SACCSIV – blog ortodox

Green Agenda 2050, sinuciderea asistată a NATO!

Posted in NATO by Vali on ianuarie 28, 2022

https://www.national.ro/stiri-externe/green-agenda-2050-sinuciderea-asistata-a-nato-750515.html

O transformare uimitoare a economiilor celor mai avansate state industriale din lume este în curs de desfășurare și câștigă teren de la o zi la alta. În centrul schimbării stă cererea absurdă de energie „zero carbon” până în 2050. Să elimini carbonul din industria energetică nu este posibil la momentul actual! Dar forțarea lucrurilor în această direcție va fi „nucleara” dată marilor economii. Iar fără o industrie energetică puternică și viabilă, țările NATO devin o glumă militară. Hai s-o spunem pe-a dreaptă – energia regenerabilă (solară, eoliană și a bateriilor) este energie nesigură! Este una dintre cele mai colosale iluzii (minciuni) din istoria omenirii!

La 31 decembrie, Germania a închis definitiv trei dintre cele șase centrale nucleare rămase „în picioare”. Și nemții au ales să facă asta fix în mijlocul iernii, când rezervele de gaze naturale sunt secătuite, iar economia tremură la gândul că o iarnă grea, aducătoare de un front rece sever și de lungă durată, poate provoca pene de curent majore.

Rezultatul deciziei politicienilor s-a văzut imediat: în ianuarie, pe fondul refuzului SUA de a permite deschiderea gazoductului rusesc Nord Stream 2, Germania a fost nevoită să cumpere energie electrică la un preț spot cu 500% mai mare față de ianuarie 2021!

Criza energetică a Europei, planificată

Pentru a înțelege cum s-a ajuns azi la o criză energetică trebuie să ne întoarcem la deciziile din trecut. Printre ele, și cea din 2011, din Germania, când cancelarul Angela Merkel anunța că energia nucleară va fi eliminată (infamul program „Energiewende”). Pe atunci, 17 centrale nucleare furnizau 25% din toată energia electrică a Germaniei. În prezent, ultimele trei rămase sunt programate să se închidă în câteva luni. Tot Merkel, ca parte a Green Agenda, a sistat și producția de cărbune.

Și fiindcă energia solară și eoliană, în ciuda propagandei strălucitoare, nu pot umple golul, Germania este azi nevoită să importe energie de la vecinii Franța și Cehia. Care, în mod ironic, vând nemților energie electrică obținută de la centralele lor nucleare!

Green Agenda are o singură misiune, de distrugere și subjugare economică a statelor europene. Nu credeți? Germania, motorul economiei UE, are cel mai mare cost de energie electrică dintre toate națiunile industriale de pe glob! Și oare cât timp o va putea duce așa?!

Colac peste pupăză, î timp a apărut o problemă și cu furnizarea de energie din Franța. Parisul și-a închis (pentru inspecție și reparații) patru centrale, astfel că exportul este redus la minimum. Pe termen mediu și lung, Franța și-a asumat, la ultimul summit climatic, să închidă 12 reactoare. Plus toată industria extracției de cărbune! Iar atunci când Germania și Franța vor trece pe „verde”, haosul va cuprinde Europa!

Morile de vânt, în „șomaj tehnic”

Însă problema nucleară nu este singura muscă din supa energetică a UE. Vedem că fiecare aspect al Green Agenda este conceput pentru a distruge națiunile cu industrii puternice. Arhitecții care finanțează cu generozitate think tank-uri ecologiste știu asta.

Este pur și simplu o utopie să crezi că poți înlocui energia nucleară, vitală economiei, cu energia solară și eoliană. Germania, o țară nu atât de însorită ca altele, nu contează prea mult pe energia solară, ci pe cea eoliană. Dar o problemă cu vântul (apărută și iarna asta) este că nu suflă întotdeauna. Și când nu suflă vântul, apar penele de curent. În nordul Europei, la fel ca-n SUA, Soarele nu strălucește 24 de ore pe zi. În mod similar, vântul nu suflă întotdeauna și este greu de anticipat când se stârnește.

Milioane de locuri de muncă? Unde?

„Țarul” energiilor regenerabile, John Kerry, și Administrația Biden au susținut tot timpul că Green Agenda va aduce milioane de noi locuri de muncă. Însă ce nu se spune este că aceste job-uri vor fi în China, cel mai mare producător de panouri solare. Beijingul aproape că deține monopolul în piață după ce a distrus concurența SUA și UE oferind panouri subvenționate ieftine.

Altfel, merită subliniat faptul că, deși este țara care produce cea mai multă energie eoliană din lume, tot China folosește și volume record de cărbune. În plus, Beijingul refuză să semneze orice angajament privind zero carbon. De ce? Simplu, Partidul Comunist nu este dispus să pună în pericol dominația industrială pe care a obținut-o de dragul unei teorii climatice bazate pe date false și minciuni, plus propagandă oengistă.

Prăbușirea industrială a NATO

Deoarece energia solară și eoliană sunt, în realitate, mult mai costisitoare decât hidrocarburile convenționale sau electricitatea nucleară, acestea conduc la creșterea costului total al energiei electrice pentru industrie. Pe cale de consecință, multe companii sunt forțate să se închidă …sau să se mute în altă țară.

Dacă economiile avansate, consumatoare de energie ale țărilor membre NATO continuă pe acest drum sinucigaș numit Green Agenda 2050, capacitatea lor de a monta o apărare militară convingătoare va deveni un miraj. Recent, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sugera ca industria germană de armament și toți furnizorii săi să nu primească credite bancare deoarece nu sunt suficient de „verzi” și „durabili”. Halucinant, nu-i așa?!

Pe zi ce trece, devine tot mai clar că atât mitul încălzirii globale, cât și agenda pandemiei corona necesită o hipnoză în masă, o iluzie extraordinară care să legitimeze acțiunile întreprinse. Fără isteria fricii Covid, lumea nu ar permite niciodată să le fie falimentate rețelele electrice, iar economiile, aduse în pragul defalcării.

Scopul final, atât al pandemiei Covid, cât și al Agendei Verzi este un marș către Marea Resetare distopică (anunțată la Forumul Economic Mondial de la Davos) a întregii economii globale, totul în beneficiul unei dictaturi corporatiste.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dd_2d said, on ianuarie 28, 2022 at 10:43 am

  Incearca cu boala. Incearca cu incalzirea globala. Incearca cu reducerea populatiei. Nu prea o sa le iasa.
  Din criza de timp vor recurge la clasicele forme de distrugere: Razboiul si foametea. Adica ce se aplica acum in Romania. de aia au si dat inapoi(cu vaccinarea si certifcatele, desi se stia de mult) mai intai in aici

  Apreciază

 2. sky said, on ianuarie 28, 2022 at 11:06 am

  De asta nu va fi un razboi NATO vs Rusia, Rusia e in avantaj.

  Apreciază

  • John said, on ianuarie 28, 2022 at 5:04 pm

   Nu este în nici un avantaj,sky!😆
   Nu vă mai speriați singuri!
   Nu văd un Ortodox trăgând cu sânge rece într’un alt ortodox.
   Nu văd un ortodox care a tras într’un alt frate întru credință rezistând dpdv moral să nu se sinucidă..și mai .

   Apreciază

   • San said, on ianuarie 29, 2022 at 9:10 am

    ȘI de asta vor înainta rușii în Europa de est ca în brânză, pînă la Rin, sub ochii bulbucați ai reziștilor și mUE iștilor, care nu vor înțelege de ce !

    Apreciază

 3. Felix said, on ianuarie 28, 2022 at 12:13 pm

  Iata comentariile jurnalistului Jon Rappoport la articolul publicat de NYT.
  Articolul este disponibil in urmatorul link:

  Noile vaccinuri vor modifica permanent ADN-ul uman

  De ce este guvernul atât de maniac în legătură cu injectarea de vaccinuri? De ce vrea ca vaccinarea să devină OBLIGATORIE și ca fiecare să fie injectat?

  Luați în considerare acest articol care scoate la iveală graba cu care guvernele lumii vor ca vaccinarea să devină obligatorie căci articolul pune în evidență modul în care vaccinurile vor duce la schimbarea ADN-ului uman pe întreaga planetă.

  Aceast articol descrie frontiera de cercetare.

  Aici e citată „cheia înțelegerii demersului” care ilustrează utilizarea genelor sintetice pentru a „proteja împotriva bolilor”, în timp ce schimbă definitiv structura genetică a oamenilor.

  Acest lucru nu este science-fiction:

  „Prin introducerea unor gene sintetice în mușchii maimuțele [experimentale], oamenii de știință fac în esență o re-inginerie a animalelor pentru a rezista bolii.”

  „Cerul este limita „, a declarat Michael Farzan, imunolog la Scripps si autorul principal al noului studiu.

  „Prima intervenție la om, pe baza acestei strategii – numita imunoprofilaxie prin transfer de gene, sau I.G.T. – Este în curs de desfășurare, și multe alte vaccinuri noi sunt planificate „.

  New York Times : „I.G.T. este o vaccinare cu totul diferită de vaccinarea tradițională. Este de fapt o formă de terapie genetică”.

  „Oamenii de știință izolează gene umane sau animale care produc anticorpi puternici împotriva anumitor boli, și apoi le sintetizează în versiuni artificiale”.

  „Genele sunt plasate în virusuri și injectate apoi în țesutul uman, de obicei prin injecții musculare.”

  Aici este cheia: „Viruși artificiali vor invada celulele umane cu sarcinile utile prezente în ADN-ul lor, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul propriu al destinatarului uman. Dacă totul merge bine, noile gene vor instrui celulele pentru a începe producția de anticorpi puternici.” …Dacă totul merge bine…

  Citiți vă rugăm din nou: „gena sintetică este încorporată în ADN-ul propriu al destinatarului uman.”

  Practic avem de-a face cu o alterare genetică DEFINITIVĂ a ADN-ului acelei persoane. Avem de-a face cu O Modificare Permanentă care se va transmite și urmașilor lui.

  Articolul din New York Times îl citează pe Dr. David Baltimore care lansează o atenționare :

  „Cu toate acestea, Dr. Baltimore spune că el prevede că unii oameni ar putea fi șmecheri, și să se opune acestei strategii de vaccinare, care înseamnă modificarea ADN-ului lor, chiar dacă aceasta previne o boala potențial fatală.”

  Da, unii oameni „ar putea fi șmecheri”.

  În cazul în care aceștia mai au două sau trei celule ale creierului lor în funcțiune, ei nu vor permite ca ADN-ul lor și al urmașilor lor să fie modificat PERMANENT așa cum vor făuritorii lumii noi a vaccinurilor.

  Hai să analizăm acest lucru în continuare.

  Sub acoperirea prevenirii bolilor, vaccinurile sunt purtătoarele ideale pentru ca tot felul de gene să fie încorporate în mod definitiv în structura umană. (observați că toate programele operaționale sunt întotdeauna acoperite la suprafață cu un scop laudativ pentru a ascunde adevărata lor intenție).

  Tonajul enorm de propagandă despre vaccinuri, care să ducă la legile rezultante care să impună vaccinările obligatorii, legi pe baza cărora să se impună și să pună în aplicare acest tip de vaccinare, vor crea un canal puternic de teste prin care este eminamente posibilă această re-inginerie genetică la scară planetară.

  Vă dați seama ce va însemna atunci „că un vaccin e în perioada de probă sau de monitorizare”?

  Genele sintetice vor fi injectate în miliarde de oameni, ceea ce ar forma un experiment planetar pentru a crea o specie alterată.

  Acest experiment grandios ar putea fi compartimentat. De exemplu, în secret, genele 1-6 ar putea fi injectate în grupa A în geo-localizarea I. În timp, ce Genele 7-12 vor fi injectate în grupa B în geo-locația II. Și asa mai departe.

  Apoi „beneficiarii” vaccinării genetice vor fi supuși unei supravegheri permanente pentru a evalua rezultatele.

  Sub diferite pretexte (ex. medicina preventivă), membrii acestor grupuri vor fi aduși în clinici pentru examene și teste medicale, pentru a se descoperi markerii care să dezvăluie răspunsurile așteptate sau neașteptate ale corpurilor lor la aceste modificări genetice.

  Se vor verifica diverse aspecte. Sunt acești oameni mai puternici sau mai slabi? Prezintă sau nu semne de boală? Raportează schimbările așteptate? Prezintă Schimbări de comportament?

  Astfel prin supraveghere și testare, tot felul de informații pot fi adunate și centralizate.

  Desigur, nu există nici un consimțământ în cunoștință de cauză, a celor care vor fi supuși unei vaccinări obligatorii cu astfel de vaccinuri. Căci nimeni dintre ei nu poate verifica ce modificări genetice concrete vor face aceste vaccinuri.

  Cobaii umani vor deveni adevărați „porcușori de Guineea” care nu au cunoștință de ceea ce se face cu ADN-ul lor.

  Dar care ar putea fi obiectivele acestui program de cercetare dement? Scopurile ar putea fi multiple.

  Ele ar varia, dar la un nivel simplificat, ele ar fi în principal două.

  Pe de o parte, vor fi Creați oameni mai Slabi, mai Docili și mai Ascultători și mai Dependenți.

  Pe de altă parte, vor fi Creați oameni mai Puternici, mai Sănătoși, mai Inteligenți și mai Talentați. Evident, rezultatele benefice ale ultimelor experimente s-ar aplica după ce vor fi testate ani în șir pe sute de milioane de oameni dintre cei mai „puțini aleși”, pentru ca „cei aleşi” să devină „mai Puternici, mai Sănătoși, mai Inteligenți și mai Talentați”.

  În mod clar, o parte din această cercetare va fi transportată în interiorul armatei. Secretul este mai ușor de menținut în armată, iar scopul ar putea fi acela de a produce „soldați mai buni”. „A avea soldați mai buni” este un obiectiv de lunga durata a Pentagonului și a brațului său de cercetare, DARPA.

  Un experiment cu un vaccin global de tipul celui pe care l-am descris aici are și un alt bonus pentru planificatorii lui:

  Efectele viitoarelor îmbolnăviri nu „vor avea nimic de-a face cu vaccinurile”.

  Acei oameni care se îmbolnăvesc sau mor pot fi considerați oficial ca suferind de diferite boli și tulburări. Nimeni dintre victime și nici chiar personalul medical, care nu lucrează în domeniul geneticii, nu vor putea spune dacă aceste boli sau tulburări au fost cauzate de alterările genetice produse de vaccinuri sau de alterări genetice naturale.

  Numărul de victime, în acest mare experiment, nu ar fi de nici un interes pentru formatorii „Noii Ordini Mondiale”.

  Așa cum am documentat extensiv, în sistemul medical din SUA au murit deja 2,25 de milioane de oameni în ultimul deceniu (o estimare conservatoare), ca urmare a unor infecții intra-spitalicești sau a unor medicamente aprobate de FDA precum și a altor rele tratamente aplicate în spitale.

  Liderii majori din mass-media și din guvern deși sunt informați și sunt conștienți de oamenii care mor cu zile în spitale, n-au făcut nimic ani de zile ca să împiedece asta.

  Dar iată aici un citat al biologului molecular de le Universitatea din Princeton, Lee Silver, despre cum va arăta „Lumea Viitorului”

  Acesta vă oferă o idee despre cât de importantă este pentru geneticieni această inginerie genetică viitoare care se va face prin intermediul vaccinurilor:

  „Cei Îmbogățiți-Genetic („The GenRich” class) care reprezintă zece la suta din populația americană [va] transporta toate genele sintetice. Toate aspectele economiei, ale mass-mediei, ale industriei de divertisment, până la industria cunoașterii sunt controlate de către membrii clasei „GenRich” …

  „Cei Naturali” – „The Naturals” [oameni nealterați genetic] lucrează ca furnizori cu venituri reduse în servicii sau ca muncitori. [Eventual] clasa „Gen-Rich” și clasa „Naturali” vor deveni cu timpul specii complet separate, specii care nu vor mai avea în viitor nici o capacitate de încrucișare. Clasa „Gen-Rich” va avea ‘un interes romantic’ față de cei inferiori, la fel de mare cum are în prezent un om față de un cimpanzeu”.

  „Mulți cred că este în mod inerent nedrept ca unii oameni să aibă acces la tehnologiile care pot oferi avantaje în timp ce alți, mai puțin bogați, sunt forțați să depindă de noroc, [dar] societatea americană aderă la principiul conform căruia libertatea personală și averea personală sunt determinanții primari a ceea ce li se permite indivizilor și a ceea ce sunt capabili să facă”.

  „Într-adevăr, într-o societate care apreciază libertatea individuală, mai presus de toate, este greu de găsit un temei legitim pentru restricționarea utilizării reprogramării-genetice. Voi argumenta [că] utilizarea tehnologiilor reprogramării genetice este inevitabilă. Fie că ne place sau nu, reprogramarea genetică va domni pe piața mondială.”

  Iată aici „o altă bijuterie”, scoasă de Gregory Stock, fostul director al programului în medicină, tehnologie și societate de la Universitatea de Medicină UCLA:

  „Chiar și în cazul în care jumătate din speciile din lume s-ar pierde [în timpul experimentelor genetice], o enormă diversitate ar rămâne în continuare”.

  „Atunci când cei în viitorul îndepărtat vor privi înapoi această perioadă a istoriei, ei probabil nu vor considera că în zilele noastre mediul natural a fost sărăcit, ci ne vor vedea ca reprezentând perioada istorică când au apărut o multitudine de forme noi – unele biologice, unele tehnologice, unele o combinație dintre cele două”.

  „Noi trebuie să ne ajutăm cel mai bine pe noi înșine, precum și să servim generațiile viitoare, concentrându-ne mai degrabă asupra consecințelor pe termen scurt ale acțiunilor noastre, decât pe noțiunile noastre vagi despre nevoile viitorului îndepărtat”.

  Observați că acești doi oameni de știință bine-cunoscuți vorbesc despre „etică.”

  Un număr semnificativ de astfel de experți și oameni de știință au propria lor versiune alienată a ceea ce este bine și rău.

  Cu vaccinuri care modifică permanent ADN-ul uman, vaccinuri ce stau gata să apară și ținând cont de înclinația corporativă a multinaționalelor și a guvernelor de a controla societate și de a-i impune mereu noi obligativități, ne imaginăm deja cum va arăta și cum va fi populată „Lumea Viitorului”.

  Aceasta nu este o perspectivă îndepărtată. Vaccinurile I.G.T sunt în perioada de teste.

  Orice inovație genetică, poate să ne aducă mai aproape de o lume în care oamenii ar ajunge să se comporte din ce în ce mai simplist după schema „stimul-răspuns”. Caz în care libertatea va fi ceva de domeniul trecutului.

  Acesta este motivul pentru care apărarea libertății și a drepturilor constituționale devine tot mai importantă.

  Această luptă nu se rezumă doar la cine controlează știința, ci mai ales la cine controlează propaganda.

  De aceea să spunem NU, lui Silver Lee la Princeton sau lui Gregory Stock sau lui Bill Gates sau lui George Soros sau lui David Rockefeller sau lui Stephen Hawking sau lui Obama sau lui Clinton sau lui Monsanto sau familiei Bush sau posturilor TV: PBS sau FOX sau socialiștilor sau comuniștilor sau neo-liberalilor sau neo-conservatorilor, sau unor vrăjitori de inginerii genetice de la Harvard, MIT sau UCLA.

  Autor: Jon Rappoport

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 28, 2022 at 12:53 pm

   Felix

   E traducerea articolului facuta de tine?

   Apreciază

   • Felix said, on ianuarie 28, 2022 at 1:42 pm

    Nu. Este postat de Bucovina Profunda. Ti am trimis pe mail linkul lui Mircea Puscasu care indica ca sursa a comentariilor Fluierul.ro.
    Insa in postarea de pe blogul sau apare un pic de confuzie, dovada ca un cititor ii atrage atentia la comentarii.
    Adica Puscasu nu arata explicit ca textul postat nu este de fapt traducerea articolului din NY, ci reprezinta analiza unui jurnalist vizavi de acest articol publicat.
    Da, e o mica incurcaleala!

    Apreciază

   • Felix said, on ianuarie 28, 2022 at 3:17 pm

    Acest link ne indica sursa originalului. Frate Vasile poti indica aceasta sursa daca vrei sa postezi analiza lui Jon Rappoport:

    Vaccines: an ideal covert op to genetically re-engineer humans « Jon Rappoport’s Blog
    https://blog.nomorefakenews.com/2015/07/11/vaccines-an-ideal-covert-op-to-genetically-re-engineer-humans/

    Apreciază

  • Felix said, on ianuarie 28, 2022 at 1:43 pm

   https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/transformingourworld

   Agenda 2030 Decriptată

   Agenda 2030 (aka New World Order) Decrypted – Humans Are Free
   https://humansarefree.com/2016/04/agenda-2030-aka-new-world-order-decrypted.html

   Obiectivul 1:

   Eradicarea sărăciei în toate formele sale peste tot
   Decriptat: Bănci centralizate, FMI, Banca Mondială, Fed pentru a controla toate finanțele, monedă digitală o lume într-o societate fără numerar
   https://humansarefree.com/2014/03/former-world-bank-senior-aliens-with.html
   “Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar refuza acest nou sistem de” identificare legală“, nu va mai putea opta pentru un loc de muncă, nu va putea obține cont bancar, nu va putea solicita un card de credit, nu va putea obține un credit ipotecar, nu va putea primi vreo plată guvernamentală etc. Iata consecintele daca un cetatean refuza să primeasca aceasta “identitate universală digitala” si astfel ar deveni disprețuit de societate (paria)“, a spus Michael Snyder.
   “Ceea ce vrea elita este să se asigure că toată lumea este” inregistrata în sistem “pentru a fi controlata și manipulata pentru anumite scopuri”, a concluzionat Snyder.
   https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

   Obiectivul 2:
   Eradicarea foametei, asigurarea securității alimentare și îmbunătățirea nutriției și promovarea agriculturii durabile
   Decriptat: Organisme Modificate Genetic
   „label/GMO” – Humans Are Free
   https://humansarefree.com/search/label/GMO

   Obiectivul 3:
   Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării tuturor la toate vârstele
   Decriptare: vaccinare in masa, codex alimentarius

   https://humansarefree.com/2016/03/75-of-children-who-received-vaccines-in.html

   https://humansarefree.com/2011/01/fighting-against-codex-alimentarius.html

   Obiectivul 4:
   Asigurarea unei educații de calitate favorabile incluziunii și echitabile și promovarea oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții pentru toți

   Decriptare: propaganda ONU, spălarea creierului prin învățământul obligatoriu de la fasa la barba alba

   Obiectivul 5:
   Realizarea egalității de gen și emanciparea tuturor femeilor și fetelor
   Decriptare: Controlul populației prin „Planificarea familială” forțată

   Obiectivul 6: Asigurarea disponibilității și gestionării durabile a apei și salubrității pentru toți
   Decriptare: Privatizarea tuturor resursele de apă, introducerea fluorului in apa.
   https://humansarefree.com/2014/05/alarming-billionaires-and-mega-banks.html

   https://humansarefree.com/search?q=fluoride

   Obiectivul 7:
   Asigurarea accesului la energie accesibilă, fiabilă, durabilă și modernă pentru toți

   Decriptare: Rețea inteligentă cu contoare inteligente pentru orice consum, prețuri de cost la vârf

   https://humansarefree.com/2014/06/big-brother-surveillance-admitted-smart.html

   Obiectivul 8:
   Promovarea creșterii economice susținute, favorabile incluziunii și durabile, a ocupării integrale și productive a forței de muncă și a muncii decente pentru toți

   Decriptare: TPP, zone de liber schimb care favorizează interesele megacorporatiilor

   Obiectivul 9:
   Construirea unei infrastructuri reziliente, promovarea industrializării favorabile incluziunii și durabile și promovarea inovării

   Decriptare: Drumurile vor fi taxate, obligativitatea transportul public, eliminarea călătoriilor gratuite, restricții de mediu

   Obiectivul 10: Reducerea inegalităților în interiorul tarilor și între țări
   Decriptare: Și mai multă birocrație guvernamentală regională

   Obiectivul 11:
   Transformarea orașelor și a așezărilor umane în orașe și așezări umane favorabile incluziunii, sigure, reziliente și durabile
   Decriptare: Big brother, big data , supraveghere absoluta din partea statului

   https://humansarefree.com/search/label/Big%20Brother

   Obiectivul 12:
   Asigurarea unor modele durabile de consum și de producție
   Decriptare: Austeritate forțată

   Obiectivul 13:
   Luarea de măsuri urgente pentru combaterea schimbărilor climatice și a efectelor acestora
   Decriptare: Cap and Trade, taxe/impozite de carbon, impozitarea pamantului

   Obiectivul 14:
   Conservarea și utilizarea durabilă a oceanelor, mărilor și resurselor marine pentru o dezvoltare durabilă
   Decriptare: Restricții de mediu, controlul tuturor oceanelor, inclusiv a drepturile de proprietate a mineralelor de pe fundul oceanelor

   Obiectivul 15:
   Protejarea, refacerea și promovarea utilizării durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabilă a pădurilor, combaterea deșertificării, stoparea și inversarea degradării terenurilor și stoparea pierderii biodiversității

   Decriptare: Mai multe restricții de mediu, mai multe masuri de control a drepturilor asupra mineralelor

   Obiectivul 16:
   Promovarea unor societăți pașnice și favorabile incluziunii pentru o dezvoltare durabilă, asigurarea accesului la justiție pentru toți și construirea unor instituții eficace, responsabile și favorabile incluziunii la toate nivelurile

   Decriptare: misiunile ONU de „menținere a păcii” (ex 1, ex 2), Curtea Internațională de Justiție, forțează oamenii să fuzioneze prin crize false ale refugiaților și apoi mediază cu mai multă „menținere a păcii a ONU” atunci când tensiunile izbucnesc pentru a obține mai mult control asupra unei regiuni, pentru a se elimina amendamentul 2 din SUA

   Obiectivul 17:
   Consolidarea mijloacelor de punere în aplicare și revitalizarea parteneriatului global pentru dezvoltare durabilă

   Decriptare:
   Eliminarea suveranității naționale la nivel mondial, promovarea globalismului sub pretextul „autoritatii” desigur a tiraniei orwelliană a ONU.
   Și sa nu uitam de O Singura Religie Unica sub tutela Unui Singur si Unic Lider!

   https://amzn.to/1SqL09l

   https://humansarefree.com/2015/09/un-launches-blueprint-for-new-world.html

   Apreciază

 4. Geo said, on ianuarie 29, 2022 at 10:24 am

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: