SACCSIV – blog ortodox

Un Ierarh grec – Sinodului: Neglijați Împărtășania și predicați vaccinarea

Posted in Coronavirus, Grecia, ORTODOXIE by Vali on ianuarie 22, 2022

Sursa: https://spzh.news/ro/news/85719-vy-ostavili-prichastije-i-prodvigajete-vakcinu–ijerarkh-epc–sinodu

Mitropolitul Ambrosie. Imagine: peristerinews.gr

Un episcop grec crede că ierarhii Sinodului grec care promovează necesitatea vaccinării au devenit mai degrabă reprezentanți ai lui Mițotakis decât ai lui Hristos.

Fostul Mitropolit de Kalavryta Ambrosie al Bisericii Ortodoxe a Greciei a declarai că episcopii Bisericii Ortodoxe a Greciei au abandonat Împărtăşania cu Trupul şi Sângele lui Hristos şi promovează vaccinarea împotriva coronavirusului, relatează Romfea.

Mitropolitul Ambrosie, în adresarea sa către Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei, întreabă dacă „sprijinul înverşunat al episcopilor pentru impunerea vaccinului credincioşilor nu-i transformă oare într-o unealtă a diavolului?”.

„Ați abandonat eforturile de a vaccina credincioșii cu Vaccinul numit Trupul și Sângele lui Hristos și cu o perseverență fără precedent vă angajați în promovarea Vaccinului lui Mițotakis!”, a spus arhiereul.

El crede că din reprezentanții Mântuitorului Hristos, ierarhii BOG care susțin promovarea vaccinurilor „au devenit reprezentanți ai serviciului public de sănătate”.

„Neglijați grija pentru suflet și vă preocupă doar trupul! I-ați alungat pe credincioși din casa Domnului! Bisericile sunt goale! V-ați păstrat și ați făcut rău Bisericii Mame!”, a scris Mitropolitul Ambrosie.

Mai devreme, UJO a informat că la 14 ianuarie 2022, fostul mitropolit Ambrosie de Kalavryta a făcut apel către Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei și a rugat să fie considerat „nebun pentru Hristos”, deoarece nu înțelege necesitatea vaccinării.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 1:53 pm

    Erata titlu articol: „Sinodului”

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 22, 2022 at 1:59 pm

      Felix

      Multumesc.

      Apreciază

      • Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 10:14 pm

        Patriarhul Ecumenic în Rugăciunea Ecumenistă pentru Unitatea Creștinilor. Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a participat în seara zilei de vineri, 21 ianuarie 2022, la Rugăciunea Ecumenică pentru Unirea Creștinilor în maiestuoasa Biserică a Sfintei Treimi din Stavrodromio, cu prezența din toată inima a reprezentanților Comunităților Creștine din Constantinopol.

        ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης παραβρέθηκε σε Οικουμενική Προσευχή για την Ενότητα των Χριστιανών
        http://www.nyxthimeron.com/2022/01/blog-post_53.html?m=1

        Apreciază

  2. Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 2:53 pm

    Schimbare plan printr-o asa zisa relaxare?! Vor ca vaxinatii sa se apropie mai mult de nevaxinati ca sa le dea si lor macar vreun spike🤔
    👇
    Germania renunță la vaccinare: „Este mai bine să ne infectăm toți pentru a obține imunitate” – Invictus
    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/01/21/germania-renunta-la-vaccinare-este-mai-bine-sa-ne-infectam-toti-pentru-a-obtine-imunitate/
    👇
    https://m.activenews.ro/stiri/Centrele-americane-pentru-Controlul-si-Prevenirea-Bolilor-recunosc-in-sfarsit-ca-imunitatea-naturala-este-superioara-vaccinurilor.-Studiu-pe-varianta-Delta-172239

    Apreciază

    • nexus said, on ianuarie 22, 2022 at 3:23 pm

      Proteinele ca și „virușii” nu se pot da sau lua. Relaxarea asta pregătește ceva, vom vedea ce. Lumea se va relaxa în așa fel încât, atunci când va veni noutatea, îi va lovi ca o bombă, așa cum a fost și cu coviduiala, și îi va găsi și de data asta nepregătiți să facă față situației ca niște oameni liberi, care verifică informațiile, cer dovezi și explicații și gândesc cu propriul creier, înainte de a se supune necondiționat. Și i-ași întreba pe mascați, testați și injectați: e bine cu sclavia?

      Apreciat de 1 persoană

    • nexus said, on ianuarie 22, 2022 at 5:10 pm

      Ce să spun, n-am încredere în ce spun Pfizer și Streinu Cercel. Dar dacă luăm de bun ce spun ei cum că vaxinurile experimentale ARNm sunt arme biologuce, de ce nu sunt retrase de pe piață, de ce se mai vaxinează lumea în continuare cu arme biologice??? Ce să zic, informații care se bat cap în cap, și lumea ca și când nu s-ar întâmpla nimic.

      Apreciază

    • marcus said, on ianuarie 22, 2022 at 6:31 pm

      Prin „vaccinatii dau spike la nevaccinati” se incearca inspaimantarea si din cealalta directie, adica dinspre nevaccinati, pentru a se obtine o segregare mai ferma a societatii. Daca e cu inspaimantare in continuare, eu cred ca nu poate fi decat de la dracu’. Eu n-am auzit deocamdata pe vreun vladica sa ne spuna ca trebuie sa ne ferim de vaccinati.

      Un vaccinat, daca produce el insusi otrava, ar trebui sa moara el insusi primul de la acea otrava, ca doar nu-i sarpe veninos sau dragon de Komodo. Chiar si jivinele astea iti dau otrava doar daca te musca, ori oamenii nu se musca, inca, intre ei la propriu.

      In fine, este foarte interesant ca acul de seringa seamana teribil de bine cu dintele de sarpe veninos… acela care ii va musca Evei calcaiul.
      Eva inseamna viață?

      Apreciază

      • Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 8:22 pm

        Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge

        https://m.activenews.ro/stiri/Recunoastere-uimitoare-a-inventatorului-tehnologiei-ARNm-Vaccinatii-TRANSMIT-prin-secretiile-organismului-proteina-SPIKE-o-toxina-care-poate-afecta-grav-in-primul-rand-copiii.-Twitter-a-interzis-postarea-lui-Luigi-Warren-Japonia-transfuziile-de-sange-167190

        Apreciat de 1 persoană

      • Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 8:46 pm

        Bine zici:
        „Daca e cu inspaimantare in continuare, eu cred ca nu poate fi decat de la dracu”.
        Frica de moarte este de la draci!
        Intotdeauna va decide sau va depinde de jertfa de sine a crestinilor!
        Iata de pilda cum se jertfeau crestinii intr-o situatie de epidimie in Biserica Primara:

        Dionisie de Alexandria, PSB 13, p. 292:

        „Cei mai multi frati nu s-au crutat deloc prin dragostea si fratietatea lor nemaintalnita, ci s-au legat tot mai strans unul de altul, vizitand fara frica pe cei bolnavi, ingrijindu-i in chip pilduitor, dandu le mare ajutor in cele ale credintei in Hristos si aratandu se bucurosi sa moara deodata cu ei, caci molipsindu-se de boala celuilat, ei atrageau asupra lor si luau bucurosi asupra-le si suferintele celorlati frati. Si multi dintre ei au ajuns sa inchida ochii dupa ce dadusera ingrijire bolnavilor si dupa ce ii scapasera pe aceia din boala…”

        Apreciat de 1 persoană

      • Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 9:15 pm

        Daca intr-adevar suntem constienti ca traim a 4 a plaga sau rana sau pecete, atunci ne putem astepta si la moarte! Ziua de maine nu ne a promis-o noua in mod special Dumnezeu!

        Descrierea celei de-a 4-a peceți.

        Suntem în capitolul 6, versetele 7-8. Am acordat atenție descrierii progresive primelor patru peceti, acesta este a patra, unde am observat că avem o evidentiere progresivă.
        În prima pecete, Evanghelia este predicată și totul este de bun augur și plăcut – este calul alb. Apoi începe reacția satanei și a instrumentelor sale și ei ridică persecuția și martiriul împotriva predicatorilor Evangheliei și a
        și astfel, se varsă mult sânge și avem mucenicii și războaiele și conflictele civile, într-o formă limitată sau extinsa. Este calul roșu.
        Apoi Dumnezeu vine să-i pedepsească pe persecutorii Evangheliei Sale și dezlănțuie ciuma, doliul și tristețea, care este calul negru al celei de-a treia peceți. Insa de a lungul secolelor persecutorii nu se opresc și insistă asupra hulelelor lor, la fel cum, din păcate, creștinii decăzuți L-au renegat pe Hristos continuu.
        Astazi acești creștini decăzuți încep să-și trăiască viețile conform obiceiurilor anterioare pagane, retraiesc păgânismul. Oamenii contemporani botezați, creștinii ortodocsi botezați, isi reneagă Botezul si Mirungerea, isi reneagă statutul lor de creștini ortodocsi, devin masoni, devin atei, sau orice altceva (new age), astfel încât, ei apostaziaza de la Hristos.
        Astfel asupra creștinilor vine ca o pedeapsă, acum, de la Dumnezeu, o a patra pecete.
        In descrierea celei de-a patra peceți, este cuprins războiul, foamea, tirania stăpânilor Pământului și moartea, în sensul de „ciumă” (boală), ceea ce numim în limba noastră „moarte”.
        De fapt este cauzata de boala. Acestea care fac parte din a patra pecete vor afecta a patra parte a populației lumii. După cum puteți vedea, in descrierea primelor patru peceti se evidentiaza un ciclu, recurent constant în istorie, adică avem metoda circulară de interpretare a evenimentelor Apocalipsei, lucru pe care îl observăm de-a lungul istoriei Israelului, în Vechiul și Noul Testament.
        Mai presus de toate, în Vechiul Testament vedem această interpretare circulară a Scripturii. Avem acest ciclu în Vechiul Testament: Dumnezeu Își face promisiunile. El face Legământul Său. Și El spune că „dacă mă veti asculta, veti avea bunatatile Pământului, dacă nu mă veti asculta, veti avea durere.”
        Oamenii ascultă temporar. Timpul trece, poporul se zbate, poporul uită, redevin păgâni (idolatri) și apoi vine pedeapsa. Oamenii se apropie iarasi de Dumnezeu, se pocăiesc, Dumnezeu le iartă pacatele, reînnoiește Legământul Său – în sensul că profeții, judecătorii, etc, cei care conduc poporul, le amintește de mila și dreptatea lui Dumnezeu, și iarăși Poporul se restaureaza, ca apoi iarasi să uite după un timp, și iarăși să se păgânizeze și iarăși să vină pedeapsa asupra lor. Avem aceste repetitii in cerc. Deci asta observam in Vechiul Testament.
        Dar așa putem interpreta atât întreaga Biblie, cât și întreaga Istorie. Doar că secolele nu se repeta identic, copiate la indigo. Aceasta este o interpretare circulară, a ceea ce numim ” ca secolele se copiază”. Adică se copiază reciproc. Ce s-a întâmplat în secolul trecut se va repeta acum. Așa cum a fost în secolul precedent și așa cum va fi în secolul următor. Aceleași lucruri. Dar nu este exact la fel. Pentru că avem, în același timp, o formă elicoidală și astfel ceea ce vom face în acest secol este similar cu
        secolul trecut, dar avem si ceva specific, ca să spunem așa, o nuantare a acestor situații și, deci, deși întoarcem din nou un cerc, suntem puțin mai diferit decât primul ciclu. Și astfel avansam în copiere cu o nuantare constantă a lucrurilor, a evenimentelor. Astfel, aceste patru peceti se repetă constant în istorie. Dacă înțelegem acest lucru, acesta va fi singurul mod în care vom fi in stare să înțelegem, fără interpretări greșite, cartea Apocalipsei.
        Și acum, să purcedem la analiza celei de-a patra peceti.
        Culoarea celui de-al patrulea cal este galben, galben-verzui-galben. Este culoarea morții. Am mentionat galbenul pe un steag galben, care este de fapt starea de carantina (lock down).
        Avem deci aceasta stare de carantină. Bolile de pe planeta necesita carantina → adica avem totul sub pavilion galben. Totuși, culoarea galbenă la om amintește si de moarte. Când vedem un om fiind galben la chip, ne amintește că acest om este predispus in final la moarte. Prin urmare, galben, galben-verzui, aceasta culoare este simbolul morții. În plus, călărețul calului verde poartă numele de „Moarte”. Ceea ce stătea scris, adica numele lui este „Moarte”. „Și Iadul urmează dupa el” (și iadul urmeaza). Iadul este personificat aici, la fel ca și moartea. Iar iadul urmează dupa moarte. Este firesc ca moartea să fie urmată de iad.
        Fiti atenti, totusi!
        Această personificare are ceva foarte semnificativ adica valoros! Ea arată că avem in acest pasaj de aici un pasaj cu un mesaj puternic, o dovadă că, după moarte, sufletele trăiesc!
        Căci dacă sufletele nu trăiesc după moarte, atunci de ce mai este adăugat că dupa moarte urmează iadul?
        „Și puterea i-a fost dată.” Cui i s-a dat aceasta putere? În mortii și, ulterior, în iadului. Cine a i-a dat această autoritate? Hristos, Domnul vieții și al morții. Iar acest lucru nu este dat definitiv, ci prin concesionare. Repet: Hristos este Domnul vieții și al mortii. Atunci, cum i se dă mortii permisiunea de a secera un sfert din populatia Pământului? Vrea Dumnezeu asta? Niciodată! Dar de ce îi permite? (Pentru ca El permite acest lucru) nu prin compromis, ci prin ingaduinta. Dumnezeu ingaduie aceasta pentru a pedepsi oamenii care nu se pocaiesc de pacate. Repercusiunile celei de-a patra plagi sunt: războiul, ciuma (adică moartea), foametea (vor suferi de foame) și napustirea fiarelor Pământului.
        Este vorba despre aceste patru răni care apar in cea de-a patra pecete. Sincronizat cu a patra pecete, care cuprinde fiarele pământului, Domnul Hristos Însuși ne vorbește în Evanghelie, atunci când ne descrie semnele sfârșitului. Și ne spune: «un neam se ridică peste alt neam și o împărăție peste alta împărăție. Și va fi foamete, ciuma (boli), cutremur. Și acestea sunt doar începutul suferinței” (Matei 24, 7).
        Ceea ce ne arată că acestea sunt
        într-adevăr elemente ale sfârșitului lumii, dar acest lucru nu înseamnă că ele nu se vor repeta in istorie incepand din momentul în care s-a scris Apocalipsa, căci din acel moment începe sfârșitul, dar cu o intensificare progresiva până va veni sfârșitul ultim.
        Să ne uităm, dragii mei, la aceste patru puncte: pot să vă spun că, dacă există ceva care contrariaza fiecare cititor al cărții Apocalipsei, sunt elementele: „război”, „foamete”, „boală”. Da, sunt aceste elemente. Ele chiar ne consterneaza.
        În primul rând, războaiele sunt un fenomen al relațiilor defectoase dintre oameni. Ce este războiul? Războiul va evidentia relațiile de galceava dintre oameni. Relațiile lor sunt in derapaj. Și fenomenul războiului a apărut pe pământ, după ce a apărut omul.
        Sa ne reamintim. Adam și Eva, Cain și Abel. Și totuși. Cain l-a ucis pe Abel. Un sfert din populatia Pământului a fost eliminata. Pentru că de toți erau doar patru. Un sfert din umanitate a fost eliminata. De atunci, de la prima crimă a lui Cain asupra lui Abel, au existat mii de războaie în istoria omenirii, într-adevăr mii de războaie.
        Asta, pur și simplu, pentru că popoarele creștine sunt decazute. Pe măsură ce ne îndreptăm spre final, nu vom avea o îmbunătățire a duhului vietuirii creștine, ci o deteriorare. Și din moment ce vom avea o deteriorare, vom avea războaie! Și pacea nu va fi stabilită pe Pământ.
        Deci, în primul rând, profeția are valoarea ei, care-i împiedica pe oameni să creadă că de acum înainte, vor veni vremuri fericite.
        Nu ne spune asta Milenarismul? Hiliasmul se așteaptă la o perioada de fericire pe Pământ, când oamenii vor mânca copios. Publicațiile lor care circulă au imagini foarte frumoase.
        Când Domnul vorbește despre războaie, nu este vorba despre războaiele obișnuite, ci despre războaie extraordinare și teribile! Au existat, desigur, războaie mari, războaie teribile, masacre nemiloase de-a lungul istoriei. Istoria umanitatii nu este altceva decât un compendiu de războaie, nimic altceva. De de la început până la sfârșit. Este istoria războaielor aceasta istorie a omenirii.
        Dar, indiferent cât de teribile au fost războaiele, vor exista războaie teribile și inimaginabil de teribile.
        Omul nu și-a imaginat niciodată războaie teribile, în măsura în care acestea urmează să fie efectuate. Citiți întreaga istorie a tuturor popoarelor. Nicăieri nu veți vedea termenul de „război mondial”. Nicăieri! Și totuși, în secolul nostru, au existat două războaie mondiale. Unul mai îngrozitor decât celălalt.
        Despre un al treilea război mondial – citim in ziare, ascultam la stiri, si astfel vom avea o imagine a ceea ce ar trebui sa insemne un al treilea razboi mondial. Vă spun doar atat! Domnul Hristos a spus următoarea frază: „Se va ridica neam peste neam” (Matei 24, 7).
        Acesta ne dezvăluie un război mondial. Pentru că nu este vorba de un popor care luptă împotriva unui alt popor și poate că un al treilea popor intervine ca un aliat pentru a ajuta pe primul sau pe al doilea. Aici avem de a face cu un adevărat război mondial. Și, prin urmare, expresia, formularea Domnului Hristos, „se vor ridica neamuri asupra altor neamuri” – astăzi o putem înțelege mai bine – exprima un război mondial.
        Și-ar putea imagina cineva vreodată că 200 de milioane de soldați ar putea lua parte la un război? De neconceput! Și totuși, în capitolul 9, versetul 16, avem. indici ca participa trei armate diferite! Roșul, galbenul și albastrul. Ce ne spun aceste trei culori? Iar războiul va avea loc în zona Mesopotamiei, adică între râurile Eufrat și Tigru. Adică în zona dintre Iran si Irak. Ce ne spun acestea? Acestea au fost scrise acum 2000 de ani. Și cum ca numarul militarilor care vor participa vor fi de 200 de milioane. Dacă luați în considerare faptul că numai China are populatia de un miliard și că, aproximativ, unul din cinci ar putea fi recrutat, numai China ar putea avea 200 de milioane de militari!
        Prin urmare, profeția războaielor are o bază! Și nu e un lucru clar. Este de mare valoare, pentru că nu vorbește despre războaie obișnuite, ci despre războaie speciale, teribile și terifiante!
        În al doilea rând, foametea, foamea. În mod similar, pământul nostru a fost întotdeauna cuprins de foamete, dar aici este un fenomen, ca urmare a apostaziei, care nu s-ar întâmpla dacă oamenii n-ar apostazia de la Hristos Dumnezeu. Domnul Hristos ne vorbește despre foamete – foame, la fel și Sfantul Ioan Evanghelistul în plaga a patra, din a patra pecetea.
        In esență Domnul Hristos ne semnalizeza apostazia ca fiind cauza, deci aceasta plaga se datorează faptului că, ca urmare a apostaziei, vor urma războaie și foamete, dar foametea va fi rezultatul apostaziei.
        Cu toate acestea, este – deși a existat întotdeauna foamete pe pământ – acum va fi o foamete extraordinară, nemaintalnita și nemaiuzita, deoarece foametea care a mai existat pe pământul nostru a fost în principal regionala.
        Aici se vorbește despre o foamete, care pare să aibă un caracter global și am spune, ei bine, nu va ploua la noi, dar nu va ploua nici pe alt continent? Lecturati in cartea Apocalipsei în capitolul 8! Apele au fost prinse în pelin, au devenit amărăciune ca este vorba de pelin – și mulți dintre oameni au murit din amaraciunea pelinului, adica au fost uciși (Apocalipsa 8, 11).
        Dar de ce apele au fost amare? Este vorba de a treia parte din ape… Acum, este vorba de un număr simbolic, adica referitor la acea treime din totalul apelor, sau este un număr real? In acest moment nu putem spune exact, dar eu sugerez și cred că nu este vorba despre un numar simbolic, ci este real.
        Deci, este posibil ca a treia parte a apelor să se polueze, si să devina amare și, prin urmare, să nu fie potabila adica buna pentru băut, dar nici pentru irigarea plantelor? Deci este vorba de a treia parte a apelor planetei. Deci vom lua în considerare acest lucru, la cât de mare este întinderea oceanelor în raport cu Pământul, mult mai mare decât Pământul, și că a treia parte dintre ape, râuri și mări, va fi poluata.
        Astăzi, cu energia nucleară și cu poluarea mediului pe care o avem astăzi, dragii mei, nu o treime dintre ape pot fi poluate, ci toate apele, mari și râuri, toate oceanele pot fi poluate.
        Prin urmare, sugerez – nu știu dacă nu mă înșel – că o treime din apele pamantului va fi contaminată, deci o treime nu reprezinta ceva simbolic sau convențional.
        Dar întreb, dacă dragii va exista o astfel de poluare, cum vom putea să trăim și să ne irigam plantele? Deci pe acest teren pregatit va veni foametea.
        Ce productie vom obține, ce vom manca, daca nu vom putea să punem nimic în gură, pentru că totul va fi infectat?
        E groaznic, înțelegeți?
        În al treilea rând, este boala, moartea. Desigur, în acest moment, omenirea a avut întotdeauna boli infecțioase, ciume, gripe…Dar, de ce aici Domnul Hristos profeteste despre ciumă – adica de boli?
        Se pare că acestea vor fi boli, la care oamenii nu s-au gândit niciodată, pentru că astfel de boli s-ar putea raspandi pe Pământul nostru și se pare că aceasta ni se pregateste…
        Dragii mei, toate aceste plagi le avem de la începutul secolului. Și războaiele mondiale și foamea.
        Ați observat, că acele boli infecțioase, au fost eradicate…. Au traversat Europa, au traversat Africa, au traversat Asia, dar aceste boli s-au estompat.
        Și la asta se refera profeția când ne vorbește despre ciumă, adică vor fi boli.
        În al patrulea rând, fiarele pământului. Este a patra amenințare. Desigur, au existat întotdeauna fiarele Pământului, care au făcut rău oamenilor, dar aici, din nou, este vorba despre lucruri deosebite. Vreti să-mi spuneti, despre „fiarele pământului”? Care sunt? Cu alte cuvinte, leii, urșii, tigrii, șerpii se vor înmulți și vor veni, vor intra în orașele noastre și ne vor mușca și vom muri, chiar așa?
        Dragii mei, se pare că nu numai fiarele cunoscute ale pădurii, care sunt leul, tigrul etc., ci sunt alte fiare, care sunt mai rele decât leii.
        În primul rând – în primul rând este exacerbarea insectelor, cum ar fi diverse insecte, cum ar fi muștele, cum ar fi țânțarii, care sunt acești purtători de microbi, de boli și care pot fi numiți cu adevărat fiare și care pot aduce distrugere reală, foarte mare. Aceste insecte sunt atât în agricultură, cât și la animale.
        Insa, ceea ce mi se pare mie, este că fiarele teribile pe care Dumnezeu le va ingadui sunt germeni patogeni! Cine a creat germenii?
        Germenii, dragii mei nu s-au produs întâmplator, germenii au aparut, în momentul în care Dumnezeu a creat ființele. Ele sunt microorganismele, dar El le-a ingaduit pentru pedepsirea hulitorilor și apostaților de la legea Sa Divina.
        Și exista germeni adica ceea ce numim astăzi viruși.
        Ce ironie! Omul arogant, cade prada mortii de la o fiară nevăzută, adica de la un germen denumit virus!

        Fragment din a 30-a cuvantare la cartea Noului Testament, Apocalipsa.

        Apreciază

  3. Felix said, on ianuarie 22, 2022 at 10:59 pm

    Consimtamantul liber al Maicii Domnului de a-L zamisli prin Duhul Sfant pe Hristos este acelasi lucru cu decizia unei mame de a face avort,
    potrivit Hopedovterm din America!!

    Ca sa vedeti unde am ajuns!
    Buna Vestire a Fecioarei Maria a ajuns să fie folosită ca pretext de catre un purtator de rasa pentru a justifica planurile eugeniștilor.
    „Așa cum Dumnezeu a respectat libertatea Maicii Domnului de a alege să-L aducă pe Domnul Hristos pe lume, tot așa ar trebui sa respectăm autonomia femeilor gravide care aduc viață pe lumea aceasta”, a spus Hopedovtermen.

    Maica Domnului, însă, și-a dat acordul pentru zamislire prin Duhul Sfant, în timp in ce situatia femeilor invocata de Hopedovterm, ele se gândesc premeditat că vor UCIDE.

    Arhanghelul nu s-a prezentat la Nasacatoarea de Dumnezeu (Theotokos) după zamislire pentru a-i prezenta situatia… si ce ar fi trebuit să-i spună in cazul acesta? Că zamislirea a fost făcută fără consimțământul ei, iar acum poate alege să omoare Pruncul pe Care îl are in pantece? Arhanghelul nu i s-a prezentat Maicii Domnului (Theotokos) după zamislire pentru a-i oferi optiuni in privinta pastrarii sarcinii, pentru că este de neconceput pentru o femeie, chiar in potential, achiesarea la uciderea unui prunc care este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. După cum spune purtatorul de rasa aici: Dumnezeu nu se poate contrazice pe Sine, ca o data sa-i spuna, „nu-l vei ucide” și apoi sa-i spuna „fa o crimă, dacă vrei.”

    Apariția Arhanghelului ÎNAINTE de zamislire, precum și atitudinea prudentă și înțeleaptă a Fecioarei Maria care nu a acceptat totul imediat, ci și-a exprimat preocupările și îndoielile, arată CUM AR TREBUI SĂ PROCEDEZE O FEMEIE ÎN SITUATIA UNEI EVENTUALE NASTERI. Sa fie prudenta și prevazatoare înainte de a deveni mama. Nicidecun sa se grabeasca sa ramana insarcinata si apoi sa spuna ca face ce vrea ea cu sarcina. Pentru ca nu mai e singură, ci e responsabila si de sufletul din pantecele ei care este in viață.

    Cât de mult au nevoie fetele tinere de astăzi pentru a auzi un mesaj potrivit în această lume care a devenit ca o casă de nebuni. Cât de mult au nevoie să audă despre înțelepciune și prudență înainte de a deveni mame. În schimb, în această lume nebuna, li se spune că pot face avort invocând pilda Preasfintei Fecioare Maria (Teotokos) !!!

    Η ελεύθερη συγκατάθεση της Παναγίας να συλλάβει τον Σωτήρα είναι ίδια με την απόφαση μιας γυναίκας να κάνει έκτρωση, σύμφωνα με τον Ελπιδοφ(θ)όρο Αμερικής!! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/22/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bd/#more-43484

    Apreciază

  4. Felix said, on ianuarie 23, 2022 at 10:13 am

    Avertisment: După pandemie urmează un val de cazuri oncologice!
    https://www.replicaonline.ro/avertisment-dupa-pandemie-urmeaza-un-val-de-cazuri-oncologice-505840/

    Apreciază

    • Felix said, on ianuarie 25, 2022 at 8:18 am

      Intalnirea_religiilor_la_Asissi_1986_partea_2.wmv – YouTube

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.