. Aceștia sunt aceiași naziști care luptă pentru Kiev.

Iată o compilație video cu ceea ce s-a întâmplat pe 2 mai 2014 la Odesa.

https://www.bitchute.com/embed/g4SgZi1s7Zw/

Pe la începutul acestui an, atunci când a început operațiunea specială a Rusiei, și în lauda măcelului susținut de NATO timp de opt ani, Boris Johnson și-a adăugat propriul strigăt de ‘Slava Ukraini’ în numele poporului britanic, atunci când a transmis regimului Zelensky că Marea Britanie este alături de Ucraina și de poporul său. Acesta nu este primul strigăt de Glorie Ucrainei al lui Johnson.

La 24 august 2019, el a salutat ‘independența’ Ucrainei împreună cu John Whittingdale, președintele grupului interparlamentar pentru Ucraina, Robert Brinkley, ambasadorul britanic în Ucraina (2002-2006), Michael Fallon, membru al Camerei Comunelor, baroneasa Alison Suttie, membru al Camerei Lorzilor, John Grogan, membru al Camerei Comunelor, Julian Edward George Asquith, conte de Oxford și Asquith, Jonathan Djanogly, membru al Camerei Comunelor, Orysia Lutsevych, manager al Forumului ucrainean, ChathamHouse, Andrew Foxall, director de cercetare pentru Societatea Henry Jackson și Pauline Latham, membru al Camerei Comunelor.

Împreună au repetat, rând pe rând, versurile a ceea ce se pretinde a fi imnul național ucrainean de la lovitura de stat care l-a înlăturat pe Viktor Ianukovici, președintele ucrainean legitim ales, pentru a instala regimul marionetă al Occidentului.

Încep să apară detalii conform cărora NATO plănuia de fapt să preia controlul asupra regiunii Donbas împotriva voinței poporului. Și mai îngrijorătoare este speculația că NATO are o unitate ascunsă adânc în măruntaiele fabricii Azovstal. Acest lucru ar însemna cu siguranță că Johnson cunoștea această intenție încă de la început.

Dacă ar fi știut ce se întâmplă astăzi, părinții mei ar fi aruncat în aer o furtună de nisip. Generația lor a petrecut cinci ani luptând împotriva răutăților nazismului. Acum, guvernul meu îl susține cu ardoare. Este aproape de necrezut.

Acest articol este de pe AlltheGoss.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Global Research: SUA sunt principalul instigator al conflicului din Ucraina. Faptele istorice

Un general canadian prins de ruși în timp ce încerca să fugă din Azovstal: El ar fi condus un laborator biologic secret

 

Tagged with: , , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Simion P said, on mai 5, 2022 at 9:27 pm

  Agentura lui Albert Pyke munceste din greu:
  Pope says NATO may have caused Russia’s invasion of Ukraine
  https://www.politico.eu/article/pope-francis-nato-cause-ukraine-invasion-russia/

  Apreciază

 2. geo said, on mai 6, 2022 at 8:21 am

  https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/05/05/cia-planuieste-rapirea-torturarea-si-asasinarea-oponentilor-ucraineni-ai-lui-zelensky-dezvaluie-fostul-agent-ucrainean/

  https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/05/05/azov-zelensky-si-strausienii/

  https://www.activenews.ro/stiri/Spania-a-pus-in-aplicare-un-mandat-de-arestare-pentru-INALTA-TRADARE-emis-de-KGB-ul-ucrainean-impotriva-unui-fost-jurnalist-acuzat-la-Kiev-de-delict-de-opinie-adica-de-PUTINISM-174194

  Starea democratiei in Uniunea Europeana. Un jurnalist de investigatie a fost arestat in Spania ieri la cererea serviciului secret al Ucrainei. Astazi, un tribunal a anulat arestarea dar i-a pus interdictie de a parasi tara.
  Regimul Zelenski profita de context pentru a-si regla conturile cu un critic, pe care il acuza de tradare si ca ar fi de partea Rusiei. Dar bloggerul nascut la Kiev, acum de 43 de ani, scrie din 2005, deci mult inainte de razboi. A publicat investigatii despre crima organizata cu protectie guvernamentala din Ucraina inca din 2008. Iar in 2012 a obținut azil politic in Lituania. Deci e cum ar fi Emilia Sercan, dar fara Liiceanu, Paraschivescu si Cartarescu de partea lui.

  Apreciază

 3. Felix said, on mai 6, 2022 at 10:11 am

  Certificatul Covid-19 a fost prelungit încă un an: decizie luată de Parlamentul European
  https://m.ziuanews.ro/stiri/certificatul-covid-19-a-fost-prelungit-nc-un-an-decizie-luat-de-parlamentul-european-1570122

  Apreciază

 4. Bond said, on mai 6, 2022 at 10:56 am

  Va rog sa semnati si sa dati mai departe aceasta petitie a Dianei Sosoaca pentru referendum impotriva razboiului.
  https://www.petitieonline.com/solicitm_referendum_naional_impotriva_implicrii_romaniei_in_rzboiul_din_ucraina

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: