SACCSIV – blog ortodox

Agenția Internațională a Energiei solicită lockdown-uri la nivel mondial pentru îndeplinirea obiectivelor climatice

Posted in incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on mai 2, 2022

THE EXPOSE: International Energy Agency demands Worldwide Lockdowns to meet Climate Goals

Agenția Internațională a Energiei solicită lockdown-uri la nivel mondial pentru îndeplinirea obiectivelor climatice

Publicat pe 2 Mai 2022, de THE EXPOSÉ

Agenția Internațională a Energiei a solicitat guvernelor din întreaga lume să pună practic populația în lockdown pentru reducerea consumului de petrol și pentru îndeplinirea obiectivelor privind ‘schimbările climatice’.

Emisiile de carbon în lockdown

Ca să fiu sincer, bărbaților și femeilor de rând care muncesc din greu, li se spală creierul pentru a-i face să creadă că planeta se îndreaptă spre un dezastru, că este vina lor și că trebuie să își schimbe comportamentul pentru a salva lumea. Dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Omenirea ar putea fi cu siguranță mai blândă cu natura și cu celelalte viețuitoare care locuiesc pe Pământ, dar este propagandă argumentul că lumea se va sfârși, în esență așa cum o știm, dacă nu ajungem la zero emisii de carbon până în anul 2050 sau mai devreme. Este un instrument folosit de elite pentru a modela viitorul prin frică, așa cum au făcut cu presupusa criză de Covid-19 și cum fac acum cu războiul din Ucraina.

Un exemplu al acestei minciuni este faptul că bărbații și femeile de rând ar fi motivul pentru care plasticul ne poluează mările. Așa că, după cum ați constatat până acum dacă ați vizitat un McDonalds, sunteți forțați să folosiți una dintre cele mai proaste invenții din lume – paiul de hârtie.

Dar nu paiele de plastic sunt problema. Adevărata problemă este reprezentată de uneltele de pescuit pierdute și abandonate, care sunt mortale pentru viețuitoarele marine, și care reprezintă majoritatea poluării cu plastic din oceane (sursa). Următoarea sursă de contaminare este reprezentată de încărcăturile uriașe de deșeuri de plastic aruncate în mare de către nave.

Așadar, adevărata problemă aici sunt corporațiile, nu oamenii de rând. Nu noi trebuie să ne schimbăm, ci marile afaceri sunt cele care trebuie să se schimbe.

Dar vulturii au simțit deja următoarea oportunitate de a se îmbogăți rapid. Însă pentru a face asta au nevoie ca oamenii să creadă că există o problemă și că trebuie să plătească pentru ea. Aici intervine Agenția Internațională pentru Energie.

Agenția Internațională a Energiei (IEA) a fost înființată în 1974, în urma crizei petroliere din 1973. Inițial, IEA a fost dedicată răspunsului la întreruperile fizice în domeniul aprovizionării cu petrol.

În deceniile care au trecut de atunci, rolul său s-a extins pentru a acoperi întregul sistem energetic global, cuprinzând sursele de energie tradiționale, cum ar fi petrolul, gazele și cărbunele, precum și sursele mai puțin poluante și cu o creștere mai rapidă, cum ar fi energia solară fotovoltaică, energia eoliană și biocombustibilii.

În contextul în care politica guvernamentală a declanșat o criză economică și de sănătate la nivel mondial, la începutul anului 2020, ca răspuns la presupusa pandemie Covid-19, IEA a solicitat guvernelor să se asigure că planurile lor de redresare economică se concentrează pe investițiile în energie curată pentru a crea condițiile pentru o redresare durabilă și o scădere structurală a emisiilor de carbon pe termen lung.

În prezent IEA acționează în calitate de consilier politic pentru statele sale membre, printre care se numără Marea Britanie, SUA, Australia, Noua Zeelandă și Canada, precum și pentru principalele economii emergente.

Actualul director executiv al IEA este Fatih Birol, care a preluat funcția la sfârșitul anului 2015 și a început al doilea său mandat patru ani mai târziu.

Iată-l aici discutând cu fondatorul Microsoft, mare investitor în Big Pharma și fondator al „Breakthrough Energy”, dl Bill Gates, în cadrul Summitului ARPA-E privind inovarea în domeniul energiei, din luna mai 2021 –

Da, Bill Gates este din nou implicat. Nu este el mereu așa?

În martie 2022, IEA a publicat un raport intitulat ‘Un plan în 10 puncte pentru reducerea consumului de petrol’.

Iată cum descrie organizația raportul –

„În fața crizei energetice mondiale emergente, declanșată de invazia Rusiei în Ucraina, Planul în 10 puncte al IEA cu impact imediat în vederea reducerii consumului de petrol propune 10 acțiuni care pot fi întreprinse pentru a reduce cererea de petrol – și oferă recomandări privind modul în care aceste acțiuni pot contribui la pregătirea terenului pentru a plasa cererea de petrol pe o cale mai sustenabilă pe termen lung.”

 1. Reducerea vitezei de circulație pe autostrăzi cu cel puțin 10 km/h
 2. Să se lucreze de acasă cel puțin trei zile pe săptămână, acolo unde este posibil.
 3. Fără mașini pe autostrăzi duminicile în marile orașe.
 4. Ieftinirea transportului public; încurajarea mobilității pe distanțe mici mergând pe jos sau pe bicicletă.
 5. Folosirea alternantă a autovehiculelor personale, în marile oraș
 6. Utilizarea în comun a autovehiculelor și a practicilor de economisire a combustibililor.
 7. Promovarea utilizării eficiente a transportului mărfurilor cu camioane.
 8. Utilizarea de preferință a curselor de noapte cu trenuri de mare vitezăși nu a curselor cu avionul, acolo unde este posibil.
 9. Evitarea călătoriilor de afaceri dacă există alternative.
 10. Accelerarea adoptării vehiculelor electrice si a celor cu consum redus de combustibil.

Reducerea limitelor de viteză pe autostrăzi cu aproximativ 10 km pe oră; mai multă muncă de acasă; modificări ale rețelelor de străzi pentru a încuraja mersul pe jos și cu bicicleta; duminici fără mașini în orașe și restricții în alte zile; reducerea tarifelor de transport în comun; politici care încurajează mai mult folosirea în comun a mașinilor; reducerea călătoriilor cu avionul în interes de serviciu.

Seamănă foarte mult cu o versiune ‘climatică’ a lockdown-ului de Covid-19, nu-i așa?

IEA mai propune chiar asta–

„Restricționarea circulației pe străzile din marile orașe a autoturismelor proprietate personală a celor cu numere pare în unele zile ale săptămânii, și a celor cu numere impare în celelalte zile ale săptămânii.”

Adevărata întrebare este, desigur, dacă guvernele vor adopta măsurile. Dar ei pretind că au ‘urmărit știința’ (cel puțin versiunea finanțată de Big Pharma a științei) în ultimii doi ani, așa că de ce să se oprească acum?

În Marea Britanie, guvernul a scris în lege că obiectivul ‘zero emisii’ trebuie atins până în 2050, iar un raport publicat de Universitatea Oxford și Imperial College din Londra afirmă că, pentru a atinge aceste obiective, trebuie luate următoarele măsuri –

 • Toate aeroporturile trebuie să se închidă între 2020 și 2029, cu excepția aeroporturilor Heathrow, Glasgow și Belfast, care pot rămâne deschise doar cu condiția ca transferurile către și dinspre aeroport să se facă pe calea ferată.
 • Toate aeroporturile rămase trebuie să se închidă apoi între 2030 și 2049, deoarece pentru a respecta angajamentul legal de zero emisii până în 2050, fiecare cetățean al Regatului Unit trebuie să ‘înceteze să mai folosească avioanele’ pentru o perioadă semnificativă de timp.
 • Cetățenii vor trebui să înceteze să mai facă orice lucru care provoacă emisii, indiferent de sursa de energie. Potrivit raportului, aceasta va necesita ca cetățenii să nu mai mănânce niciodată carne de vită sau de miel.
 • Pentru a face acest lucru, consumul național de carne de vită și de miel va scădea cu 50% între 2020 și 2029. Apoi, între 2030 și 2049, carnea de vită și de miel va fi ‘eliminată treptat’.
 • De asemenea, construcția de noi clădiri trebuie să înceteze până în 2050.

Raportul a fost publicat în noiembrie 2019 și a fost întocmit de ‘UK Fires’, rezultatul unei colaborări între universitățile Cambridge, Oxford, Nottingham, Bath și Imperial College London – casa profesorului Neil Ferguson.

Intitulat ‘Zero Absolut’, raportul este rezultatul unei colaborări de cercetare, în care autorii dezvăluie ce trebuie să facă Marea Britanie pentru a îndeplini cerința legală de a ajunge la emisii nete zero până în 2050, iar lectura sa este înfiorătoare.

Este doar o coincidență faptul că, la patru luni de la publicarea raportului, guvernul britanic a adoptat Legea Coronavirusului și a pus în aplicare un lockdown național, care a decimat industria turismului? O lectură rapidă a raportului sugerează cu siguranță că adevăratul motiv al restricțiilor ar fi putut fi acela ca guvernul să își poată îndeplini angajamentul legal de a reduce emisiile.

Nu vi se pare ciudat cum politicile draconice de Covid-19 ar fi ajutat, de asemenea, clima, iar acum aceleași soluții sunt prezentate pentru a face față invaziei Rusiei în Ucraina, și pentru a îndeplini obiective climatice absurde?

Aceste ‘soluții’ propuse pentru schimbările climatice, Covid-19 și acum pentru războiul din Rusia, sunt toate exact aceleași – să lovească clasa săracă și clasa de mijloc cu mai multe restricții de călătorie, mai puțină libertate și chiar mai multă cedare a puterii către autoritățile de reglementare guvernamentale care nu au fost alese.

Nu este vorba despre sănătatea ta sau a planetei, ci despre bogăție și, în cele din urmă, despre control.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on mai 2, 2022 at 3:52 pm

  Chestiunea prevazuta de oculta ca urmeaza:
  „Să se lucreze de acasă cel puțin trei zile pe săptămână, acolo unde este posibil”.
  este deja pe cale sa se legifereze:
  👇
  Săptămâna de lucru de 4 zile în România? Ce vrea să facă ministrul Muncii, Marius Budăi – VIDEO | Ziarul National
  https://www.national.ro/social/saptamana-de-lucru-de-4-zile-in-romania-ce-spune-ministrul-muncii-trebuie-foarte-mare-atentie-video-761134.html

  Apreciază

 2. Felix said, on mai 2, 2022 at 4:11 pm

  Primul panaceu pentru o națiune prost gestionată este inflația monedei; al doilea este războiul. Ambele aduc o prosperitate temporară; ambele aduc o ruină permanentă. Dar ambele sunt refugiul oportuniștilor politici și economici. Ernest Hemingway

  Apreciază

 3. Spaceman said, on mai 2, 2022 at 8:03 pm

  Oamenii ar trebui să mănânce mai puțină carne și să călătorească mai rar cu mașina personală pentru a „salva” Planeta. Îndemnul vine de la consilierul științific al guvernului britanic

  https://r3media.ro/oamenii-ar-trebui-sa-manance-mai-putina-carne-si-sa-calatoreasca-mai-rar-cu-masina-personala-pentru-a-salva-planeta-indemnul-vine-de-la-consilierul-stiintific-al-guvernului-britanic/

  Proiectul „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”

  Străzi deschise în București: Calea Victoriei, bucăți din bd. Unirii și Șoseaua Kiseleff devin pietonale în weekend

  https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-25525692-strazi-deschise-bucuresti-calea-victoriei-bucati-din-unirii-soseaua-kiseleff-devin-pietonale-weekend.htm

  Prima zi de străzi deschise în București, din 2022. FOTO de pe Calea Victoriei

  https://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/285100/prima-zi-de-strazi-deschise-in-bucuresti-din-2022-foto-de-pe-calea-victoriei.html

  Băi ce primar ‘inspirat’ are Bucureștiul!

  Modelarea viitorului… prin frică… de boală, foamete, eco, război…

  Iată cum au răspuns guvernele la războiul din Ucraina, în martie 2022

  https://euagenda.eu/news/680994

  Parcă ar fi o hartă a alegerilor americane… democrați vs republicani!

  Iar madam dr. Pippa… ne spunea că lumea întreagă va avea un nou sistem financiar – pe blockchain!

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/04/08/interzicerea-banilor-cash-si-agenda-2030-la-world-government-summit-2022-din-dubai-s-a-discutat-despre-implementarea-unui-sistem-bancar-electronic-care-va-permite-ca-fiecare-tranzactie-a-fiecarei-per/#more-74774

  Zero emisii, zero covid…

  Da… utilizarea tehnologiilor digitale – „pentru pace, pentru eliminarea corupției și un viitor ecologic în care resursele sunt atent gestionate”… bla bla bla … planul satanei – cu pușcăria digitală și cu ‘mesia, salvator mundi, regele mondial’ – antihristul.

  Apreciază

 4. vlad tepes said, on mai 2, 2022 at 8:35 pm

  Practic, in aceste zile in care aceste satane isi fac de cap cu toti oamenii de pe Glob, pe care doresc sa-i bage in Lagare de concentrare, reeducare ideologica si exterminare prin slugile Ocultei de la conducerea Coloniilor antinationale, Dumnezeu ne mai amana pt niste ani(9 sau 10) sclavia totala ce ni se pregateste, prin „Biciul Sau” de acum, care este Rusia si ale carei lovituri nucleare si ripostele adversarilor vor produce mai peste tot, haos, anarhie, foamete, moarte, revolte si revolutii ce vor da de pamant cu slugoii Ocultei, prilejuind astfel oamenilor de rand o anumita libertate, dar si multa durere si suferinta! Oricum, pt Omenire, aceasta este ultima ei sansa viabila pana la venirea lui Antihrist!

  Apreciat de 3 persoane

  • tataia said, on mai 3, 2022 at 6:19 pm

   Glob? Care glob? Mai scrii si cu literea mare de parca ar fi vreun zeu….Vezi ca derapajele de genul nu sint bune…

   Apreciază

 5. a said, on mai 3, 2022 at 6:02 pm

  Au văzut că idioții au pus botul o dată la lockdown și acum inventează tot felul de alte motive pentru a mai băga la lockdown pe înșelați, pentru a da de pământ cu economiile țărior și a-i lăsa pe toți șomeri. Apoi le vor da sine die șomerilor un salariu social care să-i lege definitiv de stat, apoi vor desființa banii cash și va urma creditul social.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: