SACCSIV – blog ortodox

Pacaleala de 1 aprilie sau chiar se pregateste ceva teribil după 30 iunie 2022?

Pe 1 aprilie 2022 Global Research a postat urmatorul articol:

Sursa: https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115

Vaccinarea obligatorie în UE tocmai ce a trecut pe sub radar

De Jim Stone, 01 Aprilie 2022, Global Research

Nu contează dacă pandemia s-a încheiat sau dacă vaccinul s-a dovedit a fi fraudulos, ei îl vor folosi oricum.

Asta tocmai a ajuns pe Gmail de la o sursă foarte sigură. Am s-o prezint aici și o voi prelua cuvânt cu cuvânt. Este o informație complet autentică.

‘AVERTISMENT’

După 30 Iunie 2022

  • Consiliul European a modificat rezoluția 2361 și aceasta nu se mai opune vaccinării obligatorii.
  • Începând cu 1 iulie 2022, UE a anunțat legislația privind obligativitatea certificatelor COVID 19 ale UE, care vă privează de toate libertățile dacă nu dețineți un certificat QR covid. Dacă va exista o majoritate a statelor membre care semnează legislația, va fi introdusă vaccinarea obligatorie.
  • la sfârșitul lui 2022/2023 va fi introdusă o monedă digitală.
  • UE va impune fiecărui cetățean al UE o identitate digitală. (Olanda o are deja și face referire la aceasta pe versiunea UE a site-ului nl).
  • Toate bancomatele vor fi înlocuite cu bancomate bazate pe coduri QR în viitorul apropiat, Belgia le instalează deja la viteză maximă.
  • În cazul în care aceste aparate cu cod QR sunt integrate, nu se va mai putea retrage numerar de la bănci și/sau din altă parte.
  • UE își propune ca, în termen de 18 luni, banii lichizi să devină complet lipsiți de valoare.
  • Rezoluția UE privează definitiv fiecare persoană de integritatea sa fizică.

Documentul propriu-zis poate fi descărcat de AICI. Chiar dacă este într-o limbă străină pentru cei mai mulți, cuvintele sunt însă în așa fel încât îți poți da seama despre ce este vorba suficient de bine pentru a ști că este adevărat.

Mulțumim doamnei Dr. Claudia von Werlhof pentru că ne-a adus acest lucru în atenție.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on aprilie 7, 2022 at 2:33 pm

    Pe 1 aprilie a fost postat de global research, dar mesajul a fost pus acum vreo trei săptămâni

    Apreciat de 4 persoane

  2. nelutu said, on aprilie 7, 2022 at 4:07 pm

    Mai incetati cu stirile astea alarmiste si neverificate. Ati mai scris intr-un articol, postat tot azi, ca Germania introduce vaccinarea obligatorie de la 60 de ani. Tocmai a cazut treaba si se stia ca nu va trece ,dar ati dat-o ca sigura . Nu faceti decat sa dezinformati si sa speriati lumea degeaba , si va mai numiti crestini. Lumea trebuie incurajata , ajutata ,ne ajung canalele „oficiale” . Unde e speranta ?????? Am impresia ca sunteti doar cealalta fata a aceleiasi monede.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 7, 2022 at 9:45 pm

      nelutu

      Azi si nici in luna aprilie nu am postat nimic despre vaccinare in Germania.

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 8, 2022 at 6:21 am

      Necunoaşterea, grija şi deznădejdea stau ca un bici întreit deasupra capului oricui Îl uită şi-l leapădă pe Dumnezeu, Ziditorul său. Căci cu cât adună mai multe cunoştinţe mărunte, cu atât simte că ştie mai puţin; cu cât grămădeşte mai multă bogăţie, cu atât se simte mai sărac; cu cât caută mai multă fericire, cu atât se cufundă mai adânc în întunericul deznădejdii.

      Ştiţi, oare, cine sânt cei mai mari neştiutori? Sânt oamenii care nu-l cunosc pe Dumnezeu, nici puterea lui Dumnezeu. Aceasta a mărturisit-o însuşi Domnul Iisus, când a spus saducheilor, ispititorii Săi: Vă rătăciţi, neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu. /Mat. 22:29/ Iar saducheii erau Evrei atotştiutori, dar fără credinţă în Dumnezeu şi înviere. Le ştiau pe toate, numai de Dumnezeu şi de puterea lui Dumnezeu nu ştiau. Iar cunoaşterea lui Dumnezeu este ca o sare ce sărează toată cunoaşterea, îi dă gust şi o fereşte de reaua întrebuinţare. Saducheii vremurilor noastre sânt Europenii iudaizaţi, botezaţi cândva în numele Domnului Iisus Hristos, dar care şi-au dispreţuit botezul şi s’au ruşinat de numele lui Iisus. De aceea, toată cunoaşterea lor e mai rea decât neştiinţa ţăranului, căci e lipsită de gust şi întrebuinţată spre rău. În zadar se laudă cu cunoaşterea lor lumească, în zadar au luat cunoştinţele fizice mărunte drept măsură a vredniciei şi măririi omului. Iar ce este înălţat la oameni, urâciune este înaintea lui Dumnezeu, (Lc. 16:15) a spus însuşi Domnul Dumnezeu.

      Al doilea rău care apasă asupra oamenilor vremii noastre sânt grijile.

      Griji, griji şi numai griji. Priviţi la oameni, şi de-ndată vă va fi limpede de unde vin atâtea griji. Oamenii cu credinţă au griji mici, însă cei fără credinţă au griji mari; căci oamenii care simt prezenţa lui Dumnezeu în viaţa lor au nădejde în Dumnezeu, se roagă lui Dumnezeu şi trec toate greutăţile şi grijile lor Celui Atotputenic. Aruncă spre Domnul grija ta, şi el te va hrăni, (Ps. 54:25) spune psallmistul.

      Dar Domnul Mântuitorul nostru a vrut să-i slobozească pe cei ce urmează Lui mai ales de grijile de prisos. De aceea i-a şi învăţat: Nu vă grijiţi cu sufletul vostru ce veţi mânca şi ce veţi bea, nici cu trupul vostru ce veţi îmbrăca. (…) Priviţi la pasările cerului, că nici samănă, nici seceră, nici adună în jitniţe, şi Tatăl vostru cel ceresc hrăneşte pre dânsele. (…) Socotiţi crinii câmpului cum cresc: nu se ostenesc, nici torc; (…) că ştie Tatăl vostru cel ceresc că trebuinţă aveţi de acestea toate; ci căutaţi mai întâiu împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea lui, şi toate acestea se vor adăuga vouă. (Mat. 6:25-33)

      Priviţi, fraţii mei, şi vedeţi: singurii oameni care se bucură cu adevărat de viaţă sânt cei ce au primit această poruncă a lui Hristos şi trăiesc potrivit ei.

      Însă acei oameni care se căznesc să facă toate lucrurile, să-şi asigure toate mijloacele, să ajungă pe toate căile, să-şi împlinească toate planurile lor şi să-şi împlinească toate dorinţele fără ajutorul lui Dumnezeu sânt roşi de griji.

      Zidesc, dar o mână nevăzută năruie. Adună, dar un vânt nevăzut risipeşte. Aleargă, dar un făcător de minuni le lungeşte tot mai mult drumul şi înlătură ţinta şi ţelul lor. Din această pricină se consumă cei fără credinţă; îmbătrânesc înainte de vreme, slăbesc, obosesc, îşi pierd nervii, îşi tocesc inima, îşi istovesc mintea, îşi slăbesc voia. Dacă-i întrebaţi de ce sânt aşa, veţi primi un răspuns cu totul contemporan: „De la griji, grijile m’au distrus!” Şi cum altfel, când sărmanul om s’a împovărat pe sine cu grijile lui Dumnezeu? Dar grijile lui Dumnezeu nu pot fi luate fără puterea lui Dumnezeu, nici lucrările lui Dumnezeu nu pot fi făcute fără înţelepciunea lui Dumnezeu. Grijile uriaşului nu sânt pentru pitic, nici cele ale lui Dumnezeu pentru om.

      Al treilea rău care apasă asupra oamenilor vremii noastre este deznădejdea.

      Omenirea fără bucurie este omenirea albă de astăzi, care a lepădat prietenia cu Hristos şi a găsit alţi prieteni. Deznădejde la cei mai învăţaţi şi cei mai bogaţi. Deznădejde la femei, deznădejde chiar şi la copii. Iar pecetea deznădejdii este sinuciderea. De unde atâta deznădejde şi atâţia deznădăjduiţi în veacul nostru? De la goliciunea minţii şi de la pustiirea inimii. Mintea nu mai cugetă la Dumnezeu şi inima nu-l mai iubeşte pe Dumnezeu. De aici. Întreaga lume nu poate umple mintea omenească; numai Dumnezeu poate aceasta. Fără Dumnezeu, mintea e întotdeauna goală, iar toată cunoaşterea care intră în ea cade în gol, ca nişte pietre aruncate în prăpastie. Iubirea întregii lumi nu poate umple inima omului, căci inima simte nestatornicia iubirii lumeşti, care e când în creştere, când în descreştere, când seacă.

      Fraţii mei, şi mintea şi inima noastră sânt afierosite lui Dumnezeu, şi numai Dumnezeu le poate aduce împlinire, cu plinătatea Sa, cu plinătatea înţelepciunii bucuroase şi cu plinătatea iubirii credincioase.

      Fără Dumnezeu, totul este necunoaştere, numai necunoaştere. Fără Dumnezeu, totul e grijă, numai grijă. Fără Dumnezeu, totul e deznădejde, numai deznădejde. Zis-a Domnul ucenicilor Săi: Cel ce este mai mic întru voi toţi, acela va fi mare. (Lc. 9:48)

      Cel mai mic în cunoaşterea celor lumeşti e cel mai mic şi în mândrie; cel mai mic în grijile de prisos este mare întru bucuria vieţii; cel mai mic în deznădejde este mare în toate cele plăcute lui Dumnezeu. Cu adevărat, mare este acesta înaintea lui Dumnezeu. Aşa era şi poporul Sârb în urmă cu trei sau patru generaţii. Poporul Sârb avea atunci cea mai de seamă cunoaştere, cunoaşterea cunoaşterilor, sarea tuturor cunoaşterilor, adică cunoaşterea lui Hristos, Mântuitorul cel arătat.

      Din această pricină, Sârbii nu au pătimit din pricina necunoaşterii de care pătimeşte Europa industrializată şi artificială. Nu a pătimit nici de multe griji, căci a avut nădejde în Domnul Dumnezeu cel Viu şi în Sfinţii lui Dumnezeu. Nu a pătimit de deznădejde, căci a ştiut să cârmuiască corabia lui Dumnezeu şi să călătorească, după voia Domului, de la o lume a lui Dumnezeu la altă lume a lui Dumnezeu.

      Mult ne-am poticnit. Mult am pierdut din greutatea înaintaşilor noştri. Dar în noi încă este o putere uriaşă de a ne ridica, cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Să ne sculăm astăzi, să ne ridicăm, să ne curăţim şi să ne bucurăm, căci Dumnezeu ne priveşte şi ne călăuzeşte. Amin.

      Sf. Nicolae Velimirovici, Prin fereastra temnitei, Editura Predania, 2009

      Apreciat de 1 persoană

  3. vix36 said, on aprilie 7, 2022 at 6:01 pm

    Nu înțeleg… În document se vorbește exclusiv despre certificatul c0v1d. Nu se vorbește despre identitatea digitală sau despre dispariția banilor lichizi.
    Documentul e și în română:
    https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Prelungirea-Regulamentului-referitor-la-certificatul-digital-al-UE-privind-COVID_ro

    Nu înțeleg, e farsă sau dezinformare? Speriați lumea?

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 7, 2022 at 10:00 pm

      vix36

      Dar titlul pe care l-am pus l-ai inteles?

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 8, 2022 at 12:30 am

      Cu două zile înainte de atacul lui Putin, Nathaniel Rothschild, care trebuie că știe ce spune, lansa un avertisment cumplit:

      Vom asista la colapsul întregului sistem monetar internațional. Când spun asta, mă refer la prăbușirea încrederii în monedele de hârtie din lumea întreagă. Nu este doar moartea Dolarului sau eșecul Euro. Este o prăbușire a încrederii în toate monedele de hârtie.

      Apreciază

    • Felix said, on aprilie 8, 2022 at 1:06 am

      Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondială.
      Serge Monaste a murit în condiţii suspecte.
      Încă din 1994 el spunea într-un interviu că a fost ameninţat în mod repetat de primul ministru canadian şi de Vatican. Sub pretextul că nu are voie să îşi educe copiii acasă, autorităţile l-au arestat şi i-au sechestrat familia.
      Întors acasă,Serge Monaste, care nu suferise niciodată de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma căruia a murit.
      La scurtă vreme, un alt jurnalist care îl ajuta în investigaţii a murit tot în urma unui atac de cord, la fel de suspect.
      În dezvăluirile sale Serge Monaste arată pe baza unor documente autentice cum pot fi provocate astfel de atacuri de cord unor persoane incomode.

      Serge Monaste:

      „Am fost întrebat de multe ori când se vor petrece toate acestea. După ce va fi creată o criză economică, care îi va forţa pe oameni să îşi cheltuiască toate rezervele de bani. Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi electronice astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui.După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore apariţia unui salvator (antihrist) care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul propriei libertăţi. Un principiu similar a fost aplicat în URSS pentru instalarea comunismului.”

      Apreciat de 1 persoană

  4. a said, on aprilie 7, 2022 at 6:02 pm

    Spunea dl Klaus Schwab că dispun de o fereastră îngustă de oportunitate care trebuie imediat folosită, pentru că alta nu se va mai prezenta. Trebuie să se miște rapid pentru că tot mai mulți oameni au început să-și dea seama de păcăleală, și atunci nu vor mai putea face ceea ce și-au propus în agendă.

    Apreciat de 1 persoană

  5. vlad tepes said, on aprilie 7, 2022 at 9:51 pm

    Probabil ca asa se explica de ce bestiile, Iudele si slugoii damboviteni au cerut sa vina atatea trupe NATO pe teritoriul Romaniei, nu atat ca sa-i apere de rusi, ci ca se betoneze impotriva oricarei revolte masive sau Revolutii a poporului in cazul impunerii acestor grozavii! Insa, in zonele rurale si orase mici, in apropiere de munti, dealuri si paduri, unde puterea de la centru scade ca intensitate si logistica, cu sigurantza se vor organiza miscari armate de rezistenta(posibil si cu ajutorul unor elemente nationale din Politie si Armata) si care vor hartui necontenit autoritatile locale vandute, pana cand acestea vor ceda, iar focul revoltelor se vor extinde!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.