SACCSIV – blog ortodox

Austria: Vaccinarea va deveni obligatorie din februarie, de la 18 ani în sus

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare in masa by Vali on ianuarie 17, 2022

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/externe/austria-vaccinarea-va-deveni-obligatorie-din-februarie-de-la-18-ani-in-sus-891700.html

Austria va introduce obligativitatea vaccinării pentru adulţi împotriva coronavirusului de la începutul lui februarie, sub riscul unei amenzi ridicate, a declarat, astăzi, cancelarul austriac Karl Nehammer. El este conştient de caracterul „sensibil” al acestei premiere europene, care divizează societatea, remarcă AFP

„Aşa cum era prevăzut, vom face vaccinarea obligatorie de la începutul lui februarie” pentru cei de peste 18 ani, a declarat la Viena, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful conservator al guvernului, care conduce ţara alături de ecologişti.

Toată săptămâna au avut loc dezbateri furtunoase în Parlament în jurul acestui proiect, în contextul în care 78,5% din populaţia eligibilă este vaccinată în acest moment cu schema completă.

„Este un proiect sensibil” dar „conform Constituţiei”, care necesită „o fază de adaptare” care să le permită celor recalcitranţi să se vaccineze „până la jumătatea lui martie”, a precizat cancelarul.

Nu mai puţin de 27.000 de persoane au demonstrat sâmbătă în capitala austriacă împotriva acestei măsuri controversate, acuzată că încalcă libertăţile individuale.

„După aceea vor fi efectuate controale” şi a nu fi vaccinat va reprezenta un „delict” pasibil de „sancţiuni” financiare între 600 şi 3.600 de euro, în caz de recidivă.

Luată un timp în calcul, vaccinarea minorilor în vârstă de peste 14 ani a fost în cele din urmă abandonată şi numai adulţii vor fi vizaţi de măsură, a precizat liderul conservator în prezentarea proiectului de lege care urmează să fie adoptat joi de parlament.

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Moca said, on ianuarie 17, 2022 at 7:21 pm

  *Vom lupta in aer, vom lupta pe aerodromuri, vom lupta pe plaje… Nu ne vom preda niciodată !!!!* by Winston Spencer Churchill, 1940.
  Ăsta trebuie să ne fie motto ul nostru, conștienți fiind că Crucea lui Hristos va birui întreaga lume !

  Apreciat de 1 persoană

 2. cristinaivanof said, on ianuarie 21, 2022 at 9:27 am

  Sa ne ajute Dumnezeu!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: