SACCSIV – blog ortodox

Politiștii austrieci nu vor să verifice vaccinarea obligatorie: Este unic că „ofițerii normali de poliție îmbrăcați în civil monitorizează obiceiurile de cumpărături ale populației austriece”

Posted in Coronavirus, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 19, 2022

Sursa: https://flux24.ro/politistii-austrieci-nu-vor-sa-verifice-vaccinarea-obligatorie-este-unic-ca-ofiterii-normali-de-politie-imbracati-in-civil-monitorizeaza-obiceiurile-de-cumparaturi-ale-populatiei-austriece/

Poliția austriacă se opune controalelor de vaccinare obligatorie. De la mijlocul lunii martie, polițiștii ar trebui să verifice starea de vaccinare a oamenilor la fiecare act oficial. Sindicatul poliției vede asta ca pe o sarcină „inutilă și fără rost” și vor să riposteze, anunță presa austriacă.

Vaccinările obligatorii urmează să intre în vigoare din februarie în Austria, iar de la jumătatea lunii martie, starea vaccinării va fi verificată și de poliție la fiecare act oficial, scrie Ziarul Românesc de la Viena.

Președintele sindicatului albastru al poliției, AUF, Werner Herbert, și-a exprimat neînțelegerea că poliția a fost folosită pentru „activități de exces de control”.

Este „folosit inadecvat în scopuri politice”, a spus Herbert.

Sindicalistul liber a criticat și faptul că polițiștii în civil merg în patrulare pentru a efectua controale 2G în retail.

El a remarcat că fost „probabil unic” faptul că „ofițerii normali de poliție îmbrăcați în civil monitorizează obiceiurile de cumpărături ale populației austriece”, a spus Herbert. El nu a experimentat asta în 40 de ani de serviciu.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spaceman said, on ianuarie 20, 2022 at 10:18 am

  Doar nu vă închipuiți că sistemul va rămâne așa, eu ți-o arăt pe-a mea tu mi-o arăți pe-a ta. Sistemul de citire a codurilor va fi automatizat, iar oamenii vor folosi codul lor ca pe o ‘cheie’: de intrare, de acces la. Apoi pentru: școlarizare, angajare, pentru încheierea tranzacțiilor, contractelor, altele.

  Apreciază

 2. John said, on ianuarie 20, 2022 at 11:12 am

  În Regat, Marele Blond,anunță șfârșitul plandemiei!
  Restricțiile, inclusiv permisele COVID-19, mandatele de mască și cerințele de lucru de la domiciliu, vor fi eliminate în Anglia , a anunțat miercuri premierul britanic Boris Johnson. Johnson a sugerat, de asemenea, că regulile de autoizolare ar putea fi, de asemenea, eliminate la sfârșitul lunii martie, pe măsură ce pandemia virusului PCC (Partidul Comunist Chinez) devine endemică.
  În vigoare imediat, guvernul Regatului Unit nu mai cere oamenilor să lucreze de acasă . Mandatul de permis COVID pentru cluburile de noapte și evenimentele mari nu va fi reînnoit când expiră pe 26 ianuarie. Iar de joi, purtarea măștii în interior nu va mai fi obligatorie nicăieri în Anglia.

  https://m.theepochtimes.com/england-ends-all-covid-passports-mask-mandates-work-restrictions_4222549.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-19-2&utm_medium=email&est=T7LXC%2Bq3Lt9lmP%2FWr8e37XIoAX8oWlJOldArOXNY9q04es71MiDpMvSsj0if%2BUc%3D

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: