SACCSIV – blog ortodox

Lăsarea unei locuințe neocupată devine infracțiune în Belgia

Posted in Uncategorized by Vali on ianuarie 24, 2022

Sursa: https://www.national.ro/stiri-externe/lasarea-unei-locuinte-neocupata-devine-infractiune-in-belgia-749914.html

„Menținerea neocupată a unei clădiri sau a unei părți dintr-o clădire destinată locuinței va constitui de acum înainte o infracțiune”, a rezumat Christophe Collignon, ministrul  Locuințelor din Valonia, una dintre regiunile francofone din Belgia.

Pentru a rezolva problema locuințelor vacante din Valonia, guvernul regional a decretat că lăsarea unei locuințe nelocuită va fi de acum înainte o infracțiune. Aceasta face parte din planul, adoptat definitiv de parlament, de combatere a crizei locuințelor.

Amenzi între 500 și 12.500 de euro pe locuință

„Păstrarea neocupată a unei clădiri sau a unei părți dintr-o clădire destinată locuinței va constitui de acum înainte o infracțiune”, a spus Christophe Collignon, adăugând că această măsură este așteptată de zece ani. „În câteva luni, vom putea reintroduce pe piață niște locuințe neocupate”, a spus el.

Concret, orice locuință cu un consum mai mic de 15 metri cubi de apă pe an sau 100 kWh pe an va fi considerată neocupată, a declarat Elio Di Rupo, ministrul-președinte al Valoniei.

„Un judecător va putea dispune orice măsură utilă pentru ocuparea locuinței” și că „se prevăd și amenzi pe perioade lungi de neocupare”, a mai indicat el, scrie Le Parisien.

„Cu acest arsenal, Valonia va lupta împotriva numeroaselor case goale, încurajând proprietarii să ia în considerare orice posibilitate care să permită o ocupare optimă”, a precizat Elio Di Rupo. Pentru că „odată cu criza locuințelor pe care o trăim în Valonia, astăzi nu mai este normal să lăsăm anumite proprietăți nelocuite”.

Potrivit presei belgiene, amenda aplicabilă proprietarilor va fi de între 500 și 12.500 de euro pe locuință, „în funcție de lungimea fațadei și de numărul de etaje ale locuinței, pe o perioadă de douăsprezece luni fără întrerupere a neocupării”.

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on ianuarie 24, 2022 at 1:20 pm

  Masura satanista si dementa face parte din planul mai general al Ocultei de confiscare prin orice mijloace a oamenilor de rand! Desi sunt groaznice, Revolutiile populare si Razboiul Mondial raman de fapt, singurele solutii de libertate ale oamenilor in aceasta confruntare inegala cu slugoii Ocultei din fruntea statelor-Colonii!

  Apreciază

  • vlad tepes said, on ianuarie 24, 2022 at 1:22 pm

   Rectificare: a proprietatilor oamenilor de rand!

   Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 24, 2022 at 1:25 pm

   vlad tepes

   Revolutia si razboiul il vor instaura pe antihrist:
   Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA
   https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/16/realii-papusari-nu-ne-arata-vreo-luminita-la-capatul-tunelului-deoarece-vor-ca-masele-nemultumite-sa-gaseasca-o-unica-solutie-razboiul-si-revolutia/

   Apreciază

   • vlad tepes said, on ianuarie 24, 2022 at 2:03 pm

    Oculta are 2 variante de impunere a NWO: prima(cea mai convenabila pt ea) este aceea in care slugoii de la conducerea statelor-Colonii isi impun suprematia militara in fatza propriilor populatii, ducandu-le rapid spre sclavie totala, Lagar si incipare; a doua, in cazul in care prima varianta nu reuseste, are ca scop, scaparea Ocultei de niste slugoi „incompetenti” si care stiu „cam multe”, prin stimularea Revolutiilor populare si provocarea Razboiului Mondial, la al caror finaluri se gaseste NWO! Desi, pt oamenii de rand, ambele variante sunt groaznice, totusi ultima este mai acceptabila, deoarece chiar daca presupune haos si anarhie, ea asigura un timp, o urma de libertate a oamenilor!

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 24, 2022 at 2:19 pm

    vlad tepes

    Nu vezi tabloul intreg.

    Apreciază

 2. Paul said, on ianuarie 24, 2022 at 9:23 pm

  Diana Iovanovici – un rezumat la toată situația pandemica de pana acum: Nu cedați! Nu va vaccinati!

  https://fb.watch/aKJh5LEkMX/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: